879
-
hz888 #519 Repüljek? Nincs csak egy birka meg két platform:D Azokon ugráltattam eddig, de az nem okoz neki túl nagy sérülést:S -
#518 Jaja..:/ Az első 2-3 kört nem is lehet megúszni "arcba-gránát" nélkül... -
xxxpaulxxx #517 iszonyatosan scriptelt... mindent ugyan oda, ugyan úgy raknak:D -
#516 Én is nekiestem vagy 10x, eddig eredménytelenül. Nálam is egy szokott maradni "szerencsés" esetben:) Mocsok pálya nagyon. -
#515 Repülj végig jobbra majd fel a céltáblának. A mágnesek a helyére fognak terelgetni egy aknát. -
#514 Ez a 25-ös pálya az idegeimre megy. Már csak 1 kukac maradt, annak is csak kemény 1 élete volt már, és úgy ölt meg. Fuuuuuuuuuuuuuu :D -
hz888 #513 A 21es pályát hogy lehet megcsinálni?:D A bírkásat... -
xxxpaulxxx #512 Akkor másképp fogalmazok... ma itt volt a rokonság és nem volt időm leülni, tegnap meg hamar lefeküdtem, mert rám jött a migrén:D -
#511 20-tól viszont már izzaszt:) -
Steveboy624 #510 LOOOOL :DDD -
Pio #509 Bizony végtelenül sok szabadidő kell ehhez, egy lövöldözős pálya nagyjából 5-10 perces, egy puzzle/ügyeskedős nagyjából 1-2 perces. A 20.pályáig eljutni mintegy 2, 2ésfél órába tellett, ami miatt teljesen hanyagolnom kellett a szociális életem, a saját családom is lemondott már rólam, a barátaim beavatkozást szerveztek de nem mentem el rá, mert kockultam és a tisztálkodás hiánya miatt valószínűleg le fogják vágni legalább 2 végtagomat. Remélem, hogy a lábaim lesznek azok és tovább folytathatom ezt a fajta önpusztító életmódot.
;-) -
#508 A felső négy bármerre dobja a gránátot tuti a lábad elé kerül...:) Cseppet csítelt-szkriptelt az egyszemélyes mód:) -
xxxpaulxxx #507 Dejó, hogyé n még csak a 13. küldinél tartok... túl sok időtök van nektek:P -
#506 Dettó! :D Már kb. 5x nekifutottam de a legfelső szinten lévő 4 kukacot már nem tudom kinyírni... :S -
#505 Én a 25(?) pályánál adtam fel most (sajtos két emeletes pálya, ketten vagytok, 8 ellen és bárhonnan eltalálnak a szemetek:)) -
Neoncsoves #504 aki akar vegyen fel: Neoncsoves
lehetne egy SG-s partyt összehozni :) -
#503 Meg fogsz lepődni..:)) -
xxxpaulxxx #502 Első körben próbáld újrarakni... hátha...
Aki meg akar játszani az nyugottan vegyen fel... egyelőre csak 2 embernek van meg a partnerlistámról:D -
#501 thx -
Mandela83 #500 Sziasztok!
Tegnap énis megvettem a játékot, letöltöttem de sajnos miután elindítom a játékot fekete kép aztán windows hibaüzenet fogad, a Steam fórumban is jópáran panaszkodnak erre.
Közületek nemvolt véletlenül valakinek ilyen problémája? -
Steveboy624 #499 De hülye BUG-ra lettem figyelmes! WARZONE-ban játszom gép ellen. Amikor shotgunnal lő 2-t, néha "elfelejti", hogy nem lehet többet lőni, s meg kell várni, hogy leteljen a támadási idő -volt, hogy fél percet is vártam a semmire. -
#498 jaj
van az a pálya, hol a birkát kell ugratni két lemezen....
azt hogyan????
5.után abbahagytam.... -
Pio #497 20. pályán 3szor egymás után az első két ellenséges mozgás belökte mindkét kukacom a vízbe, szerintem jegelem pár hónapra a kampányt... :) -
Neoncsoves #496 enter -
#495 Grindert meik gombal forgatom? :D
btw warezhuszároknak ajánlom a guglit... kemény 30mp alatt megvan, h hogyiskell... -
#494 te merlin, priviben lökj már egy steam usernevet :] -
#493 Kész a Campaign. :D -
#492 nem is tudom....talán, mert az eredetivel nem akarnál hamachival játszani? -
#491 mit warez ha hamacsin akarok játszani? -
#490 Hatalmas ez a játék, asszem meg is veszem. :) -
#489 Warez kérdéseket hanyagoljuk már... -
kutyafulu #488 Hamachi-n lehet vele tolni? -
Árnyvadász #487 CRT-n tolod gondolom, hogy ezt megkérdezted. Amúgy, ha a játékban nem lenne ilyen beállítás, akkor ajánlom a Powerstrip progit. Azzal ugyanis rá lehet erőltetni játékok alá is azt amit a Windowsban használsz. Talán, ha jól sejtem a 60Hz-es problémád miatt írtad. Ha nem akkor sry, csak segíteni szerettem volna. -
#486 Hali!
Nem tudja valaki, hogy a felbontásnál hol lehet Hz-et állítani? -
#485 Na majd holnap este én is leszedem azt toljuk :D
Csak az a vicces hogy előrendeltem és még letölteni se tudtam mert éppen nyaralok XD -
#484 No, lewarezoltam, kipróbáltam, megvettem, csatlakoztam, mehet a móka:) -
#483 Hát az lehet hogy baromkodni lehetett vele de más szempontból valóban nem volt sok értelme annyi kukacnak mert egy robbantással vége a fél csapatnak ahogy azt te is írtad -
#482 Kár érte. :( Pedig a régiben lehetett azzal is baromkodni hogy akár 8 kukac is lehetett egy csapatban és egy jól irányzott robbantással a fél csapatot a vízbe lehetett küldeni. :) Ezen már nem hiszem hogy változtatni fognak akkor... -
#481 Nem :(
De ezt a megjelenés előtt is lehetett tudni hogy 1 csapatban max 4 kukac lehet és egy pályán max 4 ember játszhat persze a saját 4 kukacával -
#480 4 kukacnál több nem lehet egy csapatban? :(