5661
-
#2613 biztos ingyenes lesz, boxon is csak a microsoft miatt kell érte fizetni -
#2612 Osztan fizetős e lesz e? -
csoli31 #2611 Állítólag Március vége felé fog érkezni a dlc. -
#2610 Azt írta, hogy nem eredeti a játékod. -
rob999 #2609 ennél azért kicsit bővebben légyszi
-
#2608 Mikor gyün a DLC má'? -
#2607 "kill the bitch" xD -
#2606 nektek sem megy a steam? -
ZsirosKenyer #2605 romantikusos tüzijátékos, elsőcsókos.
-
ZsirosKenyer #2604 rossz híreink vannak számodra -
rob999 #2603 helló mindenkinek
letöltöttem ezt a játékot fel is raktam elvileg
és amikor elindittom a videóig jóó is asztán amikor vége a videónak kilép ezzel a magyarázattal:
engine error
could not load library client
ezzel kapcsolatben lenne pár kérdésem:
1.mit jelent ez??
2.és hogy lehet megoldani??
3.és az normális hogy irásvédett majdnem az egész??
a válaszoknak/megoldásoknak nagyon örülnék!! -
xxxpaulxxx #2602 biztos valami metállédi és nem szereti a déemet:D -
MrAndree #2601 :DDD
Úgy is van, pusztuljon csak. Én rendszerint csak hátbalövöm autoshotival aminek a társaim különösen szoktak örülni. :) -
XD -
MrAndree #2599 Legyél, aztán megtanítunk újra játszani majd. :) -
#2598 mondanom sem kell h még nem állt minden helyre, modememet is tönkrevágták,az UPC sem iparkodik laposért meg holnap utazok haza aztán leszek, és újra kesereghecc -
#2597 Nincs problémám, csak vicces volt. :-) -
#2596 Van valami problémád a nevemmel ? gyerekeim neveztek el igy -
MrAndree #2595 Őt hívhatod, szerintem legközelebb jövő karácsonykor fog jönni játszani. Lázárt meg jó lenne már lealázni, a szája úgyse lett kisebb. :D -
#2594 mikor leszel már Lázárcsi? jó lenne, ha már nem Rédzst kéne hívni játszani. :D -
#2593 apcy, lol :D -
#2592 steam nevem ha valaki fel akar venni: apcy"hun" -
#2591 gyerekek, ezt már nem lehet bírni -
gabeone #2590 Minden út ESL-re vezet!
Friss húst, új arcokat keresünk. Csak nem ismerünk mindenkit! Egyébként az eddigi magyar vs-eknél a 40 emberből 4 ha panaszkodott vagy anyázott. Szóval a vs-ek rendben voltak, csak nem mindenki online vagy nem elég nyitott a random teamekre. Azokhoz szólok, akik még nem vs-eltek így: egy-két próbát megér tenni! -
MrAndree #2589 Tudom, de én arra a linkre rá nem fogok kattintani soha az tuti... -
#2588 -
#2587 Pedig a mai napig megtekinthető az Úr fotója hivatkozásként a profillapomon. -
MrAndree #2586 Jajj, ne is említsd, már éppen sikerült elfelejtenem. :) -
#2585 Nekem a pedofil transzvesztita avatarnál ugrott meg a népszerűségem. -
#2584 csak jöjjön meg a laposom, lehet bizonyítani :D -
#2583 : DDD
Szerintem tökjó lemarházni, kedves Martha. -
#2582 Hajrá, hajrá, hajráááá, egyenes út az ESLre!
-
#2581 Rédzs, tőlem csak Te tűntél el. -
MrAndree #2580 Ugyan, már célozni is elfelejtettél, le leszel mészárolva. :) -
#2579 alig várom h leinstázzalak, sőt megölök majd mindenkit -
MrAndree #2578 Dehogynem, nincs is annál jobb. :) De ne Bandizz mert balhé lesz. :) -
#2577 bandi ezt te pont nem bírod :DDD -
MrAndree #2576 Hehe. Amikor nekem egy (nem túl ismert) színésznő képe volt kitéve kb. 5 percenként felvett valaki, amióta cseréltem igencsak megcsappant a számuk. :)
A kihívást nyújtó meccseknél nincs jobb, ellenben a publik nem panaszkodik, veszekszik és sír mint azt a magyarok annyira tudják hogy az embernek már elege van belőlük. Tisztelet a kivételnek. Akkor már inkább verjenek rommá egy team VS-en. -
#2575 Martha :DDDDD -
gabeone #2574 Mindenki annak látta a neved, aminek látni akarta. A hölgyekre mindig nagy igény van! Angolul jobb a neved és az a fénykép hozzá.. AWESOME
Left2-ben többet is játszhatnánk, mert eddig együtt kevés partit tudhatunk a hátunk mögött