Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevallom öszíntén,nekem nem eredti játékom van,d szeretnék a haverjaimmal játszani,de nem tudom hogy csináljam...
Tudnátok segíteni nekem?:S
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Eredeti játékom van, mindent megcsináltam, regisztráció stb. és a menû után mikor tölti az elsõ fejezetet a töltés vége felé, lefagy a játék, vagy leáll az egész gép. Próbáltam offline-online is. Vaami ötlet? Mi lehet hiba? Ha valaki tudja, köszönöm elõre is a választ.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A Left 4 Dead 2 lett idén az Év FPS játéka ! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Damage Given to "Venusaur" - 109 in 6 hits
Damage Given to "Skadrist" - 24 in 1 hit
Damage Given to "Spongeman" - 77 in 2 hits
Damage Given to "Sticks" - 72 in 3 hits
Mindezt Tankként. Venusaur-t háromszor kellett megütnöm, hogy földre kerüljön, miközben már piros volt. Pill-t, adrenalint nem használt.
<object width="380" height="344"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="380" height="344" flashvars="videoid=1aea62"></embed></object>
emlékszem még a SOF2-s idõkben szilveszter hajnalban, viszonylag korán hazaértem (4 körül), és poénból nyomtam egy kört, de csak feltételes módban sikerült, ugyanis folyamatos TK volt, ráadásul USAS-szal 😄
kis reklám.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
fullosan letöröltem a steamot és alapértelmezett (C meghajtó, program fiels)helyre installáltam a steam-et
újra raktam a játékot, azóta megy
Harmadikra sikerült eljutni a helikopterig, botok persze kilóméterekkel lemaradva, gondoltuk megvárjuk amíg a horda incapeli õket... Erre bejött a tank, engem megölt, másik srác kicsalta majd visszaszaladt (addigra már lefeküdtek abotok)
A helikopter meg elment vele meg a hullámmal.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
haver, te trippelsz 😄
Amúgy most esett le, hogy te vagy a LunkiXD
Eddig csak annyit néztem hogy L4D-s gyerek, aztán most látom hogy a neved is bele van írva a logobaXD😄