Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
lan multi mûködik valakinek? skidrowot próbáltam , de befagy amikor indítanám a servert
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Hamachin keresztül mûködik? próbálta már valaki?
köszi
#457: jogos😄 Baromság az egész... csak a parasztember meg beveszi😄 Viszont én sem az 1 nappal elõbbi játék miatt vettem meg, hanem az extrák miatt, meg amúgy is megvettem volna, ennyi pénzért meg simán megéri egy worms😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem az a problémám van, hogy elindítom a játékot és egyáltalán nincs hang, pedig a rendszerbe van és megy rendesen.Ötlet ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ezzel nem lesznek annyira hátrányban az új játékosok azokkal szemben akik évekig gyakorolták.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
meg kell ujra tanulni használni a rope-ot, ez van. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aztán meg jól kibasztak azokkal, akik ma 00:00 és 19:00 között rendelik meg a játékot, mert azok csak ma 19-tõl tudnak majd játszani😮XD
Ebbõl lehetne csinálni egy Philosoraptoros képet. 😊
És azért szar a rope, mert ezek az új wormök úgy viselkednek, mint valami kibaszott vasgolyók😄
Nekem megoldotta.
De ami zavar az zavar...
Gondolom te nem túl sokat játszottál a régi részekkel😉
http://goo.gl/gd6Zi5
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
amugy meg akik worms armageddon-t vártak: nem véletlenül nem maradt meg a játék neve worms 2: armageddon-nak...ez egy uj játék változtatásokkal...el kell ezt fogadni, akinek a w:a kell az játszon azzal, annak is van a mai napig supportja