Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Le akartam törölni a Left 4 Dead 2-t hogy ne foglalja a helyet,majd késõbb felrakhassam,és nem tudtam uninstalálni mert nem találta az uninst000 fájlt.Mondom jólvan akkor kézzel töröltem az egészet,registrybõl szerintem már nemsikerült annyira jól.Ha fel akarom rakni az installer 1mp bevillan majd kilép és ezt csinálja akármit kezdek vele
pls help
1.
L4D ikonra jobbegérgomb ->> tulajdonságok. Itt -console -t kell beírni a " karakter után a célnél, tehát így kell kinéznie:
"...\Left 4 Dead\left4dead.exe" -console
2.
Indítsd el a játékot, beugrik a konzol, ide írd be ezt: bind F9 toggleconsole
vagy amire szeretnéd bindelni és utánna már kiszedheted a parancsikon mögül a "-console"-t mert az adott gombbal elõ fog jönni a konzol bármikor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gratu😄
most nem volt min röhögni
Amint 20 Euro alá esne rögtön lecsapnék rá az tuti ! <#vigyor>#vigyor>
Benkõ Szabolcs 1988?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Degecibuta 😄Ddd
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azzal is megy a multi ugyanúgy?
mi a gond???
az off-topikba feltettem 1 kérdést 1-2 napja, de sajnos ismételten nem hozza be a firefox az off topikot (mint az esetek 95%ban... -.-"), így ha valaki talált megoldást a problémámra, kérem küldje el PM-be. köszi 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ