Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért elsõ és utolsó dlcnek hátha valami nagyot alkotnakXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
akkor már lenne értelme, de így ugye maxi hent a köbön, meg amúgy is 😄
legyen má legyen, folytatni akarom a scavenge-t
Kumiho #2179
Why so serious?
itt a háttér, ami különös jelentõséggel bír XD

Kumiho #2179
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
#2252: azért ez kemény:| Milyen féreg emberek vannak...
Why so serious?
posted by Alden @ 09:24PM on December 14, 2009
Dubbed "The Passing," the first game add-on for L4D2 brings the original Left 4 Dead (L4D1) Survivors down south for a meeting with the L4D2 cast, while delivering new single-player, multiplayer and co-operative gameplay.
Targeted for release in early spring, "The Passing" takes place just after the Dead Center campaign of L4D2. Set in a small town in rural Georgia, players assume the role of the L4D2 Survivors as they meet with the L4D1 characters.
In addition to the new co-operative campaign and associated narrative, "The Passing" will include new arenas for Survival, Versus and Scavenge mode and introduce a new co-operative challenge mode of play. The Passing will also include a new "uncommon common" zombie class, melee weapon, and firearm.
"The Passing will become the most important campaign in the Left 4 Dead story, as all the Survivors are being called together in one campaign," said Doug Lombardi, VP of marketing at Valve. "It will also be a huge offering of new gameplay content, with something new for every game mode plus a new uncommon common and weaponry."
Why so serious?
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Sztem egy peccs nem fog bajt okozni, a plusz tartalmaknál lehet gebasz. DoW2nél a Last Stand DLC volt a problémás, az kb a L4D Survival módjához hasonló teljesen új játékmód volt DLCként kiadva, fõmenü átalakítással, stb... És lehet, hogy pár napon belül megoldották a magyarítását, de ezt mi már nem tudjuk, azóta senki nem használ magyar Steamet és DoW2-t az ismerõsök közül...
Igazából nem tudom, azt hiszem, hogy a területi/nyelvi beállításoktól és a windows nyelvétõl függ, hogy mi az alapértelmezett. De nem biztos. Nekem alapból angol volt, valamikor két éve, mikor elõször telepítettem Steamet, és azóta fenn van.