Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
Lenne egy kérdésem, skidow verzióval hamachin lehet játszani multiba vagy nem ?

Köszi a választ! Most már van hang a játék alatt! THX!

Van, ott van a banner alatt😄 Zomil csinálta

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jaja van, haverommal most toltunk egy olyat, az õ gépén. Custom games menüpontban tudod kiválasztani a csapatokat és játszhattok.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Palesz2

😄

Olyan multi van, hogy egy gépen többen játszhatnak egymás ellen?

andrew1988
hali!

lan multi mûködik valakinek? skidrowot próbáltam , de befagy amikor indítanám a servert

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Lunki88
Van már SG-s worms group a steamen? Ha nincs akkor valaki csinálhatna egyet.
Palesz2
Valakinek van kedve most tolni egyet ? 😛

neten mûködik

Sziasztok!

Hamachin keresztül mûködik? próbálta már valaki?

köszi

Még 1 problémám: Mi az, hogy nem lehet aktiválni az ejtõernyõt ropeozás közben?😄😄

Nyugi itt is lesznek😛 Ha marad az új ropeolás, akkor azt tapasztalják ki, ha visszarakják a régit... már pedig visszafogják sztem mert sokan háborognak, akkor meg azért😛

#457: jogos😄 Baromság az egész... csak a parasztember meg beveszi😄 Viszont én sem az 1 nappal elõbbi játék miatt vettem meg, hanem az extrák miatt, meg amúgy is megvettem volna, ennyi pénzért meg simán megéri egy worms😊

az ilyen gecik nem kicsit irritálóak lennének ...

akyyy
keresõ használata szép és jó, ez dúrva, hogy mé ezen az oldalon volt róla szó, de még eszedbe se jut rákeresni 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fabio Capello

Gideon Wieth
Sziasztok

Nekem az a problémám van, hogy elindítom a játékot és egyáltalán nincs hang, pedig a rendszerbe van és megy rendesen.Ötlet ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

akyyy
valaki tud 100% savát mert kinek van kedve újra végigvinni.

Az ilyenekre gondolsz? 😄

BaLeeX
Ez valahol természetes, hogy ilyen dolgokba kicsit belenyúlnak.

Ezzel nem lesznek annyira hátrányban az új játékosok azokkal szemben akik évekig gyakorolták.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Fabio Capello
beaddolta tf2-be a sapit 😄😄

Zomil
szvsz most is lehet rope-olni csak nehezebb.
meg kell ujra tanulni használni a rope-ot, ez van. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem egészen, mert megjelenésig tart a preorder, szóval aki estig veszi ugyan úgy preorderesnek számít és azonnal töltheti (és persze megkapja a többi bónuszt is). Tehát gyakorlatilag tényleg olyan ez, mintha 1 nappal elõbb jelent volna meg a játék a hivatalosan reklámozott idõpontnál.
Én is pont erre gondoltam ma reggel... hogy ennek mi értelme volt? Akkor magyarul 25.-én jelent meg a játék😄
Aztán meg jól kibasztak azokkal, akik ma 00:00 és 19:00 között rendelik meg a játékot, mert azok csak ma 19-tõl tudnak majd játszani😮XD

Egy költõi kérdés merült fel bennem: ha minden elõrendelõ 1 nappal elõbb kezdhet játszani és eddig csak elõrendelni lehetett a játékot, akkor ez nem egy reklámköntösbe bújtatott semmi? 😊
Ebbõl lehetne csinálni egy Philosoraptoros képet. 😊
Majd tolunk egyet ma is? Bár nem sokat tudok gép elõtt lenni, de megpróbálok😄

Nem napokat, de sokat
És azért szar a rope, mert ezek az új wormök úgy viselkednek, mint valami kibaszott vasgolyók😄

ja de én nem rinyálok a rope miatt, szerintem jó így ahogy van

Lunki88
Mondod te, amikor mindig elõttem érsz célba a rope-al. 😄
fura hogy csak azok rinyálnak a rope miatt, akik napokat töltöttek a gép és worms elõtt (kockák) hogy tudjanak ropezni Armageddonba... úgy beszélnek mintha csak ez a kibaszott rope létezne a játékban.

akyyy
nálam is jó lett, köszi. hálelúja bomba milyen szar lett már (boxba is ilyen amugy, de ott ha ellövöd, még marad 5 mp vagy beállitásfüggõ, hogy elmenekülj, és utána zenél, nem egybõl mint ebbe:SSS)

Ok... pályát rajzolni lehet... csak ezt én ott kerestem, amikor elkezdel egy játékot.

Juhiii
Egyetértek!

Annyira nem is lett rossz! ;D

GO GUNNERS!

Redbull756
Akinél nincs hang az tegye fel ezt.
Nekem megoldotta.

Ha nincs egyáltalán semmi hang, annak mi lehet az oka?

lol, az SP az eszméletlen! tiszta öngyilkos merénylõk a botok! <#duma>
[HUN]FaTaL
Sokmindenkinek nincs, nekem pl. van.

http://goo.gl/gd6Zi5

akyyy
majd nézd már meg neked van e hang, mert nekme nincs... de legalább nem fagy le😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fresh Duke
Most nézem... Most már én is. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Warez verzió mikor jön már ki? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

akyyy
én most töltöm le bhról muhaha

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jah és barátocskám nézz szét a steam-worms reloaded fórumon... elég sokan egyetértenek velem😊

Nem... én a legjobbakat vártam... és tetszik is a játék... kinézetileg, meg fegyverileg, meg a toronyirányú pályák miatt...
De ami zavar az zavar...
Gondolom te nem túl sokat játszottál a régi részekkel😉

[HUN]FaTaL
Nem mondtam, hogy adják azt is 4 ezerért. Adják 6 ezerért és úgy már valószínû megéri.

Zomil
Mert nem érné meg?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
GYERKEK EZ KURVAJÓ 😄😄😄

[HUN]FaTaL
Nekem tetszik egyébként, elbohóckodok majd vele singleben. 😊 De könnyen lehet, hogy megveszem. 😊 Csak miért nem adtak ki belõle dobozost. 😞

Zomil
engem nem zavar....

amugy meg akik worms armageddon-t vártak: nem véletlenül nem maradt meg a játék neve worms 2: armageddon-nak...ez egy uj játék változtatásokkal...el kell ezt fogadni, akinek a w:a kell az játszon azzal, annak is van a mai napig supportja

am, mióta van oan szabály hogy Free for All-ban nem szabad a legkevesebb HP-sra lõni?
Ron Ragm
"-granyón nem lehet pattogást állítani: ez mégis ki a francot érdekel?"

Azért elég szépen lehetett taktikázni hogy mennyire pattogjanak a gránátok.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?