Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
LOL. Pont az ilyenek miatt nem játszok magyarul. A másik meg az egyik acsivment neve: Kemény menet nedves érkezés XD
Amúgy sztem állítsd angolra a nyelvet hátha úgy egyértelmûbb
balee4
Gyerekek melyik a közelharci fegyó a tomfa? Nem a baseball ütõ? Az achievement miatt kérdezem, már csak ez hiányzik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Doom 4
oks

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

elitehun
De mivel kéri a CD keyt ezért dobozos
balee4
De akkor nem is kér CD-key-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Doom 4
Nem feltétlen mert ha steamon veszi nincs se papír se doboz.

Rage47
de ha már ez gondot okoz, sztem ne is telepítsd 😄
Rage47
megfogod a dobozt, kibontod, és találsz benne egy papírkát. annak a hátulján van a keyed, úgy emlékszem
Narxis
😄 írd be a cd key-t.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mmovar
sziasztok. nem tudom telepíteni, mert kéri a cd key-t. valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám felrakni?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

realism versus akkor is elférne állandó modként... végre élvezhetõ a versus is a játékban

Jó ez a mutation... legalább változatos marad😊 Bár szerintem egy idõ után tuti berakják õket állandóra...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

XeeN
degeci vagy. ugyanabban a topikban leírtam a megoldást 😄 a parancsikon mögé ennyit kellett volna írnod csak: -clearbeta

HF
A DLC jó,és tényleg tartották a szavukat, a Dark Carneval fináléján megcsinálták a sarkot is 😄

zzeN
Köszi, de már megoldottam (letöröltem az egész Steamet). A blob kitörlése nem segített nekem. Ez a rohadt beta skin miatt volt, steam fórumán is írták.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rage47
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989138606&no=20679
zzeN
Kb. 2 órája próbálok bejelentkezni, de a "Steam is temporarily unavaiable" üzenetet dobja ki. Ennyi leterhelõdtek volna a szerverek??

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nem is baj hogy nem durrant nagyot ...

amúgy kurvajó kis DLC lett ez, bár azt hiányolom belõle hogy a Realism Versus nem állandó mod csak Mutation...

Király kis kieg ez!
Nagyon izgalmas... fõleg a 2. pálya, amikor kb semmit nem látsz és jönnek a zombájok😄
Mondjuk lehetett volna hosszabb is... de legalább így belefért még mozifanatikusok éjszakája elõtt😄
A nagy 7es találka viszont nem durrant akkorát mint ahogy vártunk rá😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
Fasza lenne, ha tudnék játszani -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

LasCar16
fasza lenne, ha nem lépkedni ki mindenki ellenünk.. továbbra is

#acm

nyafi-nyafi 😊

Nekem a 2. pálya jobban bejön mint az összes eddigi alap map.
Nagyon hasonlít az elsõ rész pályáihoz, ahol kis sötét szobákba lehet beszorulni, ahol néha igazi mosh-pit hangulat alakul ki a zombik között😄

Bejönnek nagyon ezek az ammo-ládák is, ahol egy hétre elegendõ pipe vagy molo van. (néhol pill meg adrenalin)
Láler mikor jön a horda és megállás nélkül adagoljuk mind a négyen a molo-t magunk köré. Piromániámat tökéletesen kielégíti az anyag.

Mutations is kiváncsivá tesz, pl az Ultra Realism kifejezetten komolyan hangzik 😊

Egyszóval én elégedett vagyok :]

Fabio Capello
köszi ^^

To celebrate the launch of "The Passing" DLC this Thursday Valve employees will be playing on the PC between 11am-5pm PDT and then on the 360 from 7pm-11pm PDT using special accounts. To play with someone from Valve just friend one of the following:

On PC:
L4D2_DEV_1, L4D2_DEV_2, L4D2_DEV_3, L4D2_DEV_4, L4D2_DEV_5, L4D2_DEV_6, L4D2_DEV_7, L4D2_DEV8, L4D2_DEV_9, L4D2_DEV_10

Steam is temporarily unavailable, please try later.

wtf?

Fabio Capello
amúgy valaki nem tudja, hol lehet csekkolni hogy tolják a valve-sok a játékot?

Mutationsben milyen modok lesznek:
Chainsaws
First Man Out
Four Swords Men
Hardcore
Head Shots Only
Last Man One Earth
Linear Scavenge
M60s
Max Specials
Mutations 1
Mutations 2
Mutations 3
Mutations 4
Mutations 5
Mutations 6
Mutations 7
Mutations 8
Mutations 9
No Health Versus
Realism Versus
Temporary Health
Ultra Realism
Versus Survival
Vip Target

kép

mármint kiknek lesz szívás a map... surviknek vagy infeknek? 😄 jelenlegi kampányokon az infek szopnak 😊

Biztos azért, mert akkor a tank elleni védekezés annyiból állna, hogy mindenki odamegy eléjük, meg a kanna betöltését is szinte lehetetlen lenne megakadályozni.
Szegény Billt meg el se temették, ott hagyták megrohadni.

Doom 4
Ja és így sv realismbe nem voltak, akkor (valszeg) a sima vs-bõl is hiányoznak majd az eredeti túlélõk.

SötétBarom
Faszomat.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Doom 4
Na az elõbb végigtoldtuk kampányban megcsináltuk azt az acsit amikor a tankot a végén mi nem lõjük csak az eredeti túlélõk.
Aztán meg realism VS. Nagyon szivatósra sikeredtek a mapok is meg maga a játék mód is. Viszont az új fegyver az M60 sztem egy nagy rakás xar.

böröczk
hát amúgy egy büdös szót nem ejtettek billrõl...
meg az összes olyan semmilyen, azon kívül, hogy ellis meg zoey elejt egy-két szót.. kb csak olyan kirakati bábok, semmi személyes kontakt az új karakterekkel, ráadásul a franc fogja a magasban nézegetni õket.. no meg 3 lófing pálya. Lehet, hogy ingyé van, de ingyé fanok is jobbakat dobnak össze.
Azé plusz egynek jó, de kampányban egyszer is elég volt végigvinni, majd jöhet a vs, arra kifejezetten szivatósak a mapok..

Kumiho #2179

Doom 4
Én most töltöm 1,4 Mb/s-el jön 😛

Narxis
Szerintem is, Valve megint jót alkotott. Megyek is és újrajátszom a campaign-t. 😄

drogosgeci
Left4Dead.hu - Public
643 Members | 16 In-Game | 56 Online | 0 In Group Chat

TOTALL4D | Left 4 Dead Community - Public
639 Members | 16 In-Game | 48 Online | 0 In Group Chat

Left 4 Dead Hungary - Public
211 Members | 8 In-Game | 22 Online | 0 In Group Chat

ezeken kívül van még vmi magyar group?

szerintem veszett jó <#eljen>

A 2. pálya kifejezetten para, fõleg a végefelé. Tetszik, hogy az alap pályákkal ellentétben itt szûk folyosókon kell poroszkálni.
Nem tudsz csak úgy lelépni a tank elõl, csak futás hátra, aztán reménykedj hogy nem jön szembe semmi 😊

Egyelõre csak COOP-ban próbáltam, de VS-ben veszett nagyokat lehet majd szopatni ezekben a kis sikátorokban 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A L4D1-es karakterek közül mindenkinél Bill halt meg?
Kiváncsi vagyok majd az elsõ részhez érkezõ DLC-re, hogy miként hal meg...

Lunki88
Köszi, már lent is van. <#eljen>
Rage47
steam options download
Lunki88
Lehet hülye kérdés, de hol lehet szervert választani letöltéshez? o.O
Rage47
mit vársz ingyé😄
XeeN
Sajnos a kezdeti lelkesedésem unalomba fulladt... Ennél azért többre számítottam...

Rage47
ukrán content szeróról maxszal jön
Narxis
jeeeeeeeeeeeeeeeeee, DLC

balee4
És most akciós a játék steamen, 15,07 euró, tehát 4000 Ft körül van. Én holnap megveszem. 😄

XeeN
Nagyon tetszik! Új zenék, stb... A Fallen survivor medkitet, pill-t és molót is dob egyszerre. 😊

bertino
nekem még el se kezdte, pedig én UK-ból vagyok <#idiota>

nagy britannia lemaradásban ezekszerint.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FSpofon
nem akar vki 4packet venni? jó ára lett (11 eur/fõ)

Arab money

Nekem atomgyors, elõbb jött 40 kb/sec-el is...

Why so serious?