5661
-
#4274 alap -
#4273 Ja okés köszi, de amúgy mostanában nekem i sokáig tölt csak nem tom miért. -.- -
Borbeee #4272 Ha valaki tud servert configolni vegyen fel steamen mert szerver van de futtó plugin nem a legtökéletesebb. -
buddabudda #4271 Jaja, értelemszerűen ha az első megküzdött a tankkal akkor a másodiknak is meg kell.
Mondjuk a liftnél az első csapat dönt hogy küzdeni vagy nem küzdeni. De akár kötelezővé is lehet tenni, nekem 8.
Ettől függetlenül még így is előfordulhat hogy az első megküzd a második meg valami buggal megússza, de ezzel már nem tudunk mit kezdeni. -
buddabudda #4270 Beírod, hogy ready / r / re / go / mehet / kész stb :D
A lényeg, hogy ha mindenki betöltött, megbeszéltétek a taktikát, infek elhelyezkedtek akkor beírod.
Játszottam már olyat, hogy mire betöltöttem infként, az ellenfél már a pálya felénél járt. Pedig elég hamar be szoktam tölteni. -
#4269 Nekem csak egy kérdésem van, mi az a redizés? -
#4268 van meg egy olyan, dead centeren pont, hogy neha lent adja be a tankot a lift utan, olyan se legyen, hogy nem megyunk le es megvarjuk mig a tank meghal, hanem igenis kuzdjunk meg vele...tobbivel egyetertek -
buddabudda #4267 De akkor már beszéljünk egy-két szabályról, amiket nem árt ha tisztázunk:
1) Tank: ha az első csapatnál valamilyen nem játékos hiba miatt nem tud támadni akkor a második csapatnál is max céltáblát játszon, vagy vízbeugrás, öngyulladás
2) redizés mind a két csapat részéről
3) kötelező event indítás, nincs kikerülés valami glitch miatt
4) ez inkább tanács: lőjetek minden map végén képet a pontszámokról
pl szerver halál után mehet a köv maptól
Aki egyetért tegye fel a kezét, aki nem, az írja le :D -
buddabudda #4266 De nem csak l4d-s group, szóval nem biztos, hogy mind a 40nek meg is van az l4d2.
#4265 Természetesen. -
#4265 azt csak copypasteztam, nem tunt fel, az inkabb, hogy miert kellene ugyanaznap jatszanunk 2 csapat ellen is :s -
#4264 Jah, nem is ertem hogy nem jott ossze, 2 csapatot szedtunk ossze Borbeee-val azon kivul van meg kb 40 tag... -
SG fan #4263 Az tök jó lenne! :)
-
buddabudda #4262 Akkor én meg kicsit javítok (kiemelem):
Első versenynap (Dead Center - dec 19)
Második versenynap (Dark Carneval - még nincs kitűzve)
Harmadik versenynap (Parish - még nincs kitűzve)
Ha lenne 5. csapat, akkor meg annyi hogy 1 csapat mindig pihen. -
#4261 Segitek mert latom belekeveredtel...
Első versenynap (Dead Center - dec 19):
- Brigi vs MerlinW csapata
- P3dr0 vs Borbee csapata
Második versenynap (Dark Carneval - még nincs kitűzve):
- Brigi vs Borbee csapata
- P3dr0 vs MerlinW csapata
Harmadik versenynap (Dark Carneval - még nincs kitűzve):
- Brigi vs P3dro csapata
- Borbeee vs MerlinW csapata
Mindenki mindenkivel 3 nap alatt es senkinek nem kell ugyanaznap ket meccset tolni, nem olyan bonyolult ez mint amilyennek latszik. -
#4260 Tessék.
Első versenynap (Dead Center - dec 19):
- Brigi vs MerlinW csapata (19:00)
- P3dro vs Borbee csapata (19:00)
- Brigi vs Borbee csapata (20:00 óra)
- P3dro vs MerlinW csapata (20:00 óra)
- Brigi vs P3dro csapata (20:00 óra)
- Borbee vs MerlinW csapata (20:00 óra)
-
#4259 Első versenynap (Dead Center - dec 19):
- Brigi vs MerlinW csapata (22:00)
- P3dro vs Borbee csapata (22:00)
- Brigi vs Borbee csapata (20:00 óra)
- Borbee vs MerlinW csapata (22:00 óra)
- Brigi vs P3dro csapata (20:00 óra)
- P3dro vs MerlinW csapata (22:00 óra)
ne haragudj de ez igy faszsag...
1, 17:00 volt megallapitva kezdesnek, nehogymar este tizkor alljunk neki jatszani...ha valaki nem tudja ket hete, hogy vasarnap nem er haza idoben az minek jelentkezik?
2, miert kell Borbeeeknak meg nekunk 2-2 meccset jatszani egymas utan? -
#4258 Jaja ez így lesz. -
#4257 P3dr0 csapatának is, ez elkerülhetetlen:) Ha bejön az 5. csapat is, akkor a többieknek is:) -
#4256 Megvan. Paint-el kellett csinálni. PS-T NEM KEDVELI -
#4255 Kösz de a probléma nem az hogy alapanyag kell, hanem hogy nem fogadja el a méretarányokat... -
#4254 itt -
#4253 Valaki segítene logo-készítésben?
Elég annyi hogy megtartom a méretarányokat? Mert nekem eddig folyton korrupt file-t ír ki. -
buddabudda #4252 Ha már 3 kör van, szerintem lehetne körönként más map.
1. Dead Center
2. Dark Carnival/ No Mery/ Swamp Fever (Majd eldönti valaki :) )
3. Parish
Így 3 különböző fináléban is teljesíteni kellene :D. -
#4251 a második és a harmadik körnél az csak elírás a párosításokban, hogy egy nap két meccse van Borbeeeéknak, következő nap meg nekünk ugye? -
#4250 Nekem OK,
Téli szabi mától indul -
#4249 Ha megoldjátok, lehet:) -
#4248 SigS, Roland, Bandi-W/\RR³OR: szombat este 7-kor gyakorlás! -
#4247 Meccs időpontok és csapat társítások -
buddabudda #4246 Akarjátok, hogy spectatorból live streamelve legyenek a meccsek? Késik annyit, hogy ne lehessen csalni.
Amúgy mindenki mindenki ellen. -
#4245 Szerintem is. -
Borbeee #4244 Mindenki mindenki ellen
-
#4243 Milyen módon csináljuk?
Brigi vs Merlin csapata
Borbee vs P3dr0 csapata
ezután győztes győztes ellen vesztes vesztes ellen, vagy mindenki mindenki ellen:
Brigi vs MerlinW csapata
P3dro vs Borbee csapata
Brigi vs Borbee csapata
Borbee vs MerlinW csapata
Brigi vs P3dro csapata
P3dro vs MerlinW csapata
és a győzelmeket számolunk (0,1 - kb mint a fociban)? Ez utóbbi jobb, ha nem páros a csapatok száma. -
#4242 a 4. csapat icetee.88,Xana,Notorious,P3dr0 -
#4241 Special Delivery
These Specials deliver non-stop action!
This Mutation is a variation of Hard Eight. Spawn timers have been removed and the Special spawn cap has been raised to ten. The changes sound subtle, but they really mix up the gameplay.
-
#4240 Kérdés: játékon belül nem lehet v.hogy színezni a neveket ami a karakterek feje felett látszik? Csak kék lehet, másmilyen nem?
-
MrAndree #4239 Dehogynem, tegnap volt fent vagy 3 percet. Én láttam. Persze mire ráírhattam volna már sehol se volt. :) -
#4238 van 4. csapat, csak épp a fix tagunknak gondja van a gépével így beugrós embert kellett kerítenünk, az első épp vasárnap nem ér rá, így újabbat kellett kerítenünk, szal a csapat 3 tagja fix (Xana,Icetee,P3dr0) az utolsó emberke pedig (már megvan csak a nickjét nemtom)ott lesz vasárnap a meccsen -
#4237 -
Borbeee #4236 Hát ha ellen kell rám álltatlában írhatok mert szívesen megyünk. -
#4235 Te majom, két éve nem vagy sztimen, egyet nem játszottunk mostanában közösen, úgyhogy halkulj :D