879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • Anthrax
    Lenne egy kérdésem, skidow verzióval hamachin lehet játszani multiba vagy nem ?
  • Steveboy624
    Köszi a választ! Most már van hang a játék alatt! THX!
  • xxxpaulxxx
    Van, ott van a banner alatt:D Zomil csinálta
  • artschi2
    jaja van, haverommal most toltunk egy olyat, az ő gépén. Custom games menüpontban tudod kiválasztani a csapatokat és játszhattok.
  • Palesz2

:D
  • RYO21
    Olyan multi van, hogy egy gépen többen játszhatnak egymás ellen?
  • andrew1988
    hali!

lan multi működik valakinek? skidrowot próbáltam , de befagy amikor indítanám a servert
  • Lunki88
    Van már SG-s worms group a steamen? Ha nincs akkor valaki csinálhatna egyet.
  • Palesz2
    Valakinek van kedve most tolni egyet ? :P
  • xxxpaulxxx
    neten működik
  • valaminick
    Sziasztok!

Hamachin keresztül működik? próbálta már valaki?

köszi
  • xxxpaulxxx
    Még 1 problémám: Mi az, hogy nem lehet aktiválni az ejtőernyőt ropeozás közben?:D:D
  • xxxpaulxxx
    Nyugi itt is lesznek:P Ha marad az új ropeolás, akkor azt tapasztalják ki, ha visszarakják a régit... már pedig visszafogják sztem mert sokan háborognak, akkor meg azért:P

#457: jogos:D Baromság az egész... csak a parasztember meg beveszi:D Viszont én sem az 1 nappal előbbi játék miatt vettem meg, hanem az extrák miatt, meg amúgy is megvettem volna, ennyi pénzért meg simán megéri egy worms:)

• Neoncsoves
    az ilyen gecik nem kicsit irritálóak lennének ...
  • akyyy
    kereső használata szép és jó, ez dúrva, hogy mé ezen az oldalon volt róla szó, de még eszedbe se jut rákeresni :D
  • Fabio Capello
  • Gideon Wieth
    Sziasztok

Nekem az a problémám van, hogy elindítom a játékot és egyáltalán nincs hang, pedig a rendszerbe van és megy rendesen.Ötlet ?
  • akyyy
    valaki tud 100% savát mert kinek van kedve újra végigvinni.
  • Pio
    Az ilyenekre gondolsz? :D

• BaLeeX
    Ez valahol természetes, hogy ilyen dolgokba kicsit belenyúlnak.

Ezzel nem lesznek annyira hátrányban az új játékosok azokkal szemben akik évekig gyakorolták.
  • Fabio Capello
    beaddolta tf2-be a sapit :D:D
  • Zomil
    szvsz most is lehet rope-olni csak nehezebb.
    meg kell ujra tanulni használni a rope-ot, ez van. :)
  • Pio
    Nem egészen, mert megjelenésig tart a preorder, szóval aki estig veszi ugyan úgy preorderesnek számít és azonnal töltheti (és persze megkapja a többi bónuszt is). Tehát gyakorlatilag tényleg olyan ez, mintha 1 nappal előbb jelent volna meg a játék a hivatalosan reklámozott időpontnál.
  • xxxpaulxxx
    Én is pont erre gondoltam ma reggel... hogy ennek mi értelme volt? Akkor magyarul 25.-én jelent meg a játék:D
    Aztán meg jól kibasztak azokkal, akik ma 00:00 és 19:00 között rendelik meg a játékot, mert azok csak ma 19-től tudnak majd játszani:OXD
  • Pio
    Egy költői kérdés merült fel bennem: ha minden előrendelő 1 nappal előbb kezdhet játszani és eddig csak előrendelni lehetett a játékot, akkor ez nem egy reklámköntösbe bújtatott semmi? :)
    Ebből lehetne csinálni egy Philosoraptoros képet. :)
  • xxxpaulxxx
    Majd tolunk egyet ma is? Bár nem sokat tudok gép előtt lenni, de megpróbálok:D
  • xxxpaulxxx
    Nem napokat, de sokat
    És azért szar a rope, mert ezek az új wormök úgy viselkednek, mint valami kibaszott vasgolyók:D
  • Neoncsoves
    ja de én nem rinyálok a rope miatt, szerintem jó így ahogy van
  • Lunki88
    Mondod te, amikor mindig előttem érsz célba a rope-al. :D
  • Neoncsoves
    fura hogy csak azok rinyálnak a rope miatt, akik napokat töltöttek a gép és worms előtt (kockák) hogy tudjanak ropezni Armageddonba... úgy beszélnek mintha csak ez a kibaszott rope létezne a játékban.
  • akyyy
    nálam is jó lett, köszi. hálelúja bomba milyen szar lett már (boxba is ilyen amugy, de ott ha ellövöd, még marad 5 mp vagy beállitásfüggő, hogy elmenekülj, és utána zenél, nem egyből mint ebbe:SSS)
  • xxxpaulxxx
    Ok... pályát rajzolni lehet... csak ezt én ott kerestem, amikor elkezdel egy játékot.
  • Juhiii
    Egyetértek!

Annyira nem is lett rossz! ;D
  • Redbull756
    Akinél nincs hang az tegye fel ezt.
    Nekem megoldotta.
  • Steveboy624
    Ha nincs egyáltalán semmi hang, annak mi lehet az oka?
  • SBT
    lol, az SP az eszméletlen! tiszta öngyilkos merénylők a botok!
  • [HUN]FaTaL
    Sokmindenkinek nincs, nekem pl. van.
  • akyyy
    majd nézd már meg neked van e hang, mert nekme nincs... de legalább nem fagy le:D
  • Fresh Duke
    Most nézem... Most már én is. :D
  • Fresh Duke
    Warez verzió mikor jön már ki? :D