5661
  • ronso
    ja és senkiben nem bizom :D
  • ronso
    persze nem titok szomszédom feljelentett mert beengedtem a házamba és ugy voltak másolt cuccaim...jöttem vitték fizettem...azóta igyekszem megvenni ami kell....
  • Doom 4
    Oks kösz a figyelmeztetést.
  • xxxpaulxxx
    megkérdezhetem, hogy hogy történt?
  • ronso
    7 éve,,(bocs)
  • ronso
    én ezt tapasztalatból irtam,mert én viszont már kifizettem 7 éva 600.000 jó magyar forintot nekik,ugyhogy csak ovatosan beszélek warezról.aki nem tudja még ezeket az nyugodtam beszél,addig amig valaki rá nem száll az illetöre és majd rájön.
  • xxxpaulxxx
    szia
  • Doom 4
    szint úgy
  • Tatyla
    amint lesz akciós hétvége én is megveszem...
  • LasCar16
    inkább vedd meg a játékot
  • Doom 4
    Na jó engem nem zavar de sztem nem kéne szét OFF olni a topicot, arra való az OFF topic de mind1. MA ha már itt tartunk kéne csinálni 1 univerzális OFF topicot ahova mindenki beírja és nem érti senki se hogy most ez hogy jön ide. XD
  • elitehun
    Knock out
  • Rage47
  • SötétBarom
    Csodás életed lehet :S?DA_
  • wesker24
    Mi is minden este játszunk egészen hajnali 2-3-ig !
  • dronkZero
    Wehehe, toll a fülünkbe _nekünk_..? Eredetivel nem kell egy hétig szervezni, hogy összejöjjön egy 4v4. :P Majd' minden este lejátszunk kettőt-hármat...
  • Doom 4
    Am engem max az ÁVÓ vinne el nem a BSA de am megszoktam venni a mi tetszik ha kicsit olcsóbb lesz kivéve a filmeket azt soha XD am tegnap este meg volt a 4v4 versus ^^ ugyhogy toll a fületekbe.
  • elitehun
    Ma fog megérkezni a game. Már alig várom :D
  • dronkZero
    Egyik ismerősöm járt úgy, hogy szervízbe vitte a gépét (no comment), és a szervízt ellenőrizték, elvitték az ő gépét is. Aztán kimentek a lakására, és begyűjtötték a párszáz lemezes gyűjteményét. Zenék, filmek, játékok, warez mind, rengeteg. A tárgyalás első napja után visszakapta a lemezeit. Aztán idővel a gépét is. Egyetlen dologért kapott büntit, a gépen lévő XP-ért, valami 50eHUF szabálysértési bírságot, meg kötelezték egy XP vásárlásra. (De még az is lehet, hogy az 50eHFban benne volt az új XP is, ezt nemtom pontosan)
  • dronkZero
    Át lehet állítani a Steam nyelvét valahol, de azt majd a többiek megmondják, hogy hol. Vagy megkeresed.

Sztem egy peccs nem fog bajt okozni, a plusz tartalmaknál lehet gebasz. DoW2nél a Last Stand DLC volt a problémás, az kb a L4D Survival módjához hasonló teljesen új játékmód volt DLCként kiadva, főmenü átalakítással, stb... És lehet, hogy pár napon belül megoldották a magyarítását, de ezt mi már nem tudjuk, azóta senki nem használ magyar Steamet és DoW2-t az ismerősök közül...
  • SötétBarom
    A magánembereket is lefossák.
  • elitehun
    Csak mert miután felraktam a game-et elkezdi patch-elni és nem lenne jó ha elbaszódna
  • elitehun
    Csak azért mert nekem a demo is magyarul indult. Tehát azt mondod jobb lenne hogy átrakjam a windowst angolra mielőtt felrakom a játékot?
  • dronkZero
    Persze, általánosságban értettem, akinek nem inge, ne vegye...

Igazából nem tudom, azt hiszem, hogy a területi/nyelvi beállításoktól és a windows nyelvétől függ, hogy mi az alapértelmezett. De nem biztos. Nekem alapból angol volt, valamikor két éve, mikor először telepítettem Steamet, és azóta fenn van.
  • dronkZero
    Nem gyanús az, hogy _BUSINESS_ Software Alliance? Olyan magasról szarják le a játékokat, hogy csak úgy csattan. Sőt, még a nem Adobe-Autodesk-Microsoft szoftvereket is leszarják.
  • elitehun
    Úgy értettem hogy alapból magyarul indul el a játék?
  • elitehun
    Először is én jól beszélek angolul. (tudom hogy általánosságban írtad) Másodszor meg csak egy kérdés volt. Harmadszor meg kösz hogy ezt leírtad legalább tudom hogy angolul játsszak. Egyébként alapból magyarul indul el a gép?
  • dronkZero
    Hát mondjuk olyan kurvára nem éri meg átállítani magyarra...

Egyrészt úgy a büdös életben soha nem ragad rád még egy lófasznyi minimális angol sem...

Másrészt viszont haver pl szopta meg már a magyarra átállított Steammel: DawnOfWar2 DLC letöltődött, persze alapból basztak hozzá hivatalos magyarítást adni (alapjátéknak van magyar verziója), aztán az összes felirat ilyen "#menuitem1" jellegű dolog lett, rendbe sem tudta magát hozni. Ráadásul mikor visszaállította a Steamet angolra, akkor órákat tökölődött, hogy letöltse neki az angol cuccot...

A számítógép nyelve az angol. Lehet széllel szembe pisálni, csak nem éri meg...
  • MrAndree
    Hú, micsoda lazaság. :D
  • böröczk
  • LasCar16
    :DDDD
  • Doom 4
    Köszi a választ!
  • SötétBarom
    Persze ha ott lesz mindenki :D Vagy működik a matchmaking warezzal?
  • MrAndree
    Haha. Mi meg most játszottunk egyet eredetivel. Komolyan, olyan vagy mint egy oviból szabadult kiskölök. Ki nem szarja le mikor mit loptál el? Csak büszke ne lennél rá.
  • MR ME
    az aki majd jól megbasz
  • zzeN
    Nem ki, hanem mi: Business Software Alliance.
  • Doom 4
    Csak co-opoztunk de marha jó volt, este 8 kor viszont lesz versus is de am ki az a BSA?
  • xxxpaulxxx
  • wesker24
    Aha 4 survivor vs 4 Zombie !
  • SötétBarom
    4 vs 4 versust?