5661
-
#3693 Ketten elég húzos experten. :> -
#3692 A mostani mutációval gyerekjáték egyedül is. Mondjuk már csak pár óráig tart a dolog. -
#3691 kéne nekem olyan gamer, akivel profi szinten végiglehetne nyomatni az alap kampályokat :) (mikrofon kötelező) -
#3690 Life's a bitch. -
#3689 mindenhol ezt csinálja, érik a banán -
#3688 akkor koltozz ki es lesz, ha mar flemelesen kivul mast nem tudsz.
pont, mint a mafia 2 topicban -
#3687 nincs mindenkinek angol fizetése jó gépre -
#3686 nagyon lazak azok a fekete fust (?) texturak -
#3685 ifjú házasok XD
-
#3684 Ha több lenne a zombi, akkor jobb lenne. -
#3683 Játszd Experten, esetleg még Realism móddal. :D -
#3682 hát igy hogy se tárazni nemkell, meg sem sporolni az ammoval, igy elég noob only! sztem sh!t -
#3681 Sikerült, tök könnyű volt így megcsinálni az Experteket. A TK-zásról annyit, hogy szinte semmivel sem durvább, mint a szokványos fegyvereknél (tapasztalatból írom :)) -
#3680 Szerintem igen, de egy véletlen mozdulat és a társad össze is esett :D -
#3679 Ezzel az új Mutationnel megadná az Expertes achit? -
#3678 Pont nekem találták ki ezt a mutationt -
#3677 elég vicces, ha belefut valaki a tűzvonalba, ugrik is a fele hp-ja... :D -
#3676 Az egeti mutations Gib Fest.
Nincs más nagy fegyver csak M60, alapból és végtelen tárral. :D
Egy hétig így bárki Rambo lehet. -
#3675 a combat knife úgy áll a survik kezében, mintha fogyatékosok lennének köbö, még szalonnázni se lehetne azzal a kéztartással, nemhogy zombit belezni :D:DD
#3673: üdv a Valve szerverek világában. Szokj hozzá, ha nincs haver jó nettel, vagy egy ismerten jó szeró, akár fél óra is elmehet azzal, hogy szervert találjatok. Amúgy, ha jól láttam, valami update volt úgy egy órája, lehet hogy az volt a ludas. -
#3674 de csakazertis magyarazzak a hulyeseget, pedig max magukat tudjak elhitetni ezzel a maszlaggal. -
Richardix #3673 Meg tudja valaki mondani, hogy most mi az anyám kínjáért nem tudok csatlakozni sehova, se saját játékot indítani? Eddig nem volt probléma, most meg nem tudok csatlakozni, ha meg tudok akkor akkora lagggépezetekbe kerülök h csak na! -
MrAndree #3672 Ennek semmi köze a lámákhoz, mi haverokkal is dumálunk. Ez egy mikrofonos játék, ennyi. Nem CoD ez, ahol menni kell és ész nélkül lőni. -
MrAndree #3671 Azért kell mert mikrofon nélkül a büdös életben nem fogsz senkivel megbeszélni egy támadási tervet. Illetve majd ők megbeszélik helyetted mert mire leírod az érveidet a nap is lemegy. -
#3670 tudja vki milyen plugint vagy mit kell leszedni hogy minden fegyver bennelegyen a játékban, ugy ahogy a németeknek? meg láttam a l4d1-ből karaktereket is a 2-ben :D -
#3669 ezt legjobb haverokkal játszani, TS-en beszéllni, és egymást megvárni, és ugy minden szép és jó :) -
Richardix #3668 épp ezért kell összeszokott csapattal menni.. ilyen után kutatok. -
#3667 sajnos ebben a dologban rage véleményét kell osztanom... túl sok a hülye ember ahhoz hogy megengedd a mikrofonmentességet :] -
#3666 a legtöbb ember láma, szal szükség van rá, hidd el:D -
Richardix #3665 gyenge érv... nem kell miki ahhoz, hogy ezt észrevegyék. -
#3664 mert mire leírod hogy szaggat a hunter, szétszaggat a hunter :]
persze ez csapatfüggő is. ha jól összeszokott a brigád és figyeltek egymásra, akkor nélkülözhető.. -
Richardix #3663 Miért is nem? -
#3662 -
#3661 meg a volt NDK-sok, nem ? -
#3660 pedig akkor nem fognak veled játszani csak a ruszkik :) -
#3659 en se hasznalom, kivaloan megvagyok nelkule. -
Richardix #3658 pedig bezony nem használom. -
#3657 pedig ez bizony mikrofonos játék... -
#3656 használd -
Richardix #3655 sziasztok! Ma vettem meg a játékot ("kemény" 4 ezerért :P) és afféle játszótársakat keresek, ide/PM-be lehet írni...
Mielött elfelejtem: Mikrofonom nincs (illetve van, csak nem használom)
Ui.: 2 kar, 2 láb és egy fej megléte kötelező!!! -
JasonXXX #3654 Na most fogtam egy álló ventillátort és közvetlenül ráirányítottam a gépház belselyére. Ettől a lábam majdnem lefagyott és már nem lépett ki és írta ki, hogy baj van az exe fájllal. Helyette minden üzenet nélkül lép ki. A hűtés megoldva. Mi lehet még a hiba?