Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor kit hibáztassak?
De ottvan a FAT32-es hiba is, amit a 12/1 updattel hoztak be és rögtön javítottak is 12/4. Az is egy vicc.
Azért ezek nem olyan bugok hogy beszorul a charger, vagy átesek a hidon.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Why so serious?
Mindenért a Valve rohadjon le, hógyne, annyira baziegyszerû szidni, pedig ez most kétlem, hogy az õ hibájuk lenne. : D <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
van egy külön a játékok/STEAM és a játékok/HL2 mappám
ide teszi külön mappába a STEAMos játékokat: játékok/HL2/SteamApps/common vagy a játékok/HL2/SteamApps/account nevem
ide vannak szétszórva a játékok
nem hinném h ez baj lenen...mert csak a l4d2 szarakodik...pontosabban már nem tudom mit hiszek<#falbav>#falbav>
Megint mûködik csak át kellet pakolnom a C-re oda ahova alapból tenni akarja. Ugyan ezt eljátszották a L4D is annak idején! A kurva annyukat!
(errõl a forumon nem írnak mint megoldást, csak emlékeztem L4D nél ugyan ez volt, csak mást írt ki és el se indult az introig se)
Ezzel csak annyi a bajom, hogy a C-n én csak OP rendszert és fontos dolgokat tartok, helyem sem annyi.
Rohadjon le a Valve. Na mindegy remélem a következõ update után viszapakolhatom 😞
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyetlen dolog számít, a gyilkolás!!
Why so serious?
Ez úgy értem, hogy elõrendelésben volt meg a játék és a demo és egész eddig a játék is jól futott.
A Steam olyan mint autoval közlekedni: bármikor baleset érhet önhibádon kívül.
most jött egy frissités, de nekem ezzel sem mûködik
odáig jutottam, h nem mindig írja ki, h "engine erreo2...LOL!<#idiota>#idiota><#gonosz2>#gonosz2>
neked megjavult a játék?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mindig coachal megyek. 😄 Lehet vele mondani folyton, hogy "Ah shit" 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Why so serious?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Egyébként egy rohadt idegesítõ karakter mindazon túl, hogy baromi ocsmányra is sikerült, nulla személyiséggel, gyenge szövegekkel, irritáló kommentekkel.
Vissza a régieket. Másik hárommal amúgy nincs gond, de az 1 karakterei sokkal kidolgozottabb személyiségûek és kedvelhetõbbek voltak. Persze, nem ez a játék lényege, de számít.
Kumiho #2179
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Érdekes, nekem még egyszer nem volt indítási problémám. Egyszer sem.
Egyéb játékbeli bugba már futottunk, de azt patch megoldotta.
Kumiho #2179
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Úgy hogy nekem pihi a következõ updatig (vagy tovább).<#wilting>#wilting>
A K*** A**** a rohadt Valvenak, hogy nem bírnak úgy updatelni, hogy el ne basznának valami.
Az intro után kibasz a windowsba ezzel az üzenettel: "Engine Error: Could not load library client."
Probáltam a Validating Steam files, de nem használt semmit. Most épp újra letöltöm az egészet (úgy hogy várhatok pár órát).
Ha ez után se megy akkor ennyi, nem tudok mit tenni. Reménykedek, hogy egy legközelebbi update után majd elindul.
AZ ILYENEK miatt lettem konzolos. Guildwars, Left 4 Dead kívül nem is játszom mást PCn.... nem is fogok. Rohadjanak le, hogy veszek egy játékot és nem tudok vele normálisan játszani a baromkodásaik miatt.<#duhos2>#duhos2>
egy acc-hoz annyi game-t adsz hozzá, amennyit csak lehet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az lenne a kérdésem, hogy ti találkoztatok-e olyannal, hogy teljesen véletlenszerûen "beakad" a játék. Minden maxon full simán megy, gyönyörû fut az egész, aztán hirtelen megakad a kép, a hang is beakad, a gép tölt mint állat, aztán 5-10 másodperc múlva megy tovább gond nélkül. Csak addig a karakterem nyilván egy helyben áll és nem csinál semmit szóval ilyenkor mindig a földre kerülök, vagy nem futok az eventeknél stb. Baromi idegesítõ... Van, hogy egy pálya alatt 2-3xor is csinálja, van hogy 3 pályán keresztül semmi.
Ezt csak a L4D2-ben csinálja, az egyessel nem volt még ilyen soha. Sõt a demoval sem volt ilyen problémám. Próbáltam ki-be kapcsolni a multicore-t, de ígyis-úgyis elõjön a dolog.
<#szomoru1>#szomoru1>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."