Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azt hittem a Team vs jó lesz, de sokadik menet után is kilépkedett az ellenséges csapat. Némelyik az 1. pálya után, de volt, akik a 3.-ig bírták.
A legtöbb vs finálén még nem is jártam, pont emiatt...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Ezért nem fogod megvenni. Így viszont azok is megveszik "milyen jó biznisz" alapon akiket nem érdekel 3 játék a pakkból. Sõt, így sokkalta többen fogják megvenni.
100, 3 játékot vevõ ember helyett most
1000 összes játékot megvevõ ember lesz
Ha egy emeber ugyanannyit költ 3 játékra mint az összesre, melyik éri meg jobban a kiadónak?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz dolog ha kiadnak így valamit, mert igen is jó, és olcsó, csak nem értem miért éri meg nekik? A karácsony miatt?
Az durva, hogy mind a kettõ l4d top 10. :o
1. Left 4 Dead 2
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. THQ Complete Pack
4. Dragon Age: Origins
5. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
6. Borderlands
7. Batman: Arkham Asylum
8. Left 4 Dead
9. Serious Sam HD: The First Encounter és Far Cry 2: Fortune's Edition
10. Dead Space és GRID
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem tudom, lehet vannak páran, akik úgy gondolják, lejár a medkit szavatossága, ha nem használják fel azonnal.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kipróbáltam a játékot. Az 1-el nem játszottam valami sokat, mert igazából nem kötött le. A második rész már jobban tetszik, de sajnos a botok eléggé hülyék :-) A Carnevál 4. részénél tartok, és ott haltam meg amikor a hullámvasutat kell lekapcsolni. elképesztõ hogy milyen hülye az AI. Gondolom erre jön a válasz hogy a singlebe nyomja az hülye, ez kifejezetten coop-os játék. Na igen ám csak ahhoz megfelelõ embereket is kell találni :-)
Az expert fokozat az miben nyilvánul meg? Még nem volt idõm kipróbálni de gondoltam megkérdezem addig is informálva leszek :-) Köszi a válaszokat.
de úgy emlékszem eleinte lehetett állítani elsõben is a nehézséget, aztán kivették
az elsõ részben lehetett, itt még nem figyeltem meg tüzetesebben a szitut.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én inkább csak normal-ban nyomok vs-t, az expert kampányon felbaszom magam a sok ökör miatt.
Egy klavit összetörtem már.
Some features of the steam community become available once you have games in your steam account.
Ezek szerint kell egy steamos játék mielõtt felvennék egy barátot is?
Amúgy multizni egyszerû? Felcsatlakozok steamre aztán a játékban kilistázza a szervereket és rácsatlakozok valamelyikre vagy hogy megy ez?
Ezen kívül a Hard Rain volt még gáz (2. pálya), és a Dark carnival 4. pálya vége, amikor a hordával szembe kell futni.
Versusban a parish kampány fináléjában, a hídon a tank nekünk csapta a kocsit és akit eltalált az vesztett kb 20 hp-t. Más pályán is igy van, vagy ez csak könnyítés a sok kocsi miatt?
Volt egy bug is pár másodperccel késõbb. 2en már feküdtünk, a 3. túlélõ elkezdett menekülni, a 4-t pedig kiütötte a hídról. DE nem halt meg hanem valami alsóbb területre esett, ahol elkezdett lógni. Néhány másodperccel késõbb felállt, de nem tudott visszajönni, közben a tank utána ment a menekülõnek. Mikor elkezdte verni a menekülõt akkor a beakadt ember teleportált egyet pont mellém, majd felszedett engem majd a másik fekvõt is és mentünk tovább. Végül ketten jutottunk el a helihez.
Nincs ott valami gixer a telepítéseddel?
#1849 Te sem vagy 100-as! 😄
De most gyakorolni se tudok... köcsög Valve... hogy én hogy utálom õket néha😄
És ha már ffffffffffffuuuuuuu:
Még az elõzõ sztorihoz a nonplusszultra:
Spitter leköp, megfekszem, ugye szenvedek a goo-ban. Gyerek odarohan adrenalinnal, és felszed, de az istenbarmának nem esett le, hogy a goo még ottvan. Felállok, B&W képernyõ, 0,5 sec -> meghalok.
Mondom fuck, ne szedjél fel. Mire õ: dehát a goo megölt volna.
FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU
irtanám a fajtáját
Negyedik mapot már nem bírtam, ki kellett lépnem.
nekem meg még mindig nem jó a steam cloud.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Látom pénteken kijött egy ápdét
ÉÉÉÉÉÉÉS
ÚJRA 2ES HIBÁRA HIVATKOZIK MIUTÁN MGÁLL 1%NÁL A COMPLETEING INSTALLATION....
Neonnak igaza volt😄
Ez már komolyan vicc a valvetõl...
Why so serious?
Why so serious?
Amúgy egy tipp, ha még nem próbálta ki valaki: Gránátvetöt szereljétek fel robbanótölténnyel 😉 1 lövésre elég csak, de az nagy lesz 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...