5661
  • buddabudda
    Juhúú, holnap estére már ki is próbálhatjuk az új DLC-t.

Hatalmas kreativitásra vall a Valvetól a Realism Versus játékmód bevezetése, sokan még így megvilágítva sem találják meg társaikat. Ez lesz a ragequitterek kedvenc játékmódja :D.
    Viszont a Chainsaw Massacre játékmód biztos jó poén lesz, főleg ha jön a tank, már ha lesz benne.
  • Narxis
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/ezen-a-heten-jelenik-meg-a-the-passing-dlc
  • Rip
    Zombihang "felmondásához" (inkább felhörgéséhez) nem kell Mike Pattonnak lenni :)
  • dronkZero
    Aha, hát sok sikert hozzá, hogy akárcsak megközelítsék Mr. 1000 Voices szintjét... :P
  • LasCar16
    :DDDDDDDD
  • Rage47
    lascar eljött a te időd:D
  • Spészgószt
    Szeva mindenki!

Kedves L4D rajongók, aki esetleg tud róla, annak sem árt, de aki nem, annak meg főleg szól az alábbi felhívás!
    ZOMBI HANG kerestetik!
    Akit érdekel a linken megtalálja mit kell tenni!
    További jó Zombulást !
  • ronso

bármit kapcsolok letöltött mappot ez van..
  • ronso
    sikerült müködik..köszönöm
  • ronso
    se telepiteni se semmi?
  • ronso
    oké köszi
  • csoli31
    A Steamen belül, a kelékek fülnél van olyan hogy Left 4 Dead 2 Add-on Supoort. Nem kell vele csinálni semmit, csak letölteni.
  • ronso

Üdv bármilyen mappot letöltök ilyen a kép miért ???
  • MrAndree
    Tehát magyarra fordítva 3-4 hét múlva DLC... :D
  • buddabudda
    A héten DLC!!! + Valve time :)
  • Rowlend
    Mac-en is menni fog? Akkor ideje elköszönnöm a Windowstól :)
  • Neoncsoves
    Van egy weboldal ami azt írja, hogy valószínűleg 27.én jön ki a DLC (a STEAM 27.én jön ki OSX-re [MAC] és ezért gondolom aznap adják ki a DLC-t)
  • Rip
    Fasza! :)
  • LasCar16
    http://www.youtube.com/watch?v=CPbLjdv68Uo

összedobtam egy képösszeállítást e remek dzsoni kess számra, a videó is készülőben^^
  • djjeges
    Rájöttem, hogy konkrétan mi volt a baj. Ki kellett kapcsolni a Spyware Terminátor-t. Szóval ha valakinek is ez lessz a baja, akkor csak kikell kapcsolni ennyi az egész.
  • djjeges
    Mostmár nemkell segítség srácok!Feltelepítettem XP-re, és ott jolmegy, nem akadozik.
  • djjeges
    Amikor először letöltöttem a l4d2-t akkor razor1991-es volt demó verzióban, és ottis ugyanez volt a gond, aztán a teljest töltöttem le, és ott valahogyan már megszünt ez a probléma.
  • djjeges
    proci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs)
    ram: 2048MB RAM
    merevlemez: 500GB
    vidikari: NVIDIA GeForce GTS 250 GDDR3
    operációs rendszer: Windows 7
  • ZsirosKenyer
    Az a furcsa, hogy a multicore rendering kikapcsolása mindenkinek megoldotta a problémáját. (amúgy a megjelenés óta már fixelték a dolgot, úgyhogy nyugodtan visszakapcsolhatjátok)

A warez verzió ment rendesen?
    Írd le a géped konfigját!
  • tototto
    akárhányszor feltelepítheted de csak egy account alá, de nem hiszem hogy az a megoldás
  • tototto
    és milyen géppel játszol, mert lehet kevés hozzá nem?
  • djjeges
    Persze tegnap elött vettem, feltelepítettem. aztán tegnap még csak néha, kb 2 másodpercig akadt meg. Máma elindítottam, és ha pl felveszek 1 pisztojt akkor 10mp.-ig vagy akár több időre megakad a kép/hang. Esetleg ahoz lehet köze, hogy régebben letöltöttem és úgy nyomtam vele? Vagy újrakéne telepíteni, csak nemtudom, mert valaki azt monta hogy csak 1x lehet telepíteni?
  • ZsirosKenyer
    Eredeti?
  • djjeges
    Már rosszabb mint volt!lowra tettem a grafikát minden kikapcsolva természetesen azis amit mondtál, és akkor is akad. Amikor nemis jönnek zombik semmi, csak megyünk a folyosón akkoris megakad :@
    nem hogy valami kódot kéne beírni a consolba? Lécci írjatok helpet, mert élvezhetetlen így a játék
  • djjeges
    Offoltam, de nem változott semmi, ugyanúgy akad :S
    És nem a géppel van a gond, mert max grafon sem akad úgy
  • LasCar16
    multi-core renderinget offold
  • djjeges
    Van 1 olyan problémám, hogy a L4D 2 gyakran csinálja azt, hogy a hang és a kép megakad kb. 3 mp.-ig. Nálatok is szokta ezt csinálni, vagy csak nálam? Ha csak nálam pls írjatok segítséget
  • Rip
    Így van. Sosem mondtam az ellenkezőjét.
  • LasCar16
    fát se adjanak nekik :DD
  • XeeN
    A gyermek nyelvén a "fa" a játékbeli baseball ütő. :)
  • Neoncsoves
    Confogl 2.0
    akit esetleg érdekel a balanszolt játékmód :)
  • dronkZero
    Nemám az a hülye, aki bézbóllütőt ad _felügyelet_nélkül_ a kiskorú gyereke kezébe...
  • Doom 4
    Na ez igen durva idáig tényleg nem szabad hogy fajuljon a helyzet, neki már csak a passziánszot engedném...
    Am, !sok! minden (mert azért van ami nem) a nevelés kérdése, nálunk is ha a tesóm verekszik akkor apám (ő a leghatásosabb, tőle még az u.tesom is félt ha kiabált(vele is sok gond volt)(am meg eddig senkit nem ütött meg felnőtt korában)rászól akkor sírva elvonul azt kész.
  • Rage47
  • XeeN
    [spoiler]A lenti kis srác a hétvégén játékból hátba vágta a 11 hónapos unokahúgát egy méretes fadarabbal. A kislány volt a zombi (négykézláb mászott), Ő meg a "fával" (baseball ütő) elintézte... Ezek után a fiamat is engedem játszani, hátha az apja vadászfegyverével agyonlövi majd a csúnya zombikat az oviban... Azt hiszem ez a történet sok mindent megmagyaráz. A "karika" valóban túlzás egy kicsit, de szerintem jobb vele, mint nélküle.[\spoiler]