5661
-
#2973 Amitől féltem: Physx... Jah, mer a havok nem tömi a zsebed az nvidia-val ellentétben... Zsír újabb fejlesztő adja be a derekát ennek a kamu szarnak... Reméltem, hogy source-ba nem építik be ezt a szart... -
Neoncsoves #2972 nem kamu -
#2971 annyira retekunalmasak má ezek az április 1-jei kamuhírek.. -
#2970 -
#2969 Nagyszerű... Gondolom ezt is ugyanaz az engine hajtja majd csak felturbózva. Így legalább nem lesz sokkal nagyobb gépigénye. Azért a játékosok reakciójára kíváncsi leszek. :) -
Neoncsoves #2968 Bejött az amitől féltünk...L4D3 -
#2967 Eveneens! -
#2966 Happy April 1st. -
#2965 A következő patchben Physx támogatást kap a játék. -
#2964 jóvanmá :D:D -
#2963 nekem csak 366 -
#2962 kijött a dlc!!! steam resi és szedi is 488 mega! -
#2961 sztem auto heal kéne, mint a legtöbb mai gémben -
#2960 mer nem lázárral jáccol :DD -
Neoncsoves #2959 igen, xezer pakkot kapunk, épp ezért kurvára értelmetlen az inf oldal... egyszerre támadni meg szervezett csapat ellen lehetséges, csak éppen nem hatásos. mivel már 8 infected van, ezért sosincs olyan hogy 3 hunter 1 smoker. 2-3 normál támadós infit rak be mindig, +1 boomer vagy spitter. De ha elolvastad volna amit írtam, hogy szervezettebb csapat ellen... akkor értenéd miért döglünk meg első 3 percben :)
akkor is szar ez a rész az 1hez képest versusban. remélem balanceolják ezt a szart... l4d2 steames fórumon kb 72 oldalnyi írás van ezzel a kurva sok medpakkal kapcsolatban -
#2958 mer fáj neki : / húzza tőle a lábát
egyébként nem a tűztől lassul, hanem, ha lövik -
#2957 aki többet sebzett, az kapja a több pontot. -
#2956 Ezért a kulcsszó az EGYSZERRE támadás, tudod, úgy szügségtelen a gyógyulás, mert egyből meghónak jó esetben : D -
#2955 Relécske,
Mi is, Ti is ugyanúgy xezer pakkot kapunk a pályán, mégis Ti valamiért az első 3 percben meghaltok. Miért lehet ez vajon, hm... ?
Egyébként abszolút szerver függő, volt , hogy összesen egyet találunk csak egy pályán + pirulák..
-
Neoncsoves #2954 hja, ha ismered a társaidat akkor lehet jókat játszani mert alázzátok az infeket... nem nehéz.
másik vicces dolog, hogy a tank miért lassul le a tűztől? :) a tűz nem hat lassítóan tudtommal... még survivorokra se -
#2953 jól mondod, bár én azért nem törlöm, szoktunk jókat játszani:) -
Neoncsoves #2952 Ja a legviccesebb meg a szar hitbox. Charger, jockey simán lecsúszik a survivorokról, a tankkal alig lehet elütni valakit közelről. Persze a legjobb amikor saferoom előtt az összes infinek berak 30mp respát, azt akkor nesze kapd el őket... egy jobb csapatnál 30mp az kb a map 1/4ét jelenti -
Neoncsoves #2951 Kell ide az a balance patch kurvasürgősen... Ha 1 összeszedettebb csapat ellen játszunk akkor esélytelen infecteddel normálisan játszani. Nagy nehezen a lófaszt nem sebző jockeyval meg smokerral leszeded a fél hpjukat, erre találnak 4 medpakkot meg 4 pirulát meg 1-2 adrenalint... plussz tele vannak molotovval meg pipeal, meg fasz tudja mikkel. L4D1ben versusban örültünk ha egyáltalán 1 hp pakkot találtunk a pályán (pedig sokkal jobb volt ott a sebzése az infeknek) itt meg annyi van 1 pályán mint l4d1-ben 1 kampányban összesen. Talán egyedül a 10v10nek van értelme mert ott arányba van a medpakk a játékosszámmal. 10 survivorra jut 4 medpakk, ez a normális arány aminek kéne lennie és max 1-2t találnak... Ráadásul ez az új pontszámolási rendszer lófaszt nem ér, mivel nem számít a bevitt sebzés semmit max pontot kapnak akkor is ha az összes kb. 1 hpval jut be... Hol a régi HP Bonus meg hasonlók? Én mondom kibaszott casual lett ez a játék én asszem letörlöm a balance patchig a jó büdös picsába az egészet... -
xxxpaulxxx #2950 agreed -
#2949 szánalmas kis malymok vatyunk gabonával és a saját ürülékünkkel dobáljuk egymást -
xxxpaulxxx #2948 nincs jobb dolgotok, mint anyucitok szoknyája mögül fórumozni? -
gabeone #2947 Lássuk a nyilvánvalót: Igen, nem a topicba való a téma. Igen, nem tartozik másra. Igen, számomra is kellemetlen. Igen, bizonyos tekintetben sajnálom. Nem, privátban nem lehetett elintézni. Nem, ő nem volt velem hajlandó beszélni. Nem, a sértegetést nem volt hajlandó befejezni. Miután elhatároztam, megtalálom, miután rádöbbent, ez komoly: elgondolkozott a viselkedésén. Tételezzük fel, hogy amiket írt (én azokkal a hsz-ekkel békéltem meg), komolyan írta. Akkor egy bunkóból normális ember vált. Nem vitatkozik majd többé másokkal (legalábbis nem így), megbecsüli a régi bajtársakat, akikkel összeveszett és teamspeaken ha esetleg találkozni fogunk, sem engem sem mást nem fog kellemetlenül érinteni a találkozásunk (őt sem fogja erről én biztosíthatlak). Tehát alapvetően a javára vált a dolog.
Talán túl sokat nézel tv-t, talán más az oka, de szerintem ne akarj túl okos lenni és megfejteni dolgokat. Láthatóan nem megy. Viszont mintha most csak hajtanád a régi témát és szítanád a feszültséget.
Lássuk a további nyilvánvalót: privát üzenetben nem lehetett megtalálni. Ami a sztárságot illeti , hahaha, ezt ugye te sem írtad komolyan?! De mindegy is, inkább ne reagálj, ezzel a gondolatoddal idiotizmusra utalsz. Lehet, hogy szár akartam lenni, lehet, hogy kemény, lehet, hogy egyik sem, lehet, hogy csak korrekt, sosem fog számodra kiderülni, mert nem ismersz és az olvasottakat sem értetted meg. Lehetne vége már. -
#2946 Azért mert ez az internet, és ugyanúgy, ahogy neked is van lehetőséged harcolgatni mindenkivel, szájkaratézni, másnak is van. Te sem vagy jobb nála. Mert ez NEM a való élet. Te is gabeone néven vagy ő is becenéven, nem véletlen az elnevezés: ÁLNÉV. Miért kell akaratoskodni? A való életben nem megy, vagy nem tudod kiélni magad? Szedd össze magad, mert így csak olyan embereknek bizonyítasz, akiket kurvára nem érdekel. És ha felidegesíted magad minden alkalommal, nem merem mondani mire utal.
Sőt, szétcseszed a topikot (LEFT 4 DEAD 2 topik csak szólok).
Miért nem lehetett ezt privátban elintézni? SZTÁR VAGY!! Ezt hívják feltűnési viszketegségnek?
Abban is biztos vagyok, hogy vagy nem sokat interneteztél, vagy nincs régóta interneted, vagy nagyon fiatal vagy.
MERT
Ezen ismérvek alapján fordul elő az amit csináltál, és gondolom csinálsz más fórumokon is.
MERT aki régóta netezik, nem fitalal, vagy eleget töltött már a neten, elfogadja, hogy bárki aki a monitor mögött van bármit mondhat, megtehet, mert ez NEM a való élet.
Én csak megmosolygom azt amikor sérelem ér, vagy látom valaki túl komolyan veszi magát a neten, ezt javaslom neked is!
. -
#2945 sztem már unalmas a téma
amúgy nem jön a DLC márciusban :( -
gabeone #2944 Radikális, kemény és igazságos! Ez vagyok én, aki nem hiszi, annak mondanám, hogy járjon utána, de inkább mégse. -
gabeone #2943 Ha mindenki úgy viselkedne online módon, mint ahogyan személyesen is viselkedve, konfliktus nélkül maradna a játék és egyúttal a fórum is. Ami pedig elgondolkodtató lehet, hogy ti mit tennétek abban az esetben, ha valaki úgymond rátok szállna: szidna a fületek hallatán és a hátatok mögött is. Képzelem, hogy némám tűrnétek, ami csak természetes.. )) Komolyra fordítva a szót: a problémán túl vagyunk. Számomra elegendő dolog, ha kisbarátunk elgondolkozik a viselkedésén és változtat rajta. A bántalmazás, még ha hihetetlenül is hangzik, a végső megoldás számomra Szükség esetén azonban lelkiismeret furdalás nélkül teszem meg. Az életben is kiállnék magamért, online az interneten miért ne tenném meg? A következőt általánosítva írom le: ha nem is szimpatizálunk valakit, még mindig képesnek kell lennünk vele egy játékban, akár egy oldalon is probléma nélkül meglenni, vagy ha mégsem tudunk így tenni, nekünk, akik utóbb csatlakozunk be a játékba, kell kilépnünk.. Ahelyett, hogy másokat bevonva halmoznánk a kellemetlenséget. Dicséretes, hogy ha ezt a mentalitást eltanuljátok. Mondjuk nekem elment a kedvem az online közösségtől. Azonosulni nem tudok az ilyen mentalitásokkal, és bizony elfogadni sem tudom. Ezért talán jobb kimaradnom a közösségből.. -
#2942 Mi van akkor ha a végére csak egyetlen egy túlélő marad? Akkor is feláldozza magát? XD -
#2941 Remélem, tök random lesz, minden kampány végig vitelekor, hogy ki hal meg. Azaz, melyik játékos dönt úgy, hogy mártírhalált hal : D -
#2940 Kis keresgélés után rátaláltam erre a cuccra a steamen amit meg lehet venni, ezen az látható, hogy a boomer feltálalja a kis Billyt. Remélem ezzel arra céloznak, h Bill fog elhullani -
#2939 Hát 3 napja nem olvastam most feljövök olvasgatni a játékrol erre mit látok,vezsekedés ,veréssel fenyegetözés,tiszta ovi.Kanyarodjunk vissza inkább a topic lényegéhez. -
#2938 Volt má verekedés?
képt! -
#2937 Ehhh. Látom Sg hű marad a színvonalához :D Szedjétek szét egymást, én addig játszom. -
#2936 Gyökerek. Azt hittem kijött a Passing. -
Neoncsoves #2935 nem hivatalos forrásból úgy tudom nem márciusba jön ki a dlc -
#2934 Mer sokat kell majd törölnöm : D
Vagy a betévedő moderátornak