5661
-
#2533 Az első részben szerintem okosabbak a botok, bár azért túlzásokba ott sem szabad esni. :) -
#2532 Kéne tolni egy SG partyt a játékban. :P -
xxxpaulxxx #2531 legalább lelkiismeretesek:D -
csoli31 #2530 Még csak most találtad meg ezt a videót? Én egyszer hasonlóan jártam versus alatt, a Falú kampány fináléjában a hídon (mivel csak én maradtam a csapatból a végére). Engem egy jocky oldalra vitt (kapaszkodtam a híd oldalán). Az egyik leugrott a másik kettő meg csak forgolódót fölöttem egy darabig, amíg nagy nehezen fel nem húzott az egyik. Olyan pocsékul van megcsinálva a botok MI-je hogy az valami borzalom. A versusban az a legrosszabb, mikkor csak állnak egy helyben, és nem akarnak utánunk jönni! -
#2529 Na ez nekem nem megy, sry. xD itt van -
#2528 Mondta itt valaki hogy hülyék a botok? :D
-
#2527 kb két éve próbáltuk ki haverokkal, fél óra alatt sikerült rendesen készen lenni, több volt mint warm up... -
csoli31 #2526 Gondoltam erre. Csak tudod az a baj, hogy aki (akik) ezzel játszanak, azok nem fognak kijönni 2000 forintból. -
#2525 [URL=http://www.boregyetem.hu/image/Alkoholi02.jpg]"Társasjáték"[/URL] mi? :D -
xxxpaulxxx #2524 én meg nem:D -
csoli31 #2523 Ha te a lerészegedést (már aki berúg 10 üveg sörtől) szórakozásnak tartod, akkor egészségedre! Bár igaz valamilyen társasjáték mellé, és máris megvan a szórakozás (már ha részegen lehet szórakozásnak nevezni).
Na de én befejeztem az OFF-ot. -
#2522 Hülyeség. Otthon simán lehet. Kijön belőle 10 üveg sör, az meg bőven elég :P -
csoli31 #2521 Csipsszel, kólával, meg egy kölcsönzött filmmel a tv előtt terpeszkedve! -
xxxpaulxxx #2520 2000ből is lehet bulizni
(házibuliXD) -
Neoncsoves #2519 2ezerből nem lehet bulizni :) ha bebaszcsizós partyról van szó akkor 5ezret összeszedek, ha 800-1000Ft között van a beugró :) -
#2518 nem kell a duma, nem szégyen az h te ennyiből is tudsz bulizni, jó neked :D -
Neoncsoves #2517 én csak a belépőről beszéltem még. a többi meg mindenkinek a maga dolga -
#2516 Fél g + papír + dohány kijön simán belőle... :P -
#2515 LOL.
Buli 2000ből? :DDDDDA:S_?D
Tudsz élni. -
xxxpaulxxx #2514 egyesek 1x...:D -
Neoncsoves #2513 Évente nyócezer magyar forint nem olyan kurvanagy összeg. 4x nem mész el bulizni 1 évbe (max 8x) és megvan a pénzed... -
#2512 Az nem gond, csak ne ígérjenek fűt-fát... -
BAk3R #2511 Pedig biztos, hogy lesz 3. rész is. Megint rinyálni fog mindenki de ugyanúgy meg fogjuk venni, mert kurva jó. -
#2510 L4D téren már elvesztette -
#2509 Akkor már végképp hitelét vesztené a Valve... -
MrAndree #2508 Ez azért van mert letöltötted... -
#2507 Neeeeeee, az szemétség lenne. :D
Am. nem baj, végig gondoltam ezt is. Most ha nem veszem meg a 2-t akkor a 3-al játszhattam volna leghamarabb év végén, de akkor biztos jön majd a 4. és 5 és 6 stb. valamikor. Szóval ennyi erővel várhatnék örökké. Oké lehetne hosszabb idő 2 rész között, de arra mi játékosok nem nagyon tudunk hatást gyakorolni. Mi csak annyit tudunk tenni, hogy nem vesszük meg, de azzal magunkat is büntetjük egy kicsit. -
#2506 kis optimista :)
majd nyáron az E3on bejelentik a 3at nem kell félni 1nél is igy volt, igérgettek mindent aztán kiszurták az emberek szemét egy dlcvel -
#2505 Minden játék megunható, de ezzel nem lesz gond, már demo is tetszett és rongyosra játszottam. Csak azért vártam eddig mert féltem ez is az első rész sorsára jut, de hallom jön a dlc ami szerintem 90%, hogy ingyenes lesz szóval nem aggódom. -
#2504 nem egyhamar az biztos -
#2503 ne vedd már el a kedvét a játéktól, vedd meg oszt nem fogod megunni, baszki.. -
#2502 Én igaz hogy letöltöttem, de elég monoton tud lenni sajnos egy idö után :( -
#2501 Meg lehet unni? -
#2500 Egy ideig biztos -
#2499 Letoltam pár versust és egy olyat amiben asszem gép ellen megyünk(mint demoban volt). Azt kell, hogy mondjam megérte a pénzét. Tetszik. -
BAk3R #2498 -
#2497 Üdv!
Megvettem a gamét. -
#2496 Tuti ingyé lesz :D -
xxxpaulxxx #2495 eddig nem csinált ilyet a valve:D -
#2494 Még nem volt róla bejelentés, hogy fizetős lesz-e vagy sem.