5661
-
#2173 hadd büszkélkedjek má h az a hunter én voltam :DDDD -
#2172 nem tudom géped mennyire bírja, de ha bírja, legközelebb vedd fel fraps-al lécci, tömörítsd be és pakold fel youtube-ra, köszi :D -
#2171 XXDXDXDXDXD Még elképzelni is vicces XD -
#2170 Kibaszott vicces egy 10 percig :DDD Csávó hard rainen kiugrik a harmadikról kezében a kannával és szép lassan ereszkedik, amikor oldalról keresztezi a röppályáját egy hunter és tovaszállnak miközben tépi szét a csávót :DD Meg a szálló boomer is hatalmas :DD -
#2169 És a hunterek tudtak ugrani? XD -
#2168 úristen, a neve is rosszat sugall:D -
#2167 Én voltam low gravity scavange szerveren XXXDDDD -
#2166 Most rendeltem meg hétfőre megjön :D -
Hoz_Hun #2165 Szerencsére, mostani update nem cseszett el semmit nálam. Amúgy a kérdésemre nekem még nem reagált a support, leszámítva a mailt amit rögtön küldtek, hogy a kérdést vették és hamarosan válaszolnak. Gondolom ilyen lottó sorsolás szerűen válaszolnak a levelekre. Kihúznak egyet a nagy kupacból azt arra reagálnak. -
ZsirosKenyer #2164 aztageci.
teszteltem a 8 player coop szervert.
asszem nem túlzok ha azt mondom, az évtized butulása megy rajta.
a director a player count-hoz igazítja az enemyk számát, tehát ez azt jelenti hogy 2x annyi zombi sprintel feléd, úgy nagyjából 200 egyszerre, miközben rohan rád 10 witch mögött 4 db tank.
igazi terror.
Mondjuk úgy nagyjából 10 percig vicces, de addig nagyon.
-
ProEvoFan #2163 nem segített
megint jött help a suppotról, de az sem segített
összefoglalva: a Valve a hibás nem mi felhasználók, mert mindig az update után megy tönkre, aztán segít az update (na jó, a mostani nem segített) aztán megint jó amíg nem jön a kövi up:(((( és cak ez az egy játék nem megy...
amilyen tippeket ad a support, azok mind fenn vannak a steam support oldalon... -
sgamez #2162 Nemtalál servert a game.Eddig feltudtam csatlakozni más játékokhoz, de most valamiért nem talál semmit. Mitől lehet? -
#2161 Na rendbejött. Még updatelt utána valamit a steam, most már ok. -
#2160 akkor a nod32:) nekem tönkrecseszte a gépem, amíg fennvolt -
#2159 Win7-em van, és a nod32 nem talált vírusokat. -
#2158 írtsátok le a vírusokat, rakjatok fel win7-et és menni fog a game -
#2157 Nálam meg amikor körbenézek az egérrel darabosan megy a játék, vagyis olyan mintha laggolna. Először azt hittem a netem rosszalkodik de singleben is ezt csinálja... Tegnap még gond nélkül ment. -
Bucsek #2156 Micsináljak ha a bumerbomba ledobása után ilyen nyomorék béna lila csikok jönnek be? eddig simán ment faszán, aztán jönnek ezek a hülye updaták, amiknek semmi értelme (nálam sosem fordultak elő olyan hibák, amiket itt javítanak...) és azóta szar... eddig mindig kijelölte a lilagenyóval h kit hányt le, mostmeg szétcseszi a képet.
:D -
Hoz_Hun #2155 Ez TETSZIK. -
Hoz_Hun #2154 Nagyon ritkán javítják ki az egyik elcseszést a következő updattel. Én még kivárok a C-n, míg mepróbálkozok viszaköltözni a D-re. Persze, ha ez után az updat után megint nem indul el, akkor más a helyzet.
Egyébként nekem nem írt vissza support (múlt hét pénteken írtam). Amit meg oda leírtak, csak nagyon kevés emberen segít. -
ZsirosKenyer #2153 csak hogy legyen miről vitázni itt az update lista:
Left 4 Dead 2
Changed rules for ghost placement in Scavenge Mode
Player controlled Special Infected are no longer forced to un-crouch and lock strafe when they crouch attack
Spitter spit that damages players on a moving elevator will now fizzle quickly
Allow the survivor and infected to rotate the camera yaw while being attacked by a Charger or Smoker
Smoker that has dragged a survivor to the end now gets the same cinematic flashlight as the Hunter and Charger
Fixed a crash in physics
Updated the Charger's hit boxes
Updated the Jockey's hit boxes
Updated the Spitter's hit boxes
Fixed player health on being revived after a Charger slam over a high ledge
Fixed versus scores not resetting after a vote to change campaigns
Fixed being able to use defibrillator on dead players who were far above or below you
Fixed pink glow on dead survivors
Fixed being able to hold crouch while incapped to get better weapon accuracy
Fixed players pushing against some props causing them to accumulate downward velocity and then take falling damage when they let go of the forward key
Fixed a case where an incapped survivor inside a rescue vehicle would trigger both the escape sequence and a round restart
Fixed the helping hand from getting stuck when extended -
ZsirosKenyer #2152 erre vágytam már mióta :> -
xxxpaulxxx #2151 Durva
-
xxxpaulxxx #2150 kijött egy ápdét... hátha működik most már a játékod -
#2149 Azt esetleg próbáltad hogy a c-re telepíted a steamet a játékkal együtt? Csak egy tipp. -
ProEvoFan #2148 válaszolt a support
nekem nem javította meg a L4d2 videó után nem tölti be a játékot problémám...hátha valakninek bejön
hivatalos support válasz:
Hello,
Please try deleting the \bin\ folder in your \Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\ then do the following:
-If you are running in Windows Vista or Windows 7, please completely exit Steam, and right-click on the shortcut which you use to launch Steam and select "Run as Administrator."
-If you are running in Windows XP, take the following steps:
1) Exit Steam.
2) Go to the "Start" menu, select "Run", type "regedit" and click "OK".
3) Navigate to the following registry key: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\VALVE
4) Right click and select "Permissions"
5) Check the boxes for "Admin" and "System" to "Full control" and "Read".
Please verify the GCF for this game:
Title: Verifying Game Cache Files (GCF)
Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335
Verifying the GCF solves many issues for most games. -
#2147 Megismételhetjük... -
#2146 Komoly volt a délutáni VS. -
Neoncsoves #2145 xD -
#2144 :DDD -
#2143 Ha már itt tartunk... Vótmá?
-
#2142 ez egy büntit megér, most akartam kajálni:S -
#2141 igenis, kapitány.
-
MrAndree #2140 Na jó, ide se jövök többet... :) -
Hoz_Hun #2139 BAN, BAN, BAN és BANT NEKI... ÖRÖKÖS KIRÚGÁS -
Neoncsoves #2138 ban -
#2137 Bocs :D
-
Hoz_Hun #2136 Ezt most minek kellett!!
Ha egy splitert linkelsz be totálba az OK. De EZ!?!.....
...ez durva volt. Ilyet többet ne. -
xxxpaulxxx #2135 hogy aztán nálad hasítsa ketté?:D -
#2134 Már meguntam.