540
-
#218 Hát a budapesti nem túl nagy xD -
USAMEN POWER #217 Visszaolvasva látom hogy ez már be volt linkelve, de nem baj még lehet tárgyalni róla. Miként is működik ez az épület, miként működött, a jövőben mit kezdenek vele, stb... -
USAMEN POWER #216 Van egy kakukktojás ! Remélem észreveszitek xD
-
USAMEN POWER #215 Háth egy enyhén gigantikus építkezés kéne hozzá, és pár év xD -
vass17 #214 Érdekes, mondjuk nagy esélye nincs, hogy így lásd őket:D -
USAMEN POWER #213 Ez érdekes lenne...
-
USAMEN POWER #212 Kiegészítem :)
-
USAMEN POWER #211 :O Odabasz -
#210 Lol, olvasgattam kommenteket róla, 400m euróba került, nálunk a Megyeri híd meg 200 millióba... Ezt magyarázza meg valaki... Na jó nem kell. :P -
#209 már igen, köszi... jó képek :) -
polarka #208 Múlt héten volt az építése a NatGeon. -
#207 A világ legmagasabb hídja - Millau híd.
-
#206 Letöltötted már a háttér gyűjteményemet? Abban is vannak hasonló szépek. :) -
#205 -
USAMEN POWER #204
Előző nem tudom hova lett, de itt egy új kép ami szebb is :) -
USAMEN POWER #203
Egy kis hangulat -
USAMEN POWER #202 xD -
#201 Már vártuk, hogy valaki megmondja a "frankót". Köszönjük, hogy benéztél... LOL -
#200 Vannak benne olyan képek... :)
-
#199 Csak ámulok bámulok, milyen zseniális képeket linkeltek. -
#198 photoshop.. -
USAMEN POWER #197 Már várom -
vass17 #196 Majd kapsz képeket, valamelyik nap asszem Ny-ba megyünk, remélhetőleg fel is tudom őket tölteni:) -
#195 Azért, mert pár nap szünet van? -
USAMEN POWER #194 Ennyi volt ? 193 hsz-el (+1 amit most írok) nem volt hosszú életű a topik... -
USAMEN POWER #193
Vélemény ? xD -
USAMEN POWER #192 Jó azt nem mondtam hogy Hong Kongban szívesebben laknék, mint mint Amerikában :D Amúgy Hong Kong semmivel se büdösebb mint egy Amerikai nagyváros... -
#191 Nem tom, az amerikai felhőkarcolók nekem jobban bejönnek... Ezek olyan rondák és túl zsúfoltak is :D -
#190 Egy hangos, büdös, zajos és szinte zöldterület nélküli helyen? Te tudod... -
#189 Soha nem tudnek lakni egyik tavolkeleti varosban sem. Nekem tul zsufolt, es tul szurkenek tunnek az emberek. Amugy sem vagyok oda az azsiai kulturaert. Ha felkoharcolokra vagynek, akkor Chicago. Egyertelmuen. -
USAMEN POWER #188 Na volt ennek a sorozatnak, egy hidas része is, ahol egy új hidat építettek, mert az utak nem bírják már a terhelést. Képet nem találtam, de azthiszem ez az. -
#187 Mérnöki műtárgyak
A Hong Kong-i reptér
Ez volt a műsor címe. -
USAMEN POWER #186 Valami reptér rémlik nekem is...
Minimum egy sziget kell neki az óceánba, mert magában a városban nehezen férne el xD -
#185 laknék
amúgy én is :D
én is láttam vmi műsort a discoveryn anno, egy új repteret csináltak a tengerbe, és összekötötték egy autópályával, pár híddal, alagúttal, stb... :o
műholdkép -
USAMEN POWER #184 A figyelmen kívül hagyott hsz-em-et előtérbe hozom: Hong Kong Én úgy vettem észre hogy ez a város terjeszkedik, de nem olyan mértékben, mint amennyire zsúfolódik.
Nemrég néztem Discovery-n egy új híd építését Hong Kongban (híd nevét már nem tudom, de elég nagy projekt volt/van) és tulajdonképpen a munkás csoportok harcoltak a helyért, ami az építkezésen tulajdonképpen kisebb rendszertelenséget okozott, de végül rendeződtek a dolgok, ahogy egyre több elem épült be a hídba.
Amúgy megmondom őszintén, laknák Hong Kongban !
-
USAMEN POWER #183 Az tényleg izléstelen lenne, ha a rendőrség épülete elé akarnának zsúfolni valamit. Az jelenleg úgy jó, ahogy van. -
#182 Dragul elegge. Pl a Soroksari tesco kornyeken iszonyat durvan felmentek az ingatlanarak. Kb 11 eve vett a cegunk ott egy telket par tiz millioert egy picit nagyobb irodaepulettel rajta. Most kb a 10xeset eri. Lakohazak ingatlanarai annyira nem valtoznak, de az iradehazake baromira megemlekedtek, foleg ott del-pesti duna menti reszen. -
#181 Azért nem 4 szint a plafon, de ne akarják már ezt 140 méterre emelni. Nem hiszem el, hogy ennyire drága a telek Pesten. Ez nem NY... -
#180 Szerintem van keresnivaloja, max letre kene hozni egy modern negyedet, mint a Defense negyed Parizsban. Oda kene szorni ezeket. Iszonyat modon visszaveti BP fejlodeset, hogy nincs koncentralva a szolgaltato szfera, illetve az irodahazak. 4 szintes epuletek meg baromira nem kotlseghatekonyak a magas telekarak miatt. -
#179 A BME Áramlástan Tanszéke vizsgálta a szélterhelését az épületnek. Véleményem szerint ilyen épületeknek semmi keresnivalója Bp. látképében.