Érkezőben az iPhone 3GS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg az alsó kép erõsen fake szagú, tekintve, hogy érdekes módon felül a hangszóróba belóg a karcolás.
Nem csoda, amilyen bughalmaz szoftvereket ki mer adni a kezébõl...
Ne nevettess...
A Mobilarénán van párhuzamosan cikksorozat az nGage-es és iPhone-os játékokról.
Az nGage nagyjából C64 színvonal, nem említhetõ egy napon sem az iPhone-os játékokkal.
De nem értem mit erõlködsz. Az iPhone kijelzõje üveg, nem gagyimûanyag, mint a Nokiádon. Az üveget is meg lehet karcolni nála keményebb anyaggal, pl. gyémánt, de kicsi az esélye, hogy a zsebedben a telefon mellett gyémántot, vagy hasonló keménységû anyagot tartasz 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kell még 100 ilyen kép?
Külön honlap foglalkozik az iPhone karcok eltüntetésével. Köhöm...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
N-gage 2 mond neked valamit? Az N széria krémjének komoly 3D-s teljesítménye van.
Term. realtime mozog, folyamatosan.
Snake lol... le vagy maradva 10 évvel.
Csak gondolom ez is csak a Tré-Mobilnál lesz, oda meg akkor se mennék, ha ingyen adnák.
LEHET telefonnal jó képeket csinálni:
http://digital-photography-school.com/10-cameraphone-photographs-that-rock
Másik meg, hogy te mazochista vagy, hogy mindig manuálist használsz? 😊 Most nem azért, de szerintem a beépített fénymérõ egy kib*ott nagy találmány a kamerákban, butaság nem kihasználni.
Am kíváncsi vagyok a zsebben elférõ, full manuális gépedre.
LZ forever
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
megnézem hol állíts be a N82-dön 50-2000 es Iso-t, 1/2000-15min záridõt vagy 2.6-8 as blendét különbözõ fehéregyensúlyokkal és színmélységgel😊 ezeket a zsebe elférõ full manuális digi gépem mind tudja + optikai kép stabilizátor és jó makro képesség, 7.1mp. Közelre ugyan egész jó képet csinál telod de távolabbi témáknál már nappal is meghal, este, esõbe, ködbe speciális fényeknél koncerten ahol van 60 fényforrás elvérzik. Alapjába véve minden teló szar fotózásra, akármelyik kis zseben elférõ digi gép 10x jobb, fõleg ha kicsit komolyabb és full manuális bealítási lehetõségek is vannak... Iphone 2g és 1 régi Nokiám van, Nokiát viszem fesztiválokra meg 1-2 helyre mert azt nem sajnálom ha ellopják.... A fényképezõm mindig mindenhová magammal viszem már 3 éve😊 most néztem meg, eddig 27769 képem van😊 megjelenik az új Iphone tuti beszerzek 1et, így is leakartam már cserélni régi 2g-met 3 ra de akkor most már 3G S-lesz belõle😊
2 haveromnak n95 teloja van, haveri társaságba van még 1 Samsung Omnia és 1 Sony Xperia X1 mindet végignyomogattam miket tudnak de a fényképezõ tulajdonságokat 1iknél se jutott eszembe megnézni😊 viszont haver Canon eos 450D gépét vissza se akartam adni😊 http://phototrip.org.ua/wp-content/uploads/2009/03/canon-eos-450d-3.jpg na ezzel lehet fasza képeket csinálni de 1 telefonnal soha
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Ebbõl is látszik, hogy fingod nincs a telefonról, csak mondod a légbõl kapott hülyeségeidet.
N+1 videó van fent youtubeon, amin kulccsomóhoz dörgölik az iPhone kijelzõjét, és 1db karc nem marad utánna rajta.
Normális használat alatt egyáltalán nem karcolódik.
Végigolvasva a hozzászólásaidat számomra egyértelmû, hogy neked egy fényképezõgép kell, amivel lehet telefonálni 😄
Az emberek zöme viszont másra is használna egy smartphone-t, a Symbian-re kiadott programok minõsége és használhatósága az iPhone-os programokhoz képest a béka segge alól kukucskál kifele.
Engem nem érdekel az 5 MPixeles kamera, jobban izgatnak a használható és gyors alkalmazások és a stabil rendszer, ami a Symbian-t nem annyira jellemzi ha másként gondolod akkor ha megadod a számodat szívesen küldök olyan SMS-t ami után behal az N82 és csak a hard reset hozza vissza az életbe. 😄
Nem kell neked a tácsszkrín? Kit erdekel, hogy neked nem kell, pötyögj csak az 1-9 számgombokon 3 mondatnál hosszabb maileket ha úgy neked kényelmesebb.
A fényképezõ a lényeg? Más meg használni szeretné a telefonját, munkaeszköz, vagy éppen játszik rajta (normális játékokkal, nem doboztologatós akármi, vagy snake). Ne indulj ki abból, hogy neked a fényképezõ számít benne.
Sõt, nézd csak a win3.1 szerû csudadizájn ablakokat, szerintem senkit se érdekel. De ne oszd az észt, ha hülye vagy hozzá ("Arra a touchscreenre gondolsz, ami 1 hét általános használat után már tiszta karc?" < 😄😄😄)
Starcraft + Diablo III - esemve
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Nem a lényeg, hanem a fontos!
MS okostelefonok is drágák, de legalább még lassúak is. 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ha fontos lenne az érintõképernyõ, már váltottam volna, de kicsit sem az.
Nem mindenki akarja a hangya lábán a szõröket fotózni egy 200 ezres géppel.
Nem az emberekkel van bajom, hanem a tolvaj Apple-el, akik kihasználják az embereket.
továbbá: "Carl-Zeiss"
sztem már õk is megbánták hogy a nevüket adták ehhez a gagyi cucchoz! A telefon MÉG nem való fényképezésre! Eljön az az idõ is, de sokat kell még aludni!
Nem köpködnék, ha méltóztatnának már kiadni -még ha drágán is!- egy olyan iPhone-t ami kielégíti az igényeim. Mert az, hogy tudom tapizni, az nekem kevés az N82 ellenében.
Igen, nekem fontos a normális kamera egy telefonban, mert nem vagyok serpa.
Mintha az lenne a minõség meghatározója. Én pl. nagy HTC párti voltam. Amikor megjelent az iPhone a csorda után menve köpködtem én is, hogy háháhá azt a HTC is tudja. Csakhogy aztán pár napig kipróbáltam, és ez idõ alatt a véleményem is megváltozott. Olyannyira, hogy az addig istenített HTC-t csak egy kaotikus, akadozós, a Win meg egy átláthatatlan valami lett a szememben.
Azért az is vicces, hogy mindig ezzel a kamerával érvelnek. Jó, lehet, hogy valakinek szempont, de én csak magamból indulok ki. Mire használom a kamerát? Fényképeket rendelek a kontaktokhoz, lefotózom a könyvesboltban a könyv borítóját, lefotózom a számláimat, amiket aztán a célszemélynek 1 érintéssel továbbküldök stb. egyszóval csupa olyan dolog, amihez marhára lényegtelen a megapixel mert nem fényképalbumba készülnek, hanem hasonló 320*480-as KÉPERNYÕKRE.
Bár mondok egy döbbentõ tényt... 3 különféle géppel készítettünk képeket egy eseményrõl, 3 különbözõ ember. A közös csupán annyi volt, hogy mind a 3 készülék automatikus beállításon volt.
1. Panasonic Lumix 8 MP körül
2. Fuji 8.4 MP körül
3. Nokia N82 5MP
Amikor átmásoltuk a képeket azonnal úgy döntöttünk, hogy Fuji gép képei közül nem hivatunk elõ egyet sem, mert a színek nem stimmeltek és a kép sem volt sokkolóan éles.
A Pana egyértelmûen vitte a prímet, mégis 1-2 kép jóval markánsabb, kontrasztosabb lett az N82 esetében. Sok képet elõhívtunk /helyesebben Ip4600-al nyomtattam/ mind a két készülék által készített képekbõl.
LZ forever
Mindez akkor, amikor még a 2G-s iPhone ki sem jött.
Továbbra sem kívánom a fél Electroworld-öt magammal hurcolni, ha megyek valahová. Tökéletesen elég egyetlen készülék mindenre.
Tedd az ujjad az orrodtól 5 cm-re... úgy, most nézz a monitorra. Homályos az ujjad! Atyaég! Le kell vágni! <#banplz>#banplz>
Tinman: Te meg mit rajkodsz a képeddel? 😄 Villanóval, 100-as érzékenységen nincs olyan gép, ami ne csinálna jó képet.
LZ forever
Ez mai árfolyamon:
200$ = 39 873,999HUF
300$ = 59 810,999HUF
Ennyit még meg is ér, itthon meg a régebbi generációból a 32GB-os jóval 100k HUF fölött kezdõdik.. Kész vicc.Viszont annyit már nem ér meg.
Ez csak nekem hangzik furán? Oké, 3G sokat eszik, ezzel nem bírja tovább. De a készenléti idõnek nõni kellett volna, ha az alkalmazásokat is tovább bírja futtatni nem? Vagy optimalizálták az alkalmazásokat, hogy kevésbé legyenek erõforrás igényesek? Ergo nem az aksit fejlesztették hanem belerakták a jópár éves régi modellt, csak szoftveresen javítottak rajta?....
Nézõpont kérdése. Tény, hogy ha egy programot árusítani akarok, meg kell várni míg az Apple rábólint. Ez elvileg jól hangzik, és ezáltal valamiféle színvonal feltételezhetõ. Gyakorlatilag meg kinek van szüksége a 86. fingós programra😊)
Viszont az is tény, hogy naponta többszáz(!) programmal bõvül az Appstore, amivel magasan a többi készülék felett áll. Ezek engem valahogy jobban érdekelnek, mint a Nokia csillió megapixeles "sosemhasználnám" kamerája.
Gondoltam pici szar kompakt, tényleg max olyan nagyjábóli nem tûéles képekre jóleszez...aztán este mikor hajóztunk a Dunán, kattogtattak a többszázezres gépekkel, énmeg aszontam ennek hogy shock be vaku ki auto érzékenység..és basszus jó képeket csinált! Jó volt ami elmosódott...dehát mozgó hajóról este...szóval úgylátom, hogy a kompakt pici és nem túl drága gépek is lehetnek meglepõen jók!
Ha teljesen automatán kattogtatok akkoris viszonylag jól beállítja magát, és gyorsan...gyors a ráfókuszálás is...jó gép(1 töltéssel 400 képig bírta az akksi).
1: Multitacscscs
2: 3!tengelyes gyorsulásérzékelõ (hadonászós zene váltás, kormány mozdulatokkal való játék, Nike edzéses kalóriamérõ...ilyenek vannak rá és még sok lehetõség van benne)
3: Viszonylag normális 3D-s chip H264 hardveres támogatással, 0.5W fogyasztás!
4: izom proci, 400-667-ig húzható
4: a progi megosztója..letöltõközpontja..ishare vagy myshare mittomén mi a neve garantálja hogy igénytelen gány programok nincsenek rá.
No..nem egy szar cucc, és nem a 3G hanem a sima ájfón ez...sajnálatos dolog hogy csak Mac OSX alat van hozzá fejlesztõkörnyezet, de aki tud más mûködõ megoldásról, dobhatna egy privit! (basszus fájafogam <- közérdekû információ)
Mirû' beszísz? ^^
Jöhetnek az iPhone-os képek <#vigyor1>#vigyor1>
Szerintem is kár hasonlítgatni, mert van amiben jobb, van amiben rosszabb, de az biztos, hogy SOKKAL drágább.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
on: véleményem szerint egy telefonba elhelyezett 5 mp-es kamera normális optika nélkül csak parasztvakítás, úgyhogy ez rossz példa volt! láttam már n82-vel készült képet, szóval tudom, hogy ha nem 5 megapixel lenne, hanem csak 2-3, sokkal kevesebb zaj lenne, sokkal jobb képeket csinálna, nem kéne a szoftvernek elmosnia a részleteket! Aki fényképezni akar az vigyen magával azt is! vagy vegyen samsungot, azok kezdenek hasonlítani egy fényképezõre!
lófa*zalma
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
1. A 1.5 éves N82-öm is tudja ezt.
2. Annak a kamerája 5 MP-es.
3. Ez a 3. generációs iPhone és még mindig van amiben gyengébb, mint egy 1.5 éves telefon. Rohatt' alma.