5667
  • MerlinW
    Öööö ott a magyar Steam közösség, chat-el, üzenőfallal, statisztikával, mindennel... miért kellene Xfire-t használni?:)

• darki81
    Üdv! Megnyitottuk a Left 4 Dead 2 -es xfire oldalt, aki játszik a játékkal és megszeretné osztani a képeit-videoit másokkal, amit játék közben készitett, az csatlakozzon hozzánk! xfirén tudunk egymásnak irni, és steamba felveheti az egyik a másikat ha ugy gondolja, és mehet is a hentelés!!!
  • Geri8
    Hellósztok!

Keresek left4dead2 kampányokra társakat. Nem profi hardcore gamereket, hanem mint jómagam, lelkes újoncokat, akik végigtolnák a kampányokat multiban.

xfire; steam: fgeri8
  • rager
    Régebben volt egy ilyesmi céltábla spray képem:
    http://onlinemediarelations.co.uk/images/20000522target.gif

Lilás színű volt, vagyis a játék eredeti alap spray képei között volt, de már nincs meg. (Nem én adtam hozzá.) Ismeri valaki?
  • darki81
    van még 1-2 haver, aki tud valamit, csak nemmindég tudnak jönni.. De ha gondolod gyere fel HUN TS-re!
    xct vagy m@k szoba
  • MerlinW
    Gib fest-el nem az:)
  • SötétBarom
    Ketten elég húzos experten. :>
  • MerlinW
    A mostani mutációval gyerekjáték egyedül is. Mondjuk már csak pár óráig tart a dolog.
  • darki81
    kéne nekem olyan gamer, akivel profi szinten végiglehetne nyomatni az alap kampályokat :) (mikrofon kötelező)
  • SötétBarom
    Life's a bitch.
  • Rage47
    mindenhol ezt csinálja, érik a banán
  • bertino
    akkor koltozz ki es lesz, ha mar flemelesen kivul mast nem tudsz.

pont, mint a mafia 2 topicban
  • FSpofon
    nincs mindenkinek angol fizetése jó gépre
  • bertino
    nagyon lazak azok a fekete fust (?) texturak
  • darki81
    ifjú házasok XD
  • Nohab
    Ha több lenne a zombi, akkor jobb lenne.
  • Optimus Prime
    Játszd Experten, esetleg még Realism móddal. :D
  • darki81
    hát igy hogy se tárazni nemkell, meg sem sporolni az ammoval, igy elég noob only! sztem sh!t
  • Jaka923
    Sikerült, tök könnyű volt így megcsinálni az Experteket. A TK-zásról annyit, hogy szinte semmivel sem durvább, mint a szokványos fegyvereknél (tapasztalatból írom :))
  • Nohab
    Szerintem igen, de egy véletlen mozdulat és a társad össze is esett :D
  • Jaka923
    Ezzel az új Mutationnel megadná az Expertes achit?
  • Dj Tommy
    Pont nekem találták ki ezt a mutationt
  • Fabio Capello
    elég vicces, ha belefut valaki a tűzvonalba, ugrik is a fele hp-ja... :D
  • Optimus Prime
    Az egeti mutations Gib Fest.
    Nincs más nagy fegyver csak M60, alapból és végtelen tárral. :D
    Egy hétig így bárki Rambo lehet.
  • Fabio Capello
    a combat knife úgy áll a survik kezében, mintha fogyatékosok lennének köbö, még szalonnázni se lehetne azzal a kéztartással, nemhogy zombit belezni :D:DD

#3673: üdv a Valve szerverek világában. Szokj hozzá, ha nincs haver jó nettel, vagy egy ismerten jó szeró, akár fél óra is elmehet azzal, hogy szervert találjatok. Amúgy, ha jól láttam, valami update volt úgy egy órája, lehet hogy az volt a ludas.
  • bertino
    de csakazertis magyarazzak a hulyeseget, pedig max magukat tudjak elhitetni ezzel a maszlaggal.
  • Richardix
    Meg tudja valaki mondani, hogy most mi az anyám kínjáért nem tudok csatlakozni sehova, se saját játékot indítani? Eddig nem volt probléma, most meg nem tudok csatlakozni, ha meg tudok akkor akkora lagggépezetekbe kerülök h csak na!
  • MrAndree
    Ennek semmi köze a lámákhoz, mi haverokkal is dumálunk. Ez egy mikrofonos játék, ennyi. Nem CoD ez, ahol menni kell és ész nélkül lőni.
  • MrAndree
    Azért kell mert mikrofon nélkül a büdös életben nem fogsz senkivel megbeszélni egy támadási tervet. Illetve majd ők megbeszélik helyetted mert mire leírod az érveidet a nap is lemegy.
  • darki81
    tudja vki milyen plugint vagy mit kell leszedni hogy minden fegyver bennelegyen a játékban, ugy ahogy a németeknek? meg láttam a l4d1-ből karaktereket is a 2-ben :D
  • darki81
    ezt legjobb haverokkal játszani, TS-en beszéllni, és egymást megvárni, és ugy minden szép és jó :)
  • Richardix
    épp ezért kell összeszokott csapattal menni.. ilyen után kutatok.
  • Fabio Capello
    sajnos ebben a dologban rage véleményét kell osztanom... túl sok a hülye ember ahhoz hogy megengedd a mikrofonmentességet :]
  • Rage47
    a legtöbb ember láma, szal szükség van rá, hidd el:D
  • Richardix
    gyenge érv... nem kell miki ahhoz, hogy ezt észrevegyék.
  • Fabio Capello
    mert mire leírod hogy szaggat a hunter, szétszaggat a hunter :]

persze ez csapatfüggő is. ha jól összeszokott a brigád és figyeltek egymásra, akkor nélkülözhető..
  • Richardix
    Miért is nem?
  • Rage47
  • bertino
    meg a volt NDK-sok, nem ?
  • Tatyla
    pedig akkor nem fognak veled játszani csak a ruszkik :)