5661
  • Leky
    Köszi, megtaláltam.
  • blackparty
    Settings>Downloads + Clouds> Download region.
  • Leky
    És hol tudom beállítani, hogy honnét töltse le?
  • blackparty
    Steamnél teljesen normális sajnos :D Talán próbálj meg letöltési régiót változtatni. Általában a svéd szervereket/régiót dicsérik. De nekem pl magyarról is fullal jött végig a jó múltkorában. De ez attól is függ mennyire vannak leterhelve az adott régió szerverei. Szerverek terheltségei, ha türelmetlen vagy próbálgasd a kevésbé terhelteket :)
  • Leky
    Végül a Steamen vettem meg, de olyan lassan tölti, hogy kihullik a hajam, van hogy teljes sávszéllességgel jön, de van hogy megáll a letöltés. Normális ez?
  • Leky
    Köszi a gyors választ.
  • Optimus Prime
    SteamWorks címnél mindegy honnan veszed a Steamen köt ki. :)
  • gosumofo
    igen mint minden valve játék 2004 óta.
  • Leky
    A Cd galaxisban megvásárolható verzió az is a steam-et használja multi szempontjából?
  • blackparty
    Próbáld meg azt hogy steamen belül kikeresd a Left 4 Dead 2-t (Library-Könyvtár) és ott jobb katt rá majd beállítások (properties) aztán Local files és Verify Integrity of game cache. Hát ha segít valamit.
  • AtiRadish
    Hi
    Tegnap vettem meg steamen a jatekot, es annyi volna a problemam h. minden kampany vegen c++ runtime errorral kivag. A legujabb vredist pedig fent van...ötletek? :/
    Előre is köszi.
  • AkAfinucsi
    Üdv! -50% kupon érdekel valakit steamen a játékhoz? :)
  • pyrohun #5314
    pontosan
  • blackparty
    Ha érdekel titeket ilyen zombis sorozat akkor ajánlom figyelmetekbe a "The Walking Dead" c. sorozatot. Annak persze aki még nem ismerné. Érdemes megnézni nagyon jó sztorival rendelkezik és akció dús :)
  • Synchronous
    Áh... mi ez a GoW-os szereplő? Meg Scorpion a Mortal-ból? Ezeket minek kellett beletenni? Elcseszték vele az egészet... még jó is lehetett volna.
  • Zeller01
    Az eleje nagyon jó, de 5:54től átmegy a videó ultra mega fos trágya gagyiba!
  • Zeller01
  • blackparty
    Nem csak ott hanem az egész játékban szinte, kivéve a lobbykat persze :) majd csak kijavítják már :)
  • Bokafix2
    A pálya végi statisztikákban eltűntek az avatar képek. Legalábbis én nem látom... más sem?
  • KondorKhan
    minőségi munkának néz ki :D
  • bertino
  • SigS
    In vino veritas
  • Optimus Prime
    "Everyone makes choses. But the ends chooses makes us." :)
  • SigS
    Mások nem fognak helyetted dönteni...
  • blackparty
    Finally over.
  • gregtom6
    Ez tény :)
    De még mindig variálok a Portal 2 és a L4D bundle között. És pár napja eszembe jutott a PS2-es Silent Hill Origins is :)
    Igazából a L4D-eket nem valószínű, h támogatni fogják több DLC-vel, a Portal 2-t meg még lehet, h fogják. Ha a coop idejét kitolnák a single játékidejére, akkor örülnék (hivatalos dlc-kkel, nem fan mapokkal)

Na jó, tényleg nem offolok :)
  • lolSL
    a valve játékainál jobbat nem fogsz találni amire költhetsz PC-s címek közül, és igencsak barátiak ezek az akciós árak.
    talán a blizzardtól van hasonló színvonalon minden, de azok még sokkal drágábbak :)
  • gregtom6
    És most azért hozom elő ezt megint, mert a múltkor az ismerősöm kijelentette, h nem vesz nekem Steamről semmit, vegyem meg magamnak. De most kiderült egy másik ismerősömről, h szokott Ebayről is rendelni, és ha kell vmi, megveszi.
    (igen, itt megint az jön, h én nem hozok létre külön bankszámlát 1-2 játék vétele miatt, mert nagyon nem éri meg)

De ezt pl az nem érti, aki félévente vesz új mobilt, akinek működik az előző is, vagy aki évente cserélgeti a tök jól működő gépét, stb. Nekem a gépemben jelenleg egy 9 éves winchester van pl, és idén vettem hozzá 2 Tb-osat.
  • gregtom6
    Mert folyamatosan azon gondolkodok, h kell-e ez nekem ...
    Bocs, h hangosan gondolkodok. Amúgy meg én tuti nem vagyok szarrágó, nem is ismersz, azt se tudod, ki vagyok. Úgyh ne sértegess tök értelmetlenül és feleslegesen.
    Tiszta vicc, amit csinálsz. Én mindennel spórolni szoktam, amennyire csak lehet. Ha már venni akarok magamnak vmit, mindig végiggondolom, h kell-e az nekem valójában.

Nem is véletlen, hogy az ösztöndíjamat is még semmire nem költöttem, mert ha minden olyat megvennék, ami érdekelne, már rég mínuszban lennék.
    Csak jól átrágom magam a dolgokon, mielőtt rábökök vmire.
  • lolSL
    igazából azt hiszem harmadszor játszod el ezt, talán pont ebben a topicban se először
    unalmas már
    ha ennyire szarrágó vagy hogy nem tudod megvenni akkor döntsd már el hogy sose veszed meg és irogass a warez topicokba.
  • gregtom6
    13 ezerért? Na ne viccelj, életemben nem akarok ennyit kiadni játékért.
    Az ilyen ezeréves Ricochet v mi a frász meg nekem nem kell. A single játékokat meg végképp nem éri meg megvenni. Csak a multit tartalmazókat, ami jelenleg a L4D1,2 és a Portal 2.
    L4D2-t önmagában sztem nem érné meg, csak az 1-el, de várom, h lemenjen 1300-ra az ára.
    És tudom, h a pályákat tartalmazza az 1-ből, de akkor is van különbség az 1 és kettő között.(nem tudom, h mi, de le volt már írva valahova)

A Portal 2-ről meg már szerintem lemaradtam, bár igazából 2k-t nekem az sem ér meg, a coop sztem rövid ahhoz.
  • blackparty
    Már akinek :)
  • Optimus Prime
    Igen, de 200 óra után unalmas és fárasztó a játék. Hiába jöttek az 1 mapjai meg új cuccok, DLC-k.
  • gregtom6
    Jó, hülye kérdés volt olyan nagy l4d fanoktól ilyet kérdezni, akik ezer éve ebben a topikban ülnek :D
  • wesker24
    Ha egyedül játszol vele akkor igen de ezt multira találták ki !
  • lolSL
    mind a kettőt megéri megvenni. de a legjobban egy valve complete pakkot éri meg :)
  • wesker24
    Egyértelmű hogy L4d2 nem kérdés !
  • gregtom6
    Utóbbinak a single részét ismerem, csak a coopja szerintem rövid.
    De ennek meg története nincs, és szerintem monoton.
  • gregtom6
    Hy all!
    Megéri még ezt a játékot megvenni, vagy inkább a Portal 2-t?
  • MerlinW
    Ezt a hangcsomagot töltsétek le a játékhoz, zseniális.