Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja az, de az egészen így felröhögtem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I love zombies. "LOL YOU ARE AN IDIOT" 😄DD

2. pálya ajtó mellett jobboldalt levõ falfirkát olvassa el mindenkiXDXDXD

bertino
naná.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

esetleg lehet számítani a jövõben valami félárú akcióra?😄😄😄

Tyûûûû ez nagyon komoly😮
Sokkal durvább mint az 1
Mennyi fegyver
Mennyi meele fegyver
GITÁRXD
ZenegépOo
Végtelen számú zombik, amíg le nem kapcsolod a riasztótOo
Boomer bomb😄😄😄
Nappali játékmenet!!!!
Nagyon jó... csak a rohadt szemét steam miért rakta ezt bele egy új játékba... simán mehetne a régibe, mert végülis ugyan az csak újabb... váááá nem igaz, most idegrohamomban pre purchaselnél de nem... nem szabad😄

Frank99
Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudok játszani a fiammal router mögül hálóban /és/vagy neten?

Felraktam neki is a demot, már steam név alatt, de ha a másik ember indítaná a játékot, akkor azt írja ki, hogy nem elérhetõ...

kösz a segítséget!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

nekem már csak 25% és lent van

zzeN
Jaja, már elõlehet, legalább most nem lassú a Steam.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Úgy néztem már lehet elõtölteni a teljest. Legalábbis mintha ezt mondta volna a Steam reggel. 😊

Why so serious?

RiCSi1234
Én ma játszottam vele elõször, és a mai játékok közt szerintem igen csak a helyén van.. 5-10 percet terveztem vele, majd 1,5 óra lett belõle! 😊

GTA V (*.*)

kb nálam is ugyanez. annyira vártam, hogy mikor indulnak be a dolgok, úgy, mint ahogy az elején vagy 5 perc erejéig az áruházban. teli üresjárattal, romantikus buzulásokkal, értelmetlen cselekményekkel meg szövegekkel. ha lett volna 4 Woody Harrelson kaliberû ember és azt az áruházi gyilkolást megcsinálták volna 45 percben (nyilván változatosan egy megfelelõ sztorival) valami cool zene mellett full istenség lett volna.

angelslie
Egyedül attól még gyenge... kell mondjuk valaki aki eltereli a figyelmet és akkor jó 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Krinyo
Jockey a legjobb infected a csapat bomlasztására. Ráugrottam egyikre és elballagtam a risztós kocsi mögé 😄
Normalon meghalt mindegyik

Pont ellentábor vagyok. Left 4 Dead-ezõknek kifejezetten nem ajánlom! Számomra nagy csalódás volt; romantikus road movie, zombi apokalipszisbe ágyazva.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem is jó film lett. Laza ölögetõs. Nem az a szétlövök mindent és mindenkit mert van lõszerem szarásig meg stb

szerintem meg pont király film lett
inkább hiszek Valve-nek innentõl kezdve, mint az Infinity Ward-nak meg az Activisionnek...

egyébként ebbõl akkora király filmet lehetett volna csinálni, hogy csak na. ehelyett kb 20 perc az ami tényleg cool, a maradék óra meg egy fos. nagyon sajnálom ezt a filmet.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

angelslie
Én így szoktam meg... nálam a z fontosabb szerepet tölt be...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

bertino
amit kérdeznek se.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Késõ, Valve-nál van a log fájl, átnézik és mindent tudni fognak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

remelem nem kaphatunk ezert VAC bant be is jott egy arc ezzel ijesztgetni ugyhogy en mar le is toroltem a plugint sosemkaptok el 😄😄😄
Rage47
én egybõl átraktam Z-re... fail
Kapsz a magyarázatra egy halvány kettest, de csak mert jó napom van...<#ravasz1>
angelslie
"Hogyan írjunk véletlen a chatre"

Elsö lépés(ez a legnehezebb): VÉLETLEN nyomjuk meg a chat gombot (ami alapból az IPSZILON, de ne ragozzuk)
Második lépés: NE VEGYÜK ÉSZRE, hogy megnyomtuk VÉLETLENÜL a chat gombot!
Harmadik lépés: Próbáljunk továbbhaladni(ajánlatos w,a,s,d billentyüket használni!)
Negyedik lépés: CSODÁLKOZVA figyeljünk fel rá, hogy VÉLETLENÜL beírtunk valamit a chatre! <#wow2>
Ötödik és egyben utolsó lépés(ezután lehet pihenni): NE töröljük ki, mert azzal csak pazaroljuk a drága idönket, amit játszásra fordíthatnánk, ezért csak nyomjunk egy ENTERT!

Remélem kielégítö volt a válaszom! <#mf2>

Kötözködés ON: hogyan lehet "véletlen" beírni a chatre? <#eplus2>
Waczkor
Lol<#vigyor3>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

angelslie
Én is ezt csináltam, csak sajnos véletlen beírtam a chatbe és rájöttek hogy itt valami nincs rendben 😄

Rage47
de szemééét😄
szegeny netes jatekosok nemtudjak miert lett hirtelen az AI ilyen okos ahogy egyedul szopatom oket 😄
Krinyo
Hát ez qrvajó 😄

megy már köszi

angelslie
Mivel vagy singleplayert indítasz vagy local servert, másképp nem fogja engedni.

megvan most a set_infected 1 azt írja hogy unknow command

próbálom

angelslie
bind f12 toggleconsole

Nemsikerül elindítani, akonzol megvan de ahogy kiválasztok hogy milyen hadjárat, akkor eltûnik a konzol.. Valamit rosszul csinálok?

angelslie
"Megjött a mükörmös néni! Ki akar az elsö lenni? <#vigyor1>"

angelslie
"Hazajöttem édes! Meghoztam a mai adag túlélöt! Ez bizony kicsit legyengült már, de azért még egy pörköltet csak csinálhatunk belöle!"

morphologu
Nekem az tetszett mikor a levegõben mászik föl a zombi.<#nevetes1>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
Végre össze jött 1 jó csapat csak experten kicsit nehéz volt. Idáig olyan birka emberekkel játszottam hogy mindenki ment amerre látott. Semmi csapat játék. f***sz az ilyenekbe.<#gun>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Prince23
A csaj miért nem állt terpesz állásba? legalább lett volna értelme akkor

angelslie
Wat

vagy arra is pl hogy ahogy bemegyunk a söveny labirintusba kopok egyet kozepre és a csapat egyik fele erre menekul a masik arra rogton le lehet csapni massal valakire 😊
Krinyo
spitter arra jó ha sarokban kempelnek a túlélõk

SötétBarom
Charger szerintem nagyobb nyílt terepen geci, ahol miután nekifut valakinek el tud vele rohanni valahova messze 😄

A spitter meg ilyen kiegészítõ infected, arra lesz jó pl, ha valamelyik survivor megfekszik, el tudja szeparálni a többiektõl, hogy azok ne tudják felszedni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nagyon jó az infected oldal:
-jockeyval nemnagyon tudtam eredmenyes lenni ezek a botok mindent latnak (mar ha eppen nemkapta el oket a boomer 😊 )
-charger viszont iszonyat eros tud lenni ha olyan a helyzet (600 hpja van, asszem amikor elvisz valakit 10et sebez, majd utanna 15 földhöz ütésenként viszont ha mind a 4 survivort eltalálod akkor siman beviszel 3 ütést míg felállnak
-spitter egeszen pontos 20 masodperc egy ujratöltés valamint olyan 2-3 masodpercig köpés után csak nagyonlassan tudsz haladni szoval nemlesznek itt nagy sniperkedesek,(1 lövés aztan elszaladok) mer a semmi hpjat azonnal leszedik 😄