113
  • passatgt
    "Ez egy 70 ezres telefon képe"

szóval a telefonod egy virág?
  • Tinman #32
    Ez egy 70 ezres telefon képe, amiben egyben van GPS, tv-re köthető kép, 30 FPS mellett, sztereo hanggal történő video rögzítés, giroszkóp, wlan, mp3, rádio, bluetooth, Carl-Zeiss optika, Xenon vaku.

Mindez akkor, amikor még a 2G-s iPhone ki sem jött.

Továbbra sem kívánom a fél Electroworld-öt magammal hurcolni, ha megyek valahová. Tökéletesen elég egyetlen készülék mindenre.
  • Tinman #31
    Talán mert nem ott volt a fókusz ^^
    Tedd az ujjad az orrodtól 5 cm-re... úgy, most nézz a monitorra. Homályos az ujjad! Atyaég! Le kell vágni!
  • passatgt
    ráadásul a szalag, meg a virág jobb része tiszta homály
  • Ferrer
    Nem akarom elvenni a kedved, de próbálj meg vele beltéri eseményfotózást véghezvinni :(

Tinman: Te meg mit rajkodsz a képeddel? :D Villanóval, 100-as érzékenységen nincs olyan gép, ami ne csinálna jó képet.
  • passatgt
    értsétek már meg, hogy előfizetéses árak
  • Darth Sith
    "Az iPhone 3GS a tengerentúlon 16 GB-os háttértárral 200 dollárba, 32 GB-os változat pedig 300 dollárba kerül"
    Ez mai árfolyamon:
    200$ = 39 873,999HUF
    300$ = 59 810,999HUF

Ennyit még meg is ér, itthon meg a régebbi generációból a 32GB-os jóval 100k HUF fölött kezdődik.. Kész vicc.Viszont annyit már nem ér meg.
  • Darth Sith
    "Az akkumulátor szintén tovább bírja, itt azonban kivételt képez a 3G-elérés használata, valamint a készenléti idő, amely a megszokott adatokat produkálja."
    Ez csak nekem hangzik furán? Oké, 3G sokat eszik, ezzel nem bírja tovább. De a készenléti időnek nőni kellett volna, ha az alkalmazásokat is tovább bírja futtatni nem? Vagy optimalizálták az alkalmazásokat, hogy kevésbé legyenek erőforrás igényesek? Ergo nem az aksit fejlesztették hanem belerakták a jópár éves régi modellt, csak szoftveresen javítottak rajta?....
  • Dynamic
    "a progi megosztója..letöltőközpontja..ishare vagy myshare mittomén mi a neve garantálja hogy igénytelen gány programok nincsenek rá."

Nézőpont kérdése. Tény, hogy ha egy programot árusítani akarok, meg kell várni míg az Apple rábólint. Ez elvileg jól hangzik, és ezáltal valamiféle színvonal feltételezhető. Gyakorlatilag meg kinek van szüksége a 86. fingós programra:))
    Viszont az is tény, hogy naponta többszáz(!) programmal bővül az Appstore, amivel magasan a többi készülék felett áll. Ezek engem valahogy jobban érdekelnek, mint a Nokia csillió megapixeles "sosemhasználnám" kamerája.
  • roliika
    Biza! Nemrég vettem cakpakk 35 ért 4 gigás karival egy Panasonic Lumix FS3-at...hátmondom mégse mobillal kattogataask..kicsi...meg ilyen schochk resistant akármi is van benne..jó dolog...nade.

Gondoltam pici szar kompakt, tényleg max olyan nagyjábóli nem tűéles képekre jóleszez...aztán este mikor hajóztunk a Dunán, kattogtattak a többszázezres gépekkel, énmeg aszontam ennek hogy shock be vaku ki auto érzékenység..és basszus jó képeket csinált! Jó volt ami elmosódott...dehát mozgó hajóról este...szóval úgylátom, hogy a kompakt pici és nem túl drága gépek is lehetnek meglepően jók!

Ha teljesen automatán kattogtatok akkoris viszonylag jól beállítja magát, és gyorsan...gyors a ráfókuszálás is...jó gép(1 töltéssel 400 képig bírta az akksi).
  • roliika
    Appstore...na csakeszembejutott.
  • roliika
    Ami szerintem jó az ájfonban és ami nincs a többi telóban...a
    1: Multitacscscs
    2: 3!tengelyes gyorsulásérzékelő (hadonászós zene váltás, kormány mozdulatokkal való játék, Nike edzéses kalóriamérő...ilyenek vannak rá és még sok lehetőség van benne)
    3: Viszonylag normális 3D-s chip H264 hardveres támogatással, 0.5W fogyasztás!
    4: izom proci, 400-667-ig húzható
    4: a progi megosztója..letöltőközpontja..ishare vagy myshare mittomén mi a neve garantálja hogy igénytelen gány programok nincsenek rá.

No..nem egy szar cucc, és nem a 3G hanem a sima ájfón ez...sajnálatos dolog hogy csak Mac OSX alat van hozzá fejlesztőkörnyezet, de aki tud más működő megoldásról, dobhatna egy privit! (basszus fájafogam <- közérdekű információ)
  • Tinman #21
    "láttam már n82-vel készült képet, szóval tudom, hogy ha nem 5 megapixel lenne, hanem csak 2-3, sokkal kevesebb zaj lenne, sokkal jobb képeket csinálna, nem kéne a szoftvernek elmosnia a részleteket"

Mirű' beszísz? ^^

Jöhetnek az iPhone-os képek
  • Tinman #20
    Arra a touchscreenre gondolsz, ami 1 hét általános használat után már tiszta karc?
    Szerintem is kár hasonlítgatni, mert van amiben jobb, van amiben rosszabb, de az biztos, hogy SOKKAL drágább.
  • Ratty
    igazából vicces, hogy mindenki a "tudást" nézi, hogy mennyire buta szegény telefon hardvere, de arról senki nem szól, hogy abban a hardverben ott van mondjuk a multitouch is több egyéb meleltt. és akkor az iphone os 3.0-ról még szó sem volt... ne hasonlítgassuk már egy symbiannal :D
  • who am I 7
    Pedig csak sznoboknak van, vagy vak almahívőknek stonevsszifon
  • Szemjuel
    off: kösz hogy eltüntettétek az első kommentemet, igazán jó adminok járnak ide!

on: véleményem szerint egy telefonba elhelyezett 5 mp-es kamera normális optika nélkül csak parasztvakítás, úgyhogy ez rossz példa volt! láttam már n82-vel készült képet, szóval tudom, hogy ha nem 5 megapixel lenne, hanem csak 2-3, sokkal kevesebb zaj lenne, sokkal jobb képeket csinálna, nem kéne a szoftvernek elmosnia a részleteket! Aki fényképezni akar az vigyen magával azt is! vagy vegyen samsungot, azok kezdenek hasonlítani egy fényképezőre!
  • who am I 7

lófa*zalma
  • 05lampard
    Tessék, itt is van Tinman.
  • Tinman #14
    "ilyen például a hátul elhelyezett 3 megapixeles kamera, amely videófelvevőként is használható (30 fps hanggal együtt),"

1. A 1.5 éves N82-öm is tudja ezt.
    2. Annak a kamerája 5 MP-es.
    3. Ez a 3. generációs iPhone és még mindig van amiben gyengébb, mint egy 1.5 éves telefon. Rohatt' alma.
  • Skareb
    ferrer, WinMo-t próbáltál már? :)
  • Skareb
    sztem ha valaki ilyet akar akkor ne itthon vegye...és megkapja 40-50ért...
  • Azorut
    A 3G ára fog lecsökkenni 100 dollárra (ha jól olvastam), és arra leszek kíváncsi, hogy mennyi lesz, mire ideér.
  • Dynamic
    Ez majdnem olyan mintha azt mondanád, hogy meguntad a számítógéped. Mit vársz tőle? Filmet nézhetsz, zenét hallgatsz, internetezhetsz, több tízezer programból választhatsz(hogy csak a szórakoztató funkciókat említsem)... Csak rajtad múlik, hogy mi érdekel, és mit telepítesz a készülékedre. De ha ezek után sem találod meg a neked tetsző funkciókat, akkor az nem a telefon hibája, hanem egyszerűen téged nem érdekelnek ezek a dolgok.
    Ez végül is egyáltalán nem baj, de akkor valószínűleg nincs és nem is lesz olyan készülék, amire érdemes beruháznod.
  • Ferrer
    Kb. két hete van "ajfonom", de én meguntam. Pedig kezelhetőségben tényleg ez a state-of-art, de én nem tudom, ezután mi tudna engem kielégíteni.
  • Dynamic
    Szerintem nagyjából ugyanaz lesz az ára, mint a most 3G-nek.
  • Azorut
    Én meg várom, hogy mi lesz abból a 100 dollárból, mire ideér, és hogy milyen havidíjakkal.
  • Dynamic
    Én meg várom a "sznobtelefon, ezt már a Nikoa 9ykZC3Ő 5 évvel ezelőtt tudta, villanó hiánya miatt felejtős, parasztvakítós Apple..." emberkéket:D
  • heidrich
    "burkolaton végrehajtott finomítások"

a készülék egy az egyben ugyanúgy néz ki.