5661
  • XeeN
    Ismerjük egymást. A Marha nevet egy ideje mellőzöm, mióta minden idióta Martha-nak olvassa... Egy kicsit "angolosítottam" rajta. (MadCow)
  • gabeone
    Félreértettél: én 8 magyar, 4v4 team versusól írtam.
  • Dzsimbao
    Valószínűleg azért nem team versust játszanak, mert ott szinte csak klánokkal/"hivatásos" l4d játékosokkal kerülnek szembe (kivéve a franciákat, azok még igy is gyengék :D), akik a földbe tiporják őket. De ha véletlenül nem, akkor meg egyszerre ragel ki mind a négy.

Mondjuk a "überprók" ellen a legjobb sikert elérni. Az enyém az volt, hogy versusban egyedül odament kinyírni a witchet, belelőtt egyet, de többre nem volt ideje, mert hunterként ráugrottam és mire odaért a segítség már megölte a witch :D. De amúgy a meccs úgy nézett ki, hogy ők végigmentek minden mapon, kivéve a witches incidenst, ott később meghaltak, mi meg 25% körül mindig meghaltunk, de végigjátszottuk.
  • gabeone
    Köszi Account nevem: herpaigabor, keressetek bátran!
  • XeeN
    Sok sikert!
  • gabeone
    Figyelem, figyelem!

Ezúton keresek olyan 18-20 év feletti Left 4 Derad 1 - Left 4 Dead 2 játékosokat, akik jól játszanak, alaposan ismerik a támadó, az instant kill helyeket, tudnak tankolni, kedvelik a kihívásokat, el tudják viselni a vereséget és harcolnak a győzelemért! Jelenleg kb. 40 játékost ismerek a Left 4 Dead játékokból, akik között akadnak kezdők is, közepes szintűek is, illetve professzionális játékosok is. Az én célom az, hogy 8 magyar játékos könnyedén összehívható legyen egy L4D partyra, ahol egyenlően elosztva a csapatot (vagy éppen random módon) egy izgalmas meccset tudhassunk magunkénak.

Az utóbbi időben külföldiekkel (sajnos főleg csak a Left1-ben) rengeteg ilyen partyn veszek részt, mondhatom óriási a játékélmény különbség. Az ellenfél nemhogy 5 percenként hanem egyáltalán nem lép ki, együtt dolgoznak a győzelemért, a boomer után támadnak vagy éppen 3-1 taktikát alkalmaznak.

Visszatérve a sok ismerősre a steamen, sajnálatos módon tapasztalom, hogy bár egyszerre 10-12-en is játszanak online 4-es teamekben, puklik versus-t játszanak, nem pedig team versus-t.

Ha szereted a kihívást, tudsz veszíteni, szívesen ismersz meg új arcokat, jelentkezz! Egyszer minden jóbarátod egy új arc volt az életedben..

A vereség sokszor múlik fáradtságon, egy rossz napon vagy éppen intnernetproblémán, fontos, hogy ezen túl tudj lépni! Veszíteni kell, hogy utána igazán édes legyen a győzelem!

Online nevem RIZZO!
  • Rage47
    globális
  • Nohab
    Kitörlődött az ismerősök listája nekem, illetve az egyik társamnak. Egyedi, vagy globális eset ez?
  • Rage47
    ment magától
  • potyi21
    Hi.Hogy tudok ebbe a játekba menteni?vagy ment magátol?
  • Speedstick
    Érdekes egy gépem van nekem. Most este is gépeztem és most megnyitotta a steamet. "^^ Azért köszi. :)
  • XeeN
    Hibás wincsi? Futtass le egy chkdsk-t.
  • Speedstick
    Hali. Van egy problémám. Nem tudom megnyitni a steamet, mert egy hibaüzenetet ír ki. Letörölni sem engedi, ugyan azzal a hibaüzenettel. Mi a teendő?

[IMG][/IMG]
  • xxxpaulxxx
    szólj a partnerednek, hogy vegye fel helyetted
  • XeeN
    Mert patcheletlen warezzal játszol...
  • at16
    a kólás résznél miért nem veszi fel nekem a kólát????????????
    tiszta ideg vagyok, kiirja hogy nyomj "E"-t de semmit se csinál :@@@@
  • Dzsimbao
    A Steamet magyarra állítod és annyi.
    Ha nem eredeti, akkor böngészd át a bannert.
  • rcsaby
    Olyan problémám lenne hogy feltettem a magyarositást,az egy dolog hogy nem lett magyar de a játék inditásnál,nincs single player opció.Négy féle választható opció van online multi stb,de single az nincs.Az első résszel játszottam ott nem volt ilyen gond valaki help.
  • SötétBarom
    Uhhuhuhu :DDDDDDDDDD
  • BAk3R
    faszaság, de jó lesz az az M60-as :) plusz golf ütő, 3 pálya, illetve jön a #2462-ben levő fallen uncommon infected, meg néhány új sztori a karakterekről és francis múltjáról. volt még valami amire esetleg nem figyeltem és mondta a srác?
  • Rage47
    http://www.totall4d.hu/hirek/2010-02-12_mennyi_az_annyi_/
  • ZsirosKenyer
    In the first two months of Left 4 Dead 2's release, 28,981,249,043 zombies have been shot, bludgeoned, chainsawed and killed — or, for our younger readers, taken to a farm where they can frolic and shuffle around forever.

You read that correctly: 28 BILLION. To put that number in perspective:
    The entire population of the planet has been zombified and killed 4.26 times.

With the average height of a zombie being 6 feet, if you stacked them end to end they would circle the globe 1,322 times.

If you placed 28,981,249,043 rulers end to end, they would reach 28,981,249,043 feet in the sky.
    In short: That is a bucketload of dead zombies. Nice job, everyone.
  • Lunki88
    Nick úgy fogja azt a puskát mintha műanyagból lenne. :) Csak hogy belekössek valamibe. :D A háttérben lévő "régi" túlélők meg ugyanúgy állnak mint az első rész egyik poszterén. :P
  • HF
    The Passing pószter
  • cumpy1337
    ja meg lehet olyanlesz mint 1-ben a crash course: pc free, xbox fizetős
  • Narxis
    Fasza az az új gépfegyver. Am. szerintem nem lesz fizetős a dlc, de ha mégis max 5 euro lesz svsz.
  • HF
    Ja és említik azt is, hogy március végén fog megjelenni
  • HF
    Az első "Passing" videó.
    link

Látni benne az új M60as nehézgéppuskát, és említenek egy golf ütőt mint új közelharci fegyver. Az Uncommon az eddig fel nem használt "Fallen Survivor" lesz.
    Maga a kampány 3 pályából fog állni, és az elején, valamint a végén is találkoznak majd a két játék túlélői. Kíváncsi leszek, bár ha fizetős dlc lesz, asszem kihagyom.
  • Narxis
    lol
  • ronso

hellhause2 még nem tökéletes
  • Narxis
    lol
  • XeeN
    A kedvenc játékmódom eddig is a Credits volt...
  • Narxis
    update

hehe, ez jó:

VAC banned users can now play L4D2 single-player, commentary mode and credits
  • Rage47
    ja épp töltik steamre..:D
  • xxxpaulxxx
    Jön a L4D3 XD
  • Narxis
    Kösz, na majd kapnak a képükbe.
  • csoli31
    Van biza! Ki lehet kikelni azokat a személyeket ebben a játékban is. Esc, és ott lesz a menüben.
  • Narxis
    Azokkal a nyomikkal mit lehet csinálni akik csak TK-znak? De nem véletlen csinálja hanem folyamatosan belénk ereszt egy fél tárat. Itt is van voteban, votekick?
  • Narxis
    LOL, WoW feeling... xD
  • Rage47
    péntek éjjel nem lesz Steam, előre bejelentve:D ilyen sem volt még