Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
szóval azért ez kicsit túlzás szerintem. én általában jókat játszok vele, meg jó csapatmunkás.
experten meg nem árt egy kis elõrelátás meg kalkulálás.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#acm
Jockey a tipikus kispados hülyegyerek lehetett, az a testnevelésbõl felmentett forma, kis atlétájában meg tornagatyájában : D
Lázár kedvenced, igaz? : D Sorsközösséget érzel vele, istenkém <#rinya>#rinya>
Kumiho #2179
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Majd valamelyik nap meg kéne mindet csinálni experten, feltéve, ha ma leszek, neki lehet állni.
És mé nincs mikrofonod, hö? : D
Kumiho #2179
Utálom az ilyen feszengõ arcokat. Azért játszom hogy kikapocsolódjak, és hogy helyenként tudjak jókat röhögni, meg néha izgulni. Ez meg pampog bazmeg egyfolytában <#idiota>#idiota> Ráadásul a hangulatát is elbassza a játéknak, ha valaki egyfolytában olyanokról beszél, hogy hol mennyi medpack fog spawnolni, és hogy a 49 healthes arcot lõjük le, mer ha reviveoljuk, akkor 50 lesz neki <#wow3>#wow3>
Általában úgy próbálok játszani, mintha ott lennék, nem pedig adatok alapján döntöm el, hogy mi lenne a jó a következõ 5 percben 😄D
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Ma délelõtt próbálkoztam random arcokkal, de igen faszkalapok voltak 😄
Kumiho #2179
Why so serious?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Maga az update sem segített csak a C-re költözés.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Why so serious?
Left 4 Dead 2
Fixed crash on startup when using FAT32 file system
Fixed in-game chat input where the local encoding differs from the input language's
Fixed bug where Survivor Bots would sometimes become unresponsive in Scavenge games
Updated subtitle localization files for Hungarian, Portuguese, Romanian and Russian
Fixed exploit that allowed players on the Infected team to spawn directly next to the Survivors