Érkezőben az iPhone 3GS

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ferrer, WinMo-t próbáltál már? 😊

Skareb

sztem ha valaki ilyet akar akkor ne itthon vegye...és megkapja 40-50ért...

Skareb

A 3G ára fog lecsökkenni 100 dollárra (ha jól olvastam), és arra leszek kíváncsi, hogy mennyi lesz, mire ideér.
Dynamic
Ez majdnem olyan mintha azt mondanád, hogy meguntad a számítógéped. Mit vársz tõle? Filmet nézhetsz, zenét hallgatsz, internetezhetsz, több tízezer programból választhatsz(hogy csak a szórakoztató funkciókat említsem)... Csak rajtad múlik, hogy mi érdekel, és mit telepítesz a készülékedre. De ha ezek után sem találod meg a neked tetszõ funkciókat, akkor az nem a telefon hibája, hanem egyszerûen téged nem érdekelnek ezek a dolgok.
Ez végül is egyáltalán nem baj, de akkor valószínûleg nincs és nem is lesz olyan készülék, amire érdemes beruháznod.
Kb. két hete van "ajfonom", de én meguntam. Pedig kezelhetõségben tényleg ez a state-of-art, de én nem tudom, ezután mi tudna engem kielégíteni.

LZ forever

Dynamic
Szerintem nagyjából ugyanaz lesz az ára, mint a most 3G-nek.
Én meg várom, hogy mi lesz abból a 100 dollárból, mire ideér, és hogy milyen havidíjakkal.
Dynamic
Én meg várom a "sznobtelefon, ezt már a Nikoa 9ykZC3Õ 5 évvel ezelõtt tudta, villanó hiánya miatt felejtõs, parasztvakítós Apple..." emberkéket😄
"burkolaton végrehajtott finomítások"

a készülék egy az egyben ugyanúgy néz ki.
← ElőzőOldal 3 / 3