Felhőkarcolók és toronyházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem. Tényleg kurva randa. Viszont elkezdték befedni. Úgy már egész pofás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

+ebben

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez is megéri a pénzét:
Abraj Al-Bait Towers (595m)

Basszus ebbe minden van Big Ben-tõl kezdve a velencei Dózse-palotán át😄D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#eljen>Szerencsés vagy, én is megnézném szívesen. Kár, hogy manapság felhagytak az ikertornyok építésével, pedig látványos😊

Nohab
Pihenni, fürdeni? <#idiota>
Szép ! Ez építési stílusok szempontjából, valami keverék lehet, de nagyon jól néz ki.

sz4bolcs
Mi értelme egy rohadt nagy welness központba utazni? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Hubazz, Pécsett nem ilyenek vannak. xD

Nohab
Ide a sznob gazdag emberek mennek, hogy dicsekedjenek a szomszédnak. Mert ezt szokták csinálni, megy ám a felvágás.
I.C.ram
En szeretem ezeket a mutassuk meg a kapitalistaknak, hogy mi is tudunk ilyet jellegu epuleteket 😊

Lomonosov Egyetem epulete Moszkvaban is kurvjaol nez ki:

Gladiator
Ket sajat kep a Petronasrol

Gladiator
Egyik kedvencem Kuala Lumpurban a Petronas tornyok melletti Troika lakohaz. Mikor ott laktam meg csak epitettek, es aszittem hogy mostanra mar befejeztek, de meg mindig csak ilyen vazlat kepet talaltam:

Ja. persze, ha nem Észak Koreában, hanem az USA-ban lenne, akkor már nem lenne csúnya, akkor igenis szép és ötletes lenne. <#zavart2>

Ráadásul hatalmat jelképez, és pénzt, mégha nincs is...

ForzaInter
Chicago az egyik kedvenc városom Boston mellet, erre a két helyre szeretnék eljutni amcsiban, bár legtöbb város nekem tetszik ott, a környezet meg az épületek nagyon bejövõsek.

Yo, Bitch!

Régen, amikor néztem egy-két épület skálát, azthittem hogy a Burj Dubai is egy fantáziamû, és nemsokára mégis kész van. A skála végén lévõt is felépítik nyugi 😊

xD

Majd ha az angol tudásom is 100 %-os lesz 😊
Habár infókat adhatsz, vagy linket, azért kíváncsi vagyok rá.

Adott a lehetõség, ha kell megadom a cég nevét, elég sok diák megy idén (nappali jogviszony követelmény).

Irigyellek 😊

Pedig szerintem az se rossz..
Ja megyek, de dolgozni elsõsorban.. A végén persze utazás is lesz😊

Szerintem ebben az esetben a csepeli szenyvíztisztító jobb ötlet, mint egy felhõkarcoló...

Mész az USA-ba ?

Az elsõ kép bejön, de a második képen az az épület vhogy sose jött be...

Azt mondják, hogy ha egyet láttál, akkor mindegyiket😄 Persze vannak kivételek, de annyira nem hiszem, hogy sok. Nyáron megtudom..

hát ez nem jött össze:

London se maradjon ki, ugyan nem túl magas egyik épület sem, de azért nem rossz:

Nekem spec a legtöbb amcsi város tetszik...

zaki
Elképesztõ... :o

Egyelõre nem tudok egyikrõl sem véleményt mondani, engem csak 4 város érdekel: NY, Chicago, SFo, Las Vegas. A többi valahogy nem vonz😊

Ez kb. olyan hogy a számítógépet se azért találták fel, hogy egy fórumon esetleg egy témát tárgyaljunk meg, internetezzünk, játszunk, stb...

<#zavart2>

NeverwinterKING
5dik kép olyan mintha valamelyik amerikai nagyvárost mutatná.

\"You are fucking crazy people!\"

zaki
tényleg csúnya, majd ha teljesen befedték üveggel, és befejezik a tetejét is akkor valamivel szebb látvány lesz :p

Azért Hong Kong se maradhat ki a sorból. Hong Kongban mindig is azt csodáltam, hogy kis helyre mennyi mindent betudtak préselni...

Van benne vmi 😄

zaki
Újpalotai lakóház itt van mellettünk, csinálhatok róla 1-2 képet
amúgy +fav, én is akartam régebben egy ilyen topicot nyitni 😊

sz4bolcs
Ennek csak akkor lenne értelme, ha egy hullámvasutat építenének rá. 😄

pedig jó, csak be se fejezték... 😄
Molnibalage
Ezek csak technikai látványosságok. Bárhol máshol is találhatsz hasonlót és nem ilyen drága helyen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Speciel és semmiféle késztetés nem érzek, hogy odautazzak... Inkább Alaszka és egyéb valóban érintetlen területek.

nekem bejön 😛

Molnibalage
Egy felhõkarcoló egy energetikai borzalom, fõleg a sivatagban. Üzemletetni is kell õketm, nem csak felépíteni...

I.C.ram
Szerintem az egyik legszebb varos USA-ban. Sokan azt mondjak, hogy sokkal jobb mint New York. En NY-ban nem jartam, igy nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy baromi szep varos. Tele van a 20-as 30-as evekben epult toronyhazakkal, amik nekem nagy kedvenceim.
El is fogják érni, amilyen ütemben növekszik. Erdekes megnézni ezt

ProGabe
persze, hiszen ezzel alapozzák meg a saját jövõjüket. ha elfogy az olaj, megint csak egy egyszerû sivatagi ország lennének, ha most nem tennének meg mindent azért, hogy egy turistaparadicsomot csináljanak. egy kietlen sivatagba ritkán megy az ember nyaralni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Molnibalage
És megér ez ennyi pénzt?

<#eljen>még egy ok, amiért el kell menni Chicago-ba😄 Nagyon eltalált ez a fekete design, hasonlóan a sears towerhez.

I.C.ram
John Hancock Center. Volt szerencsem felmenni a tetejere 😊

Megnyílt oldalon jelöld ki a címet és nyomj entert.

REAL MADRID