172
Minden program jöhet ide, amit ti is csak éppen találtatok a neten, és nagyon hasznos vagy érdekes , de lehet, h sokan nem ismerik. Talán te is találsz itt neked valót.
-
#132 Jó program, de szerintem ezeket tényleg jobb photoshoppal. Meg HDR szerű képeket lehet több kép nélkül is, persze nem olyan jók, de azért jók :|
hdr photoshop effect -
#131 Köszi, ez most jól jött! :) -
#130 Artizen HDR (torrent oldalakon megtalálható a pro (teljes) verzió, az oldalon letölthető valószínüleg csak trial...).
Egyszerü és nagyszerü program. Igazából minden amit tud megoldható PS-be, Gimpbe, Corelba. Amint a neve is mutatja, alul/felül exponált (túl világos és túl sötét) képekből csinál HDR (élénk színek, kicsit meseszerü hatás) képeket. Jó pár finomhangolást felajánlva a képhez. Annak, aki nem akar rétegekkel vacakolni. -
Apocalipto #129 Nah, tessék ide írkálni, ez egy hasznos tápik. Rakok mán egyet. A mindenki által ismert Outpost firewall ingyenes verziója -
Apocalipto #128 Lehetséges. Most hogy mondod, tényleg. -
polarka #127 Lehet azoknak van, akik nem rakják fel? -
Apocalipto #126 Win 7-et felrakod és alapból benne van :P -
#125 Háttérkép változtató! -
#124 de akkor most mi is ez? -
polarka #123 Nemtom, de azért a kerten kívül máshol nem használnám... -
Grusi #122 :DDDD -
#121 "Háttérkép rotáló"
ipari? -
polarka #120 Dave's Quick Search Deskbar
Tálcára kereső, sokféle keresőt lehet használni vele (alap a gugli).
All Wallpaper Lite
Háttérkép rotáló -
#119 Én asztali pc-vel tolom az ilyesmit. -
#118 raftingolni laptoppal jó. meg tájfutni is -
BenceYCE #117 Lehet lemaradtam, kicsit fáradt vok bocs.
Én egy érintőképernyős tabletpc-nek azért hasznát veszem vezetés közben. Szuszkába elég 3.5 vagy 4.3 coll, de a nyergesbe elkél egy ilyen. -
Sharkhunter #116 még nem próbáltam, de simán el bírom képzelni :D -
#115 minek nézzek utána? van túra gps-em. majd túrán és vízen fogok LAPTOPPAL irányt keresni xD -
BenceYCE #114 Olyan hihetetlennek tűnik, hogy gyártanak szoftvert vizi útvonalakra és túrázásra is? Nézz utána... -
#113 Jah, "a következő útelágazódásnál forduljon jobbra" (erdő közepén). -
#112 xD -
#111 mármint túrázok és megmondja a laptop hogy merre menjek? xD -
Sharkhunter #110 Akinek van GPS-e, annak talán pont az IGO program van rajta, de akinek nincs, az is használhatja mostmár a saját gépén, sőt, megfelelő tartozékokkal a laptopját GPS-ként használhatja. -
#109 xD -
#108 végülis lehetne pénzt keresni vele, csak kell találni egy szponzort, akinek a nevét berakod a logodba és minden tékért fizet valamennyit
zseni vagyok bazeroga:@ -
#107 ez is ingyenes? -
#106 -
#105 szerviz pack 3 ha vlk érdekel -
AIMP-mp3 lejátszó program
-
polarka #103 7 remix
Windows 7 skinpack XP-hez
Visual task tips
Ha a tálcán levő progik fölé viszed az egered, akkor kis méretben mutatja az ablakot.
WizMouse
A nemaktív ablakokban is tudsz scrollozni.
Jelenleg csak az uccsót használom, sztem nem sokáig. Én nem veszem hasznukat. -
polarka #102 Passz. Én még semmilyen problémát nem tapasztaltam. -
Apocalipto #101 Foobar2000
A foobar2000 egy ingyenes (de nem szabad forrású) audiolejátszó Windows operációs rendszerekre. Fejlesztője egy egykori Winamp programozó, Peter Pawlowski.
A foobar2000 főbb jellemzői
* Beépített támogatás a legelterjedtebb audioformátumokhoz
* Alacsony memóriahasználat
* Széles körű testreszabhatóság
* Unicode támogatás
* ReplayGain támogatás
* Szünetmentes lejátszás
* 64 bites kimenet
* Beépített tag-szerkesztő
* freedb támogatás -
Hajnalcat #100 TÉK -
Apocalipto #99 Firefox 3.5 Release Candidate -
#98 Mivan? Csak linkeltem egy kommentet, nem én írtam :D -
Grusi #97 Helyes, orulok hogy segithettem :D -
#96 Huba, Huba... -
#95 jah ezt is néztem :D -
#94 Ez se kutya:
"Rosszfiúként a dózisok közül az orgazmust próbáltam.. elsőre "kis" orgazmus, végülis nem volt rossz, és teljesen más volt, mint az az orgazmus, amit lányokkal/nőkkel tapasztaltam.. Másodszorra pedig.. azt le nem tudom írni.. Úgy érzem, átéltem a női orgazmust, átéltem, amit a nők érezhetnek egy igen jó, és nagyon igazi orgazmus alkalmával.. Az első kb. fél órában semmi, de az utolsó 20 percben beindult a henger.. Folyamatos orgazmusok egymás után.. Percekig önkívületi állapotban voltam, ide-oda dobáltam magam, elképesztő volt. És érdekes, ejakuláció nem volt, ez nem "olyan" orgazmus, ez agyi orgazmus. A harmadik meg ha lehet, még jobb volt. Majd még tesztelem.:)" -
#93 "Én is letöltöttem....
Az LSD dose-t próbáltam ki...
KB fél óra után meguntam, és inkább a sárkánnyal pókereztem a fürdőszobában....."
hát ez kész :DDD