Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
próbáld meg kikapcsolni, vagy normál szintre vissza venni a directxben a hanggyorsítást, elég sok hanghibát megtud oldani

morvaigaben
Másét látom, az övét is látják mások, csak én nem. Én is látom a másét, csak az övét nem :S
Meg a zenedobozon kívül az introba is elmegy a hang néha :S

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Rage47
csak a haverod spray-ét nem látod? pubok spray ikonját látod?
jó-jó csak sok a TK 😄

kedvencem, mikor szûk folyosón, boomer hányás után a nagy vakságban felszeleteljük egymást 😄

morvaigaben
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor haverral megyek nem látom az õ sprayikonját, ez annyira nem is nagy baj, hanem a másik, hogy nem hallom a zenegépben játszott dalokat és állítólag nagyon jó kis számok vannak benne 😊
Ha esetleg tudnátok segíteni azt megköszönném! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Ez az új mutator tiszta Doom fíling... de nagyon jópofa😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

😄DDDD

5:01 ... 😄D

MerlinW
Left 4 Dead 2 - Week 7 Update

New mutation: Chainsaw Massacre

In Versus Special Infected bots spawn within 10 seconds of the Survivors leaving the safe room

Shortened spawn times for human Special Infected when the Infected team isn’t full. The time difference is added to the timer of the next bot in line to spawn

Exposed client console variable cl_viewmodelfovsurvivor to let players adjust their viewmodel FOV
To use this type cl_viewmodelfovsurvivor ## in the console. ## can be any number from 0-128 the default is 51

És egy Last Man - Carneval menekülés:

[merlinw.org]

hahaha

fair😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Azt utána tették oda a többiek mert ciki volt, hogy a nagy öreget egy sima szívroham ölte meg.

Why so serious?

Rage47
Lehet hogy annyi ereje még volt, hogy oda bevonszolja magát, és rágyújtson egy utolsó cigarettára.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

LasCar16
ja és az a vércsík ami az ajtótól a hulláig van , az mi? 😄

#acm

Fabio Capello
amúgy l4d wikin azt írják feláldozta magát amikor felemelték a hidat, és Louis hangfájljaiban benne van, hogy valószínûleg egy tank végzett vele

Fabio Capello
:AS_F:SA😄_AS:F😄

Talált egy adrenalint és beadta magának de nem bírta a szíve...

Why so serious?

Fabio Capello
én is ettõl félek, viszont lassan becsavarodok hogy nem tudom hogy halt meg bill bá :/

Azt már bejelentették rég. 😄 Az már más kérdés hogy Valvét ismerve 2 év múlva ki is jön.

Why so serious?

Fabio Capello
az még legalább 1-1.5 év szvsz

hááátha bejelentik hogy kijött a passing l4d1-hez is 😄

tototto
katt
remélem nem az a meglepi hogy november 23án jön a L4D3 😄

Fabio Capello
pubosoktól mit vársz? 😄

zorrobomber
"nem együtt mozgáshoz" tegnap sikerült megfeküdni idegenekkel normalon dead centerben, asszem ehhez is kell egyfajta tehetség. mondjuk olyan szinten hülyék voltak hogy lövöldözték egymást stb. igazából csak meggyógyítottam a videokarim és leteszteltem egy quickplayben de azért vicces volt.

Fabio Capello
:ASFS_AD:FSD:Sd

LasCar a legnagyobb pro...

...utánam

... meg rage után

... meg André után

... meg Brigi után

... meg Csuvi után

... meg az összes fórumozó után

<#alien>

Rage47
szal mindig -.-
Jah meg akkor ha üt egy szem zombi és nem tudsz menni vagy célozni. 😄

Why so serious?

LasCar16
én csak akkor engedek el egy két keményebb és szép szavakkal tarkított magyar mondatot amikor nem együtt mozgunk, vagy nem fogod a spawnhelyet amikor szarban vagyunk és hílelni kéne <#nevetes2>

#acm

Bezzeg Te a nyugalom szobra szoktál lenni... 😄

Why so serious?

LasCar16
ja és még ráadásul nyíg is, meg sír is mindenért

#acm

SötétBarom
A házigazda egy ragequitter, szal -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
És kinn van nála még a profilban, hogy mi mekkora köcsögök vagyunk? 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nohab
Darkwatch ha jól emlékszem.
dronkZero
Ki az? Kiaz?! 😄

Olyan jó kis folytatásos, Barátok Közt jellegû ez a L4D magyar közösség... 😄

Na, most beugrott a szitu azzal a seggfejjel(uh, hogy is hívták...Dark...izé?), aki halálosan megsértõdött, amikor nem került be a warcsapatba.

Fabio Capello
na igen.. és ott áll és nézi és röhög 😄

MerlinW
Ilyenekhez nekem is volt szerencsém😊 <#vigyor3>

[merlinw.org]

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jaja.. szerintem ebben a játékban kifejezetten károsak a stat-ok.

Nagyon bírom mikor a csapattárs végig suicide-rush-olja a pályát. 12x összeszedem incap-bõl, persze mikor nekem lenne szükségem segítségre inkább felgyújtja a földön vergõdõ testemet, hogy még több zombájt szénné pörköljön, a végén meg büszkén veri magát hogy neki volt a legtöbb killje...

Ron Ragm
Magyar játékosok alapból 70-80%-ban rikácsoló statkurvák játéktól függetlenül, úgyhogy ez nem meglepõ. Kartelen voltam elég régen de nem telt el fél perc anélkül hogy valaki ne írta volna be hogy kpd.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

MerlinW
Én találtam pár magyar srácot/lányt akikkel lehet normálisan játszani. Persze olyat is akikkel nem😊

[merlinw.org]

Rowlend
Na meg volt az elsõ magyarokkal való játékom.Azt hiszem hanyagolni fogom ezt a jövõben mer mintha picit túl komolyan vennék a játékot.Na mindegy jó kis tanulság volt számomra.

GET OVER HERE!

Ron Ragm
Hát ha csak rohansz és nem figyelsz akkor tényleg szerencsejáték.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

szerintem meg fasza nagyon 😊
Nem szerencsejáték, hanem iszonyat oda kell figyelni végig, és szerintem kifejezetten para mikor hallod hogy vhol köhög a smoker, és kétségbeesetten fürkészed a háztetõket (pl a parish-ban) 😊

Fabio Capello
Az kemény lesz akkor... Majd kipróbálom 😄 Amúgy végre jön a láncfûûûréééész 😄

MerlinW
Az a baj, hogy szerencsejáték az egész. Észreveszed, vagy sem. Utána persze még ki is kell cselezned õket, ami nem olyan könnyû, mikor egy hunter és egy charger jön feléd😊 De volt mikor tank, hunter, smoker jött egyszerre.. a hotelszobáknál is lutri volt, rohanni kellett. Pont a csapatjáték miatt tették bele a spec-eket, semmi értelme így egyedül. Az autótankolásig elküzdöttem magam, aztán kiléptem. "Acsi" megvan, kész, ennyi, felejtõs😊 Nem az a baj, hogy nehéz, hanem hogy idegesítõ😊

[merlinw.org]

az, jah :\

MerlinW
Kipróbáltam.. hát ez nagyon fos😄

[merlinw.org]

dronkZero
Passz, nekünk megmarad. Gyanúsan írásvédett konfigfájl szindrómának tûnik. Rendszergazda vagy a gépeden?