5661
  • RiCSi1234
    Nem rég értem haza, bocs.. :) Megyek most fel!
  • Verseghy
    írtam privit, de nem vettél fel. mi elkezdjük nyomni ketten, gyertek ha tudtok, Versyke a nevem steamen.
  • RiCSi1234
    Add meg privátba a steames neved, lehet róla szó!
    :)
  • Verseghy
    Héj, valakinek van kedve ma este letolni egy mapot experten?
  • RiCSi1234
    Saját kis hülyeség..
  • misztic
    Ezen a csatornán map végigjátszások vannak.
  • tomo05
    Megtaláltam. :) Amúgy, aki gondolja vegyen fel steam-en barátnak. Szívesebben játszok magyarokkal. :) Nevem: tomo5750
  • tomo05
    Tudtok valami oldalt, ahol leírják ,hogy hogy kell berakni más fegyókat és hangokat? Köszi!
  • Fabio Capello
    Singlében a saját géped a szerver, 0-5 ping teljesen normális.
  • Optimus Prime
    Nekem 0-ás szokott lenni, szerintem azért az a 3-as ping nem durva. A többiek biztos nem észlelik.
  • vérpocok
    Single kampánynál hogy lehet 3-as a pingem?? Egyáltalán hogy lehet ott ping? Single-ben nem szokott lenni? Vagy ez a steam miatt van?
  • tomo05
    Üdv! Hogy tudom telepíteni a plusz kampányokat? Haver azt mondta, hogy csak rá kell kattintani és a steam berakja a megfelelő helyre. Megcsináltam de a kampányhozzáadásánál nem jelenik meg. Köszi!
  • Optimus Prime
    Hm, én teljesen más módosításra gondoltam. Pl. rendes 3D-s menüre, a mostani trendi statikus 2D-s helyett.
  • Lunki88
    Ja itt a link hozzá ha valakit érdekelne.
  • Lunki88
    Lecseréltem a menüt, így kicsit olyan mint a L4D1 menüje volt. Lehet hogy sok így egymás alatt felsorakozva a játékmódok listája, de nekem jobban tetszik mint az a szkrollozós baromság. kép
  • SigS
    A kezdőn...
    Miután le TK -zzák
  • MrAndree
    Ott marad.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A játékban lehetőségünk adódik a kampánymódot BOT nélkül végigjátszani, három személlyel? Vagy mindenképp ott marad a negyedik CPU-s személy is?

• Optimus Prime
    Igen, én is azt tanácsolnám. Verify integrity of cache files ...vagy valami hasonló. Majd egy Steam restart.
  • blackparty
    próbáld meg először játék javítással
  • Zeller01
    Pedig nem jó. minden új szerverbe lépés után, a left4dead2/left4dead2_dlc1/pak01_001.vpk ra hivatkozva kilép a főképernyőre. majd játék restart és akkor 1 szervert enged :)
    ez most reinstall?
  • SigS
  • Zeller01
    csak az ijedelem volt nagy, nem a probléma :D
    helyi tartalom ellenőrzése után leszedett valami 7.3mb-ot. most már jó :)
  • Zeller01
    Azzal mit kell csinálni, hogy nem tudok senkihez csatlakozni?
    Tegnap ment, ma nem. Semmit nem változtattam azóta a játékban. Azt írja, csatlakozáskor, hogy "a munkamenet már nem elérhető", vagy mi a bánat!
  • jetblack
    Ty :)
  • MerlinW
    Ha vannak "custom map"-jeid, akkor az extras menüben vedd ki a pipát előlük (inaktiváld őket), majd indítsd újra a játékot és minden megoldódik.
  • jetblack
    Sziasztok

Az a bajom hogy túlélő módban nem látom a tankot ez akkor fordul elő ha az első részben is benne volt az adott kampány
  • tototto
    eredeti a játék (nemtom lehet warezzel is megy)? mert ennek így kell működni, vagy hibás a kampány amit szeretnél játszani
  • tomo05
    így sem jó... mind1 azért köszi!
  • gosumofo
    akkor csinálj ide: \Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons
  • tomo05
    Nem találok olyan mappát. :(
  • gosumofo
    addons mappa
  • tomo05
    Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy hogy kell betenni a game-be külön mapot (kampányt). Van .vpk file és azt hova kell másolni? Köszi előre is!
  • PeeTeR
    na meg mindig semmi "meccs" kozvetites?
  • Leky
    Köszi.
  • plu604
    [URL=http://left4dead.wikia.com/wiki/Gameplay_Modes]Tessék ^^[/URL]
  • Leky
    Le tudnád írni, hogy a különböző online játékmódok pontosan mit takarnak? Az Online kampány az tiszta számomra.
  • blackparty
    *Azt csak te látod.
  • blackparty
    Azt csak látod. Gondolom ilyen ember, fegyver stb skinekre gondolsz.
  • norby9201
    Sziasztok! Az érdekelne hogy ha mods-ot tennék be akkor azt csak én látnám vagy mondjuk haverok is ha velük játszok?