5661
-
#3013 A korhatár a boltokra vonatkozik. Törvénytelen ELADNI fiatalabbak, mint a karikába írt szám.
Ellenben ez csak egy javaslat, meg hogy X év alattiaknak szülői felügyelettel ajánlják.
Attól még leültetheted elé a három éves gyereked, az nem törvénytelen. -
#3012 Na jó persze nem azt mondtam hogy nem jogos de úgyse tartják be (általában). -
#3011 -
#3010 Lehet, hogy szerinted baromság, de a törvény előírja a korhatár besorolást, és egy zombis játéknál, ahol darabokra lősz egy már amúgy is hulla, rothadó zombit, jogos a 18-as karika.
-
#3009 Szerintem ez a korhatár tök baromság mert a nem hc játékosok azok ugy se fognak ilyennel játszani akik meg azok azok meg vagy 10 éves koruktól(átlagban) már simán játszanak mindennel amit szeretnek ha meg torrentesek akkor meg ami a kezük ügyébe kerül...És nekem volt haverom aki csak nálam tudott Riddickezni mert nem volt 16 (igen 18 as játék de annyitól engedte) és anyja nem engedte neki... sztem ez alapján baromság nem engedni... Am nekem is nézi a 3 éves testvérem amikor épp senki nem foglalkozik vele azt jön azt nézi, sőt rángat is hogy ő is játszani akar... -
#3008 első naptól megvan a l4d 1-2 és még mindig nem tudtam eleget gamelni a 2vel, mert a fos net miatt nincs mit tenni egyelőre, jobb meg jódarabig nem lesz. -
Neoncsoves #3007 csak már szeretnék játszani az új játékmódokkal... meg a nagy balance dolgot is nagyon várom, hátha végre játszható lesz annyira a 2. rész mint az első... -
#3006 nincs ezzel semmi gond, gőz sebességgel jön. -
Neoncsoves #3005 ahhoz képest hogy márciusra ígérték a dlc-t kicsit csúsznak... -
Rony94 #3004 Értem hogy most Steam-en olcsó meg minden. De nincsen bankkártyám, a szüleim meg nem fizetnek ilyenekért. Szóval csak rendes bolt jöhet szóba(CD Galaxis, 576 Kb). De itt meg még mindig 10 000Ft. -
Suttyó20 #3003 A monitor írja ki.
De nem értem miért, eddig semmivel nem volt gondja. -
#3002 A Steamen a Left 4 Dead 2 ára lecsökkent 22,49€-ra! -
#3001 Most őszintén, miben különbözik a cod attól, hogy én gyerekkoromban a haverjaimmal kommandóztunk, meg játékpisztollyal kergettük egymást? Ugyan az, csak a cod virtual, és nincs levegőn a gyerek - ami mostanában lehet, hogy nem hátrány :DD
L4D viszont erős, szakadó emberek nem tesz jót. -
#3000 Ezt mi írja ki? A win, vagy a monitor? -
Suttyó20 #2999 Sziasztok! Az a problémám, hogy mind a két résznél azt írja ki, hogy nem megfelelő szinkronizáció. Win 7-em van és minden driver friss...
Előre is köszönöm a segítséget. -
#2998 na hát kalofgyuti lobbiban is mennyit hallani, hogy megszólal valami ilyen kismalac hangon...
-
Neoncsoves #2997 Szerintem ha játék mellett normális nevelést kap a gyerek akkor nem fogja az ilyesmi befolyásolni... Mivel szórakozásként fog a játékra tekinteni nem pedig vérkomoly akármire... Persze azért véres cuccoktól nem árt kímélni egy 3 éves gyereket -
#2996 kéne több sötét pálya a 2-be :| -
#2995 ez a nap sztorija:D kíváncsi lennék, pár év múlva ez észrevehető hatást vált-e ki nála. majd tájékoztass :D -
#2994 Az apjának 1 gramm agya sincs. A gyerek egyedül indítja a játékot. Mindegyik spec infnek van neve: Füstös, Dagi, Sírós néni, Karmolós, Csúnya bácsi (jockey), Futós... Az egész gyerek 100cm és kb 13 kiló... Az én fiam még nem is nézheti. (Azt már meg sem említem, hogy MW2-t is játszik a kis srác.) -
#2993 na nemár, 3 éves az már durva:D apjának is sok esze van, no offense -
#2992 Az egyik cimborám 3(!) éves kisfia is ezzel játszik, szóval mit vársz egy 15 évestől? A minap egy kislányhangú gyerekkel játszottam együtt, aki 8 éves volt. No comment... -
#2991 akkor nincs miről beszélni:) -
#2990 -
Rony94 #2989 15 vagyok bazz. -
Rony94 #2988 Nah ez az, Steam kilőve(nem mindenkinek van bankkártyája). -
#2987 17 dolcsi ebayen -
#2986 most volt nemrégen féláron elérhető steamen.
figyelni kell.
mindig lemegy néha-néha. -
Rony94 #2985 Már egy éve megvan nekem az L4D, de már számomra unalmas. Megszeretném venni a 2. részt de az meg nekem túl drága, nem éri(10 000Ft). Nem tudjátok hogy a közeljövőben lemegy-e az ára? -
PunkZoli #2984 Én meg úgy látom, hogy egy amúgy is színvonaltalan oldal talán megengedhet magának egy ilyen álhírt, vagy pl a gamestar az alan wake pc megjelenést, de egy olyan oldal, ami ad magára még ma sem tesz ki ilyeneket, mert az ront a renoméján. Természetesen összegyűjteni az áprilisi tréfákat, vagy feltűntetni, hogy a következő 5 hírből egy tréfa játszik, mint vicc, de csak úgy, ha másnap akár pirossal kiszedni, hogy ÁLHÍR volt.
Az meg külön vicc, hogy valakit felzaklatnak ezek, vagy szomorú lesz, hogy átbasszák, de istenem, miért látogat ilyen oldalt? Legaljaság :)
Az meg végleg a legszánalmasabb, ha valaki benyel egy egy ilyen hírt a jóhiszemüsége miatt? (vagy mint fentebb írtam az életben nem gondolná, hogy ilyen szintre süllyed az ő kedvenc kis oldal :DD -vagy blablabla és nincs annyie esze, hogy észrevegye hol jár)
végtelen ciklus -
Neoncsoves #2983 nem lényeg -
#2982 nem hogy örülnének az emberek annak, hogy valaki még foglalkozik április 1-jével ebben a rohanó világban, nem, még szidják meg elmondják minden hülyének -
Neoncsoves #2981 l4d3 teaser ami ápr 1.-re készül az miért tartalmazzon l4d1-2es elemeket? :) egyébként lehetett volna jobb, de inkább az volt a célom, hogy sokan megnézzék, elhiggyék aztán meg megkapják a szopatást az arcukba. legközelebb csinálok egy jobbat -
buddabudda #2980 Azt hittem már, hogy legalább valami jó videót vágtak/ál össze az 1ből és 2ből, de nem. Ez nagyon gyenge volt. -
MrAndree #2979 Ez se rossz. Relé koma ezt velem még annyiban tetőzte délelőtt, hogy rámírt, hogy vegyem meg a Steam accountját mert ő eladja és vesz egy X-Boxot. Hülye április elseje. :) -
#2978 béna. -
Neoncsoves #2977 Aki nem hiszi, annak itt a Teaser videó -
#2976 -.-" nőjjmáfel
Rédzs, Te is -
#2975 -
#2974 De remélem csak áprilisi tréfa...