Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
-Valahonnan megszerezted a játékot, kérj ott kódot!
- Itt mindenki megvette az eredeti játékot, ha kötekedni akarsz a játékosokkal, javaslom neked inkább a world of warcraft fórumot, ott nem csak megvették, de még havidíjat is fizetnek!
- A kocka dolog pedig erõs túlzás. Persze van kivétel, de a többség teljesen egészséges és normális. (Csak nem szeretek a kihívást, ergo nem szeretnek veszíteni.)
- A játék megéri a 4-6000 ft-ot. Egy jó baráti társasággal sokat tudsz játszani. Ez egy tipikus multiplayer játék. Arra lett tervezve, hogy mindenkinek megérje megvenni..
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
GET OVER HERE!
GET OVER HERE!
GET OVER HERE!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Why so serious?
Majd a játék menüjében lévõ Blog Postba kiírják.
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár biztos jobb, mintha az on lányt parasztfordításban nézzük : D
Kumiho #2179
Why so serious?
( ._.)
Ha warezkodsz, tanulj meg crack-et/cd-key-t, akármit keresni...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Vedd meg aztán majd akkor nem kell itt puzyskodni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Why so serious?
ÚÚúú. Ezek kecijók lesznek. De direkt nem töltöm le. Feeling, hogy minden héten más 😊
Amik talán a izgalmasnak ígérkeznek:
Headshot Only (coop) - Self descriptive, commons only die with headshots.
Madness (coop) - There are TONS of common infected, they are VERY angry and there are no S.I., you have enough trouble as it is.
bonus:
Last Man On Earth (singleplayer) - It's you... against the S.I. (extremely scary)
Ez sem rossz, emléksze maz elsõ résszel szórakoztam úgy hogy megöltem mindenkit az elején és egyedül mentem. komolyan parább volt mint egy FEAR. Nem a hangok vagy effektek miatt, hanem elég volt egy rosssz lépés és egy S.I. legyalult a gennybe.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azért volt nekem is furcsa, mert beírtam a szótárba és nem talált ilyen szót. Most tonfa=gumiBot? 😄