5661
-
#3653 nekem a 4870-es kártyám volt, olyan hogy azzal fűtöttem télen, de ha nem akarsz szarozni ezekkel a dolgokkal, próbálld meg hogy leveszed az ház oldalát, és kész! nekem bevállt anno. és ha igy sem jó, én csinálltam olyat is hogy egy olyan ventillátort itányitottam rá, amivel magunkat hűtjük, ha meleg van :D -
#3652 Előre is bocs az OFF-ért:)
Jó esetben semmi baja semmminek, a fagyást csak az aktuális túlmelegedés okozza (ilyenkor a hardver hibázik, kihagy, lelassul, "félreszámol", stb).
Legtöbb esetben a RAM-okon nincs hűtés, max borda. Első körben ha húzva van a rendszer, vissza kell állítani alapállapotban. 1066-os RAM-ok esetében azokat 800-ra állítani (ez segített sokaknak). Persze csak a nagy meleg ideje alatt, ősztől mehet minden normálisan.
Következő lépés; kell szerelni egy vagy több ventilátort a házba. Valami oly módon, hogy szívja el vagy fújja le a memóriákról a meleget.
Legjobb módszer a jól bevált elől (beszív) hátul (kifúj) 1-2db 12cm-es pörgő, esetleg ha van rá lehetőség oldallapra (beszív) vagy ház tetejére (kifúj) még egy 8-12+ cm-es daráló. Utóbbival okosan kell bánni, mert összekuszálhatja a légáramlatot. Ezt színezett levegővel/füsttel lehet tesztelni, látod hogy merre mászkál a zoxigén a házikóban:)
Processzor 70-80 fokosan még okés, VGA 100 fokig, merevlemezek 50-ig (60-ig de az már nagyon határeset). Ha az ház belső hőmérséklete 60 fok fölé megy akkor a memória modulok általában 100 körül vannak, ami nem egészséges. 40-50 max ami normális működést biztosít.
HWMonitor (is) mutatja az adatokat, ingyen letölthető.
Perpill ilyen az enyém 33 fokos tetőtéri izzasztóban:
-
JasonXXX #3651 Értem. -
Hellsing47 #3650 ha garanciás még akkor vissza kell vinni oda ahol vetted, ha nem akkor bizony újat kell venni -
JasonXXX #3649 Mit lehet tenni a dolog kijavításában? Csak ne kelljen költeni rá pls -
JasonXXX #3648 A zümmögés az enyhe kifejezés de úgy van, ahogy mondod -
#3647 Ha úgy néz ki a dolog, hogy megáll a játék, elkezd a hang ismétlődő zümmögést adni, majd összeomlik a játék vagy a rendszer, akkor igen. -
JasonXXX #3646 És ha kilépés után még működik a rendszer akkor is? -
#3645 beindult a buli -
#3644 Rendszer túlmelegedés szokta okozni. (Többnyire a RAM-ok, és a VGA). -
JasonXXX #3643 Sziasztok!
Játszom az első résszel és egy idő után beakad a kép és a hang és lefagy. Azt írja ki, hogy az exe fájl nem válaszol. Szerintetek mit lehetne csinálni? -
Pio #3642 -
#3641 Aki jól nyomja, és van mikrofonja, és szeretne magyarokkal játszani, az írjon! -
#3640 szerintem, multiban vidd a küldetéseket -
#3639 Megvettem, haladgatok a single hadjáratban is, de néha multizom kicsit... Ez a survival mód nagyon jó, bár csak hét percig bírtuk a zombik ellen... -
Pio #3638 Játékban blogra kattintva jobboldalt a szavazás. -
Neoncsoves #3637 15. Heti Mutation -
#3636 hol? -
Pio #3635 Na tessék, mondtram én, a Valve is tisztában van vele, hogy ez több, mint egy játék, dolgozik bennük a hivatástudat, nézzétek csak meg az e heti szavazást! -
#3634 -
Pio #3633 Ahelyett, hogy fikázzátok a játékot inkább játsszatok, kell a gyakorlat, hamarosan itt a zombi apokalipszis!
Kis segítség (érdemes nagyban nézni):
-
#3632 ja, kár, hogy eddig az első két mutáció tudott annyira lekötni egyáltalán, hogy meg is nézzem.. parasztvakítás az egész mutáció cucc, realism vs-t meg már dlc-vel ki akarták dobni szerintem.. -
abszolút, már csak amiatt is első rész mellett teszem a voksot, borderlandsszel is majdnem a lábhiány miatt nem játszottam : D -
#3630 az első rész jobb, mert:
ócsóbb
több csapatmunkát igyénel
left 2-t a bénák is játszhatják
nagyobb kihívás az első rész, több a profi, jó játékos, több csapatmunkát igényel, jó csapat ellen nehezebb a limitált infectedek miatt, és fordítva..
jobb karakterek
ó és nem mellesleg a pályák is jobbak, némi parasztvakítást leszámítva, amit a második rész nyújt. -
#3629 Én sokkal jobban elszórakoztam az 1. résszel, mivel az még a teljes újdonság erejével hatott... A 2. rész közel sem nyújtotta azt az élményt, amit az 1. Túl korán jelent meg a 2. rész, ezért nem nyújtott akkora szórakozást a nagy újdonságok hiánya miatt, mivel az 1. részt rongyosra játszottam.
A legérdekesebb, hogy ezt a pont a Valve csinálta meg, akiknek ugye a határidőkkel gondjaik vannak... Erről itt valahogy megfeledkeztek, de a HL2: Ep3 meg sehol -
Neoncsoves #3628 tudom én viccnek szántam. "Minek láb?" -
#3627 Van akinek tetszik, hogyha lenéz maga elé és látja a lábát, nemcsak úgy "lebeg" -
#3626 Na meg mindkét rész teljesen más stratégiát kíván, mind VS-ben a kevesebb special miatt, mind az egyszemélyes módba a szintén kevesebb special illetve a fegyverek miatt. Emellett pl. smoker irányítható kapás után, hunter-t könnyebb ellökni, nagyobbat ugrik, boomer messzebbre köp, stb. Szóval más.
Az első rész pályái elérhetők nem hivatalosan a második részhez is, de az nem ugyanaz. -
Neoncsoves #3625 minek az -
#3624 a 2ben nincs a karakterednek lába -
#3623 Mindkét játék jó, hisz az 1 nem lett rosszabb - mert az istencsászár - a 2 kijövetelével. Persze a 2 szebb, több a fegyver, több és nagyobb a pálya, új zombik és más helyszín. Szerintem, aki eddig nem vette meg az 1-et már ne is vegye, a 2 most akciós. -
#3622 szerintem is -
#3621 Én mindkettőt megvettem, szerintem meg két különböző játékról beszélünk. -
#3620 Nekem is csak a L4D2 van meg, de ez is elég nekem, nem kell mellé az 1 is -
#3619 a második részben vannak közelharci fegyverek,defibrillátor plusz spitter,jockey charger spec. infként,így többféleképpen lehet taktikázni a vsben, és akkor az új játékmódokat nem is említettem, realism-ot, realism vs-t, scavange-t, és ezek mellé minden héten jön új mutáció is, tehát nagyobb élményt nyújt, összetettebb -
#3618 De akkor az első részben teljesen más pályák és szereplők vannak, tehát ez a két játék differenciáltan más ebből a szempontból? -
#3617 dehogy jobb az első, ebben több az újdonság, nincs kempelés, mindkettőnek megvan a maga feelingje, szerintem felesleges megvenni az első részt -
MrAndree #3616 Az első jobb. -
#3615 Ezt kicsit kifejtenéd? Mennyire űbereli a 2. rész játékélménye az elsőétől? Miben különböznek? -
#3614 Nem feltétlenül...