5661
-
#2213 az jó akkor lehet nem a játékkal van baj... -
#2212 örülj neki hogy sajnálod a pénzt a játékra..és warezolsz...sokat reklámozd hátha a BSA is olvassa -
#2211 Haha! Mi most fogunk menni játszani egyet WAREZZAL -
Dzsimbao #2210 nekem is van 2 accom, és csak az egyikbe tudok bejelentkezni, amin ráadásul semmi sincs, a másikra ugyanazt írja mint amit ronso rakott be képen -
#2209 hát ez a baj hogy nem tudom.a másik játék amit tegnap vettem nekik az egyböl kapcsolodik...de ez délután óta halott. -
#2208 ha feltörték, akkor nem sokat tudunk tenni:S -
#2207 basszus ne nézz analfabétának..
beirtam a termékkódot a fiokhoz és visszajött egy üzenet,hogy a fiók tulajdonosának küldtek emailt de én nem kaptam..valaki feltörte.. -
#2206 -
#2205 ?
-
#2204 Caps lock? -
#2203 hát várj..
én a 2 gyerekemnek 2 db játékot vettem
az egyik azonositó azonnal bejelentkezik a másik meg nem ..ez a problémám..azt mondja hogy nincs ilyen azonositó...pedig ma már játszott a gyerek -
Dzsimbao #2202 valami gáz van a nettel, legalábbis a Fibernet szolgáltatónál, országos szinten, se msn, se steam, csomó külföldi oldal nem jön be, ha bejön lassú stb tünetek jellemzik -
#2201 -
#2200 Üdv
Szarakodik nálatok is ? mert közel fél órája nem tudok bejelentkezni játszani ? -
xxxpaulxxx #2199 ráadásul még tímfortresszben is van sapkánkXD
Illetve nem kell órákat szarozni hogy elinduljon a gém, ami a menünél úgy is kifagy:D -
#2198 Mi jobban érezzük magunkat így is, mert nem vagyunk csórók :ASD:?Á -
#2197 Igen warezban is van magyar felirat... (hogy ne csak érezzétek magatokat jól ) -
atyca #2196 Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani,hogy ne 1900x1200-as felbontással induljon a játék?
Eddig segített a cfg fájlban lévő dolgok szerkesztése,ám most a 2.0.0.5 foltnál ez nem működik.V.szeg valamit még át kéne irogatni.A segedelmet előre is köszi. -
xxxpaulxxx #2195 jah igen... sajna úgy se talál szerót:D
Viszont próbáld ki... a játékot a -console paranccsal indítod (írj, ha nem tudod hogy kell) és utána a konzolba beírod az openserverbrowser parancsot és akkor előugrik egy szeróböngésző, mint az összes valve játéknál... így én is találok játékokat csak elég nehéz ezt ennél a játéknál átlátni... most már értem hogy miért nem ezt alkalmazták Gabe-ék alapból:D
Heffi! Wareznál is van magyar felirat?:P -
#2194 Ez még nem jelenti azt hogy mindenki magyar felirattal játszik. :P Már csak azért sem, mert ennél igencsak fura fordítások vannak pl. élsimítás helyett "átnevezést tiltó mód" stb. :D -
#2193 Nem kötelezö magyarul játszani vele -
#2192 Nem azért de a játék nem magyar feliratos? :O -
Melkon666 #2191 Nem, csak szimplán az advanced search alul (asszem így hívják, most fejből nem tudom) és ott beállítod, hogy melyik pályán keresed a lobbyt. Ennél jobbat nem tudok én se, nem vágom mi az a openserverbrowser parancs -
xxxpaulxxx #2190 részletes keresés?
openserverbrowser parancs? -
Melkon666 #2189 Igen, ezt már én is kérdeztem. Aztán utánanéztem a hivatalos forumon és kiderült, hogy ez egy ismert hiba. Ha a részletes keresésre mész akkor megtalál mindent -
#2188 Nektek jók a pingek általában? Mert ma 1 órán keresztül szenvedtem vele hogy találjak egy nem atom laggos szerót de nem sikerült... Állandóan ilyen 400-500as pingek voltak mindenkinél. Érdekes módon az első rész nem ilyen laggos... -
xxxpaulxxx #2187 Nem tudom volt-e már erről szó, de meg tudnátok mondani, hogy miért nem talál a játék szervereket a campaign játékmódon kívül?
szóval ha scavenge, versus, realism vagy survivalt akarok nyomni akkor no games found van... -
#2186 ez így van!:D -
MrAndree #2185 Én kifejezetten élvezem, teljesn új káromkodásokat tanul az ember. :D -
#2184 ja, olyankor le kell némítanom a játékot, ha Lázár huntert kap -
#2183 Már 50 óra fölött vagyok én is. :] -
#2182 Nálam a csúcspontot a spitter jelentette, ami kirepült a pályáról, és köpött egy mérföldeset : D A másik persze a levegőben igyekező Jockey -
#2181 Atommegazsír volt, buta Lázárt nem lehetett onnan kirobbantani : DDD
Nem jegyezte meg valaki az ip-jét?
-
ZsirosKenyer #2180 jövőre jön a 3., majd akkor :]
btw, ha a második részt övező balhé ellenére meg merné lépni a valve a 3. rész kiadását, én simán megvenném.
Baz, 7ropit fizettem és még csak 1 hónap telt el a megjelenés óta, de már kurvasok élményteli órát szerzett. Simán megéri a pénzét. -
ZsirosKenyer #2179 ja igen azt ki is felejtettem a sztoriból xD -
#2178 1 év múlva biztos nagyon olcsó lesz! -
#2177 Szerintetek mikorra várható hogy lemegy kicsit az ára? -
#2176 Most így elképzeltem a lebegő boomert. Mint valami hőlégballon XDXDXDXD -
#2175 Jaja :DD Ott majdnem lefordultam a székről :D -
MrAndree #2174 Normális szerveren amúgy is csak a baj van mindig a hunterrel, ugye? :D