540
  • RS
    Hát a budapesti nem túl nagy xD
  • USAMEN POWER
    Visszaolvasva látom hogy ez már be volt linkelve, de nem baj még lehet tárgyalni róla. Miként is működik ez az épület, miként működött, a jövőben mit kezdenek vele, stb...
  • USAMEN POWER
    Van egy kakukktojás ! Remélem észreveszitek xD

• USAMEN POWER
    Háth egy enyhén gigantikus építkezés kéne hozzá, és pár év xD
  • vass17
    Érdekes, mondjuk nagy esélye nincs, hogy így lásd őket:D
  • USAMEN POWER
    Ez érdekes lenne...
  • USAMEN POWER
    Kiegészítem :)

• USAMEN POWER
    :O Odabasz
  • zaki
    Lol, olvasgattam kommenteket róla, 400m euróba került, nálunk a Megyeri híd meg 200 millióba... Ezt magyarázza meg valaki... Na jó nem kell. :P
  • zaki
    már igen, köszi... jó képek :)
  • polarka
    Múlt héten volt az építése a NatGeon.
  • RS
    A világ legmagasabb hídja - Millau híd.
  • Molnibalage
    Letöltötted már a háttér gyűjteményemet? Abban is vannak hasonló szépek. :)
  • zaki
  • USAMEN POWER

Előző nem tudom hova lett, de itt egy új kép ami szebb is :)
  • USAMEN POWER

Egy kis hangulat
  • USAMEN POWER
    xD
  • Papirzacsi
    Már vártuk, hogy valaki megmondja a "frankót". Köszönjük, hogy benéztél... LOL
  • Molnibalage
    Vannak benne olyan képek... :)

• sz4bolcs
    Csak ámulok bámulok, milyen zseniális képeket linkeltek.
  • Tetsuo
    photoshop..
  • USAMEN POWER
    Már várom
  • vass17
    Majd kapsz képeket, valamelyik nap asszem Ny-ba megyünk, remélhetőleg fel is tudom őket tölteni:)
  • Molnibalage
    Azért, mert pár nap szünet van?
  • USAMEN POWER
    Ennyi volt ? 193 hsz-el (+1 amit most írok) nem volt hosszú életű a topik...
  • USAMEN POWER

Vélemény ? xD
  • USAMEN POWER
    Jó azt nem mondtam hogy Hong Kongban szívesebben laknék, mint mint Amerikában :D Amúgy Hong Kong semmivel se büdösebb mint egy Amerikai nagyváros...
  • FZoleee
    Nem tom, az amerikai felhőkarcolók nekem jobban bejönnek... Ezek olyan rondák és túl zsúfoltak is :D
  • Molnibalage
    Egy hangos, büdös, zajos és szinte zöldterület nélküli helyen? Te tudod...
  • I.C.ram
    Soha nem tudnek lakni egyik tavolkeleti varosban sem. Nekem tul zsufolt, es tul szurkenek tunnek az emberek. Amugy sem vagyok oda az azsiai kulturaert. Ha felkoharcolokra vagynek, akkor Chicago. Egyertelmuen.
  • USAMEN POWER
    Na volt ennek a sorozatnak, egy hidas része is, ahol egy új hidat építettek, mert az utak nem bírják már a terhelést. Képet nem találtam, de azthiszem ez az.
  • zaki
    Mérnöki műtárgyak
    A Hong Kong-i reptér

Ez volt a műsor címe.
  • USAMEN POWER
    Valami reptér rémlik nekem is...
    Minimum egy sziget kell neki az óceánba, mert magában a városban nehezen férne el xD
  • zaki
    laknék

amúgy én is :D
    én is láttam vmi műsort a discoveryn anno, egy új repteret csináltak a tengerbe, és összekötötték egy autópályával, pár híddal, alagúttal, stb... :o

műholdkép
  • USAMEN POWER
    A figyelmen kívül hagyott hsz-em-et előtérbe hozom: Hong Kong Én úgy vettem észre hogy ez a város terjeszkedik, de nem olyan mértékben, mint amennyire zsúfolódik.
    Nemrég néztem Discovery-n egy új híd építését Hong Kongban (híd nevét már nem tudom, de elég nagy projekt volt/van) és tulajdonképpen a munkás csoportok harcoltak a helyért, ami az építkezésen tulajdonképpen kisebb rendszertelenséget okozott, de végül rendeződtek a dolgok, ahogy egyre több elem épült be a hídba.
    Amúgy megmondom őszintén, laknák Hong Kongban !

• USAMEN POWER
    Az tényleg izléstelen lenne, ha a rendőrség épülete elé akarnának zsúfolni valamit. Az jelenleg úgy jó, ahogy van.
  • I.C.ram
    Dragul elegge. Pl a Soroksari tesco kornyeken iszonyat durvan felmentek az ingatlanarak. Kb 11 eve vett a cegunk ott egy telket par tiz millioert egy picit nagyobb irodaepulettel rajta. Most kb a 10xeset eri. Lakohazak ingatlanarai annyira nem valtoznak, de az iradehazake baromira megemlekedtek, foleg ott del-pesti duna menti reszen.
  • Molnibalage
    Azért nem 4 szint a plafon, de ne akarják már ezt 140 méterre emelni. Nem hiszem el, hogy ennyire drága a telek Pesten. Ez nem NY...
  • I.C.ram
    Szerintem van keresnivaloja, max letre kene hozni egy modern negyedet, mint a Defense negyed Parizsban. Oda kene szorni ezeket. Iszonyat modon visszaveti BP fejlodeset, hogy nincs koncentralva a szolgaltato szfera, illetve az irodahazak. 4 szintes epuletek meg baromira nem kotlseghatekonyak a magas telekarak miatt.
  • Molnibalage
    A BME Áramlástan Tanszéke vizsgálta a szélterhelését az épületnek. Véleményem szerint ilyen épületeknek semmi keresnivalója Bp. látképében.