5661
-
#5366 Nem rég értem haza, bocs.. :) Megyek most fel! -
Verseghy #5365 írtam privit, de nem vettél fel. mi elkezdjük nyomni ketten, gyertek ha tudtok, Versyke a nevem steamen. -
#5364 Add meg privátba a steames neved, lehet róla szó!
:) -
Verseghy #5363 Héj, valakinek van kedve ma este letolni egy mapot experten? -
#5362 Saját kis hülyeség.. -
misztic #5361 Ezen a csatornán map végigjátszások vannak. -
#5360 Megtaláltam. :) Amúgy, aki gondolja vegyen fel steam-en barátnak. Szívesebben játszok magyarokkal. :) Nevem: tomo5750 -
#5359 Tudtok valami oldalt, ahol leírják ,hogy hogy kell berakni más fegyókat és hangokat? Köszi! -
#5358 Singlében a saját géped a szerver, 0-5 ping teljesen normális. -
#5357 Nekem 0-ás szokott lenni, szerintem azért az a 3-as ping nem durva. A többiek biztos nem észlelik. -
#5356 Single kampánynál hogy lehet 3-as a pingem?? Egyáltalán hogy lehet ott ping? Single-ben nem szokott lenni? Vagy ez a steam miatt van? -
#5355 Üdv! Hogy tudom telepíteni a plusz kampányokat? Haver azt mondta, hogy csak rá kell kattintani és a steam berakja a megfelelő helyre. Megcsináltam de a kampányhozzáadásánál nem jelenik meg. Köszi! -
#5354 Hm, én teljesen más módosításra gondoltam. Pl. rendes 3D-s menüre, a mostani trendi statikus 2D-s helyett. -
#5353 Ja itt a link hozzá ha valakit érdekelne. -
#5352 Lecseréltem a menüt, így kicsit olyan mint a L4D1 menüje volt. Lehet hogy sok így egymás alatt felsorakozva a játékmódok listája, de nekem jobban tetszik mint az a szkrollozós baromság. kép -
#5351 A kezdőn...
Miután le TK -zzák -
MrAndree #5350 Ott marad. -
#5349 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A játékban lehetőségünk adódik a kampánymódot BOT nélkül végigjátszani, három személlyel? Vagy mindenképp ott marad a negyedik CPU-s személy is?
-
#5348 Igen, én is azt tanácsolnám. Verify integrity of cache files ...vagy valami hasonló. Majd egy Steam restart. -
#5347 próbáld meg először játék javítással -
#5346 Pedig nem jó. minden új szerverbe lépés után, a left4dead2/left4dead2_dlc1/pak01_001.vpk ra hivatkozva kilép a főképernyőre. majd játék restart és akkor 1 szervert enged :)
ez most reinstall? -
#5345 -
#5344 csak az ijedelem volt nagy, nem a probléma :D
helyi tartalom ellenőrzése után leszedett valami 7.3mb-ot. most már jó :) -
#5343 Azzal mit kell csinálni, hogy nem tudok senkihez csatlakozni?
Tegnap ment, ma nem. Semmit nem változtattam azóta a játékban. Azt írja, csatlakozáskor, hogy "a munkamenet már nem elérhető", vagy mi a bánat! -
#5342 Ty :) -
#5341 Ha vannak "custom map"-jeid, akkor az extras menüben vedd ki a pipát előlük (inaktiváld őket), majd indítsd újra a játékot és minden megoldódik. -
#5340 Sziasztok
Az a bajom hogy túlélő módban nem látom a tankot ez akkor fordul elő ha az első részben is benne volt az adott kampány -
#5339 eredeti a játék (nemtom lehet warezzel is megy)? mert ennek így kell működni, vagy hibás a kampány amit szeretnél játszani -
#5338 így sem jó... mind1 azért köszi! -
gosumofo #5337 akkor csinálj ide: \Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons -
#5336 Nem találok olyan mappát. :( -
gosumofo #5335 addons mappa -
#5334 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy hogy kell betenni a game-be külön mapot (kampányt). Van .vpk file és azt hova kell másolni? Köszi előre is! -
#5333 na meg mindig semmi "meccs" kozvetites? -
Leky #5332 Köszi. -
#5331 [URL=http://left4dead.wikia.com/wiki/Gameplay_Modes]Tessék ^^[/URL] -
Leky #5330 Le tudnád írni, hogy a különböző online játékmódok pontosan mit takarnak? Az Online kampány az tiszta számomra. -
#5329 *Azt csak te látod. -
#5328 Azt csak látod. Gondolom ilyen ember, fegyver stb skinekre gondolsz. -
norby9201 #5327 Sziasztok! Az érdekelne hogy ha mods-ot tennék be akkor azt csak én látnám vagy mondjuk haverok is ha velük játszok?