Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki nem jönne most expertezni?

Na de érted, most mit gondoljak? Adott egy játék amivel játszok két hétig, updatelik és onnantól kezdve nem indul el. Ezzel ráadásul nem vagyok egyedül, egy raklap másik ember is így járt. Az összes többi játék (L4D1, HL2, stb és a nem Steamesek is) továbbra is jól futnak.
Akkor kit hibáztassak?

De ottvan a FAT32-es hiba is, amit a 12/1 updattel hoztak be és rögtön javítottak is 12/4. Az is egy vicc.
Azért ezek nem olyan bugok hogy beszorul a charger, vagy átesek a hidon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem is D-n van a Steam és az összes Steames játék a kezdetektõl fogva és soha gondom nem volt egyiknek az indításával se.

Why so serious?

böröczk
Érdekes, nekem változatlanul a D-n van, ahol a leffóded egy is is.
Mindenért a Valve rohadjon le, hógyne, annyira baziegyszerû szidni, pedig ez most kétlem, hogy az õ hibájuk lenne. : D <#banplz>

Kumiho #2179

nálam a steam 2 fõ könyvtárat csinált
van egy külön a játékok/STEAM és a játékok/HL2 mappám

ide teszi külön mappába a STEAMos játékokat: játékok/HL2/SteamApps/common vagy a játékok/HL2/SteamApps/account nevem

ide vannak szétszórva a játékok
nem hinném h ez baj lenen...mert csak a l4d2 szarakodik...pontosabban már nem tudom mit hiszek<#falbav>

Rage47
fõcikk sg-n a l4d2😊
Ez abzzeg H-I-H-E-T-E-T-L-E-N!!
Megint mûködik csak át kellet pakolnom a C-re oda ahova alapból tenni akarja. Ugyan ezt eljátszották a L4D is annak idején! A kurva annyukat!
(errõl a forumon nem írnak mint megoldást, csak emlékeztem L4D nél ugyan ez volt, csak mást írt ki és el se indult az introig se)

Ezzel csak annyi a bajom, hogy a C-n én csak OP rendszert és fontos dolgokat tartok, helyem sem annyi.
Rohadjon le a Valve. Na mindegy remélem a következõ update után viszapakolhatom 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kit érdekelnek a személyiségek, meg, hogy hogy nénzek ki??
Egyetlen dolog számít, a gyilkolás!!

Prince23
Miért, egyáltalán van valamelyik karinak személyisége? nagy nulla az egész.

Megnéztem gyorsan, nekem továbbra is mûködik... 😊

Why so serious?

Nem. Nekem eddig jó volt, legutóbbi "frissítés" óta nem megy egyáltalán. Intro után kilép Engine error-ral (és semmit nem változtattam a gépemen).
Ez úgy értem, hogy elõrendelésben volt meg a játék és a demo és egész eddig a játék is jól futott.

A Steam olyan mint autoval közlekedni: bármikor baleset érhet önhibádon kívül.

Krinyo
A megszokás nagy úr

több embernek nem ment...
most jött egy frissités, de nekem ezzel sem mûködik
odáig jutottam, h nem mindig írja ki, h "engine erreo2...LOL!<#idiota><#gonosz2>

neked megjavult a játék?

nekem kedvencem a "Move ya asses!"😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
=]

Mindig coachal megyek. 😄 Lehet vele mondani folyton, hogy "Ah shit" 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Coach powa!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
Engem például végtelenül irritált Louis. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LasCar16
mer õ jány és nem szeret vele lenni

#acm

Mindegyikben van azért valami, ellentétben ezzel a nõvel aki nemcsak randa de egyetlen emlékezetes beszólása vagy momentuma nincs a játékban. A többieknek azért akad.

Why so serious?

Rage47
talán azért maradtak meg az 1 karakterei jobban, mert ilyen játék azelõtt még nem volt.
angelslie
Nekem is jobban bejöttek az 1 karakterei. Csak nem értem miért pont Rochellet szemelitek ki? Számomra a többiek is ugyanolyan furák és nem túl szimpatikusak.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

böröczk
Köszi <#rinya>
Egyébként egy rohadt idegesítõ karakter mindazon túl, hogy baromi ocsmányra is sikerült, nulla személyiséggel, gyenge szövegekkel, irritáló kommentekkel.
Vissza a régieket. Másik hárommal amúgy nincs gond, de az 1 karakterei sokkal kidolgozottabb személyiségûek és kedvelhetõbbek voltak. Persze, nem ez a játék lényege, de számít.

Kumiho #2179

angelslie
Grat

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Nekik is legyenek rossz álmaik mi? 😊 Tessék:

Why so serious?

böröczk
Apropó, A KÉPet oszd már meg a publikummal, legalább örökre nyomot hagy a topicban is.

Kumiho #2179

Szerintem verték õt szülei azzal eleget, ilyen fejet a természet magától nem hozhatott létre...

Why so serious?

Játékindításnál valóban nem volt eddig baj, de azért a tegnapi meg azelõtti páros kifagyásainkat nem élveztem annyira. 😊 Persze semmi súlyos, és már chargerbe se ragad bele senki de azért még van mit javítani.

Why so serious?

böröczk
Miva? Rosellt bézbólütõvel verném, ameddig ki nem pukkad, bár jobb ötlet a shoti, mert addig se visít.

Kumiho #2179

angelslie
<#wow3><#wilting>

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
mert 1-2 ember 50x leírja ugyanazt a problémáját : D De ismerõseim körében sem gyakori ez a fajta gond játékindításnál..

Kumiho #2179

böröczk

Érdekes, nekem még egyszer nem volt indítási problémám. Egyszer sem.
Egyéb játékbeli bugba már futottunk, de azt patch megoldotta.

Kumiho #2179

Doom 4
hát akkor keresek videót mert játék közbe is megnézném csak nincs játékom <#buck> de azért köszi ^^

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Gondoltam beírom: a játék újratelepítése se oldotta meg a gondot.
Úgy hogy nekem pihi a következõ updatig (vagy tovább).<#wilting>

HF
Hát videót találsz szerintem nélkülem is, de játékban inkább megmutatnám... 😛

angelslie
Nekem ez minden újabb játéknél jelen van. De nemrég rájöttem hogy ha elkezdem gyorsan mozgatni az egeret ilyenkor akkor hamar megmozdul újra a játék.

tototto
na mire lemegy az ára és megvehetem, addigra talán gatyába is rázzák a gamet, addig meg nem kell legalább idegesítenem magam 😄

Lunki88
Azok alapján hogy mennyi felháborodott hsz-t olvastam már ezzel kapcsolatban, nem értem hogy a Valve miért nem vesz róla tudomást.
Na most már nekem se megy a játék.<#rinya>
A K*** A**** a rohadt Valvenak, hogy nem bírnak úgy updatelni, hogy el ne basznának valami.
Az intro után kibasz a windowsba ezzel az üzenettel: "Engine Error: Could not load library client."
Probáltam a Validating Steam files, de nem használt semmit. Most épp újra letöltöm az egészet (úgy hogy várhatok pár órát).
Ha ez után se megy akkor ennyi, nem tudok mit tenni. Reménykedek, hogy egy legközelebbi update után majd elindul.

AZ ILYENEK miatt lettem konzolos. Guildwars, Left 4 Dead kívül nem is játszom mást PCn.... nem is fogok. Rohadjanak le, hogy veszek egy játékot és nem tudok vele normálisan játszani a baromkodásaik miatt.<#duhos2>

bertino
nem valószínû.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lunki88
Arra gondoltam hogy az elsõ részt odaadnám tesómnak. Mivel 1 példány van csak, így nem igen tudnánk együtt játszani. <#szomoru1> Gondolom nem lehet megoldani anélkül (warezt leszámítva) hogy megvegyem még1x...
bertino
én a helyedben nem variálnék.
egy acc-hoz annyi game-t adsz hozzá, amennyit csak lehet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rage47
csinálhatsz új accot is (nem látom értelmét), vagy a meglévõhöz hozzáadhatod (megmaradnak a friendek, stat, stb.)
Rage47
multicore rendering? - bár már javitották elvileg azt is
Lunki88
Na jelentem megvettem a játékot, remélem nem fogom siratni a pénzem. 😛 Az elsõ rész óta van steam accom, szóval a 2.részt ehhez hozzá tudom regelni? Vagy csinálhatok egy másik accot ennek a játéknak, és az elõzõt pedig oda tudom adni másnak pl.?
SötétBarom
A legutóbbi update óta nekem is van ilyen. Meg olyan, hogy leesik az FPS 5-10 közé pár másodpercig :c

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ti találkoztatok-e olyannal, hogy teljesen véletlenszerûen "beakad" a játék. Minden maxon full simán megy, gyönyörû fut az egész, aztán hirtelen megakad a kép, a hang is beakad, a gép tölt mint állat, aztán 5-10 másodperc múlva megy tovább gond nélkül. Csak addig a karakterem nyilván egy helyben áll és nem csinál semmit szóval ilyenkor mindig a földre kerülök, vagy nem futok az eventeknél stb. Baromi idegesítõ... Van, hogy egy pálya alatt 2-3xor is csinálja, van hogy 3 pályán keresztül semmi.
Ezt csak a L4D2-ben csinálja, az egyessel nem volt még ilyen soha. Sõt a demoval sem volt ilyen problémám. Próbáltam ki-be kapcsolni a multicore-t, de ígyis-úgyis elõjön a dolog.
<#szomoru1>

Doom 4
Akkor csinálj arról a trükkrõl egy videót légyszí <#vigyor2>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

HF
Dehogynem egyszerû az, megvan a maga trükkje 😉
(és nem bugokra gondolok)

Blacksheep333
Inkább németek voltak, nem hiszem, hogy Ausztrálokkal összerak, elég messze vannak. 😄

Az operációs rendszeren is túl...