5661
  • TheGrinder
    Mi lenne ez a Cold Stream?
  • BAk3R
    tudtok :)
    ugyanúgy steam-es a dobozos is.
  • Kacsa03
  • fearfan
    Egy kis versus mode :D

• Tails
    Dobozost is steamen kell aktiválni, vagy nem ? :D
  • TrashLáda
    Üdv!
    Azt szeretném kérdezni, hogy tudunk-e ismerőssel játszani úgy, hogy nekem Steam-es, neki pedig dobozos verziója van?
  • pyrohun #5440
    Ja hogy az ID-t, jó oké, korán van (vagy késő?) :)
  • pyrohun #5439
    Őőő wut? Miért adjam meg? :) Ígértem? Vagy... nem értem :)
  • MerlinW
    Minden Valve DLC ingyenes. Egyébként csak egy frissítés lesz, hiszen már egy éve benne van a játékban a Cold Stream.
  • Fabio Capello
    Valve DLC, gondolom ingyé lesz.
  • XeeN
    Ezt próbáld ki.

Road To Nowhere 2

(Mellesleg megadhatnád a steam id-det is, így 6 év után. :) )
  • grebber
    Cold Stream DLC-ről lehet tudni mennyibe for kerülni vagy erről semmi hír?
  • Optimus Prime
    Még 1 év után sincs kész? Már egyszer a végét is átírták, meg kapott achit is a Summer Sale alatt. :D Jogos kérdés.
  • Lunki88
    Pedig nem értem mit kéne. :D Arra értettem hogy még ezután is béta állapotban lesz-e? Már többször updatelték de még mindig az van odaírva zárójelben hogy béta.
  • MerlinW
    Ez a kérdést gondold végig még egyszer:)
  • Lunki88
    Ez már végleges verzió lesz?
  • gosumofo
    na júli 24-én jön a cold stream
  • gosumofo
    azért ők nem csak 1-2 évre terveznek előre
    tf2-t is a hl1 motorra próbálták évekig miközben már rég ment a source fejlesztés is 1999 óta
  • MerlinW
    Nem lesz új engine, a Source marad, azt fejlesztik tovább (lásd UE4 motor is gyakorlatilag tovább fejleszett UE3, ahogy a CryEngine 3 is bővített Cryengine 1 - semmi értelme újraírni valamit, ami kész van és működik). 2013-ban jön a Source Linuxos változata, valamint 2014-re terveznek egy nagyobb turbót a Source-on, hogy villanthassanak XBox 720-on.

HL3-ról továbbra sincs hír, azonban az új generációs konzolok megjelenésével rengeteg elfeledett cím fog életre kelni. Nem egy kiadó várja már az új generációt. Ahogy a Epic is arra tartogatja az UE4-et, Valve is lehet hogy arra vár HL téren. Hiszen a konzolok diktálnak a játékiparban.
  • gosumofo
    hl3 meg új engine is biztos készül :)
  • MerlinW
    Valve sosem foglalkozott exkluzívan semmivel. Most is fejlesztik a CS:GO-t, TF2, L4D2, DOTA2, valamint készítik Linux-os Steam-et. Továbbá a Portal 2-höz is jön valami. 300 fős cég, játékonként (a jelenlegi állapotukat tekintve) 10 ember sem szükséges.

DOTA-val kapcs pedig a komoly tempó kicsit vicces, ha azt vesszük, hogy 3 éve fejlesztik. Ma már csak a balanszolás és foltozgatás megy.
  • gosumofo
    húzzák? láttál valamit amit komolyabb tempóban fejlesztenek mint a dota2? hetente jönnek elég komoly patchek
    cs-hez is gyakran, és az ki is jön augusztusban
  • Narxis
    Idő kell a jó munkához.
  • Lunki88
    Ül a seggén a valve úgy látszik. E3-on is semmi új bejelentés. Az új CS is már 1 éve béta lesz lassan, meg ezt a dota-t is húzzák rendesen.
  • pyrohun #5422
    Már mióta nem. És az erdős vége sokkal nehezebb volt mint a mostani :)
  • tutituti
    szólj mikor jó,egyeztetünk haverral.Nekünk a realism,legnehezebben acsi kéne,csak pont egy ember hiányzik:)
  • gosumofo
    hát valamit csinálhatna a l4d team mert tavaly tavasz óta nem sikerült ezt a cold streamet összehozni :D
  • tutituti
    nagyon jó,hogy kooperál a két fejlesztőcsapat:)
    Reméljük oda-vissza dolog lesz.
  • Lunki88
  • Panzeradler #5417
    Talán tunnglen, ha indítasz ott kitudod választani a custom mapot is, bár ez nem 100%, én is ezért vettem meg anno 1500ftért, mert szenvedés törttel multizni.
  • BAk3R
    itt akkor se tudunk warez kérdésben segíteni, meg nem is akarunk. egyébként a kérdésedre a válasz nagy valószínűséggel nem. 2 hét múlva summer camp a steam-en, tutira legalább fél áron lesz a L4D2, vedd majd meg ha online szeretnél játszani.
  • SigS
    Online hogy akarsz ha nem eredeti?
  • DoNLaCeee
    Sziasztok
    Csak azért írok ide mert az off-ba legutoljára januárba írtak
    Az lenne a kérdésem h lehet online játsztani custom mapon? ha igen akk hogy? előre is köszi (ja és persze tört játékom van non steames)
  • darki81
    thx
  • gosumofo
    a játékosokon múlik
  • Narxis
    Eléggé gyengék a zombik. Mutációban játszottunk és szinte mindig a túlélők nyernek. Mondjuk map függő is de azért érezhető különbség van. Vagy nincs igazam?
  • MerlinW
    Innen
  • Verseghy
    Én letöltöttem egy custom mutationt és akkor megjelent a menüben az "all mutation" fül ahol az offical-ök is ott vannak. De elég csak a lobby indítónak meglennie, a többiek tudnak csatlakozni és nyomhatják a játékot.
  • misztic
    Elég érdekes mapbemutató videó: Itt
  • darki81
    ezt hol lehet letölteni?