879
-
#479 Lenne egy kérdésem, skidow verzióval hamachin lehet játszani multiba vagy nem ? -
Steveboy624 #478 Köszi a választ! Most már van hang a játék alatt! THX! -
xxxpaulxxx #477 Van, ott van a banner alatt:D Zomil csinálta -
artschi2 #476 jaja van, haverommal most toltunk egy olyat, az ő gépén. Custom games menüpontban tudod kiválasztani a csapatokat és játszhattok. -
:D -
RYO21 #474 Olyan multi van, hogy egy gépen többen játszhatnak egymás ellen? -
#473 hali!
lan multi működik valakinek? skidrowot próbáltam , de befagy amikor indítanám a servert -
#472 Van már SG-s worms group a steamen? Ha nincs akkor valaki csinálhatna egyet. -
#471 Valakinek van kedve most tolni egyet ? :P -
xxxpaulxxx #470 neten működik -
valaminick #469 Sziasztok!
Hamachin keresztül működik? próbálta már valaki?
köszi -
xxxpaulxxx #468 Még 1 problémám: Mi az, hogy nem lehet aktiválni az ejtőernyőt ropeozás közben?:D:D -
xxxpaulxxx #467 Nyugi itt is lesznek:P Ha marad az új ropeolás, akkor azt tapasztalják ki, ha visszarakják a régit... már pedig visszafogják sztem mert sokan háborognak, akkor meg azért:P
#457: jogos:D Baromság az egész... csak a parasztember meg beveszi:D Viszont én sem az 1 nappal előbbi játék miatt vettem meg, hanem az extrák miatt, meg amúgy is megvettem volna, ennyi pénzért meg simán megéri egy worms:)
-
Neoncsoves #466 az ilyen gecik nem kicsit irritálóak lennének ... -
#465 kereső használata szép és jó, ez dúrva, hogy mé ezen az oldalon volt róla szó, de még eszedbe se jut rákeresni :D -
#464 #446 -
#463 Sziasztok
Nekem az a problémám van, hogy elindítom a játékot és egyáltalán nincs hang, pedig a rendszerbe van és megy rendesen.Ötlet ? -
#462 valaki tud 100% savát mert kinek van kedve újra végigvinni. -
Pio #461 Az ilyenekre gondolsz? :D
-
#460 Ez valahol természetes, hogy ilyen dolgokba kicsit belenyúlnak.
Ezzel nem lesznek annyira hátrányban az új játékosok azokkal szemben akik évekig gyakorolták. -
#459 beaddolta tf2-be a sapit :D:D -
#458 szvsz most is lehet rope-olni csak nehezebb.
meg kell ujra tanulni használni a rope-ot, ez van. :) -
Pio #457 Nem egészen, mert megjelenésig tart a preorder, szóval aki estig veszi ugyan úgy preorderesnek számít és azonnal töltheti (és persze megkapja a többi bónuszt is). Tehát gyakorlatilag tényleg olyan ez, mintha 1 nappal előbb jelent volna meg a játék a hivatalosan reklámozott időpontnál. -
xxxpaulxxx #456 Én is pont erre gondoltam ma reggel... hogy ennek mi értelme volt? Akkor magyarul 25.-én jelent meg a játék:D
Aztán meg jól kibasztak azokkal, akik ma 00:00 és 19:00 között rendelik meg a játékot, mert azok csak ma 19-től tudnak majd játszani:OXD -
Pio #455 Egy költői kérdés merült fel bennem: ha minden előrendelő 1 nappal előbb kezdhet játszani és eddig csak előrendelni lehetett a játékot, akkor ez nem egy reklámköntösbe bújtatott semmi? :)
Ebből lehetne csinálni egy Philosoraptoros képet. :) -
xxxpaulxxx #454 Majd tolunk egyet ma is? Bár nem sokat tudok gép előtt lenni, de megpróbálok:D -
xxxpaulxxx #453 Nem napokat, de sokat
És azért szar a rope, mert ezek az új wormök úgy viselkednek, mint valami kibaszott vasgolyók:D -
Neoncsoves #452 ja de én nem rinyálok a rope miatt, szerintem jó így ahogy van -
#451 Mondod te, amikor mindig előttem érsz célba a rope-al. :D -
Neoncsoves #450 fura hogy csak azok rinyálnak a rope miatt, akik napokat töltöttek a gép és worms előtt (kockák) hogy tudjanak ropezni Armageddonba... úgy beszélnek mintha csak ez a kibaszott rope létezne a játékban. -
#449 nálam is jó lett, köszi. hálelúja bomba milyen szar lett már (boxba is ilyen amugy, de ott ha ellövöd, még marad 5 mp vagy beállitásfüggő, hogy elmenekülj, és utána zenél, nem egyből mint ebbe:SSS) -
xxxpaulxxx #448 Ok... pályát rajzolni lehet... csak ezt én ott kerestem, amikor elkezdel egy játékot. -
#447 Egyetértek!
Annyira nem is lett rossz! ;D -
#446 Akinél nincs hang az tegye fel ezt.
Nekem megoldotta. -
Steveboy624 #445 Ha nincs egyáltalán semmi hang, annak mi lehet az oka? -
SBT #444 lol, az SP az eszméletlen! tiszta öngyilkos merénylők a botok! -
#443 Sokmindenkinek nincs, nekem pl. van. -
#442 majd nézd már meg neked van e hang, mert nekme nincs... de legalább nem fagy le:D -
#441 Most nézem... Most már én is. :D -
#440 Warez verzió mikor jön már ki? :D