5661
  • Herti1
    MrAndree félreértesz.
    Én nem azok az emberek közé tartozom mert én nem hiszek semmit,
    és ne sorolj oda engem mert NEM ISMERSZ :) és már leírtam a fizetős részt is.

"azt a mondatot a lámázós kockákra értettem akik COD-on élik ki a szexuális vágyaikat.
    És nem azokra akik tisztességesen csinálnak mindent"
  • Herti1
    ő perpill most 7861-nek írtam. Elnézést.

Ja és ha visszaolvasol irtam hogy "minden játékot"
    az a minden ezt a 3-4 játékomat foglalja magába amit letöltöttem.
    Szerintem te se vagy olyan hű de becsületes ember 7861 :)
  • MrAndree
    Jó tudni, amúgy pont a hozzád hasonlók (életemben 3 játékot stb.) hiszik azt mindenkiről aki szokott játszani, hogy idióta kocka akinek nincs élete meg hasonló értelmetlen baromságok. Meg, hogy aki fizet is értük az emellé még balfasz is. Most, hogy ezt tisztáztuk nyugodtan terjesztheted tovább a bölcsességeidet kicsiny körünkben.
  • Rage47
    légyszíves használd a válasz erre gombot, mert nem tudjuk, kinek válaszolsz
  • Herti1
    2.

Az okoskodó formáddal meg elbújhatnál most itt helyben, mert én azt a mondatot a lámázós kockákra értettem akik COD-on élik ki a szexuális vágyaikat.
    És nem azokra akik tisztességesen csinálnak mindent nagy okos.

3.

életembe ha 3 játékot letöltöttem a netről .

De m1.
    Te írod az életemet.
    Te jobban tudod mit csinálok okoska.
  • tototto
    az ilyen "hülye kockák" miatt akik megveszik gyártanak játékot, bármily hihetetlen a warezolók se tudnának mivel warezolni ha nem lennének becsületes emberek csak olyan tolvajok mint te meg a fajtársaid
    és képzeld én sem vettem meg a játékot (MÉÉÉG) de ha lemegy az ára, márpedig lefog akkor beruházok rá, és nem warezoltam le, és nem is fikázom le azokat akik megvették, inkább köszönd meg nekik hogy tudsz mivel warezolni, és ne legyél rá büszke, tudod a cigányok is tudnak lopni, ahhoz nem kell tudás meg ész
  • Herti1
    a pszichoszomatika lényegében a stresszel van kapcsolatban.
    Amúgy, idejön az amnézia, önazonosság zavar, skizofrénia is.

De gondolom az illető aki ide írt, olvasással semmi fizikai fájdalmakat nem kapott :)
  • Herti1
    Köszönöm Rage :)
  • Herti1
    Mai világban szerinted mi számít IQ harcos :)

Amúgy.
    Nem híresztelem.
    Ez jogos kis példa :)
    De nem vagyok akkora gamer hogy 200 töltött játék sorakozzon itt.
    :)
  • Rage47
    fizikai fájdalmat pszichoszomatikus hatás is okozhat
  • MrAndree
    :D
    Élvezet olvasni, komolyan. De kedves barátom, kifejtem Neked. Béla vesz magának egy új kocsit. Megkereste rá a pénzt. Géza lop egy ugyanolyan kocsit. Géza semmi különbséget nem vesz észre a lopott kocsija és Béla pénzért vett autója között. Béla mégis megvette. Ennyit erről.
    A félreértések elkerülése végett, én se veszek meg minden játékot, de nem is hirdetem büszkén hogy lopni de jó, aki megveszi az balfasz mert nem nyújt többet az eredeti...
  • Herti1
    Csokiturmix.
    Ahogy látom te vagy itt az első normális ember.

Sötétbarom :)

Nem értem a bajod.
    Fizikai fájdalmat okozni hogy tud ilyen amikor csak olvastál ? :)

amúgy igen úgy volt.
    Crysis-nál nem vettem észre különbséget single-be a tört és az eredeti között.
  • Herti1
    Jó ez a játék más, hallottam a bajairól hogy az eredeti és a tört között sok különbség van.

MrAndree

Látom fogalom hiányban szenvedő ember vagy. a "hülye" szócskát rosszul használod. Ugyanis ha "hülye" lennék, akkor az a helyzet írni se tudnék ide. Az IQ-ról inkább ne beszéljünk Mert semmi köze nincs Ehhez a részhez :) Iskolában osszad az IQ-t de ne itt kérlek.
    Anyázós? :O hol anyáztam te analfabéta ?
  • böröczk
    fáj az igazság, mi, bűzös kocka? : D
    kis barátunk jól kiosztotta a lapokat, megmondta a tutit.
    remélem a héten azért egy hideg szendvics belefér a fogyasztásba, nehogy ne maradjon pénzem az új Krájziszra.

nem, valóban nem muszáj megvenni, de akkor meg ne akarjon valaki multipléjer orientált játékkal játszani, és ne sírjon a topicjában, főleg amikor nagy villogós betűkkel szerepel a bannerben, mi a teendő, ha valaki nem rendelkezik az eredeti példánnyal.

Engem el kezdett enni a rosseb, Ti is érzitek?
  • SötétBarom
    "És nem muszály megvenni mert én letöltöttem annak idején a Crysis-t fullon pörgettem gyönyörű élmény volt. Átmentem haveromhoz aki az eredetivel tolta. és megsúgom mellékesen : semmi különbséget nem vettem észre."

Ez enyhe fizikai fájdalamt okozott :DDdddd
  • MrAndree
    Vicces vagy. Szeretem a hülyéket, lehet rajtuk röhögni. Mint rajtad. Kifejteném részletesen de az IQ-d miatt úgyse fognád fel. Anyázós/kockázós válaszodat előre is köszönöm.
  • Rage47
    de itt van különbség a tört és a full verzió között, próbáld ki.

*muszáJ
  • Herti1
    Ja még valami.
    Tiszteletem a kivételeknek ez alól.
  • Herti1
    Először is.
    Majd kialusszátok a kínotokat előbb vagy utóbb.
    A kocka szóval meg nem vigyázok mert Magyarországon a játékosok többsége lámázós anyázós cheat-ket használó KOCKA így a szó szoros értelmében :)

Zsíroskenyér. ha a 4 általánost elvégezted tudnod kéne hogy a "zsíroskenyér" nicked külön írandó :)

lascar.

tud olvasni, csak nem figyelmes.

És nem muszály megvenni mert én letöltöttem annak idején a Crysis-t fullon pörgettem gyönyörű élmény volt. Átmentem haveromhoz aki az eredetivel tolta. és megsúgom mellékesen : semmi különbséget nem vettem észre.

Na peace ^^
  • SötétBarom
    Na. KI AKAR ma velem REALDEALelni.

Még annyi ideje van, amíg leviszem a kutyámat, meg megjön a pizzám :P
  • LasCar16
    te meg kurva okos vagy h ilyen szépen leosztasz mindenkit akinek bassza a szemét az h az "áldozatunk" nem tud olvasni, és hülyeségeket kérdez az eredeti tápigban, át lett navigálva minket már nem érint, és a kocka jelzőkkel vigyázzál, mert az h valaki játszik ezzel, az még nem biztos h az. És igen kurvára muszáj megvenni, mer akkor kapod meg az igazi élményt, aki ezt nem tapasztalta meg az ne okoskodjon, puszi :)
  • SötétBarom
    Ő nem OLYAN Rohadt büdös kocka mint TI hogy ennyi mindent tudjon.
    =
    Nem veszi meg, a warezhoz meg buta mint a faszom.

:DDDDDdd
  • ZsirosKenyer
    Ne csíráskodjál már itt te is.

oda van írva a bannerba nagy betűkkel " Ha nem vetted meg, nézz be az OFF topikba"
    Ehhez nem kell "Nethuszárnak" lenni hogy rájöjj, csak el kell végezni a 4 általánost.
  • Herti1
    Hú ti aztán nagyon "kedves" emberek vagytok mit ne mondjak.
    Segítséget kért, erre ti így leordítjátok meg leosztjátok.
    Ő nem OLYAN Rohadt büdös kocka mint TI hogy ennyi mindent tudjon.
    Ő nem rohad a gép előtt úgy mint ti.
    Ti az olyan úgymond a "gép előtt megesz a rosseb" feeling-be nyomatjátok.
    Szépen kérdezett ti meg nem tudtok normálisan válaszolni?

Ku*vára nem muszáj megvenni az eredetit majmok, meg hülye lennék szaros játékokra költeni a pénzem arra csak a b@lf**ok költik a pénzt meg akik született kockák.
    Csomó helyre fel van rakva h le lehet tölteni biztos nem dísznek nyomatják fel. Érdekes eddig minden játékot úgy töltöttem le és nekem sose volt bajom eggyikel se..

OMG.
    Fájdalmasak vagytok nagyon.
    Kíváncsi lennék az ember szemébe is ilyen erősek lennétek Net huszárok ??

Aztán Admin le lehet tiltatni. -.-
  • SötétBarom
    Ma délután kinek van kedve megcsinálni velem a real dealt? :DD
  • bertino
  • Neoncsoves
    húzd fel a picsád steamre, köszi
  • rob999
    köszi akk innét lépek is
  • Rage47
    jó, hogy nem szúrja ki a szemed egyébként.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1258574452
    és ha már warezolsz, eszed legyen hozzá..
  • rob999
    hol találom meg azt a topikot?
  • Rage47
    menj be abba a nyomorult off topikba és ott nézelődj
  • rob999
    mondom hogy nincsen pénzem:(:(
    szal megvenni nemtudom :(
    de tuti hogy ezt a gamet meglehet oldani ingyen is
    hogy tudjam élvezni a játékot
  • Rage47
    l4d1-t vedd meg, vagy játsszál flash játékokkal
  • rob999
    és nekem valami ingyenes kellene
  • Narxis
    XD
  • LasCar16
    nyelvtan tanárok drágák
  • rob999
    ez sajna füzetős
    én nemek pedig nincs enyi pénzem :(((
  • csoli31
    Már ne haragudj, de ki van írva nagy betűkkel pirosan a fejlécen, hogy hova látogass el ilyen ügyben. Amúgy meg inenn letöltheted. Ennél többet ne várj itt a fórumon. Amúgy is a fórum szabályzata tiltja a warezzal kapcsolatos hozászolásokat.
  • rob999
    és tudtok nekem ajánlani valami olyasmit amit le tudok tölteni valahonnét a játék majdhogynem ugyan ez és menne??
  • csoli31
    Neked igen, mert túl kíváncsi vagy!
    Én nem merném biztosra állítani hogy ingyenes lesz, de úgy legyen!