Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sztem állítsd angolra a nyelvet hátha úgy egyértelmûbb
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
amúgy kurvajó kis DLC lett ez, bár azt hiányolom belõle hogy a Realism Versus nem állandó mod csak Mutation...
Nagyon izgalmas... fõleg a 2. pálya, amikor kb semmit nem látsz és jönnek a zombájok😄
Mondjuk lehetett volna hosszabb is... de legalább így belefért még mozifanatikusok éjszakája elõtt😄
A nagy 7es találka viszont nem durrant akkorát mint ahogy vártunk rá😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem a 2. pálya jobban bejön mint az összes eddigi alap map.
Nagyon hasonlít az elsõ rész pályáihoz, ahol kis sötét szobákba lehet beszorulni, ahol néha igazi mosh-pit hangulat alakul ki a zombik között😄
Bejönnek nagyon ezek az ammo-ládák is, ahol egy hétre elegendõ pipe vagy molo van. (néhol pill meg adrenalin)
Láler mikor jön a horda és megállás nélkül adagoljuk mind a négyen a molo-t magunk köré. Piromániámat tökéletesen kielégíti az anyag.
Mutations is kiváncsivá tesz, pl az Ultra Realism kifejezetten komolyan hangzik 😊
Egyszóval én elégedett vagyok :]
On PC:
L4D2_DEV_1, L4D2_DEV_2, L4D2_DEV_3, L4D2_DEV_4, L4D2_DEV_5, L4D2_DEV_6, L4D2_DEV_7, L4D2_DEV8, L4D2_DEV_9, L4D2_DEV_10
wtf?
Chainsaws
First Man Out
Four Swords Men
Hardcore
Head Shots Only
Last Man One Earth
Linear Scavenge
M60s
Max Specials
Mutations 1
Mutations 2
Mutations 3
Mutations 4
Mutations 5
Mutations 6
Mutations 7
Mutations 8
Mutations 9
No Health Versus
Realism Versus
Temporary Health
Ultra Realism
Versus Survival
Vip Target
kép
Szegény Billt meg el se temették, ott hagyták megrohadni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aztán meg realism VS. Nagyon szivatósra sikeredtek a mapok is meg maga a játék mód is. Viszont az új fegyver az M60 sztem egy nagy rakás xar.
meg az összes olyan semmilyen, azon kívül, hogy ellis meg zoey elejt egy-két szót.. kb csak olyan kirakati bábok, semmi személyes kontakt az új karakterekkel, ráadásul a franc fogja a magasban nézegetni õket.. no meg 3 lófing pálya. Lehet, hogy ingyé van, de ingyé fanok is jobbakat dobnak össze.
Azé plusz egynek jó, de kampányban egyszer is elég volt végigvinni, majd jöhet a vs, arra kifejezetten szivatósak a mapok..
Kumiho #2179
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
643 Members | 16 In-Game | 56 Online | 0 In Group Chat
TOTALL4D | Left 4 Dead Community - Public
639 Members | 16 In-Game | 48 Online | 0 In Group Chat
Left 4 Dead Hungary - Public
211 Members | 8 In-Game | 22 Online | 0 In Group Chat
ezeken kívül van még vmi magyar group?
A 2. pálya kifejezetten para, fõleg a végefelé. Tetszik, hogy az alap pályákkal ellentétben itt szûk folyosókon kell poroszkálni.
Nem tudsz csak úgy lelépni a tank elõl, csak futás hátra, aztán reménykedj hogy nem jön szembe semmi 😊
Egyelõre csak COOP-ban próbáltam, de VS-ben veszett nagyokat lehet majd szopatni ezekben a kis sikátorokban 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiváncsi vagyok majd az elsõ részhez érkezõ DLC-re, hogy miként hal meg...
nagy britannia lemaradásban ezekszerint.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?