Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen vagyok egyébként ilyen kurvaokos. 😛 Jó kis wiki.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az operációs rendszeren is túl...
Az is tetszene, ha mindenféle special uncommon zombie lenne minden pályán, tehát nem lenne lekorlátolva, hogy a Dead Centeren csak CEDA zomik hazma suitba.
Az operációs rendszeren is túl...
És ilyennel találkozott már valaki?
"On rare occasions, if a Witch is approached from behind, she will not immediately notice that Survivor. But if she begins to stand and comes under large amounts of retaliating gun fire (from about 3 Survivors), instead of targeting the one who shot first, she will cover her head with her hands and try to run away. If she cannot escape the Survivor's line of sight, she will simply stand in a defensive position, covering her head. This sight is extremely rare since Witches are usually killed before they gain the opportunity to retreat. "
Szal aszongyahogy:a Wiccs ha már morog, és felállt, és elkezdik legalább 3-an lõni, akkor elkezd menekülni, miközben fogja a fejét. Ha nem tud kimenekülni a túlélõk látóterébõl, akkor beáll "védekezõ pozícióba", eltakarva az arcát.
Láttatok már ilyet?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kár, hogy én még egyikõjükkel sem találkoztam... 😞 Bár még az is lehet, hogy igen, francnak van ideje ilyesmire figyelni. 😊
Balance okok miatt vették ki
Ez mi a fasz? 😄
A L4D nagyon szórakoztató és poénos, de néha hiányzik belõle az igazi félelem és reszketés 😊
Én sem vagyok annyira oda érte, de heti 1-2 kört szoktam vele játszani, de ha egyszerre kapnék invite-t mind a két gémhez, nem lenne kérdés hogy melyiket indítsam el(L4D).
Why so serious?
Ronda, szar, unalmas, fantáziátlan, és ha már egyetlen kört lejátszottál, akkor láttál mindent, amit a játék nyújtani tud. Ja, és csak szar koop, ami egy rövid ideig érdekes, de nagyon hamar unalomba fullad.
A L4D végtelenszer tartósabb, na meg full multi, a koop mellett...
Kumiho #2179
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Amúgy boccs, hogy múltkor nem válaszoltam, amikor azt mondtam, hogy majd írok, csak apám lecsapta párszor az áramot😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
121.4 hrs / 719.3 hrs
Jót nem jelenthet 😄DD
Már kezdtem is örülni amikor a végén kinyögi azt hogy "sajnos a felhasználóneved és jelszavad is kell" hát azonnal elhajtottam melegebb éghajlatokra majd töröltem a rákba. Gondoltam leírom ide is nehogy valakit átbasszon.