172
Minden program jöhet ide, amit ti is csak éppen találtatok a neten, és nagyon hasznos vagy érdekes , de lehet, h sokan nem ismerik. Talán te is találsz itt neked valót.
-
#92 [url=http://techline.hu/kiprobaltuk/20080318_orgazmus_szoftver_idose_ingyenes_agyhulla.aspx]"Orgazmust előidéző szoftver, ingyen. " LOL?[/url] -
Apocalipto #91 semmivel...beta o_O -
#90 Az én mezei 32bites XP-m kiakasztja és már pár órája azon filózok, hogy mivel akadhat össze!
[Akkor tárgytalan...] -
Apocalipto #89 A fences nekem nem csinál ilyet...win7-em van....
[ Most vagyok túl egy elég komoly csalódáson, de azért beszélgethetünk msnen ha gondolod :D Jelzem fiú vagyok, és HETERO xD] -
#88 A Fences lövi le! :D
[Csak nem akarsz barátkozni? :P] -
Apocalipto #87 Mi lövi le?
Barátokat keresel? lol -
#86 Mindig lelövi az explorer.exe-t! Valami megoldás esetleg? -
#85 -
Pio #84 ...és akkor már a jó öreg keményvonalas linuxos PIDGIN se maradjon ki a szórásból, mint a "triumvirátus" harmadik tagja. ;-) -
Apocalipto #83 Különleges Relaxálás szoftverrel - Natura Sound Therapy -
#82 Akkormár a konkurencia:
Miranda
Dettó ugyanazt tudja szinte mint a Trillian, kinek mi! -
Apocalipto #81 Trillian Astra
A testre szabható azonnali üzenetküldő Skype, IRC, AIM, ICQ, MSN Messenger, és Yahoo! Messenger üzenetek kezelésére alkalmas. Adatok küldése, csoportos beszélgetés, audiochat, és számtalan buddy ikon található még a programban. Az új verzióban Facebook és Twitter-integrációt, többszörös csevegés és videochat lehetőség is megtalálható. A szoftver használatához regisztráció szükséges, illetve telepítésnél ASK Toolbar is felrepülhet a számítógépünkre amennyiben azt engedélyezzük. -
Apocalipto #80 Microsoft WorldWide Telescope
A Microsoft virtuális teleszkópjával galaxisokat, csillagrendszereket, vagy a saját naprendszerünket is bejárhatunk szabadon. A NASA fényképarchívumából, illetve a Hubble és Spitzer űrteleszkópokkal készült fotók 12 terabájtnyi képanyag elérését biztosítják a programban, ahol úgy böngészhetünk, mintha a világűrben utaznánk.
Klikk -
Apocalipto #79 A Microsoft Live Labs programozói érdekes fejlesztésbe kezdtek - Photosynth névre hallgató alkalmazásuk első publikus tesztverzióját most bárki kipróbálhatja. A Photosynth egyszerű fotókból, illetve fotósorozatokból komplex 3D-s látképet állít össze, amelyben a felhasználó szabadon navigálhat, jobbra-balra mozoghat, közelre hozhatja és távolra viheti a nézőpontot.
De mégis hogyan készülhet egy ilyen 3D-s látkép? Az azonos környezetben - például egy nagyváros főterén - készült fotók között kapcsolat van. Minél több képünk van és minél sűrűbb közöttük a kapcsolat, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a fotók összeilleszthetők, és együtt egy 3D-s látképet alkotnak. A Photosynth algoritmusa feltérképezi a képek közötti kapcsolatot - ez alapján történik a fotók összeillesztése. Ahhoz, hogy a végeredmény részletes és látványos képet adjon, természetesen sok kiváló minőségű fotó szükséges.
Most először a felhasználóknak is lehetőségük van arra, hogy egy letölthető eszköz segítségével Photosynth-összeállításokat készítsenek. A fejlesztők azonban ennél tovább mennek: az a céljuk, hogy a felhasználók a weben egyébként is fellelhető és folyamatosan növekvő fotórengeteg segítségével hatalmas tereket járhassanak be, anélkül, hogy kezükbe vennék fényképezőgépüket. A szoftver hátterében a Microsoft által 2006-ban felvásárolt Seadragon technológia áll, ami lehetővé teszi a képkockák közötti navigálást, függetlenül a fotók felbontásától és méretétől.
Érdemes megnézni a Photosynth működési elvét bemutatóvideót!(Ajánlatos átméretezni a böngészőt kicsire) -
xido #78 Nem győzök a Norc-nak eléggé örülni:)..folyamatosan bővítik,tegnap még nem látott utcaképek kerültek fel mára..tökjó:) -
polarka #77 Nekem nem baj.
Egyébként ami így témába vág:
Tekzila Daily podcastján szoktak néha érdekes/hasznos dolgokat mutatni. De többnyire (nekem legalábbis) irrelevánsak. Mondjuk attól még megnézem, mert rövidek és találhatok olyat, ami érdekel. -
Apocalipto #76 Úgy látom még nem sikerült kijönniük a béta fázisból -
polarka #75 Fences
Asztalon levő ikonok csoportokba foglalására. -
Bosnyak #74 :) Igen az lenne a lényeg hogy ha egyszerre két vagy több rajz is meg van nyitva meg tudjam mondani melyikkel mennyi időt foglalkoztam! -
#73 gondolom részidőkre is kíváncsi és nem akar végig kattintgatni. -
#72 stopper az órán? :) -
Bosnyak #71 Sztok!
Olyan progit keresek pl corelhez amivel lehet mérni a munkamenet idejét.
Ha tudtok ilyet nagyon megköszönném! -
#70 Ahhh... Isten áldjon, köszi! :) -
#69 úgy emlékszek ez elég jó, egyszerű kezelni
jó ha ez is meg van mellé ;) -
#68 Na ezt szedtem is köszi! Amúgy videó változatba nincs ilyesmi?
Nagyon jól jönne most. -
#67 Ez jó :) De majd jön az "eredeti" google street view, nem? :D
Mer valami olyasmit olvastam, hogy egy román cég és a gugli is csinál(t) street viewet... -
#66 Ez valami hatalmas :D -
Hajnalcat #65 Uh!
Köszönöm, ezt nagyon sokszor fogom használni. -
Grusi #64 http://www.norc.hu
Budapesti google street view :) -
#63 ... :D (nemhittem volna, hogy még ennél az egyszerű oldalon is megkérdezi valaki)
-Regisztrálsz, kapsz emailt, rámész az aktivációra
-ha szeretnéd, hogy a telefonszámodról küldje: Fiók (felül) melletti nyil, Beállítások -> mobil szám igazolása, beírod a számod, küld, sms-ben megkapod a kódot, aktiválod
-Új üzenet, átváltasz SMS -re, címzetthez telszám, alá üzenet, Send!
A számot úgy kell beírni, hogy +36******** (pl.: +3630111111) -
BenceYCE #62 Vágd szét és a cd kiírásakot távolítsd el a szüneteket. Mindkét dolgot el tudod intézni Nero-val. -
polarka #61 Én a Miro-t használom podcastolásra. Egyéb apróságot is tud, de az lényegtelen.
Youtube tetszőleges csatornát én úgy feedelek, h keresést intézek a csati nevére és a keresés eredményét mentem le feedbe, így betölti az új találatokat. Lehet normálisabban is meg lehet oldani, de még nem jöttem rá hogyan. Vki tud ajánlani esetleg más progit podcastra? -
#60 hogy is kel használni?..bocsi lehet hülye vagyok de nem megy. -
#59 Olyan progit nemtud véletlenül valaki, amivel a nagy méretű mp3 zene filokat tudnám számokra bontani? Nem akarom szétvágni, csak a számokhoz betenni azt a jelet, hogy a lejátszó érzékelje, hogy több számból áll az az 1 mp3 file, és tudjam léptetni. Meg pl. ne kelljen végigtekernem ha mondjuk a vége felé szeretnék belehallgatni. -
#58 "Csak" 2x kiírja hogy wadja és hogy free sms :) -
Cat 02 #57 Gondolom berak a végére jósok reklámot. -
#56 Nem tom, nem írja sehol hogy mennyi a korlát :| -
#55 Ez jó :) Kipróbáltam és mükszik... thx ;) -
#54 mennyit lehet és what's the catch? :D -
#53 Bár nem program, de hasznos tud lenni.
wadja.com - Ingyen SMS küldés :-)