Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Megvan a Parish experten. Bridge nem egyszerû 😄DD

Viszont achinak csak ezt az egyet adta meg, so I got still something to prove 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nem figyeltem de nem volt magas pingre utaló jel😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
Ping jóvolt, nem? 😄A_:SD?

igen mert õket is elég keményen megcenzúrázták😄

Rage47
én úgy tudtam csak németekkel lehet😊 de úgy látszik az ausztrálok is kaptak plusz fegyót
nem is tudtam, hogy ha ausztrál van a csapatban, akkor én is tudom használni a CS-s fegyókat😄

furcsa... nekem se mûködött de az utsó update óta megint jó

😊

ház ez mekkora gáz!!!
megint nem indul a L4D2
engine error hibával nem indul...
már másodszor...köszi Valve
remélem megint nem 4 napig tart majd a hiba kijavítása
írtam nekik levelet

survival-höz csak az a kézifegyveres achievement van összvissz?

Akkor mivel ledhet a gond? Más játék zökkenõmentesen megy online, csak a L4D2 szarakodik. Nem lehet hogy alapból a serverrel van a gond? Bár a többieknek jó pingjei voltak...

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ron Ragm
Hm, nem is figyeltem, kösz.

Amúgy ja, elég jól megoldották hogy ilyen SNES szintûen is legyen értelmük.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nemtudjátok véletelnül hogy a port forwardolás megoldja-e a lag problémát? Akárhány játékhoz csatlakoztam 500 körüli pingem volt 😞

várj, segítek😛😄

azért a boomer/spitter odabasz😄

Ron Ragm
A kettes videóban sokkal több minden van, tankon kívül az összes special infected pl

Rip
Ááá, ez tök jó! 😄 Még el is játszanék vele!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

XeeN
"szerinted ennek ugyanolyan gépigényének kéne lennie"

én nem ezt állítom
ezért mondtam h elvileg...mert sokan ezt hangoztatták a fórumban is

RatBaG
nem emlékeztek, hogy melyik l4d topicban volt az link, amin a fegyverek statjai voltak leírva? vmi fórum volt az is, dps-ekkel meg egyebek...

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
Ki jön most egy expert / realism-re? 😄

dronkZero
Kb 10x annyi dologra hat egyszerre a fizika, mint az elsõ részben. Az meg prociigényes, nincs mese. Pipe bomb, ugye. Meg gondolom a plusz zombimodellek (sokféle "ép" zombi, és azok csonkított 3D-s modelljei) meg textúrák a memóriát falják jobban.

Nekem meg az a fura, hogy szerinted ennek ugyanolyan gépigényének kéne lennie, mint az elsõ résznek, mikor szemmel láthatóan több dolga van a gépnek.

És akkor a háttérben futó fejlesztett AI director gépigényérõl nem is beszéltünk...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

valamit nem értek
a L4D tökéletesen megy (60fps végig, néha lemegy 55re,képtörés bekapcsolva) viszont ugyanazokkal a beállításokkal nem megy 60fpsel a L4D2...4xAA, 16xAF, minden maxon, 1680x1050 a felbontás, képtörés bekapcsolva...így inkább 30-60fps között megy, átlag 40 fps...
elvileg nem változott a gépigénye...
ha a képtörés kikapcsolva, akkor 40-170 fps között megy, de így megtörik a kép😞 ez azért érdekes, mert más játékoknál nincs ekkora különbség a képtörés on/off között, mag 5fps pl a Crysisnál ennyi a különbség

a Dirt2 demó bechmarkja több fpst hozott ki, mint a L4d2....
ez valami bug lehet, vagy a L4D2-nek több magos proci kell...

vagy olyan, mintha szemben nem lennének játékosok, esetleg ti ketten vagytok és ott egyedül játszik valakiXD

<#eljen>

SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Na, rászántam magam, megvettem. Egész jó.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

LasCar16
maradjunk a csocsós hasonlatnál, l4d2 single player módban olyan mintha csak a kapussal játszanál... nagy hiba ha így hasonlítod össze

#acm

És tényleg! Észre sem vettem!😄
Köszi😊
Remélem a hét végéig még jó leszXD

SötétBarom
L4D single egy ökörség. Kb mintha a CS-t értékelné valaki az alapján, hogy botok ellen tolja. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

volt update, hátha megint tudsz játszani egy darabig 😊

Frank99
azt azért tegyük hozzá, hogy ezt ezért sikerült a multiban is lopva játszani, az mw2-õt meg nem igazán....

és mielõtt bárki rám ugrana, megvettem MINDKETTÕT, de eddig csak az MW2-õt toltam multiban, a left4dead2-õt singleben egy ideig, de néha elég frusztráló...

a cheaterek sem ennyire elvakultak, mint a zombik néha...
ebbõl is látszik, hogy jó a zombiölés, de mégis jobb az emberölés
:-)

ne hasonlítsuk már a két csocsót kérem, mert bár játék mindkettõ, de igencsak más tartalommal....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

Biztosan. 😊 Én a Call of Duty féle multit mindig dögunalmasnak találtam és ez az MW 2vel se változna meg az biztos.

Why so serious?

Prince23
Hát azért vitatkoznék ezzel😊 sõt jó páran is...
mindn2 gémnek van egy bizonyos határa, amelyek jobbak multiban. de ez már cod 2 óta mûködik😄

triplet
Annyira benne vagyok most ebben a zombis témában hogy leszedtem a zombie shootert meg a killing floort😄

Steamen letaszította, összeladásban nem hinném, így továbbra sem meglepõ, hogy az a topik pörög jobban. Ettõl még nem jobb játék mint a Left 4 Dead 2, sõt... 😊

Why so serious?

Ron Ragm
Arról nem is beszélve hogy warezolni is ezerszer egyszerûbb.

Prince23
Én a steames összehasonlításra írtam ezt!
hiszen most letaszította a mw2-õt. nem látod amúgy, arra válaszoltam egyébként is, aki bemásolta asteam top10-et? 😄

Nem tudom. Az a helyzet, hogy amit team VSeztem eddig az úgy nézett ki, hogy mind a 4 szinte egyszerre lépett ki így aztán nem is volt idõ arra, hogy helyettük más jöjjön.

Why so serious?

Rage47
team vs-nél nem léphet be más helyettük? :/
Igen sajnos, a team VS ebben a formájában lófasz, kiragel a sok balfasz és nem jön a helyükre senki így mi is maradtunk a hagyományos "belépünk négyen aztán tedd publikra" módszernél. Elvárogatunk 10 perceket lobbyban de legalább ha valamelyik kilép a játékból akkor többnyire jönnek a helyére.

Why so serious?

Most komolyan ezt hasonlítjuk össze? Az MW 2 minden idõk leghypeoltabb (ha gonosz, vagy inkább csak õszinte akarnék lenni, akkor azt is mondhatnám legtúlhypeoltabb) játéka. Azon lennék meglepve ha nem pörögne beteg módon a topikja...

Why so serious?

LasCar16
<#worship><#worship><#worship> tökéletesen fogalmaztad meg

#acm

Krinyo
a maunika showt is többen nézik mint egy doku filmet, attól még nem lesz tartalmasabb.

Lunki88
Szerintem eleve népszerûbb játék (hazánkban) az mw2 mint ez a game.
LasCar16
szlogi, az egy felhájpolt fasság az agyatlanoknak

#acm

Prince23
Ahhoz képest lassan pörög sg-n a l4d2 topik.
nézd csak meg az mw2-õt 😄
vagy mi magyarok kevesen vettük meg?