879
-
#559 elvileg a mégnessel el tudod lökni a felső aknát és ha ugy teszed az acélrudat eltalálhatod a kukacot... használd a teleportot -
#558 Hali! Nem tudja valaki, hogy ö asszem a 14 pályán, van ilyen mágneses cucc, meg valami acélgerende vagy mifene, ezekkel mit kell kezdeni? Alul van egy kis kukac de őt csak lekaratézni tudom 1x, de marad még 5 élete :S
Mitévő legyek? -
#557 31-est hogy kéne? sehogy sem sikerül, dönkeyt is felvettem :( -
#556 Az első 30 csak bemelegítés volt. :D -
#555 nah nagy nehezen sikerült megcsinálni az összes küldetést :D
31-35 nem volt könnyü -
#554 Én sem vagyok oda érte, de lesz még később egy durva, mikor 1 perc alatt kell beérned függőleges pályán:)
Más: aki a Steam nevemet kéri, fejléc alatt van a közösség linkje, ott megtalálja. -
#553 bocsi a tripla post-ért, de nemrég találtam: hasznos topic, különbözö cfg parancsokkal, pl.: /ALWAYSREADY elég hasznos -
#552 Mivel megvan az 500hsz meg szeretném kérdezni, h elfogatnátok-e a topic házigazdájának? :) -
#551 jah, sejtettem :(
amugy ugy néz ki azért van ilyen kevés szerver, mert valamiért régionként van a szerver listázás, pl.: amcsival nem sok esélyed van összekerülni.
aki ugy érzi, h nagyon kevés szervert lát az a steam beállitásoknál a letöltés régiot állitsa át UK-ra, ott van a legtöbb szerver. remélhetöleg hamarosan javitva lesz. -
#550 szinglibe volt. összeadva vagy 6 órát toltam eddig multiba, de ott egy darabot se láttam -
#549 Én az 5. próbán már bőven túlvagyok. A régebbi worms-öknél is ez volt a gyenge pontom. Játék közben egyáltalán nem is használok kötelet, mert csak bénázok.
Valaki csinálja meg nekem legyen olyan kedves. -
#548 multiban volt v csak single-ben? -
#547 van replay, egyszer már találkoztam vele, lent feljön hozzá két gomb is (skip vagy replay replay xDDD) -
#546 gyakorolni kell :D
annyira nem vészes én ugy kb. 5. probálkozásra egészen ráéreztem és utána már gyorsan megvolt -
#545 Valaki tudna valami tanácsot adni? 24-es pályán vagyok, amikor ninja kötéllel kell felmászni egy elég magas hegyre, a másik oldalon meg leereszkedni a célig. Egy percem van, hogy teljesítsem, de a helyzetet még nehezíti, hogy mindenfele aknák vannak elszórva. Még a hegy tetejére sem jutok fel egy perc alatt.
Esetleg valaki nem vinné át nekem ezen a pályán? Csak a mentett játékot sem találom. -
xxxpaulxxx #544 :D -
#543 Hordó Füle és Görbe Láb teeee.... :D -
xxxpaulxxx #542 Hát ezért volt furcsa nekem is:D
Have fun and Good luck... minden meccs így kezdődött anno:) -
RYO21 #541 Házi Feladat, és Grenade Launcher? -
#540 Én sem játszottam soha online worms-al ezelőtt, így én sem értem. -
xxxpaulxxx #539 Csak a gravitációt javítsák és boldogan halok meg:D
Amúgy... játszok neten... beírom chatbe... HF and GL... erre válasz: What???
És én meg fogom a fejem... egyeseknek még rajta van a tojás a fenekükön:D -
#538 nah ez már jobb hozzáállás :)
amugy igen valóban pár dolog javitásra szorul, bár olyan nagy hibákat eddig nem találtam, bár néha elöjön 1-2 érdekes dolog :D
pl. néha kifagy a játék, még nem jöttem rá miért, a másik dolog meg, h néha bejön egy olyan bug, h a játék közben egyszercsak elkezd kiugrálni a pálya szélére a kamera és nem látod ezért az eseményeket
mondjuk nem sürün jön elö meg igy is lehet játszani, de remélem javitják :D
arra meg nem jöttem rá, h van-e replay egy nagyobb rombolás után, azt irják páran steam forumon, h van, meg van róla kép is a steam store-ban, de én még nem találkoztam vele, pedig jó volt a worms-okben mutatta a replay-t egy-egy nagyobb robbantás után
amugy sztem nagyobb hibák nincsenek benne, a fegyverek balance-át pedig ugyis a visszajelzések alapján az elsö patch-ben orvosolni tudják -
xxxpaulxxx #537 1, poénkodtam, tudom hogy ez volt az első
2, én sem állandóan panaszkodok, csak nagyon szokni kell ezt a játékot... de már úgy tekintek rá, mint egy ÚJ wormsre, amiben nem szabad keresnem az armageddont... ez is egy külön játék, az is...
Ennek ellenére azért 1-2 dolgot javíthatnának:D -
#536 Na, végeztem az első 30 küldetéssel. Most kezd bekeményíteni, ahogy látom. :D -
#535 Kb. a napalm strike-nál szóródik szét annyi láng mint anno a petróleum bombától. Ha sokan panaszkodnak az ilyenekre szerintem kénytelenek lesznek erősíteni rajta. -
#534 ez volt az első negatív hozzászólása, azzal ellentétben, aki folyamatosan panaszkodik. -
xxxpaulxxx #533 "Nem csak fikázni akarod a játékot?":D -
#532 Amugy amit észrevettem, h a molotov elég gyenge lett, alig szorodik szét a tüz :( -
#531 aham...most kiléptem ujrainditottam és mostmár nem sapwnol legalulra kukac... -
#530 én is igy gondoltam csak a gond az, h a legalso kukac sosem hal meg :S -
#529 Adja magát pedig. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A két egyéletessel felveszed a kis csomagokat oldalt, nem fogják túlélni. Aztán lefúrsz a fegyveres dobozért a harmadikkal, és rock'n'roll. :D -
#528 nekem a 30. pálya nem sikerült? tippeket várok akinek megvna :D -
#527 Na átvittem a 25-öset nagy nehezen. De csak úgy ment hogy az utolsó 4 kukacot gyakorlatilag nem én nyírtam ki, hanem kivártam míg megölik egymást ahogy ti is írtátok. :) -
#526 Nekem a 33. pálya adta fel a leckét, az olyan huhh... :DD -
hz888 #525 Sikerült! THX!:) Ma se lesz alvás:D -
#524 Én hidak nélkül csináltam, másodszorra betaláltam nélkülük is:) -
Pio #523 Ez amúgy nem hülyeség, én is megfigyeltem, hogy ha nem vagy jó célpont, akkor totálisan idiótán viselkednek az ellen kukacai, lőnek a semmibe vagy egymást lövik szanaszét. Nagyon fura az AI mindenesetre. -
#522 az egyik utolsó "sajtos" pálya kellemes, hogy csak 5x-ös túlerő van és alig van épkézláb fegyvered, de ha kezdő spawn helytől eljössz, akkor percek alatt szétszednek és nem mellesleg nem igazán lőnek mellé, ha el tudnak találni
csak úgy sikerült végigvinni, hogy a 10 perces határidőből 5-öt azzal töltöttem el, hogy folyamatosan skip-eltem és reménykedtem hogy kinyírják egymást -
Steveboy624 #521 Az ellen felett van egy függőlegesebb fal. Oda tedd a két hidat függőben. A birkát indítsd el jobbra a pálya széle felé. Ott fel egyenesen a céltábláig. Ha jól találtad el, akkor egy akna elkezd pattogni az ellenfél felé. A függőleges hidak megakadályozzák, hogy balra félre menjenek. Próbáld ki. Nekem sikerült - Merlin instrukciója alapján. ;) -
#520 Az szuper birka ami repül:) Engedd el, majd nyomj még egy egy space-t mikor már nem ugrál majd rögtön jobb nyilat amíg egyenesbe nem fordul:)