5661
  • birno
    Sokkal durvább feelingja van mintha csak 4v4-be játszanál, szabályos csatatér az egész pálya, egy pillanatra nem lehet nyugta az embernek.
    Én az alap versus egyáltalán nem is szeretem.
    Meg ha sikerülne megoldanom akkor egy durva szerót csinálnék, erős tankkal, sok és változatos nehézségű zombikkal stb.
  • Lunki88
    Nem értem mit szeretnek annyira az emberek a klónháborúban. Szerintem nagyon hülyén néz ki, legalább ha megoldanák hogy más skineket rakjanak be de így...
  • birno
    Sziasztok,

Állított már be valaki 20/20-as versus szervert?
    Ha igen és tudna segíteni, akkor leírnám, hogy mik az elképzeléseim és meddig sikerült eljutnom.
    L4D1-es szerót már sikerült beállítanom, de ezzel valahogy nem boldogulok.
    Vagy ha tudtok egy épkézláb leírást hozzá az si jó lenne.
  • LasCar16
    22:45kor újabb multis streames móka a chipsandcola.hu-n
  • MrAndree
    Adunk? Én nemtom, nem érdemli meg. Az a sok Bandizás...
  • böröczk

irigy vagy, de azé autogramot adunk
  • LasCar16
    a celebek
  • MrAndree
    Ne csak engem nevezz meg már, Brigi is ott volt. Meg zava aki valamilyen álnéven szintén itt bujkál. :D
  • Rage47
    Andree a chipsandcola.hu -n játszik épp :D
  • MrAndree
    Ja, direkt belesistergek a mikrofonba. Tök jó érzés ám... :)
  • Rage47
    Andree sisteregni szokott...:D
  • böröczk
    mos mé beszélsz magad ellen? kivágom a visszhangzósakat is : D
  • LasCar16
    vagy recseg
  • böröczk
    4
  • Rage47
    mire kap jogot, kijön a L4D3
  • MrAndree
    Jó sok embert fogsz akkor innen kivágni... :)
  • böröczk
    és hagyják meghalni a társaikat : D
  • böröczk
    azokat is kivágom, akiknek nincs mikrofonjuk XD
  • drogosgeci
    fucking retard
  • MrAndree
    Akkor én tuti maradok, anarchia az nekem való. :D
  • SötétBarom
    Ragequitter legyen HG? C'mon. No wai.
  • böröczk
    Az nem a megfelelő verzió.
  • böröczk
    Simán, Brigike rendet rak kőkeményen, olyan anarchiát teremtek fél nap alatt, hogy mindenki örökre elhagyja a topicot, aki az alján foglal helyet. Mint az ilyen Szoki-félék pl. : D
  • Lunki88
  • Szoki333
    Halihó!
    Kéne egy kis segítség!! A játék az egyszemélyes módban folyton kilép magától, különböző helyeken/időnként... Mi lehet ennek az oka? ja, és Razor1911-es verzióm van..
    Lécci segítsetek!!
  • MrAndree
    Legyél. Aztán lesz itt diktatúra meg minden? :D
  • Rage47
    meg
  • böröczk

szeretnék HÁZIGAZDA lenni a totyikban, lécikee, megengeditek?

Rage, megengeded?
  • Herti1
    csoli.

Utána oda írtam : TISZTELET A KIVÉTELNEK.

Ha nem hát nem :)

Az operációs rendszerem nekem is eredeti (Win7)
  • Herti1
    Ja az igaz.
    a 14 ezer az csak egy példa volt.
    és én is saját pénzből veszem amit veszek.
    de amúgy nem neked szántam azt hogy : "Nem vagyok egy elkényeztetett, pénzzel kitömött jóllakott napközis akinek ugranak a szülei egyből ha valamit kérek."

na de mennem kell.

Peace
  • csoli31
    Nem értettem sose, hogy mért mi vagyunk a rosszak akik játékokat vesznek. Mért röhögnek ki sokan minket a warezosok közül. Van egy ismerős aki mindent le warezol (van kb. 2 eredeti játéka), még a WoW-ot is tört szerveren játssza, és szinte kinevettet mert hogy én eredeti op. rendszert használok, és hogy sorra veszem a játékokat. Bevallom hogy én is warezolok, mert vannak játékok amiket csak így tudok kitapasztalni, hogy érdemes-e megvennem. Eddig egy warez játékomat se játszottam végig. Vagy azért mert rájöttem hogy nem az én ízlésem, vagy mert ép azért, hogy élvezettel játsszam végig, ha már meglesz eredetiben.
    Herti1:"Ő nem OLYAN Rohadt büdös kocka mint TI hogy ennyi mindent tudjon.
    Ő nem rohad a gép előtt úgy mint ti.
    Ti az olyan úgymond a "gép előtt megesz a rosseb" feeling-be nyomatjátok.
    Szépen kérdezett ti meg nem tudtok normálisan válaszolni?"
    Először is, én normálisan válaszoltam neki. Leírtam a lényeget, és nem mondtam el semminek. A másik meg az hogy azt írtad hogy "TI" (azaz mi). Tehát ránk értettél mindent. Utólag ezen már nem tudsz szépíteni, mert nem hisz neked ilyenkor már senki. Lehet hogy a gép előtt ülünk mindnyájan, de hidd el van mindenkinek magán élete a gépen kívül is.
  • MrAndree
    Na, relé megint megmondta a tutit, akkor ennyit erről. :)
  • Neoncsoves
    Na fejezzétek be a flémet kurva gyorsan légyszíves. Attól még hogy valaki játékot vesz nem kocka, csak nincs kedve lopni vagy szereti támogatni azokat akik dolgoztak rajta 1-2 évet.
    Ha valaki nem akar venni eredetit, akkor legalább a warezhoz ne legyen hülye mert a sírógörcs kerülget az ilyentől. A topikból meg lehet eltakarodni szépen az OFF topikba ott magyarázatot kaphattok. GGbye
  • Herti1
    Most már ÁLTALÁNOSÍTHATOK mivel itt a tisztességes játékosok fogynak COD-on :/

Bár vannak mert ismerek sokat.
    De cheat-et használó anyázós embert mégtöbbet tudok találni COD-on.
  • MrAndree
    14000? 7-8000ért simán lehet kapni eredeti új játékot, csak körül kell nézni. Képzeld nekem se ugranak, saját pénzből veszem amit veszek, szóval aki meg azt mondja, hogy egyetlen játékra nincs pénze (miközben persze ott figyel aláírásban az atomgép) az hazudik.
  • MrAndree
    Rossz társasággal játszol, akikkel én Codozok (bár mostanában már nemigen) azok értelmes emberek és nem csalnak. Cheaterek meg vannak bizony mert attól boldog lesz az illető vagy nemtom, de ez meg nem magyar jelenség. Anyázni meg értelmes emberek szintén nem szoktak. Általánosítasz, ez a Te bajod, és hiába teszed hozzá hogy tisztelet a kivételnek, amikor éppen az anyázós idióták a kissebbség (csak jóval hangosabbak)...
  • Herti1
    és még annyi 7861.
    Hogy az a 3-4 letöltött játékom ami van az ezért van :

Nem vagyok egy elkényeztetett, pénzzel kitömött jóllakott napközis akinek ugranak a szülei egyből ha valamit kérek.
    Főleg nem egy játékér 14 ezret kiadni :O
    megértem őket.
    Mert sok munka van benne.
    De inkább én is várok míg lemegy az ára.
    És van, képzeld van legalább 6 olyan játékom ami eredeti, Boltban vásárolt !
  • Herti1
    COD-os példa.

Miért szerinted mi van a COD-on ? mi megy?
    A Magyar HunProk hada sorakozik akik mindenféle csalással élik ki magukat
    és ha valaki tisztességesen játszik, és jobb az illetőnél akit lelő (egy élő példám van rá amikor játékban megölök pár embert) egyből mi megy? anyád anyád anyád anyád köcsög csíter stb.
    Most mi legyen ezek után a véleményem a játékosokról?
    Ezért kockáztam.
    Mert ott KOCKÁK vannak, akiknek az elméjük összeomlott.
    És mondtam : tiszteletem a kivételeknek.
  • MrAndree
    Ha valaki láma azt lámázzuk, ennek semmi köze a kockasághoz. A CoD-os példát meg nem is értem, na mindegy. De már megbocsáss, ha méteres betűkkel ki van írva hogy warez ügyben ne ide írj ugyanis tilos (és nem én írtam a szabályzatot) de utána azért is benyom még 6 üzenetet akkor az bizony idióta.
  • Herti1
    De beszélgessünk már a játékról is.
    Hallom sok negatív pontot kapott az első részével ellenében.