Letiltották a Messenger használatát Amerika ellenségeinél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Virtual Magnifying Glass
http://magnifier.sourceforge.net/
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
nem azt mondom h nincsenek hibái, de azért az túlzás aminek elmondják a programot.
és aztán jön az h rakjunk fel linuxot a kezdetleges béna programjaival amik vannak hozzá. kösz nem.
Az egyik elkezdi fikázni az msn-t, mert gagyi, ezer éves gépe van, és persze hogy nem fut rendesen a WLM2009, és persze annyi vírus van a gépén, hogy 20 botnet hálózat központja is egyben. A többi meg megy utána (a'la "birkaösztön").
Szerintem 20 msn fikázó közül 2 tudna valós indokot mondani arra, hogy miért "szar az msn".
csak azon csodálkozok, hogy a vírusirtók nem ismerik még fel...
telefonálás MSN-el nem jó, arra ott a skype
de mikor fogja skype villogtatni a scroll lockomat ha írt valaki miközben filmet nézek?
screenshot sender?
now playing testreszahatósága?
meg a millió többi script, meg amiket én írtam?
szal msn plus a legjobb IM, nem vitás, nem hiába használja mindenki
aki meg csak azért se használja, az olyan deviáns, mint a mac userek.
dehát azokkal nem kell haverkodni, ennyi, ha nem jönnek fel msn-re, kiesnek a pikszisbõl, õk tudják 😄
hopp az egész nem ér semit 😞
😄
Skype-ot és MSN-t is használok (az MSN plus!-szal). Az MSN-ben az a jó, hogy egészen testre szabható (betûtípus, betûszín, egyedi értesítések), szóval inkább a design-ra, kinézetre mentek rá, (és mellesleg legtöbben ezt használják) míg Skype-ban a minõségre (ha telefonálok, akkor az tényleg olyan, mint a telefon, nincs visszhang, és hangkésés). MSN csak chat-re használható normálisabban, telefonálást azt el lehet benne felejteni. Mindegyik programot arra kell használni, amire jó. Tény és való, hogy aki titkol valamit a gépén, az ne használjon Microsoft rendszert, telepítsen inkább Linuxot rá.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Legalábbis egy ideje, úgy volt, hogy a Skype 3 napig tárolta a szerverén az offline "kollegáknak" hagyott (szöveges) üzeneteket... de Nimbuzz-zal legújabban azt tapasztaltam, hogy még hangpostaüzenet is hagyható!
Ezzel szemben az MSN-es kontaktok küzül akárcsak az egyik is pl. invisible-ben, vagy offline van, máris nem tud szöveges üzenetet küldeni , illetve fogadni...
Az MSN-t mindenesetre hanyagolom mostanában, mert legalábbis a -z említett- telefonos multikliens programokkal, mint a Fring és a Nimbuzz folyamatos szívás van csak vele, miközben a Skype-pal érdekes módon minden olajozottan mûködik.
Ulkesh:
Ebben egyetértünk, de ha az ismerõsök zöme MSN-t használ, akkor hiába jobb a Skype.
Win VS Linux témánál is ugyanez a helyzet...
<#hehe>#hehe>
iSS!
Tudod honnan vettem ezt, többen megbízható személyek is mondták nekem, s mikor még használtam és rajta voltam akkor a messenger használatakor valami más is, rejtett fájl is felmászott vele a nettre és az csak az ördög tudja, hogy mit mûvelhetett a háttérben, akár egy rejtett kémprogram is lehetett, a skypnál nem mászik fel iyesmi....Persze nem feltétlen kell, hogy kémkedjen a messenger, de nem is olyan rég volt itt egy cikk az sg-én, hogy az FBI hogyan trükközött ki a messengert is beleértve, akiket leakartak nyomozni...hát ezért nem használom
hát kinek mi én utálom a skipot mert csak akkor lehet vele üzeni ha mindkét fél be van jelentkezve. Idõnként autómatikussan megszakítja a telefonálást és ez idegesít. Van hogy 10 perc kell neki hogy továbbítson egy üzenetet.
Nem a klienst tiltották le, hanem a szervert, így az alternatív kliensedet max a hajadra kenheted, mert nem fog mûködni.
Megoldás ahogy más is írta a TOR, vagy külországbeli proxy használata.
Ebben egyetértünk, de ha az ismerõsök zöme MSN-t használ, akkor hiába jobb a Skype.
szlovákiai hun, ki a fene akar itt akárkit is lenyomozni?😊 1.0-ás userek írkálnak csacsiságokat, mindjárt le is nyomozom õket😄DDD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://goo.gl/gd6Zi5
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
a Nimbuzz és a Fring,
- a beszélgetés minõsége, az adatátvitel nagyságrendekkel jobb, mint az MSN-nél,
mivel mindössze 6 kb/sec a sávszéligénye, igaz nincsenek idijóta szmájlik <#idiota>#idiota> illetve vannak , csak nincsenek annyira túlhokizva.
- Nem kell 20 percen keresztül telepíteni, egy kizárólag DEFAULT , szûz windows-on (az MSN ugyanis semmilyen más módosított, tweakelt , ha úgy tetszik konfigurált, testreszabott Windowsra nem hajlandó feltelepülni (!!!))
- Nem fosik fel 100 megát 20ezer rejtett alkönyvtárba a gépemre, amiket az UNINSTALL után is fenthagy, hanem kb. 1 db exe-bõl és legújabban néhány .dll-bõl áll egy könytvárban , amit elég egyszer feltelepíteni, utána standalone-ként fut telepítés nélkül.
- Titkosítva lehet rajta keresztül beszélgetni.
- Van natív Skype telefon.
- Skype van Linuxra is, Natívban.
És még sorolhatnám.. Összességében a Skype FÉNYÉVEKKEL elhagyja maga mögött az MSN-t ... de minimum nagyságrendekkel (!)
Az embargó országainak pedig a TOR-t tudom ajánlani (ha mindenáron MSN-ezni akarnak)
Konfiguráljanak fel egy TOR proxy-t , ennyi !
Eddig igaz volt, hogy trendy, de már tényleg kényelmesebb.