5661
-
#3613 Érdemes megvenni az első részt IS, ha szeretnék beruházni erre a játékra? -
Neoncsoves #3612 legalább ha nekimegyek a survivornak, vigyem már el... többször is előfordul hogy fullnekimegyek csak éppen lecsúszik ez a rakás szar -
MrAndree #3611 Azt már megcsinálták. Amikor kijött akkor is elkaptad ha fél méterrel elmentél mellette, most néha akkor se ha nekimész. Szerintem nem kéne már tovább csinálni mert még rosszabb lesz. -
Neoncsoves #3610 charger hitboxot mikor akarják megcsinálni? -
#3609 Mai patch tartalma:
Charger now receives 300 points for any Survivor that is insta-killed.
Charger now receives 100 points for any Survivor that is insta-incapped by a charge.
Any infected that causes a Survivor to stumble into a "ledge hang" situation will receive 50 points.
Bullets that first pass through an infected character before striking a Survivor are now ignored as friendly fire.
Tanks go into a stasis when they spawn and leave stasis when the human player takes over.
Tanks do not attack when they are in stasis.
Tanks in stasis are invisible but still show a glow to the infected team.
Tanks in stasis cannot be set on fire. -
gabeone #3608 Gyerekek, agyatlan rusht csak a gyengék ellen lehet csinálni. A jobbak ugyanis megfingatnak. De rush természetesen ott is lehet és ez egyben érthető is. Ki akarja várni arra, hogy az erős csapat újra támadjon? -
xxxpaulxxx #3607 -
#3606 nem azt mondom h minden szar helyre be kell nézni, lehet ezt ésszel is csinálni tempósan, egy pillanat alatt át lehet vizsgálni 3 szobát pl, de nem úgy h valaki rohan és nem néz hátra, aztán meg ő lepődik meg ha nem mennek a többiek -
Neoncsoves #3605 jó zene -
#3604 Már vártam mikor süti el valaki ezt. De igazad van, ha már ennyit emlegetik. -
Pio #3603 Nesztek rush:
-
#3602 Én sem értettem soha.. a rush = haladás... az a baromság mikor minden szobába benéz mindenki, szöszölnek, stb. Túlélés a cél nem? Akkor rássolni, azaz haladni kell:) Az ellenfél dolga, hogy ezt megakadályozza:)
Próbáltam ezt már megmagyarázni a többieknek is, de neeem:) Ha nézelődünk, centinként haladunk előre, az gyakorlatilag annyit jelent, hogy tálcán kínáljuk fel magunkat:) Na meg ezért 2 óra minden VS. Simán le lehet zavarni 1 óra alatt:) -
Neoncsoves #3601 még mindig jobb mint olaszoknak emg juvenak szurkolni -
#3600 mondod te aki ma is ész nélkül úgy előrementél mint vmi pub hülye -
Neoncsoves #3599 rusholni a legszebb és legegészségesebb dolog -
#3598 Ma megszereztem ezt az Achievementet: Guardin' Gnome, avagy törpe cipelés 3 pálya részen keresztül. -
MrAndree #3597 Ezért nem publikolok... -
#3596 Ki tudnak borítani a szerencsétlenek, ma is sikerült.
Aktuális mutation, az oldalamról elfogytak az emberek, mit ad isten túlélőként 3 bottal nyomom 4 játékos ellen. Felcsillant a szemem, nem kell várni a lemaradókra, szerencsétlenkedőkre, indulás!
Csodálkoztam is milyen könnyen elértünk a pálya 50%-áig erre becsatlakozik egy játékos és mit ad isten elindul visszafelé a pályán...
Írok neki hogy jöjjön de valahogy nem érti, mindkét bot megy utána mert természetesen lenyomják majd végre mintha megindulnánk erre megint visszafordul a botok mennek felkelteni engem meg elkapnak.
Na itt léptem ki a francba. Mondjuk inkább az a típus vagyok aki ilyenkor kilép szó nélkül ahelyett, hogy elküldje a társait a f@szba. -
#3595 Van vagy 60 jó játékos, normális steam ismerősöm. Vagy hozzájuk csatlakozom, vagy csinálok egy "csak barát" szobát és perceken belül megtelik:) Pub szerveren csak az első résszel játszom. -
MrAndree #3594 Azért képtelenek kivitelezni mert képtelenek együtt maradni. Az más hogy ha az ellenfél minuszban van, esetleg mind a 4 halott akkor sietünk ahogy tudunk, meg az is természetes, hogy nem nézünk be minden egyes sarokba, de a megállás nélküli hülye rusholás nálam megöli a játékot. -
#3593 Én mindig menüből. Quick match vagy play online, még sosem találkoztam ilyen problémával. -
#3592 Egyébként ti hogy kerestek szervert versus-hoz? Simán a menüből, vagy konzolból openserverbrowser parancsal? Nálam az utóbbinál van egy olyan hibajelenség hogy ha valamiért nem tudok csatlakozni egy szerverre, akkor megfagy a menü és nem reagál bárhova is kattintok... Ez csak nálam van így? -
#3591 Nincs benne taktika?
Mégsem nagyon bírják kivitelezni az emberek? :)
Azt bírom amikor az első roham után mikor a támadók meghalnak, a túlélők meg nekiállnak szöszmötölni meg nézegetni ahelyett, hogy legalább respawnig haladhatnának.
Tegnap is abból állt a játék, hogy hátrafelé nézegettem vajon jönnek-e már utánam, majd beugrottam egy ablakon, elkaptak, a másik 3 le sem sz*rt hagytak megdögleni.
Szóval én azt mondom, hogy egy összehangolt rushoz kell a legtöbb taktika...
Tetszik ez a mutáció, csakúgy mint a versus survival. Jó lenne ha utóbbit véglegesítenék. -
MrAndree #3590 Nem igazán szeretem az agyatlan rusht, nincs benne taktika, csak futni kell ész nélkül. -
#3589 Magyarul fejvesztett, összehangolt rush-olás vagy gyors halál:) -
#3588 Healthpackocalypse, nincs medkit az életed meg folyamatosan megy lefelé. Ja és versus :D -
MrAndree #3587 Mi az új mutáció? -
aztomka #3586 Cím alapján erre nem gondoltam volna. De most már legalább nem 2 óra egy VS játék. -
#3585 brutális az eheti mutáció :| -
#3584 és ez nem is fog megváltozni :] -
Gabe18 #3583 Üdv!
Mai nap csatlakoztam a zombi irtók táborához.Ha lenne hozzám hasonló kezdő szinten lévő egyén aki játszana,vegyen fel Steam-en: Gabe_18_
Egyelőre offline próbáltam,de k...a sok a zombi... -
#3582 nem. -
#3581 másnál is kaka most a sztim? -
#3580 ak játszani akar pl most, annak steamen ColdF :) -
gabeone #3579 Én dronkzero-val értek egyet, a left 4 dead 2t sokáig csak azért játszottam, mert megvettem. Úgy 1 hónapja viszont, egy hasznos zombi update óta tényleg jó játéknak tartom.
Ellenben ez a játék tényleg csapatfüggő. Egy jó játékhoz 8 jó ember szükságes :/ Cs-ben egyedül is elnevetgélek a játékon, csak legyen kikre lőni. :) -
Neoncsoves #3578 én ezt letudom annak, hogy anno l4d1 idején ehhez hasonló játék nem nagyon volt... a 2. rész is ugyanarra a játékmenetre/élményre alapoz és ezért nem érezzük újdonságnak a dolgot. -
#3577 Az első része tényleg ért annyit. Ezt már százszor megbántam, hogy megjelenéskor vettem meg. Nem maradtam volna le semmiről, ha most venném meg töredék áron. -
#3576 Ez a játék 10k-ért is jó vétel volt. -
gabeone #3575 Egyre többen veszik meg világszerte a left 4 dead-eket. Ahogy csökken a játék ára, az a játékos is megveszi, aki inkább pl. counter-strike párti. Sokan játszanak magyarok, de az ismeretlen külföldiekkel is nagyon jókat lehet játszani. Itt a legtöbben toplistás áron vettük meg a játékot, és azt hiszem mindannyian azt tanácsoljuk, hogy ennyi pénzért tényleg jó vétel ez a játék. -
#3574 Ööö itt komplett hadjáratokról van szó, az a lényeg, hogy kipróbáld:) A felfedezés öröme stb. Egyébként a 75-80% feletti értékelésű anyagok mind jók.
Én már nem is nagyon játszom gyári pályákon, 100+ óra után igen unalmasak:)