5661
-
xxxpaulxxx #2733 még jó hogy csak majdnem, különben nem tudtad volna beszúrni -
csoli31 #2732 Ezen majd be haltam!
-
birno #2731 Nem tetszik, mert 10v10. :)
Ok, azért kösz, hogy megnézted. -
xxxpaulxxx #2730 nem tetszik mert nem tetszik:(
Vélemény+értelmesindok -
birno #2729 Készül a szeró, most még csak az otthoni gépemen fut, kellene tesztelgetni és jöhet a feedback/ala fikázás :)/, gyors netem van, úgyhogy nem hinném, hogy gond lenne vele.
Leginkább az érdekelne, hogy steamgroupon keresztül látszik-e valakinek és ha igen akkor mely groupoknak a tagja/jöttek már be így, csak enm tudom mely groupokhoz voltak csatlakozva/.
A szeró neve: "10v10 Test Server"
Jó lenne tudni, hogy valóban lehet-e egyszerre húsz ember a szerón, bár az is elég infó lenne, hogy 8-nál többet enged-e egyszerre, volt ilyen parám, hogy nem ment, de elvileg egyszer már 9-en voltunk rajta, csak érdeke smód server browserban meg 8-at mutatott.
Amúgy meg csak simán a vélemények érdekelnek, lehetőleg valami értelmes indok kíséretében, persze a bug repotokat is várom, tuti van még rengeteg hiba benne.
Ha steamgroupon vagy server browserban nem látszódna akkor itt a linkje. -
xxxpaulxxx #2728 nem is szabad megállni elnézést kérni... ki tudja... lehet hogy valójában egy spitter:D -
MrAndree #2727 Én a buszokra szoktam rohanni. Valahogy kiszámolták (szerintem direkt) hogy minden előadásomnak akkor legyen vége amikor a busz indulásáig 10 perc van hátra, ami pont annyi idő amíg az egyetemtől elérek a pályaudvarra ha futok és nem állok meg az út közben legázolt nyugdíjas néniktől elnézést kérni. -
#2726 : DDD rohantam a vonathoz vagy találkára
(nemis, igazából üldözési mániám van) -
#2725 loálll :D:D:D -
MrAndree #2724 :DDD
Nem is biztonságos kimenni az utcára, múltkor Veszprémben a pályaudvar is tele volt emberekkel. Ki tudja melyikükben bújkált már ott a fertőzés. A bérletárusító néni meg tisztára olyan volt mint egy női boomer. -
#2723 -
xxxpaulxxx #2722 Múltkor láttalak a gödi mávállomásról futottál mintha kergetnének:D
Túl sokat L4D-zel? -
#2721 +fav :) -
#2720 nem a teletábis? : D
10v10? -
birno #2719 75.102.38.23:27115
Na valami ilyesmi szeró kellene, elég beteg. :D -
#2718 Van már amúgy 3-4 vics/pálya, csak pirulás medkit helyett szeró..
legalábbis az 1. részben. -
birno #2717 Persze, de ilyen nehézségnél sokkal nagyobb szerepet kap.
Egy haverom játszik rengeteget vele és ő panaszkodik sűrűn arra, hogy noobok vannak és nem lehet velük mit kezdeni, szerintem ők hamar megunnák, hogy pillanatok alatt halál, a proknak meg tetszene és előbb-utóbb rászoknának erre a szeróra.
Persze ez lehet csak egy téves elképzelés. :) -
#2716 vagy béna bandikkal -
MrAndree #2715 Mármint béna publikok ellen. -
MrAndree #2714 Csapatmunka a sima VS-ben is borzasztó fontos, kivéve ha béna publikokkal játszol. -
birno #2713 Csapatmunka lenne a lényeg, de tény, hogy ez már extrém példa volt. :) -
MrAndree #2712 Ja, a játékegyensúlyt meg hajítsuk ki az ablakon mi? Sok értelme lenne valóban, hogy survként kb. pályánként 5 percet játszana mindenki. -
birno #2711 Hehe, ha megcsinálom akkor meginvitállak egy kis gamelésre, azon beállításokkal amit mondtam, megspékelve még azzal, hogy ha jön egy tank akkor indul egy zombi roham is és ha sikerül is kinyírni a tankot akkor a közelében azonnal ott terem egy witch is, azon még agyalok, hogy 2 tank lehessen-e egyszerre, de az már nagyon durva lenne, mondjuk legalább a noobokat távol tartaná a szervertől. :)
Szerintem a legtöbb embernek már az problémát okozna, hogy tank+zombi horda.
Amúgy elismerem, hogy valamilyen szinten igazad van, kampány módban tényleg sokkal többet számít, de pl. az említett esetben abszólut nem mindegy a zombik mennyiésge és "milyensége". -
#2710 Valóban. A legjobb az lenne, ha csak 4 surv, ill. 4 spec inf kergetné egymást a játékban. Common zombikra nincs is szükség, csak útban vannak... -
#2709 * ott meg vajmi kevés szerepe van a zombiknak -
#2708 De akkor a félreértések elkerülése végett: Valóban ilyesmivel színesebbé lehetne tenni a KAMPÁNY módot, ezek mind baromi jó ötletek azoknak, akik kampányt játszanak, de javítsatok ki, az emberek többsége inkább a Versus mód miatt vette meg, játszik vele.
b. -
#2707 Marhának igaza van, mindig. : D -
#2706 -
#2705 Kitartás öreg! Sikerülni fog! Brigivel, meg ne foglalkozz. (no offence) -
birno #2704 "nem erről szól a játék"
Hm... -
#2703 jómegaszontad, köszi -
birno #2702 Nekem meg ez tetszik és valószínűleg másoknak is, különben nem lennének ilyen pluginek. -
MrAndree #2701 :D
Azaz. Megölni mindenkit aki ránk mer támadni, néha meg kedves társainkat is akik bekerülnek a kereszttűzbe, vagy voltak olyan balszerencsések hogy ott feküdtek ki ahova a molotovot dobtam a tank ellen... -
#2700 hogy elpusztítsd a másikat... : D -
Neoncsoves #2699 dehogynem Bözsi -
#2698 hanem? -
#2697 nem erről szól a játék -
birno #2696 Majdnem, egyiknek 50, másiknak 200 HP-ja lenne, egyik lassabban másik sokkal gyorsabban mozogna, több-kevesebb idő telne el két ütése között, egyik már közelebbről meglátna, másik csak távolabbról, stb.
Ezeket frankón meg lehet csinálni és szerintm visz egy kis plusz szint a játékbe, meg a fegyók töltény mennyisége is változna 2 percenként, az is vicces tud lenni. :) -
xxxpaulxxx #2695 az egyik zombi 60, a másik 90 kilós lenne? -
MrAndree #2694 Vagy nem... :D