162
  • Skynet85
    Absolute, ahogy írtam is, pl van roma csoporttársam az egyetemen és jóban vagyunk csak tudod kivétel erősíti a szabályt, de akkor máshogy fogalmazom meg, hogy neked is megfeleljen: Vannak oylan népcsoportok akik az átlagotsól jobban(sokkal jobban) elhatárolódnak racionális viselkedési normáktól, és kirivó cselekedeteikkel felhívják magukra a közvélemény figyelemét és nem egészen pozitív indíttatású cselekedeteikkel...
  • Sanyix
    A jobbik, és a morvai rasszizmusa meg kb olyan, hogy VAN a jobbikban zsidó, aki fel is vállalja! És nem utálják, hanem teljesen befogadják.
    És most jön a bumm: a morvai férje akkora zsidó mint az állat!
    És itt a lényeg, hogy a terrorista (izraeli), és a sunyi módon minél több pénzt, és hatalmat kicsikarni próbáló cionista zsidók ellen vannak. NEM a faj ellen, hanem a tevékenység ellen! Ugyan ez a cigányoknál is. Ott se a faj ellen vannak, hanem a tevékenységük ellen.
    El is mondták párszor, hogy semmi bajuk nincs a tisztességes zsidókkal, és cigányokkal. Csakhogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos a zsidók nagy része vagy terrorista, vagy cionista, vagy mind2 együtt, és a cigányok nagy része is bűnöző, TÉNY. Ezért LEHET általánosítani, mert a nagy részük ilyen. Majd ha kisebbségben lesznek a kártékonyak akkor majd nem lesz általánosítás.
    De azok a zsidók, és cigányok akik NEM ezek közé a kártékony elemek közé tartoznak, azokkal semmi baj nincs. Ezt ők is jól tudják, és tudják hogy a zsidózás, és a cigányozás nem nekik szól. Nem is ők fröcsögnek a médiában, nem is ők rasszistáznak, hanem a bűnöző rohadékok, akiknek bizony van félni valójuk.

Én egyetértek ezzel. Ha rendes, legyen az zsidó vagy cigány, semmi bajom nincs vele, ezért is volt 2 cigány haverom is a suliban, mert ők bizony rendesek, és tisztességesek voltak. Ellenben jó pár ellenpéldához is volt "szerencsém"...

Ugyanez van a politikusokkal is. Gyűlölik őket az emberek, mert nagy részük lop, de mindenki tudja hogy van kivétel is, csak hát ritka sajnos...
  • Rexhawk
    " hanem itt azért már lehet álltalánosítani."
    szerintem SOHA nem lehet általánosítani, mert mindig vannak kivételek.
  • Eleskanyar
    Minden országban a politikusok a saját társadalmukat reprezentálják, azt kell mondjam, hogy ez Mo-on is igy van. A magyarok többsége hónapról hónapra lop, adócsalás formájában. Ha az itt élők többségéről nem lenne meg a véleményem, még csodálkoznék is a racionalitás hiányán. Nézzük meg hol élnek jobban, ahol a kirekesztést választja a társadalom?-->Oroszország stb. vagy ahol a befogadást és pozitív diszkriminációt-->Skandináv országok, Hollandia stb. Hozzáteszem, hogy nálunk csak a magyarokat diszkriminálják pozitívan: nézz meg egy állásinterjt, egy felmérés alapján,ha azt mondod, a vezetékneved pl Kolompár soha többet nem hívnak vissza.
    Egy ilyen társadalmat én se kedvelnék, és nem működnék együtt vele. Mondjuk itt többnyire mindenki utál mjindenkit, etnikai multra való tekintet nélkül, ezért én csak nevetek ezen, mert remek tragikomédia...
  • Sanyix
    Az a baj, hogy a liberálcionista szélsőbalos média megetetett a hülyeséggel.
    Nézzél utána mi változott 1998 és 2002-közöt, és milyen irányban. Elárulom, hogy a fontosabb dolgok pozitívban.
    De sajnos a sok birka agyhalott ingazószavazó (ezek szerint köztük vagy, mert hasonlóan "gondolkodsz"), azt hiszi, hogy 4 év alatt akkor minden jó lesz 200 évet felfejlődik az ország... NEM nem így megy. Idő kell hozzá. 98 2002-között csak el lett indítva a fejlődés, amihez sok idő kéne. Aztán jött a poszkomcsi banda lenullázott mindent, majd negatív irányba vitte az országot.

Építkezést akarsz? B+ akkor ott van neked az m0-ás híd. Milyen jó ám az ugye? HITELBŐL... Alkottak valamit a komcsik mi? Hadd kérdezzem meg te nem akarsz hitelből építeni magadnak egy többmilliárdos palotát a rózsadombon? Van inkább szerényebb dologra költesz NEM hitelből? Mert kb ez volt a különbség a 2 kormány között. Tudod az adósság az nem tűnik el soha (max egy atomháború után amikor átrendeződik a világ, és eltűnnek a régi államok), építgethetsz összevissza, de a végén úgy megszívod mint a torkosborz!
    A bedőlt hiteles szerencsétlenek is nagy részben maguknak köszönhetik a szívást, ők is túl sokat akartak, mint tony montana :)
  • Skynet85
    Értem, Te figy hol laksz mert mennék és ha nem haragszól meg(mert nem fogsz) elhoznám az értékeidet, de nincs harag...

Értem én, hogy jön az érvelés, hogy a személyes problémát nem vetítsem ki egy egész népcsoportra, tudod itt az a nagy probléma amit mc redőr főkapitány és maga fejük a borsodi vajda is elmondott ha x lopásból x-1 és y erőszakos cselekedtből y-1 c-k álltal van elkövetve akkor ezt nem kirivó esetnek nevezném, hanem itt azért már lehet álltalánosítani.
  • tomcsa4
    Általános iskolás koromban többször is fenyegettek és egyszer-kétszer belém is rúgtak. Igen, a cigányok. De attól még nem utálom a fajtáját.
  • who am I 7
    népet..na :D

arrakistor látom működik a gépezet
  • Skynet85
    Hát apa nemtudom téged ütötteke már le hátrúról pusztán funból, vagy mentél-e már ki a folyóhoz fürdeni bicikilivel, és ha épp nem futsz gyorsabban akkor vszeg anélkül jöttél volna vivssza??? Vagy ha épp kertes házban lax akkor törték-e már össze a kis gyümölcs fáidat mert hát nem érte el a amit kell, de erő az volt benne, hogy letörej a gallyat ugyanezt megélted-e a ház előtti fával csak épp vágod közbe a füvet és kapsz egy beszolást, hogy kuss közterület vágjad szépen tovább a füvet és még sorolhatnám naphosszat.

Szóval én nem vagyok rasszista, mert nem oktalanúl gyűlölök egy nép csoportot hanem engedtesék meg nekem, de nagyon is okkal persze tisztelet a kívételnek mert van köztük is, csak ritka mint a fehér c katergóriás.

Rádásúl pl nekem semmi bajom nincs az itt élő vendég munkásokkal, turistákkal egyébb népcsoportokkal és sorolhatnám, ugyanis az valóban butaság ha egy emberből a gyülöletet pusztán a tudat hogy ő nem hozzán tartozik, képes kiváltani. Nekem ehhez tetekre van szükségem és kapom őket rendesen!!!!
  • tomcsa4
    "Morvai Krisztina (Budapest, 1963. június 22.) magyar jogász, a magyarországi családon belüli erőszak jelentős kutatója, egy időben feminista aktivista. "

Frankó. De azért rasszista. A másik. Amerikában mostanában választották meg az első néger elnököt. Ott, ahol annyi évtizedig (sőt, még tovább) utálták a négereket. Szerintetek ez mennyiben érinti őket? Nagyon fasza képet az Magyarországról Morvai beszéde.

A körülményeket is kéne nézni. Sajnos egy nemrégiben tett felmérés szerint a magyarok az egyik legrasszistább nép. Idegeneket alig tűrnek meg. Jó, ennek oka a cigányok is. Elismerem, sok évtizede gond van a kisebbséggel (és ahogy elnézem a mai cigány családok egy részét, még lesz is). De ettől meggyűlölni mindet, buta emberre vall.
  • Zodd
    A cikkhez hozzászólva. A szabadalmak rendszerének teljes eltörlését én előnynek értékelném, és erre hoznák is egy példát.
    Ugye mint tudjuk Amerikában mindent le lehet védetni szabadalommal, és rengeteg cég csak abból él, hogy megveszik ezeket a szabadalmakat. Majd ezekkel beperelnek értelmes munkát végző egyéb cégeket.
    Szóval a példa: a SED display. Napjaink egyik legjobb kijelzője lenne, ha nem támadta volna meg egy kis cégecske (Applied Nanotech) a Canon-t(Amerikában), hogy az ő egyik szabadalmukat használva készítik a kijelzőt. Mire a per lezárult (a Canon nyert) már se tőkéjük, se kedvük nem volt megcsinálni egy teljesen más technológiát. Ők is az OLED irányába fordultak.
    Pedig biztosan állítom, hogy ez egy jóval jobb kijelző lett volna.
  • hol9672
    Aki létezik, azt emlegetik. És annak hívják, ami. Magyarozást sem mondunk, ezért nincs olyan sem, hogy zsidózás. És nem is a puszta származás a lényeg, hanem hogy tagja-e a cionista klánnak valaki, vagy sem.

Olvastad volna mindazt a temérdek gyalázkodást, ami arra a bizonyos nyilatkozatra késztette Morvait, mindjárt másként látnád a szitut.
  • KillerBee
    Van valami abban, amit írsz, de szerintem kicsit túlzol. A konzoloknál tudtommal csak a Nintendo árulja nyereséggel a Wii-t. A MS egészen biztosan veszít az XBoxszal, a Sonynál nem tudom.

A PC-s játékoknál meg annyira széles a gyártók köre, hogy ebből a szempontból csak az Intel, az AMD és az nVidia jöhetne szóba, mert a növekvő hardverigény generálta bevétel leginkább náluk csapódik le. És bár nem látunk a kulisszák mögé, nehezen tudom elképzelni, hogy e cégek lényegében eltartanák a játékfejlesztő cégeket.

Szerintem inkább csak az elhanyagolt optimalizáció miatt tűnik úgy, hogy összebeszéltek a hardvergyártók és a játékfejlesztő cégek. Az optimalizáció elhagyásával megtakarított pénzt a játékfejlesztők egyszerűen a vásárlóikkal fizettetik meg, effektíve ennyivel drágábban veszed az aktuális hardvertemető játékot.
  • B0nFire
    Te kurvára el vagy ám tévedve, tudsz róla? A játékokat nem azért gyártják, hogy megvegyék őket; igazából teljesen indifferens számukra, hogy pénzért szerzed be, vagy warezolod. A játékok igazi profitja a hardvereladásokban keletkezik. A gamerek tudják nagyon jól, hogy nincs olyan erős konfig, amit ne lehetne egy-egy bikább játékkal megfektetni. Vegyél hozzá új videozsugát, új procit, ramot, plusz coolert, nagyobb tápegységet, végül ha kinőtted, akkor házat is, amiben el is fér a sok plusz hardver. Ja, és természetesen surround hangrendszert, mert az az igazi, meg faltól-falig monitort; mindig a legmodernebbet.

Ha még mindenki szövegszerkesztene, meg táblázatkezelne nem lenne szükség többszáz Gigás vinyókra sem, mert Word doksival a büdös életbe nem töltené meg.

Úgyhogy ha már elköltesz a gépre évente 100 000-ret, akkor ugyan mindegy, hogy megveszed, vagy "beszerzed" a játékot hozzá. A hardver már el van adva.
  • n0k0m
    En nem beszelek semmilyen fasisztakrol es hasonlokrol. Semmi kozom a zsidokhoz, stb... De olyan nyilatkozatokat olvastam a jobbiktol, ami zsidonak titulal amiatt, mert metszett vagyok. Ez egy abszurdum. Es az is abszurdum, hogy ahelyett hogy valodi problemakra koncentralnanak (mint a ciganykerdes) 50-50 aranyba zsidoznak.

En sem jarok feher ingbe megis megerint az, hogyha aztmondjak, hogy amiatt vagyok zsido, mert ezt azt bevallaltam.

Idezem: Az ember legszívesebben azt mondaná, hogy baromság, nevetséges, máris sokkal többet foglalkoztunk vele, mint amennyit az egész megérdemel. De sajnos ezek a szövegek alkalmasak emberek meghülyítésére.

Megegyszer idezek: szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett. (by Kriszti)

Nemerdekel, hogy ez alapvetoen kiknek szolt, ilyen szintu szemelyeskedes egy partelnoktol? Na ne mar ...
  • n0k0m
    Veletlenul pont skandinaviaban elek. Azota hiszem, hogy a tarsadalom nagyon meghatarozza az ember jellemet. Ok se masok, de masba nottek fel. Boldogabbak, pedig nem elnek annyival sokkal jobban. En az itteni politikahoz is kemenyen hozzaszolok, de kozom nincs hozza. De oket nem foglalkoztatja.

Magyarorszagon mindenki jobban maganak el, a maga elvei szerint. Emiatt tobb az osszetuzes. Es ez nem feltetlen rossz, csak rosszul jon ki. Es szivunk miatta,

• OrdasFarkas
    Ha ők nem teszik meg akkor én fogom , nekem ez már bőven elegendő elégtétel lenne azért amit ebben az országban műveltek, amit ezzel az országgal tettek... ha kell én fogom egyesével beledarálni őlet a lecsóba, de gyors halált azt ne reméljenek mert arra rá is kéne szolgálni !!!!
  • padavanHUN
    Köszönöm, teljesen jól megfogalmaztad helyettem.
  • padavanHUN
    Lehet, hogy nem értettelek meg, de szerintem közeledünk egymáshoz. A túlhonorálás szerintme is probléma, nehogy már egy szaros színész 20 millió dollárt kapjon egy szerepért, egy általad is említet paraszt meg úgy robotoljon napi 12 órát a puszta megélhetése érdekében... Ez nekem is szúrja a szemem. Be kéne állítani egy tisztes de nem kirívó jövedelmet a művészek számára, aztán ezen belü lehetne mozogni, ki milyen sikeres. Semmivel nem tartok többre egy regényírót vagy egy sztárocskát egy becsületes, jó szakembertől. Semennyivel.

Ebben úgy látom, totál egyetértünk.
  • Cleawer
    Nem vettem ki padavan szavaiból h zsidózott volna.Mellesleg attól hogy metszett van nem kell magadra venned.Én fehér ingben szoktam lenni,de nem szaladok az ombucmanhoz/miniszterhez hogy jajjjaj megsértettek a rassziszákfasisták stb.Nem azokkal a zsidókkal van a baj akik metszettek és élik a világukat békésen, hanem azokkal akik azzal dicsekednek hogy felvásárolták Kelet-Európát ,vagy üzenetet iratnak föld-levegő rakétára a fiaikkal/lányaikkal és küldik a Palesztínoknak...
    Nem azokkal a cigányokkal van a baj akik 7kor elmennek dolgozni és hazajönnek 5kor,és utána megy játszani a gyerekekkel,hanem azokkal akiknek a munka az 5-6 gyerek legyártása ,majd megtanítani őket a lopásra,a kikapcsolódás hogy elmennek betörni/késeli...
  • padavanHUN
    Félek, ez most SEM fog megtörténni. Én is nagyon szeretném ha ez bekövetkezne, de figyeld meg, szépen el lesz ez simítva megint, mint akkor. Majd jönnek az elévülésekkel, országos érdekekkel és egyéb vakításokkal. Ha mégis elszámoltatnak (nem fognak), akkor boldog leszek és éljenafidesz, de ezen kívül is lenne tennivalójuk rendesen.

Apropo: Új alkotmányt sem csináltak és ahogy én tudom, kétharmad esetében sem állna ez szándékukban. Pedig jó kis komcsi-idős alkotmányunk van, nem vágom, ez hogy nem böki a csőrüket.
  • szlovákiai hun
    Látod, hogy nem értettél meg, pedig ott van a mondat elején, hogy a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad, hihetetlen de ezt az átalánydíjas dolgot támogatnám is:)) Aki meg csak suskaért csinálja, az nem művész, a másik dolog mitől érdemel akkora gázsit az a creativ ember, mint az a paraszt aki egész életében nem fog annyit keresni, pedig parasztok nélkül is bezony éhen halna a világ, egyforma bérezést mindenkinek, miben több a szinész, bankár munkája az egyszerű melóstól, a kreativitás elég gyenge érv...mert egy paraszt is lehet kreativ.....
  • padavanHUN
    Egyik kedvenc könyvem az 1984. :)

Skandináviában hozzánk képest marslakók élnek, felfogásban, társadalmi öntudatban, szociális gondolkodásban, mindenben. Velünk összemérve persze. Azonban vannak társadalmak, melyeket (demokratikus) kordában kell tartani. Szerintem a mi országunk is egy ilyen kategória.
  • OrdasFarkas
    én igazság szerint csak egy dolgot hiányoltam az Orbán-kormány ideje alatt és nagyon remélem hogy ha újra ők kerülnek hatalomra akkor mostmár végre valahára megteszik, mégpedig azt hogy ezeket a rohatd tetves f@sszopó bürokrata se99nyaló egymás f@szát szopó posztkommunista állzsidó cionista görényeket egytől egyig ki lett irtani írmagostul !!!!
  • padavanHUN
    Ez igaz. Köztes megoldás kellene tehát, nem minden ingyenessé tétele. Pl. a kiadók megkerülése, a művész maga árulja a produktumait. Olcsóbb lenne, közvetlenebb és a szar hamar kilökődne egy ilyen szisztémából.
  • OrdasFarkas
    meg aztán be is csókolhatnak jó mélyen és ízesen akár tetszik nekik a kalózkodás, akár nem !
  • n0k0m
    Erre az a velemenyem, hogy igen egy osszegbe kell fizetni. Mint az HBO. Havi 3 ezer filmekert, havi 3 ezer jatekokert. Aztan nezettseg, minoseg alapjan eldontik az HBO-nal erdemes e megvenni. Nagyon sokan nagyon el vannak szallva. Az egesz jatekipar kockazatra epul, mint minden mas. Ha szart csinalsz ne akard, hogy megvegyek, ha jot akkor igyis-ugyis megveszik. Foleg ha epitesz a tobbjatekos modra, amit nemtudsz warez-el kijatszani.

Persze bunos dolog ingyen jatszani olyan jatekokkal, amin sok ember sokaig dolgozott, de ezzel nem karositod meg oket. Igy legalabb jatszik valaki vele es jonnek a rajongok. Tobb az eladas is.

Ezzel nemlehet vitatkozni ez igy van. Es mint latod emberek millio fizetnek egy jo jatekert tobb ezer ft-ot. Mert tudjak, hogy megkapjak azt amit varnak. Es nem zsakbamacskaba dobnak ki havonta 10-20 ezret.
  • padavanHUN
    Ez egy frankó kis illúzió, amit a fideszesek bakajoltak. Mi lett jobb? Építettek egy Nemzeti Színházat, fúdejó. Átmenetileg csökkent az államadósság, de nem számottevően és cserébe semiféle nagyobb projekt nem vette kezdetét. Nem nőtt az ország gazdasági potenciálja. Teret nyertek a bankok, lehetővé tették a mostanra bedőlő lakáshiteleket, melyek koránt sem voltak elérhetőek az átlag munkavállalók számára a horribilis részletekkel, megtorpant a bérlakás-programjuk, nem volt privatizáció-felülvizsgálat, sőt, ők maguk is mutyiztak rendesen. Nem voltak reformok, hagyták megrohadni az egészségügyet, a tömegközekedést, mindent. Tudod mit csináltak? Szinten tartottak aztán ennyi, de az is csak egy látszat kormányzás volt hathatós javulást nélkülözve.

Munkavállalói érdekek, a kizsákmányolás, bérrabszolgaság elleni intézkedések? Semmi nem történt. Vállalkozókat érintő adó-sarcrendszer megreformálása? Érdemben semmi. Adórendszer élhetőbbé tétele? Ohne. Multik megregulázása? Nem. Mezőgazdaság? Nulla. Igen, volt egy protekciós és országosan nézve impotens Széchenyi-tervük. Haveroknak, cimbiknek, jattolóknak.

A Fidesz egy dolgot csinál marha jól: Úgy adja el az embereknek a kormányzati időszakukat, mintha az valami sikertörténet lett volna. Miközben egy helyben állva tapicskoltuk a pocsolyát.
  • OrdasFarkas
    bár amilyen kis homofób lehet hogy még örülne is neki
  • Ronny
    "Leszarom a szabados szabadság elmebajos eszméjét, én közbiztonságra és rendre vágyom, egy kontroll alatt tartott társadalmi berendezkedésre, ahol a törvénytisztelő embernek nincs félnivalója, a simlisek viszont rettegjenek."

Kár, hogy bele sem tudsz gondolni milyen hátulötői vannak egy ilyen berendezkedésű államnak. Szerencsére voltak előtted már olyanok, akik helyetted is gondolkodtak, ajánlom Orwell híres könyvét.

Skandináviában az orwelli módszerek nélkül is biztonság és rend van, tapasztaltam, mivel kint éltem. Talán inkább ezt az irányt kellene követnünk.
  • blessyou
    én támogatom a Kalózpártot, azért, mert a mai közéletben ők az egyedüliek, akiknek valódi fogalmuk van arról, hogy a kibertér mennyire más tészta, mint amire a mai jogrendszerek be vannak rendezkedve. Ahogy eddig nyomon követtem a jogi lépéseket az Internet ügyeiben, úgy látom, hogy a mai politikusoknak halvány lila fogalmuk sincs arról, hogy hogyan kéne kezelniük az internetes jogokat. Megpróbálják a régi jogrendet az Internetre is ráerőszakolni, holott az már egy újabb kor szülötte, és nem alkalmas a régi normák és eszmék szerinti jogot ésszerűen gyakorolni. Lehet kritizálni a JELENLEG törvénybeütköző tevékenységek pártolását, de lássuk be, hogy a ma rajtuk kívül nem nagyon tehet senki érdemi előrelépést az ügyben.
  • OrdasFarkas
    én is elküldeném őket málenkíj rabótra , főleg a gyurcsányt, az úgyis olyan kis buzgómócsing , meg mellé beraknám a nyócba egy szobakonyhába , ahol minden este hazafelemenet a munkából két izmos afromagyar keményen se99beb@ssza... ez pont elég nagy büntetés volna neki...
  • Mikoo
    Én is agyonlőném az összeset, de Orbán mellett még Navracsics Tibor életét is meghagynám :D azért is mert a rokonom :P
  • Reg5
    Abban viszont igaza van, hogy pl a feltörekvő magyar popszarok vagy tehetségtelen amcsi filmesek közül a többség elmehetne tisztes munkát végezni(akár kapálni) ahelyett, hogy onatnák a szart.
  • OrdasFarkas
    És ugyan miért? Az egyetlen javulás ránk nézve itt, az Orbán-kormány 4 éve alatt kezdődött el az utóbbi 100, hacsak nem inkább 500 év során. De ezek a tetves, mocskos büdös férgek nem nyugszanak addig, amíg el nem jön értük a kockabajszos bácsi !!!!
  • padavanHUN
    Egyetértek, én inkább agyonlőném. Az összes többivel együtt természetesen.
  • padavanHUN
    Sebaj, lehet félreérthető volt amit írtam, bocs.

Nem tudom, én még nem hallottam zsidózni a Jobbikot, de ettől még előfordulhatott persze. Mindegy, én nem szavaztam rájuk, leszarom a nagypolitikát, mindenki hazudik, én senkiben nem bízom. A kisebbség kérdést azonban sürgősen meg kell oldani. Ha nem a Jobbikkal, akkor egy másik, radikális csapattal. Nekem töknyóc. Csak kezdjük már el megoldani. :) Meg amúgy az ország egyéb - sokszor tetemesebb - problémáit is. A gond: Én erre a feladatra nem látok sem parlamenti, sem azon kívüli pártot, képződményt, mely képes lehet erre.
  • OrdasFarkas
    az egyetlen politikus a parlamentben, aki a 80-as évek óta ott van és nem verném szét a fejét egy szívlapáttal, az Orbán Viktor.
  • n0k0m
    Akkor vagy te, vagy en ertettelek felre. Mert nekem az jott le hogy nyiltan lezsidoztal, pedig kozom nincs hozzajuk. Az utolso mondatom pelda volt arra, hogy hogyan lehet megvadolni valakit semmi okbol.

Amit leirtam az az, hogy nekem is egy bizonyos eletstilus okoz porblemat, amit veletlenul pont a ciganyok nagyresze muvelnek. Viszont kivetnivalom volt azzal, hogy olyanokat is bepiszkolnak, akiknek koze nincs az ugyhoz.

En ugy erzem egy nevezon vagyunk, csak szerintem a jobbik nyiltan zsidoz le mindenkit, mig szerinted nem.
  • blessyou
    "így az képviselői helyhez jutott Brüsszelben. " ez a mondat valahogy nagyon nem stimmel.