5661
-
#5446 Mi lenne ez a Cold Stream? -
BAk3R #5445 tudtok :)
ugyanúgy steam-es a dobozos is. -
Kacsa03 #5444 -
fearfan #5443 Egy kis versus mode :D
-
#5442 Dobozost is steamen kell aktiválni, vagy nem ? :D -
#5441 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudunk-e ismerőssel játszani úgy, hogy nekem Steam-es, neki pedig dobozos verziója van? -
#5440 Ja hogy az ID-t, jó oké, korán van (vagy késő?) :) -
#5439 Őőő wut? Miért adjam meg? :) Ígértem? Vagy... nem értem :) -
#5438 Minden Valve DLC ingyenes. Egyébként csak egy frissítés lesz, hiszen már egy éve benne van a játékban a Cold Stream. -
#5437 Valve DLC, gondolom ingyé lesz. -
#5436 Ezt próbáld ki.
Road To Nowhere 2
(Mellesleg megadhatnád a steam id-det is, így 6 év után. :) ) -
#5435 Cold Stream DLC-ről lehet tudni mennyibe for kerülni vagy erről semmi hír? -
#5434 Még 1 év után sincs kész? Már egyszer a végét is átírták, meg kapott achit is a Summer Sale alatt. :D Jogos kérdés. -
#5433 Pedig nem értem mit kéne. :D Arra értettem hogy még ezután is béta állapotban lesz-e? Már többször updatelték de még mindig az van odaírva zárójelben hogy béta. -
#5432 Ez a kérdést gondold végig még egyszer:) -
#5431 Ez már végleges verzió lesz? -
gosumofo #5430 na júli 24-én jön a cold stream -
gosumofo #5429 azért ők nem csak 1-2 évre terveznek előre
tf2-t is a hl1 motorra próbálták évekig miközben már rég ment a source fejlesztés is 1999 óta -
#5428 Nem lesz új engine, a Source marad, azt fejlesztik tovább (lásd UE4 motor is gyakorlatilag tovább fejleszett UE3, ahogy a CryEngine 3 is bővített Cryengine 1 - semmi értelme újraírni valamit, ami kész van és működik). 2013-ban jön a Source Linuxos változata, valamint 2014-re terveznek egy nagyobb turbót a Source-on, hogy villanthassanak XBox 720-on.
HL3-ról továbbra sincs hír, azonban az új generációs konzolok megjelenésével rengeteg elfeledett cím fog életre kelni. Nem egy kiadó várja már az új generációt. Ahogy a Epic is arra tartogatja az UE4-et, Valve is lehet hogy arra vár HL téren. Hiszen a konzolok diktálnak a játékiparban. -
gosumofo #5427 hl3 meg új engine is biztos készül :) -
#5426 Valve sosem foglalkozott exkluzívan semmivel. Most is fejlesztik a CS:GO-t, TF2, L4D2, DOTA2, valamint készítik Linux-os Steam-et. Továbbá a Portal 2-höz is jön valami. 300 fős cég, játékonként (a jelenlegi állapotukat tekintve) 10 ember sem szükséges.
DOTA-val kapcs pedig a komoly tempó kicsit vicces, ha azt vesszük, hogy 3 éve fejlesztik. Ma már csak a balanszolás és foltozgatás megy. -
gosumofo #5425 húzzák? láttál valamit amit komolyabb tempóban fejlesztenek mint a dota2? hetente jönnek elég komoly patchek
cs-hez is gyakran, és az ki is jön augusztusban -
#5424 Idő kell a jó munkához. -
#5423 Ül a seggén a valve úgy látszik. E3-on is semmi új bejelentés. Az új CS is már 1 éve béta lesz lassan, meg ezt a dota-t is húzzák rendesen. -
#5422 Már mióta nem. És az erdős vége sokkal nehezebb volt mint a mostani :) -
#5421 szólj mikor jó,egyeztetünk haverral.Nekünk a realism,legnehezebben acsi kéne,csak pont egy ember hiányzik:) -
gosumofo #5420 hát valamit csinálhatna a l4d team mert tavaly tavasz óta nem sikerült ezt a cold streamet összehozni :D -
#5419 nagyon jó,hogy kooperál a két fejlesztőcsapat:)
Reméljük oda-vissza dolog lesz. -
#5418 -
#5417 Talán tunnglen, ha indítasz ott kitudod választani a custom mapot is, bár ez nem 100%, én is ezért vettem meg anno 1500ftért, mert szenvedés törttel multizni. -
BAk3R #5416 itt akkor se tudunk warez kérdésben segíteni, meg nem is akarunk. egyébként a kérdésedre a válasz nagy valószínűséggel nem. 2 hét múlva summer camp a steam-en, tutira legalább fél áron lesz a L4D2, vedd majd meg ha online szeretnél játszani. -
#5415 Online hogy akarsz ha nem eredeti? -
DoNLaCeee #5414 Sziasztok
Csak azért írok ide mert az off-ba legutoljára januárba írtak
Az lenne a kérdésem h lehet online játsztani custom mapon? ha igen akk hogy? előre is köszi (ja és persze tört játékom van non steames) -
#5413 thx -
gosumofo #5412 a játékosokon múlik -
#5411 Eléggé gyengék a zombik. Mutációban játszottunk és szinte mindig a túlélők nyernek. Mondjuk map függő is de azért érezhető különbség van. Vagy nincs igazam? -
#5410 Innen -
Verseghy #5409 Én letöltöttem egy custom mutationt és akkor megjelent a menüben az "all mutation" fül ahol az offical-ök is ott vannak. De elég csak a lobby indítónak meglennie, a többiek tudnak csatlakozni és nyomhatják a játékot. -
misztic #5408 Elég érdekes mapbemutató videó: Itt -
#5407 ezt hol lehet letölteni?