879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • hz888
    Repüljek? Nincs csak egy birka meg két platform:D Azokon ugráltattam eddig, de az nem okoz neki túl nagy sérülést:S
  • MerlinW
    Jaja..:/ Az első 2-3 kört nem is lehet megúszni "arcba-gránát" nélkül...
  • xxxpaulxxx
    iszonyatosan scriptelt... mindent ugyan oda, ugyan úgy raknak:D
  • MerlinW
    Én is nekiestem vagy 10x, eddig eredménytelenül. Nálam is egy szokott maradni "szerencsés" esetben:) Mocsok pálya nagyon.
  • MerlinW
    Repülj végig jobbra majd fel a céltáblának. A mágnesek a helyére fognak terelgetni egy aknát.
  • Lunki88
    Ez a 25-ös pálya az idegeimre megy. Már csak 1 kukac maradt, annak is csak kemény 1 élete volt már, és úgy ölt meg. Fuuuuuuuuuuuuuu :D
  • hz888
    A 21es pályát hogy lehet megcsinálni?:D A bírkásat...
  • xxxpaulxxx
    Akkor másképp fogalmazok... ma itt volt a rokonság és nem volt időm leülni, tegnap meg hamar lefeküdtem, mert rám jött a migrén:D
  • MerlinW
    20-tól viszont már izzaszt:)
  • Steveboy624
    LOOOOL :DDD
  • Pio
    Bizony végtelenül sok szabadidő kell ehhez, egy lövöldözős pálya nagyjából 5-10 perces, egy puzzle/ügyeskedős nagyjából 1-2 perces. A 20.pályáig eljutni mintegy 2, 2ésfél órába tellett, ami miatt teljesen hanyagolnom kellett a szociális életem, a saját családom is lemondott már rólam, a barátaim beavatkozást szerveztek de nem mentem el rá, mert kockultam és a tisztálkodás hiánya miatt valószínűleg le fogják vágni legalább 2 végtagomat. Remélem, hogy a lábaim lesznek azok és tovább folytathatom ezt a fajta önpusztító életmódot.
    ;-)
  • MerlinW
    A felső négy bármerre dobja a gránátot tuti a lábad elé kerül...:) Cseppet csítelt-szkriptelt az egyszemélyes mód:)
  • xxxpaulxxx
    Dejó, hogyé n még csak a 13. küldinél tartok... túl sok időtök van nektek:P
  • Lunki88
    Dettó! :D Már kb. 5x nekifutottam de a legfelső szinten lévő 4 kukacot már nem tudom kinyírni... :S
  • MerlinW
    Én a 25(?) pályánál adtam fel most (sajtos két emeletes pálya, ketten vagytok, 8 ellen és bárhonnan eltalálnak a szemetek:))
  • Neoncsoves
    aki akar vegyen fel: Neoncsoves

lehetne egy SG-s partyt összehozni :)
  • MerlinW
    Meg fogsz lepődni..:))
  • xxxpaulxxx
    Első körben próbáld újrarakni... hátha...

Aki meg akar játszani az nyugottan vegyen fel... egyelőre csak 2 embernek van meg a partnerlistámról:D
  • RAZOR27
    thx
  • Mandela83
    Sziasztok!

Tegnap énis megvettem a játékot, letöltöttem de sajnos miután elindítom a játékot fekete kép aztán windows hibaüzenet fogad, a Steam fórumban is jópáran panaszkodnak erre.

Közületek nemvolt véletlenül valakinek ilyen problémája?
  • Steveboy624
    De hülye BUG-ra lettem figyelmes! WARZONE-ban játszom gép ellen. Amikor shotgunnal lő 2-t, néha "elfelejti", hogy nem lehet többet lőni, s meg kell várni, hogy leteljen a támadási idő -volt, hogy fél percet is vártam a semmire.
  • Frank99
    jaj

van az a pálya, hol a birkát kell ugratni két lemezen....
    azt hogyan????
    5.után abbahagytam....
  • Pio
    20. pályán 3szor egymás után az első két ellenséges mozgás belökte mindkét kukacom a vízbe, szerintem jegelem pár hónapra a kampányt... :)
  • Neoncsoves
    enter
  • RAZOR27
    Grindert meik gombal forgatom? :D

btw warezhuszároknak ajánlom a guglit... kemény 30mp alatt megvan, h hogyiskell...
  • Fabio Capello
    te merlin, priviben lökj már egy steam usernevet :]
  • Juhiii
    Kész a Campaign. :D
  • Zomil
    nem is tudom....talán, mert az eredetivel nem akarnál hamachival játszani?
  • akyyy
    mit warez ha hamacsin akarok játszani?
  • balee4
    Hatalmas ez a játék, asszem meg is veszem. :)
  • Zomil
    Warez kérdéseket hanyagoljuk már...
  • kutyafulu
    Hamachi-n lehet vele tolni?
  • Árnyvadász
    CRT-n tolod gondolom, hogy ezt megkérdezted. Amúgy, ha a játékban nem lenne ilyen beállítás, akkor ajánlom a Powerstrip progit. Azzal ugyanis rá lehet erőltetni játékok alá is azt amit a Windowsban használsz. Talán, ha jól sejtem a 60Hz-es problémád miatt írtad. Ha nem akkor sry, csak segíteni szerettem volna.
  • H3LLBoY
    Hali!
    Nem tudja valaki, hogy a felbontásnál hol lehet Hz-et állítani?
  • elitehun
    Na majd holnap este én is leszedem azt toljuk :D
    Csak az a vicces hogy előrendeltem és még letölteni se tudtam mert éppen nyaralok XD
  • MerlinW
    No, lewarezoltam, kipróbáltam, megvettem, csatlakoztam, mehet a móka:)
  • elitehun
    Hát az lehet hogy baromkodni lehetett vele de más szempontból valóban nem volt sok értelme annyi kukacnak mert egy robbantással vége a fél csapatnak ahogy azt te is írtad
  • Lunki88
    Kár érte. :( Pedig a régiben lehetett azzal is baromkodni hogy akár 8 kukac is lehetett egy csapatban és egy jól irányzott robbantással a fél csapatot a vízbe lehetett küldeni. :) Ezen már nem hiszem hogy változtatni fognak akkor...
  • elitehun
    Nem :(
    De ezt a megjelenés előtt is lehetett tudni hogy 1 csapatban max 4 kukac lehet és egy pályán max 4 ember játszhat persze a saját 4 kukacával
  • Lunki88
    4 kukacnál több nem lehet egy csapatban? :(