Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
annál jobb érzés nincs számomra mikor katanával kaszabolhatok😄
bertino
de a tepsi szerintem akkor is hatalmas ötlet volt <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Valószínûleg inkább amiatt. A második rész ugyanaz mint az elsõ csak kétszer annyi minden. 😊

Why so serious?

Rage47
vagy a klánozás miatt
tartósabb az 1, amiben fele ennyi dolog volt, mint ebben?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
azé volt tartósabb, mert nem volt mw2 😄
Prince23
Azt nem... nem 5/10 a játék számomra, hogy oda jussak vele 😊
Majd jövõre megszeretem xD vagy mittomén... eddig amolyan gyenge 8-as az elõzetesek alapján. és az nekem még jó gémek kategóriája. csak hát az 1 valahogy "tartósabb" volt

Ennek semmi köze az idõhöz, játszani kéne vele. 😊

Why so serious?

szerintem uninstall now.

Prince23
Igen, és ezt jelenleg bánom is.
Hátha majd az idõ segít ezen nekem.

bertino
ezen hozzászólásod alapján télleg tök felesleges volt megvenni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rage47
nálam is igy volt mikor mw2-ztem (de sajna már nem, mivel banolták a keyem) 😄 ha elkezded, beszív a játék 😄 gondolom befolyásolja az embert a fejlõdésrendszer is, ami a l4d-ben ugye nincs 😊
Mivel 4 órát játszottál vele így esélyt sem igen adtál neki. Még csak a közelében se jártál a Hard Rain kampánynak például. Vagy nem láttad a Dark Carnival fináléját. Szóval játszani kéne vele. Mondjuk én az MW 2-vel vagyok úgy, hogy annak a multijára maximum akkor fanyalodnék rá ha az egyetlen játék lenne a világegyetemben. 😊

Why so serious?

elitehun
Velem is ez van most. 😄 Jó meccset nyomtunk ma 😊
Prince23
Ez sajna még egy darabig így lesz (dehogy meddig...egyszer csak "ráunok"). az mw2 eddig kiölte az összes játékokat számomra, amelyek fent vannak a particiómon. ha gémezek akkor mw2

Bár amikor megvettem a left 4 dead elsõ részét, akkor mindig cod 4 multiztam, de a left 4 dead megvétele után "kiölte" belõlem azt. És ez nem sikerült a left 4 Dead 2-nek! itt a bibi. MW2 úgy kiütötte, mint macskát szarni 😄

Na hát igen, az a helyzet nem egész nap Modern Warfare 2-t kéne játszani és akkor maradna idõd erre is. 😄

Why so serious?

Krinyo
Megválaszoltad magadnak

Prince23
Én már bánom, hogy megvettem a gémet 😞 csalódás. Bár csak 4-5 órát toltam, végigvittem az elsõ kampányt. de eddig nem bejövõs.jó versusba tetszik jockey, charger is...de... hát nem tom...mindegy. Lehet többet kéne foglakozzak a gémmel.

Nohab
Nekem itt még könnyebben megy, mint az egyben. 16 órát játszottam vele, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor ugrottak rám.
ilyen tényleg van

de nem félretántorgok, hanem "lecsúszok" róla.

ez sem bug. Ha jó ritmusban ütsz egy nagyot akkor ugyanúgy tudod evadelni a chargert mint mikor a huntert vagy a jockey-t csapod le az utsó pillanatban.

Doom 4
Hali! Csak úgy általánosságban ti se tudjátok leütni a huntereket ha rátok akarnak ugrani. Mi coopba nem tudjuk versusba meg még nem nyomtam...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

mármint jockeyval ugrok rá 😄

Rage: ja, lehet -.-

Rage47
lehet nem a tf2 hitboxát kellett volna kölcsönözni a l4dbe 😄
Tegnap toltunk Scavenget, lényegében full szembõl nekimentem a túlélõnek (30-60as ping) és így simán kikerülte a chargerem a túlélõt, és nekimentem a falnak... plussz ugyanez amikor telibe ráugrok, de "lepattanok".

lag ide vagy oda, a jockey akkor is bugos.

Krinyo
ezt úgy hívják lag

nem gyakori? a francokat nem...
Én is szoktam miatta anyázni rendesen😄

most volt egy update, azóta én is tapasztaltam hasonlót, de ez nem bug, hanem szerintem is lag. Elég ha csak egy pillanatra elveszti a szinkront és megtörténik pl. az a chargeres dolog.

"game experience may change during online play" 😊

viszont pozitív, hogy fixelték a multicore rendering-et, úgyhogy akinek eddig nem mûködött próbálja meg visszakapcsolni!

fullra nem volt lag meg ilyesmi, egyszerûen megtörtént. nehéz elhinni? nyilván nem gyakori ez a dolog, de elõfordul..

reaper4
az is lehet, h nem bug (sõt). így akarták megoldani a nehézségi szintet 😊. szenvedni akarsz? szenvedj 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

angelslie
Ne játsz laggos szerveren és megdoldódik.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Rip
"hogy elálltam elõle a közelében sem voltam, szépen el is futott, majd így egy másodperc múlva megjelentem a kezében, mint aki simán elkapott..."

Nem lagoltál épp? Mert ez pont egy pillanatnyi lag tünete (kliensoldalról te félreugrottál, de a jel késett a szerver felé, így ott a charger elkapott - a következõ pillanatban helyreállt a szinkron, és te a szerveroldali eseményeknek megfelelõen a kezében találtad magad)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

hahaha, persze. olyanokat nyomott a jockey, volt, hogy egyáltalán nem az emberre ugrott hanem teljesen mellé és ugyanúgy elkapta. a charger meg hátrafele fut néha, de az is tolt olyat, hogy elálltam elõle a közelében sem voltam, szépen el is futott, majd így egy másodperc múlva megjelentem a kezében, mint aki simán elkapott...

Krinyo
Nem vagy tisztában a bug fogalmával. Ha nem megy vegyétek lejjebb a nehézségi szintet. Az elsõ résszel ellentétben az expert itt végre tényleg nehéz.

angelslie
Én is pont így voltam vele, az a kapus benyomulós rész marha nehezen ment. Aztán a koncert hát no komment... Le kellett hogy vegyem normal-ra, úgy sikerült -.-

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

XeeN
Tegnap este majdnem megvolt a Hard Rain exp-real-on, de a fináléban mindig elbuktunk...

Most nyomtunk kb 5órát dark carnival-on experten. a 4. mapig elég hamar eljutottunk úgymond, amikor a kapu kinyílik és nyomulni kell befele. na itt kb 2 óra alatt jutottunk túl. de már full ideg volt mindenki. na aztán a finálé, egyszerûen totál lehetetlen, tank simán odaspawn-ol eléd, bead mellé egy chargert meg 2 boomert...spitter a világvégérõl leköp mindig a legjobbkor, a jockey meg akárhova ugrik elkap, totál bugos. egyszerûen gecinehéz az egész, szerintem még csal is a gép. itt adtuk fel az egészet. arra is kíváncsi vagyok, hogy ki fog valaha is megcsinálni egy kampányt expert+realizmussal.

Lunki88
Azért mert nincs még bankkártyám, arra gondoltam hogy bankba bemegyek és átutalom a paypal-os accountomra a pénzt, mivel jelenleg egy fitying sincs rajta.
minek rá utalni? ha azon nincs pénz akkor a belföldi számládat megterheli, ergo kb ugyanaz, csak nem kell utalgatni.

Rage47
minek arra pénzt utalni? egybõl leveszi a paypal, hétvégén is
Lunki88
Az cink. xD Na majd legközelebb.
Krinyo
tegnapig

Lunki88
Ez az akció meddig tart nem tudod? Mert a 7végén már nem tok pénzt utalni a paypalomra. 😞
Blacksheep333
Szegény zombik megbántódtak! 😄

Az operációs rendszeren is túl...

BÁNTÓDÁSXDXDXD

woy
ja ,bekapcsoltam a magyar szöveget ,hát érdekes,sok helyen nem tudták rendesen lefordítani a szöveget,olyan hülyén jön ki az egész <#vigyor>

LasCar16
gyááá, a magyar szöveg 😄DD

#acm

woy
9 / 11

fickót meg a charger vitte oda fel

<#vigyor>