Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Majd jövõre megszeretem xD vagy mittomén... eddig amolyan gyenge 8-as az elõzetesek alapján. és az nekem még jó gémek kategóriája. csak hát az 1 valahogy "tartósabb" volt
Why so serious?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?
Bár amikor megvettem a left 4 dead elsõ részét, akkor mindig cod 4 multiztam, de a left 4 dead megvétele után "kiölte" belõlem azt. És ez nem sikerült a left 4 Dead 2-nek! itt a bibi. MW2 úgy kiütötte, mint macskát szarni 😄
Why so serious?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Rage: ja, lehet -.-
Én is szoktam miatta anyázni rendesen😄
"game experience may change during online play" 😊
viszont pozitív, hogy fixelték a multicore rendering-et, úgyhogy akinek eddig nem mûködött próbálja meg visszakapcsolni!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nem lagoltál épp? Mert ez pont egy pillanatnyi lag tünete (kliensoldalról te félreugrottál, de a jel késett a szerver felé, így ott a charger elkapott - a következõ pillanatban helyreállt a szinkron, és te a szerveroldali eseményeknek megfelelõen a kezében találtad magad)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
<#vigyor>#vigyor>