5661
  • ronso
    az jó akkor lehet nem a játékkal van baj...
  • ronso
    örülj neki hogy sajnálod a pénzt a játékra..és warezolsz...sokat reklámozd hátha a BSA is olvassa
  • Doom 4
    Haha! Mi most fogunk menni játszani egyet WAREZZAL
  • Dzsimbao
    nekem is van 2 accom, és csak az egyikbe tudok bejelentkezni, amin ráadásul semmi sincs, a másikra ugyanazt írja mint amit ronso rakott be képen
  • ronso
    hát ez a baj hogy nem tudom.a másik játék amit tegnap vettem nekik az egyböl kapcsolodik...de ez délután óta halott.
  • Rage47
    ha feltörték, akkor nem sokat tudunk tenni:S
  • ronso
    basszus ne nézz analfabétának..
    beirtam a termékkódot a fiokhoz és visszajött egy üzenet,hogy a fiók tulajdonosának küldtek emailt de én nem kaptam..valaki feltörte..
  • Rage47
  • ronso
    ?
  • SötétBarom
    Caps lock?
  • ronso
    hát várj..
    én a 2 gyerekemnek 2 db játékot vettem
    az egyik azonositó azonnal bejelentkezik a másik meg nem ..ez a problémám..azt mondja hogy nincs ilyen azonositó...pedig ma már játszott a gyerek
  • Dzsimbao
    valami gáz van a nettel, legalábbis a Fibernet szolgáltatónál, országos szinten, se msn, se steam, csomó külföldi oldal nem jön be, ha bejön lassú stb tünetek jellemzik
  • ronso
  • ronso
    Üdv
    Szarakodik nálatok is ? mert közel fél órája nem tudok bejelentkezni játszani ?
  • xxxpaulxxx
    ráadásul még tímfortresszben is van sapkánkXD
    Illetve nem kell órákat szarozni hogy elinduljon a gém, ami a menünél úgy is kifagy:D
  • SötétBarom
    Mi jobban érezzük magunkat így is, mert nem vagyunk csórók :ASD:?Á
  • Doom 4
    Igen warezban is van magyar felirat... (hogy ne csak érezzétek magatokat jól )
  • atyca
    Sziasztok!
    Hogyan lehet megoldani,hogy ne 1900x1200-as felbontással induljon a játék?
    Eddig segített a cfg fájlban lévő dolgok szerkesztése,ám most a 2.0.0.5 foltnál ez nem működik.V.szeg valamit még át kéne irogatni.A segedelmet előre is köszi.
  • xxxpaulxxx
    jah igen... sajna úgy se talál szerót:D
    Viszont próbáld ki... a játékot a -console paranccsal indítod (írj, ha nem tudod hogy kell) és utána a konzolba beírod az openserverbrowser parancsot és akkor előugrik egy szeróböngésző, mint az összes valve játéknál... így én is találok játékokat csak elég nehéz ezt ennél a játéknál átlátni... most már értem hogy miért nem ezt alkalmazták Gabe-ék alapból:D

Heffi! Wareznál is van magyar felirat?:P
  • Lunki88
    Ez még nem jelenti azt hogy mindenki magyar felirattal játszik. :P Már csak azért sem, mert ennél igencsak fura fordítások vannak pl. élsimítás helyett "átnevezést tiltó mód" stb. :D
  • angelslie
    Nem kötelezö magyarul játszani vele
  • elitehun
    Nem azért de a játék nem magyar feliratos? :O
  • Melkon666
    Nem, csak szimplán az advanced search alul (asszem így hívják, most fejből nem tudom) és ott beállítod, hogy melyik pályán keresed a lobbyt. Ennél jobbat nem tudok én se, nem vágom mi az a openserverbrowser parancs
  • xxxpaulxxx
    részletes keresés?
    openserverbrowser parancs?
  • Melkon666
    Igen, ezt már én is kérdeztem. Aztán utánanéztem a hivatalos forumon és kiderült, hogy ez egy ismert hiba. Ha a részletes keresésre mész akkor megtalál mindent
  • Lunki88
    Nektek jók a pingek általában? Mert ma 1 órán keresztül szenvedtem vele hogy találjak egy nem atom laggos szerót de nem sikerült... Állandóan ilyen 400-500as pingek voltak mindenkinél. Érdekes módon az első rész nem ilyen laggos...
  • xxxpaulxxx
    Nem tudom volt-e már erről szó, de meg tudnátok mondani, hogy miért nem talál a játék szervereket a campaign játékmódon kívül?
    szóval ha scavenge, versus, realism vagy survivalt akarok nyomni akkor no games found van...
  • Rage47
    ez így van!:D
  • MrAndree
    Én kifejezetten élvezem, teljesn új káromkodásokat tanul az ember. :D
  • böröczk
    ja, olyankor le kell némítanom a játékot, ha Lázár huntert kap
  • SötétBarom
    Már 50 óra fölött vagyok én is. :]
  • böröczk
    Nálam a csúcspontot a spitter jelentette, ami kirepült a pályáról, és köpött egy mérföldeset : D A másik persze a levegőben igyekező Jockey
  • böröczk
    Atommegazsír volt, buta Lázárt nem lehetett onnan kirobbantani : DDD
    Nem jegyezte meg valaki az ip-jét?
  • ZsirosKenyer
    jövőre jön a 3., majd akkor :]

btw, ha a második részt övező balhé ellenére meg merné lépni a valve a 3. rész kiadását, én simán megvenném.
    Baz, 7ropit fizettem és még csak 1 hónap telt el a megjelenés óta, de már kurvasok élményteli órát szerzett. Simán megéri a pénzét.
  • ZsirosKenyer
    ja igen azt ki is felejtettem a sztoriból xD
  • SötétBarom
    1 év múlva biztos nagyon olcsó lesz!
  • Doom 4
    Szerintetek mikorra várható hogy lemegy kicsit az ára?
  • elitehun
    Most így elképzeltem a lebegő boomert. Mint valami hőlégballon XDXDXDXD
  • SötétBarom
    Jaja :DD Ott majdnem lefordultam a székről :D
  • MrAndree
    Normális szerveren amúgy is csak a baj van mindig a hunterrel, ugye? :D