5661
-
Verseghy #5406 Most jöttem rá, ha letöltesz egy custom mutationt akkor lesz egy ilyen menüpont, hogy all mutation és mindegyikkel lehet játszani. Bátyámmal végignyomnánk experten a Swamp Fevert és a Hard Raint olyan mutációban, ahol csak M60 van és végtelen töltény (Gib Fest). Ha valakinek van kedve, csatlakozzon.
Steam ID -
crazyhu #5405 Sziasztok!
Az "egységben az erő"-t szeretném megszerezni,de nincsen annyi barátom,hogy a 4vs4 összejöjjön.Ha másnak is ez hiányzik esetleg összedolgozhatnánk.;) Természetesen más érmek megszerzésében én is tudok segíteni. Üdv: http://steamcommunity.com/id/crazyhu/ -
#5404 Érteném én honnan fúj a szél. De szerintem egy HL3-al is tarolhatnának. Bár lassan a hardcore rajongók is legyinteni fognak rá. -
#5403 Cseppet több pénzt hoz nekik, mint egy játék:) -
#5402 Mindent csinálnak már, csak HL3-at ne kelljen nekik. :( -
#5401 nekem megfelel a régi motor is csak menjen -
#5400 Szerintem amíg nincs új source motor, addig l4d3-ra felesleges várni. Azt meg erősen kétlem hogy a l4d3 fogja elsőnek megkapni. :) -
#5399 nem hogy a 3-ik részen dolgoznának.. -
#5398 Ezen dolgozik hát a Valve. L4D2 Linux natívan...:) Természetesen Steam is jön Linuxra:) Huráá:)
-
#5397 De ha neki az achievementek megszerzése tetszik, akkor miért ne "pazarolhatná" rá az idejét? :) -
gosumofo #5396 szerintem ne az értelmetlen achievementekre pazarold a drága időd, hanem azzal a móddal meg pályával játssz, ami tényleg tetszik. -
Verseghy #5395 Annyit utána jártam, hogy team versus kell. Akkor meg ugye összerak random valakikkel akik ugyanígy rámentek a team versusra és vannak 4en. Valakinek van kedve csatalkozni? 2 ember kéne. -
Verseghy #5394 A strength in numbers achievementhez elég ha az én csapatom nem változik, vagy az enemy teamben is ugyanannak a 4 embernek kell lennie? -
#5393 steam, játékon jobb klikk, tulajdonságok, indítási opciók: -console -
Shad01 #5392 Hogyan lehet a játékban elővarázsolni a konzolt?
A célkereszt kikapcsolásához kellene. -
#5391 Dekoooo:) -
#5390 A kép nem ment fel, akkor küldöm így:
http://www.wmelone.com/deko42/vegyes/deko_easter2012.jpg
-
Utólagosan húsvétra, kicsit elcsúsztam időben a "tojás festéssel" :) -
#5388 Pfff, te achiőrült... :D -
#5387 Egyszerű az, csak rá kell venned egy haverod, hogy menjen veled achivadászatra. "Normál" játék mellett viszont tényleg nagyon nehéz a 8 székes achi. -
Verseghy #5386 Én még csak 68 órát toltam vele. Van olyan map amit kb még csak 3-4szer nyomtam végig.:) -
#5385 Nem tudom ti még hogy nem unjátok a hivatalos mapokat. :) Én már szinte csak a letöltött kampányokat nyomom, kell az újdonság. -
Verseghy #5384 Hát én este koncertre megyek. Jövőhéten kedd pl. alkalmas. Kéne szervezni egy SG teamet. Az lenne a legjobb, ha meglenne 8 ember és egymással lehetne nyomni, de akármikor kiállhatnánk mások ellen is. Ha legalább 4en benne vagytok, akkor csinálok steamen egy groupot. Mit szóltok?
MerlinW: Én karácsonykor nem csináltam meg ezt a Valve Gift faszomot, akkor azt már kajak buktam?:D A charge-os székborítós nekem sikerült, bátyámmal hülyültünk amikor eszembe jutott hogy ilyen és létezik és megkértem hogy álljon oda..:D:D -
#5383 Nekem a fele sincs meg, de ritkán játszok, hasonló okok miatt. A múltkor felvettelek, este én benne lennék egy zombiirtásban. :) -
#5382 Jah, az nem egyszerű. Ahogy a charger-es székborítás sem az:D
-
Verseghy #5381 Én még itt próbálkozok..:) Ami kritikus, hogy győzünk le egy csapatot 4v4ben. És ugye ez publicon lehetetlen, mert valami úgyis kilép.. Én meg ilyen forever alone vagyok, hogy nincs sok l4d2es haverom:P -
#5380 Mind megvan már régóta:) -
Verseghy #5379 Ti mennyire nyomjátok az achivementseket? -
#5378 Köszi! -
#5377 Verifying Game Cache Files -
#5376 Üdv. Ezt írja ki a game miután kilép a menü előtt: Could no load library client Valami ötlet? -
#5375 Én is szívesen játszanék magyarokkal a steamem: gerappa123 -
#5374 Munkálkodtam kicsit a pályaszerkesztővel. :D Semmi extra, csak összedobtam egy padlásszobát. :)katt -
#5373 haliho! Anno találtam egy starwarsos kampány packot, nem tudja valaki véletlenül a linkjét? Most hogy újra felraktam l4d2-t nem találom -
#5372 Bocs, időközben nem néztem fel, de felveszlek. De le kell még töltenem a játékot, így szerintem holnapra csúszik. -
Verseghy #5371 senki?:) -
Verseghy #5370 én akarok, nyomjuk a többi mapot is. akár ma este! még elhúzok a subwaybe egy szenyáért, de utána kb mehet..:D:D vegyetek fel:
http://steamcommunity.com/id/versegi -
#5369 Nekem asszem mind megvan. A Dark Carnivalost azt hiszem a Gib Fest mutationkor csináltam meg. Akar még valaki expertezni? Mert én elég jó vagyok, ha nem zavar, hogy pump shotgunnal megyek. -
#5368 Szokott néha -
Verseghy #5367 bugos az expertes achi.:( megcsináltuk a dead centert és a dark carnevalt és először megadta mind a kettőt, aztán eltűnt a dark carneval.:( nektek nincs ilyen problémátok?