5661
-
#4354 Nem vérre megy de ha az ember benevez, akkor azt valamilyen szinten komolyan is veszi, ha meg nem rég kezdték akkor az az ő bajuk, én személyesen csak a sorsolást néztem, nem ismertem minden játékost, lényeg h aki benevezett azokat le kell győzni, tegnapi vereségből is tanulhattak, h mire kell odafigyelni vagy mit hogyan a jövőben, aztán egy esetleges következő bajnokságra már jobban fel lesznek készülve, nagylelkűség szerintem megvolt a részünkről, volt egy-két hely ahol lehetett volna instant kill-ezni, de nem tettük, mert nem így akartunk nyerni, lényeg ha te problémád miatt továbbra sem érezzük a győzlemünkből az erkölcs hiányát, mert akármilyen bajnokság is ez, de akkor is egy verseny, és mi korrektek voltunk -
MrAndree #4353 De tudták hogy jön a tank, mert még ők is a lépcsőn voltak, amikor megszólalt a zene. Csak egyikük jött tovább lefele és kihúzta a smoker. Ennyi. -
MrAndree #4352 A személyeskedést az váltja ki, ha valaki jobban tudja nálam, hogy mit miért csináltam. Nekem meg ez nem szimpatikus. Most elvitatkozhatunk reggelig, hogy kinek van igaza, de hanyagolnám.
"Csak hát ott a videó és remekül látszik, hogy eszetekben sincs bemenni a folyosóra."
Persze hogy eszünkben sincs, nem mondtam hogy be akartunk. Azt próbálom elmagyarázni, hogy akkor se lett volna ha mi kezdünk és rohanunk le a lépcsőn és megszólal a tankzene. Fordultunk volna vissza rögtön. Szóval semmi előnyünk nem volt abból, hogy tudtuk mivel ugyanezt tettük volna ha nem tudjuk.
Az a helyzet, hogy milliószor fordul elő instant tank, nekem se szokták akkor felajánlani a restartot (el se fogadnám), mivel ez is része a játéknak. Szopás de ez van. Scavengeben valóban nincs ilyen, csak a scavenge egy rohadt uncsi játékmód, infeknek kb. zéró taktikázási lehetőséggel. -
#4351 Tudom. Ezeket is. És igazad van bakker. Ha belerohadok is elismerem.
Csak ők nem számítottak a Tank -ra, amúgy nem is rohantak nagyon előre, csak elkaptátok valamelyikőjüket Smoker -el talán nem emlékszem pontosan. Ekkor esetleg mert megpróbáltak együtt maradni tényleg elkúrták, de addigra ők már szorult helyzetben voltak. Nézd csak vissza a videót.
Ha tudják, hogy jön a Tank szerinted befutottak volna a folyosóra? Ugyehogyuge...
Amúgy meg még egyszer: Ti 30-40 VS -t játszott csapat vagytok ezen a pályán ott meg két kezdő. Nem vérre megy ez a bajnokság ha jól gondolom. Egy kis nagylelkűséggel is Ti nyertetek volna szerintem. -
#4350 te tudod mit beszélsz? a tank nem egyből az emberek arcába spawnol, van zene meg a lépteit is lehet érezni, és nem támadtunk olyan hatalmasat egyből h ne lehessen visszamenni, idejük volt cselekedni és rosszul döntöttek, persze majd szolidalitásból mi is a folyosón próbáljuk megölni, ennyi erővel bármikor kérhet restartot az a csapat aki először kap egy pályán tankot, mert nem számított rá? -
#4349 Ezt el is hiszem egy jó játékos ebben a szituációban ezzel próbálkozik ez tény. Csak hát ott a videó és remekül látszik, hogy eszetekben sincs bemenni a folyosóra. Clairvoyance?! :) Éppenséggel az volt! A jövőbe láttatok.
"...mert lejátszottunk cirka 30-40 VSt már dead centeren..." Elismerésem. Annál inkább mondhattátok volna a két kezdővel felálló csapatnak, hogy kezdjük újra. Nem szar ám erkölcsileg is győzni nem csak "fizikailag"! Egyszer próbáld ki... :D
"De örülök, hogy te jobban tudod miért mentünk fel a tetőre..."
Én meg annak örülök, hogy 25-30 év közöttiként még mindig nem tanultál meg személyeskedés nélkül vitázni. Ne tedd, nem egy szimpatikus dolog.
"...Természetesen szívesen kezdem a játékot bármikor survként..." Ennyire tapasztalt csapatként ez egy kifejezetten nemes gesztus lenne tőletek. Látod, fog ez menni! (Ugye milyen idegesítő a személyeskedés...) :) -
MrAndree #4348 Ilyen helyzetben mindenképp a tetőre mentünk volna. Nem azért mert tudtuk hogy jön a tank, hanem mert lejátszottunk cirka 30-40 VSt már dead centeren így tudjuk mit érdemes ilyenkor tenni. De örülök, hogy te jobban tudod miért mentünk fel a tetőre... Természetesen szívesen kezdem a játékot bármikor survként, nehogy "unfair" előnyöm legyen. -
#4347 "Merlinék ennél azért normálisabbak szerencsére."
Köszi, hogy az enyémhez hasonló stílusban válaszoltál... Hmm... "Le style, c'est l'homme."
Tényleg nem érzel abban semmi unfair -t, hogy ők nekiindultak gyanútlanul a pályának, ti meg pontosan tudtátok, hogy jönni fog a Tank?! Ti azért mentetek fel AZONNAL a tetőre mert 10000% -ig biztosak voltatok benne mi történik.
Merlinék meg nem kérhetik a restartot, illetve nem panaszkodhatnak emiatt mert az sem lenne fair veletek szemben hiszen nem ti tehettek az unfair körülményekről. Tök jól mondtad ŐK tisztességesen viselték a szituációt... Próbálhatsz olcsó stílusban leszólni engem szíved, joga ettől még nem voltatok túl úriemberek (izé...) a szituációban, ennyi történt.
Brigi -nek annyiban amúgy teljesen igaza van, hogy ezen a pályán nagyon gyakori az instant Tank, de az én véleményem ettől még az, hogy főképp ha szegről-végről haverokkal játszunk akkor még mielőtt nekik ugrok a Tank -al szólok, hogy kezdjük újra mert NEM KIHARCOLT ELŐNYHÖZ JUTOTTUNK.
Amúgy meg mit "egyesezel" én teljesen kívülálló vagyok ezúttal. LoL. Sőt: :D -
MrAndree #4346 He? Ugyanott jött a tank, ők kijöttek a folyosóra, mi felmentünk a kezdőre mert ott van hely mozogni. Nyilván ettől függetlenül ha kérnek restartot akkor belemegyünk, de nem volt vele problémájuk. Nekünk se lett volna ha mi halunk meg ott. A tank meg része a játéknak, ugyanott jött mindegyik pályán szóval nem igazán lehet mondani, hogy gondok voltak vele. Persze értem én, hogy egyeseknek ha meghalnak tanknál akkor a másik csapatnak "mázlija" volt, Merlinék ennél azért normálisabbak szerencsére. -
#4345 Menüben kapcsolj ki minden addont és nézd meg úgy. Néha a custom mapok kavarnak be neki. -
#4344 Valakinek van 5lete mért nem látom a legtöbb pályán a tank textúrát? Csak úgy tudom sebezni a tankot ha látom a vérfröcsögést vagy ha bevan gyúlva
A driver az friss, és még az adont is feltettem hátha..
? -
#4343 nekünk még hamarabb jött a tank : D
dead centeren ez amúgy 70%-ban így van, az elején szokott jönni tank.
lázár: az azé van, mer elszégyellted magad, aamikor benned volt zava épp, és a Te szemszögedbül néztük a játékot : D -
#4342 cső hogy neked ott az a láma bura? :P -
#4341 Megnéztem a videót és már bocs, de azonnal belefutottatok abba amiről beszéltem! :) Brigi vs. Merlin. Steam group hozzászólásainál próbáltam mondani, hogy kicsit gáz a Tank ha kompetitíve akarsz játszani, mert idővel elveszik a kedved az ilyen mázlis dolgok. Meg ne sértődj nekem, vagy valami, csak gondoltam megint megkérdezem tőled:
Tényleg nincsenek gondok a Tank -al vs. -ben??!!
Brigi nektek meg egyrészt gratula nagyon szépen játszottatok másrészt halkan kell megjegyeznem, hogy egy ilyen "early Tank' -nál "illik" felajánlani egy restartot az ellenfélnek...
Még 1X! Meg ne sértődjetek, szórakozzatok jól csak az a lényeg. Illetve gondolkozzatok esetleges Scavenge partikon. Abban se Tank se Witch. :D -
#4340 amikor tegnap visszanéztem magunkat engem két dolog zavart:
- túl sokat fényeztek (brigike nagyon jó a sniperrel köztudottan :D stb.)
- amikor belső nézetben volt a közvetítés, mert ilyenkor nem lehetett átlátni h mi történik a többi 7 emberrel, mondjuk aki visszanézi és arra kíváncsi h hogyan támadtak, mit kell bizonyos részeken csinálni az lemaradhat pár dologról -
#4339 nem is azért szúrtam be, mert közvetítés -.-" , hanem mert szemléltetésképp, hogy jó őket belső nézetből látni, mit alkotnak. -
#4338 Ezt is láttad?:) -
#4337 Ellenük sem játszanék:) A videó viszont zseniális:) -
#4336 az igaz, de remélem nem kell elmagyaráznom az összefüggést amiért felhoztam példának :) amit linkeltél az meg szvsz egy fragmovie nem pedig közvetítés, mindegy végülis, majd zava eldönti menet közben mit csináljon -
Mikrosa #4335 Nekem max 23., huszonhatodika tuti nem jó... :/ -
#4334 én karácsonykor tuti nem játszom..
ezer felé rohangálok, utazgatok, szerintem karácsonykor ne legyen semmiféle játék.
és szerintem sokan így lesznek még ezzel. -
#4333 Hát necces nekem is mind a két időpont, de még meg kérdezem itthon, de a tippem, hogy inkább 26. -
#4332 de ez nem foci.
és szerintem izgi, ha láthatod belső nézetből is, hogy játszik a másik, jobban beleélhetős szerintem. legjobb, ha váltogatja a nézeteket, de legyen benne több belső nézet, pont az ilyenek miatt:
left 4 dead 2 ESL -
MrAndree #4331 Nekem egyik se igazán jó, de ha mindenki másnak igen, akkor majd megoldja a helyttesem. :) -
Mikrosa #4330 mert a spec habár nem játszik, de "papíron" olyan, mintha valamelyik csapat tagja lenne. A specmód mindenképp az inf csapatban mutat téged, és mivel olyan, mintha te is ott lennél, ámde nincsen tested, nincs mit megjeleníteni.
Ha a spec egy harmadik csapat lenne, akkor természetesen látnánk a negyedik játékost is, így sajnos nem. Olyan ez mint a 4+ fős versusokon, ott is hiába vagytok hetvenen, csak hármat fogsz látni plusz magadat. -
#4329 azt mondjuk nem vágtam, hogy a 4 infből csak 3 volt képernyőn, a 4. miért nem látszik vajon specből? -
buddabudda #4328 A következő meccsre felkészülünk lelkileg és technikailag is :D. -
#4327 szvsz épp így volt (majdnem) jó, külső nézetből sokkal több rálátása van a dolgokra mint ha belsőből tolja. (focimeccsen sem a játékosok nézőpontját mutatják) Engem inkább az zavart kicsit, hogy nagyon rángatta az egeret zava, de hát elnézem neki, ez volt az első fellépése kisvitraynak :D -
MrAndree #4326 Az taktika volt kérlek, engem elkap minden, a többiek bemennek max HPval, én meg pirulázva kihúzom lazán. Amúgy is erősítenem kellett a drogos néger sztereotípiát. :) -
buddabudda #4325 Majd megpróbálok kérésednek eleget tenni. (el ne hidd :))
Inkább Andree-t szedd rendbe, mert mindig őt kapták el. :)
Merlinnek üzenem, hogy Brigike csapatánál zava helyett Davic-t írjon.
Elég nehéz lenne kívülről kommentálni, ahogy játszok :D. -
#4324 Zava házimester többet lehetne a belső nézetben, mert tegnap sokszor azt éreztem, hogy simsezik. : D -
#4323 Tényleg jó vót, mások 200 órákkal atombénák csapatban, úgyhogy -
Mikrosa #4322 Nem kíméltünk senkit ^^
Az időpontokat meg majd valahogy egyeztessétek össze, addig még jön egy két változtatás a szerón remélhetőleg, mint például:
-ready system véglegesítése (csak akkor nyílik a SR, ha mindenki ready)
-a szerver max férőhelyei tízre korlátozódnak (nyolc játékos+két kommentátor), mert a lájvot iszonyatosan laggoltatja, már alapból a nyolc ember, de tegnap esetenként 16-al kellett megküzdenie zavának.
-ez inkább nekünk lesz segítség, de egy tank HUD is készül, amin keresztül láthatjuk majd a tank frusztráltságát, életerejét, illetve hogy ki irányítja.
Kb ennyi, ha valakinek van még valami ötlete/óhaja, ofkorsz, nyitottak vagyunk mindenre, ha megvalósítható!
Külön köszönet Borbee-nak a szerverért :)
[spoiler]és éljenek soká az alregek! :D:D:D:DD[/spoiler -
#4321 Na ja. A mi csapatunknak ez volt a második játéka, nem ismerjük egymást, ráadásul ketten friss játékosok. Így ez az eredmény is szép. Lényeg hogy élveztük. Én legalábbis élveztem:)
Azt viszont találjátok ki időben, hogy 23-án csütörtökön legyen a második nap, vagy 26-án vasárnap. Én 26-ot írtam az eseményhez, mert szenteste előtt nagy a kavar minden családban. Nekem jó mindkét időpont, így rátok bízom. Harmadik időpont is lehet, ha az a jobb mindenkinek.
PS: a kommentátori munka szuperjó volt, le a kalappal. -
#4320 Davic mondta h ugorjunk át, csak túl messze volt a cél. mielőtt ugrottam lttam h Davic down aztán én is megpróbálkoztam vele 7hp maradt aztán jött a csoki :D -
SG fan #4319 Megnéztem a videót! Hát engem is leoltottak néhányszor, de nem zavart sőt inkább vicces volt. :) Én is inkább a végére jöttem bele, viszont rengeteg tapasztalatot szereztem. A videó pedig szuper volt, a két kommentátornak is grat! Sokkal jobb, hogy rögzítették a meccseket, hiszen így sokkal hangulatosabb! Már várom a következő meccset, viszont fiúk: most tényleg kéne gyakorolni! Szóval ma délután irány a Dark Carnival Versusban! :)
Autogramot és interjút adok csak szóljatok! XDDDDDDDD -
MrAndree #4318 Jó meccs volt. De lázárnak üzenem, hogy ha legközelebb is ugorva akar lejönni az emeletről fináléban és emiatt down lesz akkor fogom a baseball ütőmet és ott helyben agyonverem vele. :) -
#4317 Nézd meg amit játszottunk, és okulj te is. -
SG fan #4316 Na egész jó volt ez a mai mérkőzés. Mentségünkre szóljon, hogy talán az egyik legjobb csapat ellen
vesztettünk, nem voltunk összeszokott csapat, és az elején lévő tank is érdekes volt. :) De a végére
sztem egész jól összeszedtük magunkat és szépítettünk. Ha nincs az elején a tank akkor még szorosabb lehetett volna a mérkőzés.
Nem baj majd a többi mérkzésen bizonyítunk! :) (1200 körüli pontot értünk el, a másik vesztes csapat
1300 körül, de o náluk nem volt ilyen tankos baki.) :) -
#4315 Fasza köszi!