5661
-
#2933 Ha már az előző oldalak is a NAGY semmiről szóltak, miért ne folytathatnám? -
#2932 hát most nincs jobb dolgom :( -
#2931 FLAME -
#2930 Gondolom magadnak örülsz ennyire. -
#2929 taps. -
#2928 Kijött a dlc? -
#2927 Ezek szerint rosszul hittem. Ha már flamelünk... -
#2926 ezekszerint rosszul hitted. -
#2925 A sok komment láttán, már azt hittem bejelentették a Left For Dead 3-at... -
#2924 internetes fogadásokra milyen dlc jöhetett ki? -
buddabudda #2923 Ez csak annyit jelent, hogy az Autómodelleknél "jött ki a legtöbb dlc" :D.
realee titokban a totall4d-re hírez. :) -
#2922 kettő is ;) :D -
#2921 KIjött a dlc? -
#2920 1. Autómodellek
2. Battlefield Bad Company 2
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. Left 4 Dead 2
5. Just Cause 2
6. German Truck Simulator
7. A nagy szavazó topik
8. FORMA1
9. A magyar mentalitás
10. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.) -
#2919 Sajnos még nem áll jogomban, de kéne ide má valami sürgősségi moderátor . : /
Bejön valaki, és azt hiszi, kijött a dlc kb : DD -
PunkZoli #2918 Itt folytassátok mert kurvára nem érdekel senkit rajtatok kívül
másrészt meg midget fight-nak akartam először elnevezni a szobát, DE
BRIGI adjál nekik haladékot holnap délig, hogy átmásolják a kis kommenjeiket a fent említett helyre, majd töröld a faszba a kommenteket!
BRIGI //who the fuck is alice? -
#2917 úristen :DDDD ez már kemény volt, felét nem tudtam végigolvasni :D
relének meg ja -
gabeone #2916 Voltam olyan dühös, hogy ne lássak meg egy-két korábbi hozzászólást, amit csak most vettem észre. Brigi, te engem hiába szidsz, törölsz és minősítesz, én nem egy papucsállatkád vagyok aki szomorú lesz az elvesztésed során. Én abban az esetben sajnálnálak igazán, ha lett volna legalább 5 olyan játékpartink, amelyek során nem léptél volna ki vagy nem sírtál volna (megjegyzem, igen sok partit kezdtünk el együtt, egy oldalon is és a külföldiek sem kedveltek téged, mert mindig kiléptél és sírtál, szóval nem akartak veled játszani pedig én egy rossz szót sem mondtam rólad..). Bár a sírás után mindig a lelépés következett. A rosszabb az egészben, hogy a viselkedéseddel magaddal rántasz másokat is, olyanokat, akik amikor velem és nélküled játszottak team vs-t, teljesen normálisan, sírás nélkül játszottak az erősebb csapat ellen. Ugyan színesíted a játékostársadalmat a női mivoltoddal, de egyúttal rendkívüli módon rombolod is a viselkedéseddel. A jelenlegi szituációban a verekedést, a durvulást látod (valamint a lehetőséget, hogy bizonyíts, házigazdának alkalmas személy vagy, mert engem ostobának minősítettél és mert jelentettél az adminnak), holott egészen másról, több napon keresztül több alkalmat megélt dologról van szó. Erről már esett szó korábban.. Valamint a vége is az lett, hogy phobossal képesek leszünk meglenni egy ts csatornán anélkül, hogy probléma lenne. Mert nekem eszem ágában sincs őt bántani vagy sértegetni. Ez is értelmetlen lenne, mint ahogy később más értelmetlen dolgot is meg fogok emliteni ebben a hsz-ben. Sok minden jut az eszembe, amit leírok.
Egyébként az adminok jó ha törlik a kommenteket, azért jó lenne fenntartani lecke jelleggel, ugyanis leginkább a counter-strike-ban, sokan tanulhatnának még belőle. Aki esetleg nem tudná: ott rendkívül magas az anyázási ráta, mind warokon, mind pedig publikus játékokon. Pl. Nitro (nem Borbee barátja Nitroexpressz) lehordott mindenfélének, többek között csalónak is, mikor L4D-ben publikus játékon ahol véletlenül találkoztunk, testvéremmel és két idegennel csúnyán elvertük őt és a csapatát. Tettünk rá magasról, nem is reagáltunk rá. Ez egy példa arra, hogy nem foglalkozom mindenkivel. Hülye volt, mert lehettünk volna akár friendek is és játszhatott volna velünk.. De mielőtt arra gondolnátok, hogy hülye lett volna bejelölni barátnak, megjegyzem, hogy megtette.. Egyébként Borbee csapatát kiemelem mint pozitív példát, soha semmilyen körülmények között nem hagynak el egy vs partit. Nagyon dícséretes tőlük, bár ha egy játszma végképp értelmetlen (!), azért nem bunkóság a távozás. A kezdőket javaslom, hogy ne éles team versuson tanítsátok meg, ott ideje sincs felfogni a dolgokat, elég neki egy publikus vs idegen, mix csapat ellen. Sok embert egyébként letöröltem én is a listámból. Nem azért mert haragudhatnék bármelyikre is, de értelmetlen feleslegesen barátnak maradni a steamen. Ha eddig sem sűrűn játszottunk és Brigivel fújnak egy követ a témában, akkor minden bizonnyal később sem fogunk játszani. Minden bizonnyal egy része ezeknek az embereknek amúgy is törölt volna.. Tettem nekik egy szívességet.
Az admin akár törölhet is, talán a szabályokat már réges-régen áthágtuk az oldalon. Azt viszont jegyezd meg Brigi, hogy mindig kisebbségben lesznek azok, akiket az orruknál fogva tudsz rángatni és többségben azok, akikkel normális bánásmód esetén jóban is lehetnél. A levelet lehet, hogy egy órába telt megírni, lehet, hogy csak gyorsan megfogalmaztam és így nem többe mint néhány percbe, plusz amennyibe leellenőriztem a helyesírást. Ha egy ilyen dologba kötsz bele, az a szánalmas, mivel másba nem tudsz.. -
xxxpaulxxx #2915 Ezmiez emberek?
Szófosás?:D -
pH0b0S #2914 Akkor ezúton is szeretnék bocsánatot kérni a viselkedésem miatt, meg hogy elmondtalak mindenfélének. A széthúzásos dologról nem igazán tudok mit írni/mondani, mert én nem mondtam senkinek, hogy álljon mellém, vagy hogy most forduljon ellened. Ez egy vélemény nyílvánítás volt, amit tapasztaltam, azt mondtam. Meg szoktam becsülni az embereket, csak tényleg nem mindegy, hogy hogyan mutatkozol meg mondjuk új társaságokban, legyen az élőben, vagy virtuálisan, a lényeg azonos: a vélemény alkotás.
Amint azt te is tapasztaltad, eleinte rossz véleménnyel és kritikával illettelek, de rájöttem, hogy nem kellett volna elhamarkodottan ítélkeznem, mint azt már írtam régebben.
Én részemről a veszekedést veled és egymás piszkálását hanyagolom. Mással lehet, hogy leszek goromba, vagy esetleg rosszabb is, de ez akkor fog előfordulni, ha ő kelti fel a szunnyadó démont. -
gabeone #2913 De még mindig nem kérték bocsánatot ))
A viselkedésed rengeteget javult, tanulj a leckéből és becsüld meg azokat, akikkel ugyan összevesztél, de még sem árultak el téged. Én elfelejtelek téged, de nem szeretném meghallani, hogy ezek után még mindig rosszakat mondasz rólam. Ha én az erősebb nem élek vissza a helyzettel, nem piszkállak, stb., talán neked sem kellene! A Cs közösség stílusa ne legyen mérvadó.. Többen mondták, hogy felejtselek el, de tudod nem könnyű, ha valaki mindent megtesz azért, hogy ártson nekem. Te megtetted, és miért? Na az volt a nagy hülyeség. -
pH0b0S #2912 A hülye emberek hülyék maradnak, ez amíg a világ kerek, így is marad. Ne szítsunk nagyobb tüzet az erdőtűzből, mert értelmetlen. És egyántalán nem vagy olyan ember, akit elkéne kerülni messziről. Mindenkinek van egy stílusa, ami lehet más emberek stílusával ütközik, ezt már tapasztaltam én is, több emberrel, de mindig meg tudtuk találni az összhangot, csak idő kellett hozzá.
És abban igazat adok, tényleg a bocsánatkérés lett volna a legelső dolog, amit megtehettem volna. De remélem észrevetted, hogy emberből vagyok, és nem holmi "senkiházi".
A hibákból tanul az ember. -
#2911 mi ez a törpepankráció ? : DD -
gabeone #2910 Édes video ))
Az ezt megelőző 2 hozzászólásomat a Briginek írtam.
phobos: ez kell ahhoz, hogy valakiből bunkóból normális gyerek váljon? Miattad, vagyis a helyzet miatt most vannak akik tényleg bunkónak tart és letörölt a steamről )) De nézzük a helyzet jó oldalát. realee-vel újra beszélsz, most teljesen rendben van a viselkedésed és még senki sem bántott senkit sem. Akkor most tényleg rossz ember volnék, akit messze el kell kerülni? Nemááááár! De természetesen a hülyék messze kerüljenek el, ez mindkettőnk érdeke. -
#2909 válasz gombot majd légyszi használd, nem tudom kinek válaszolsz:S -
PunkZoli #2908
MIDGET FIGT!
amúgy meg: kussmá! -
pH0b0S #2907 Szerintem mindenkinek van rossz oldala, és jó oldala, ezt senki nem is tagadhatja. Az én rossz oldalam az, hogy hajlamos vagyok hamar ítélkezni dolgok felett, mint amint azt észrevetted/észrevettétek. De viszont képes vagyok átgondolni dolgokat, csak idő és akarat kell hozzá, én megtettem, és próbáltam így utólag összehozni a "tiszta lappal" megoldást. Ha még mindig úgy gondolod, hogy a legcélszerűbb megoldás a verés, akkor nem tudok már mit mondani. -
gabeone #2906 Ez férfi dolog, mivel az én részemről itt sunyizásról nincsen szó, talán tényleg nem érted miről írok. Hiába a kultúra a nagy világban, azzal nem rendelkezik mindenki. És igen, egy kultúrált ember is folyamodhat erőszakhoz az igazáért. Természetesen nem annak lesz igaza, aki az erősebb, de legalább az ügy lezárul. Én továbbra sem fogom őt sértegetni, ő pedig ezután tiszteletben fog engem tartani. Ami egyébként már bizonyos mértékben elkezdődött, de mint mondtam neki késő. Érdekes, hogy nem bocsánatot kért, hanem mentegetőzött, hogy az nem úgy volt. De ha valaki még a hibáját sem akarja beismerni, ugyanakkor meg akarja úszni a dolgot, még mindig lehet azt mondani, hogy sajnálom, ha megbántottalak valamivel, ha úgy érezted, hogy sértegetlek vagy szervezkedek ellened. Francos ügyvéd kellene egy ilyen ügy megoldásához? Én próbáltam beszélni vele, ő ezidáig nem volt hajlandó beszélni. -
MrAndree #2905 Mindenki? Meglátjuk még azt. :) -
Neoncsoves #2904 meg engem meg lázárt -
#2903 Házigazda! Nyugimán, fórumon maradhatsz. : D -
#2902 Itt mindenki elfogad cukor nélkül is, ha az előttünk regényírásba kezdő úriembert nem számoljuk. -
#2901 30 sornyi sületlenséget összehordani nagy büszkeség, én inkább tartogatom magam az óhatalmas egyetemnek. -
#2900 hát admin nem lesz, az ziher :)
amúgy remélem brigike drága azzal tisztában vagy, hogy hiába a protekció, a közösséggel meg kell szavaztatnod a házigazdaságot :D Szóval kezdj el cukorkát osztogatni ;) :D -
gabeone #2899 Rettenetesen sunyi egy ember vagy. Ha téged megtesznek adminnak, le leszek döbbenve! De hiába kötsz bele egy 50* nagyobb megfogalmazásba annál, amit te vagy képes összehozni, ez a tényen nem változtat! Te sértegetsz engem, holott kettőnk közül te kevered a szart rendszersen.. -
#2898 ott a pont! -
PunkZoli #2897 jujjdesok komment
nekem kéne péz, szóval ha beszólok, valaki beköp és felezünk?
a bunyót meg elkülgggyük a kókuszba 30ezeré -
#2896 Egy verekedés fijacskám (javíts ki Ónagygábor http://www.beszed.hu/konyvajanlo/konyv/1170) de a lehető legtávolabb ál a kulturáltságtól. De még ha okod lenne ilyen elhatározásokat tenni, ha küldött volna neked egy boríték anthraxot, vagy valamit, érted... -
Printszkrineld ezt kérlek, mert holnapra szerintem már nem lesz meg, pedig, ha jól mérem, vagy 40 percet dolgoztál rajta. : D -
gabeone #2894 Brigi, tőled ez igen álszent viselkedés ám. Te most minősítesz engem, holott rólad panaszolnak nekem, amik szerint folyton teszel a fejükre, átvered vagy éppen játék közben hagyod cserben őket. Ilyet vagy ehhez fogható dolgot rólam valószínűtlen, hogy hallottál. Mivel te nő vagy, csinos külsővel, kellemes hanggal és jó játéktudással ezt elviselik tőled, de azért ilyen viselkedés után ne te minősíts engem.. Igen, egy embert elhatároztam, hogy bántani fogok. Senkit sem kedvelhet mindenki, így engem sem, de ez nem jogosítja fel őt arra, hogy szervezési háborút indítson ellenem az interneten, sértegessen és széthúzza a baráti közösséget. De mint állítja, csak egyszer írtam neki egy butaságot az interneten. Nos visszatérve a széthúzásra, ez bizonyos mértékben sikerült neki. Bár azért elgondolkodtató, hogy milyen baráti közösség az, aki egy ilyen szituáció miatt töröl a steamről. Mi nem sokat játszottunk együtt (ennek lehet köze ahhoz, hogy ti folyton publik ellen álltok ki vagy ha nem, veszítés esetén leléptek a vs-ről). Én kedveltelek a hibáiddal együtt, mert vannak jó tulajdonságaid is a rosszak mellett, de ennyi elég is a dícséretektől és kritikákról. A fogalmazásból le lehet szűrni, hogy kultúrált ember vagyok (ellentétben azzal amit phobos állított, ő ugyanis bunkónak nevezett). A mostani helyzet nem egy értelmetlen szócsata eredménye, ugyanis arra nem is került sor. Ő elküldött engem a már tudjátok hová, a hátam mögött lehordott mindenfélének és igyekezett beszervezni, hogy ne szóljanak nekem ha van mondjuk egy battlefield móka. Mindezt úgy, hogy én nem is ismertem őt. Tételezzük fel, hogy bunkó voltam vele és tényleg írtam neki egy butaságot. Mintha nem kapna mindenki ilyet az arcába a steamen. Ugye Brigiről aki minősít engem, az első mondatokban pont ilyen esetekről írtam. Nagy dolog, ezen túl tudja tenni magát mindenki. Gratulálni lehet nekem, de jó tudni, hogy nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja! Természetesen úgy gondolom, hogy kár volt a letörlésért, egyben azért ez a cselekedet elárulja, hogy mégannyira sem voltunk barátok, mint azt a steam kapcsolatlista mutatta.