Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokkal durvább mint az 1
Mennyi fegyver
Mennyi meele fegyver
GITÁRXD
ZenegépOo
Végtelen számú zombik, amíg le nem kapcsolod a riasztótOo
Boomer bomb😄😄😄
Nappali játékmenet!!!!
Nagyon jó... csak a rohadt szemét steam miért rakta ezt bele egy új játékba... simán mehetne a régibe, mert végülis ugyan az csak újabb... váááá nem igaz, most idegrohamomban pre purchaselnél de nem... nem szabad😄
Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudok játszani a fiammal router mögül hálóban /és/vagy neten?
Felraktam neki is a demot, már steam név alatt, de ha a másik ember indítaná a játékot, akkor azt írja ki, hogy nem elérhetõ...
kösz a segítséget!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Why so serious?
GTA V (*.*)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Normalon meghalt mindegyik
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elsö lépés(ez a legnehezebb): VÉLETLEN nyomjuk meg a chat gombot (ami alapból az IPSZILON, de ne ragozzuk)
Második lépés: NE VEGYÜK ÉSZRE, hogy megnyomtuk VÉLETLENÜL a chat gombot!
Harmadik lépés: Próbáljunk továbbhaladni(ajánlatos w,a,s,d billentyüket használni!)
Negyedik lépés: CSODÁLKOZVA figyeljünk fel rá, hogy VÉLETLENÜL beírtunk valamit a chatre! <#wow2>#wow2>
Ötödik és egyben utolsó lépés(ezután lehet pihenni): NE töröljük ki, mert azzal csak pazaroljuk a drága idönket, amit játszásra fordíthatnánk, ezért csak nyomjunk egy ENTERT!
Remélem kielégítö volt a válaszom! <#mf2>#mf2>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

A spitter meg ilyen kiegészítõ infected, arra lesz jó pl, ha valamelyik survivor megfekszik, el tudja szeparálni a többiektõl, hogy azok ne tudják felszedni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-jockeyval nemnagyon tudtam eredmenyes lenni ezek a botok mindent latnak (mar ha eppen nemkapta el oket a boomer 😊 )
-charger viszont iszonyat eros tud lenni ha olyan a helyzet (600 hpja van, asszem amikor elvisz valakit 10et sebez, majd utanna 15 földhöz ütésenként viszont ha mind a 4 survivort eltalálod akkor siman beviszel 3 ütést míg felállnak
-spitter egeszen pontos 20 masodperc egy ujratöltés valamint olyan 2-3 masodpercig köpés után csak nagyonlassan tudsz haladni szoval nemlesznek itt nagy sniperkedesek,(1 lövés aztan elszaladok) mer a semmi hpjat azonnal leszedik 😄