Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a zenedobozon kívül az introba is elmegy a hang néha :S
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
kedvencem, mikor szûk folyosón, boomer hányás után a nagy vakságban felszeleteljük egymást 😄
Olyan problémám lenne, hogy amikor haverral megyek nem látom az õ sprayikonját, ez annyira nem is nagy baj, hanem a másik, hogy nem hallom a zenegépben játszott dalokat és állítólag nagyon jó kis számok vannak benne 😊
Ha esetleg tudnátok segíteni azt megköszönném! 😊
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
New mutation: Chainsaw Massacre
In Versus Special Infected bots spawn within 10 seconds of the Survivors leaving the safe room
Shortened spawn times for human Special Infected when the Infected team isn’t full. The time difference is added to the timer of the next bot in line to spawn
Exposed client console variable cl_viewmodelfovsurvivor to let players adjust their viewmodel FOV
To use this type cl_viewmodelfovsurvivor ## in the console. ## can be any number from 0-128 the default is 51
És egy Last Man - Carneval menekülés:
[merlinw.org]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Why so serious?
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Why so serious?
Why so serious?
remélem nem az a meglepi hogy november 23án jön a L4D3 😄
...utánam
... meg rage után
... meg André után
... meg Brigi után
... meg Csuvi után
... meg az összes fórumozó után
<#alien>#alien>
Why so serious?
#acm
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Olyan jó kis folytatásos, Barátok Közt jellegû ez a L4D magyar közösség... 😄
Na, most beugrott a szitu azzal a seggfejjel(uh, hogy is hívták...Dark...izé?), aki halálosan megsértõdött, amikor nem került be a warcsapatba.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nagyon bírom mikor a csapattárs végig suicide-rush-olja a pályát. 12x összeszedem incap-bõl, persze mikor nekem lenne szükségem segítségre inkább felgyújtja a földön vergõdõ testemet, hogy még több zombájt szénné pörköljön, a végén meg büszkén veri magát hogy neki volt a legtöbb killje...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
[merlinw.org]
GET OVER HERE!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nem szerencsejáték, hanem iszonyat oda kell figyelni végig, és szerintem kifejezetten para mikor hallod hogy vhol köhög a smoker, és kétségbeesetten fürkészed a háztetõket (pl a parish-ban) 😊
[merlinw.org]