Érkezőben az iPhone 3GS
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ferrer, WinMo-t próbáltál már? 😊
Skareb
sztem ha valaki ilyet akar akkor ne itthon vegye...és megkapja 40-50ért...
Skareb
A 3G ára fog lecsökkenni 100 dollárra (ha jól olvastam), és arra leszek kíváncsi, hogy mennyi lesz, mire ideér.
Ez majdnem olyan mintha azt mondanád, hogy meguntad a számítógéped. Mit vársz tõle? Filmet nézhetsz, zenét hallgatsz, internetezhetsz, több tízezer programból választhatsz(hogy csak a szórakoztató funkciókat említsem)... Csak rajtad múlik, hogy mi érdekel, és mit telepítesz a készülékedre. De ha ezek után sem találod meg a neked tetszõ funkciókat, akkor az nem a telefon hibája, hanem egyszerûen téged nem érdekelnek ezek a dolgok.
Ez végül is egyáltalán nem baj, de akkor valószínûleg nincs és nem is lesz olyan készülék, amire érdemes beruháznod.
Ez végül is egyáltalán nem baj, de akkor valószínûleg nincs és nem is lesz olyan készülék, amire érdemes beruháznod.
Kb. két hete van "ajfonom", de én meguntam. Pedig kezelhetõségben tényleg ez a state-of-art, de én nem tudom, ezután mi tudna engem kielégíteni.
LZ forever
Én meg várom, hogy mi lesz abból a 100 dollárból, mire ideér, és hogy milyen havidíjakkal.
Én meg várom a "sznobtelefon, ezt már a Nikoa 9ykZC3Õ 5 évvel ezelõtt tudta, villanó hiánya miatt felejtõs, parasztvakítós Apple..." emberkéket😄
"burkolaton végrehajtott finomítások"
a készülék egy az egyben ugyanúgy néz ki.
a készülék egy az egyben ugyanúgy néz ki.
← ElőzőOldal 3 / 3