Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
[merlinw.org]
neked hogy mûködik az alábbiak közül melyik lenne a jó? (egyébként mindegyiket próbáltuk de egyikre se volt jó)
bind 0 toggleconsole
bind "0" toggleconsole
bind "0" "toggleconsole"
... csak szívrohamot fog kapni az idegességtõl.
Sok múlik a szerencsén (hova spawnolnak a tankok), illetve nem árt egy kis pályaismeret (legrövidebb út), meg a rushról szól, meg arról hogy mindenkit hátrahagyunk, csak mi éljük túl 😄. De ettõl még egy fél órás baromkodás az egész.
Úgyhogy nyugodtan rakhatnák örökre is.
És még van aki ebben a módban is rage quittel. Az ilyen nyugodtan törölje le, törje ketté a dvd-t, lopassa el a steam accját, de ne játszon többet ezzel a játékkal, mert a többi játékmódban.
meg pl multkor amikor elkezdtünk játszani egy szerveren valamiért rendszeresen profi szintre váltott annak ellenére hogy haladóban kezdtük el, meg kényelmesebb saját szerónkon játszani mint kutatni jó pingû épp szabad szerverekre, de legfõkébb a custom kampányok miatt lenne jó
külföldi fórumon volt valami cmdrate a configban ami ebbe beleszól de az nála is ugyanaz amit írnak hogy legyen
más: a consolet hogy lehet behívni játékban, mert hiába kapcsoljuk be menüben a konzolt nem mûxik semmire, a config fájlban található egy bind togleconsole rész de bármire állítom nem hozza be a játék..
Kumiho #2179
Kumiho #2179
nem megy semmi a háttérben se vírusölõ se torrent se ftp semmilyen letöltés, mindenki thomeos(õk adsl, én kábelnet) és budapesti
nincs valakinek ötlete mi lehet a gond?
Kumiho #2179
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Kumiho #2179
szóval bugos a feliratkezelése a dlcknek
arra nem emlékszem a passing régen jó volt e de most nekem az se jó
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Why so serious?
Amúgy-se dõl össze a világ ha nem látod 😊, nem attól lesz jó játék.
Én ezt hallottam.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Why so serious?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
[merlinw.org]
(Nyamvadt lejárt vip státusz)
Játékban a fõbb párbeszédeket is feliratozza magyarul (csak a 2 DLC-nél nem).
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amúgy ha megvettem és magyar, akkor elvárom hogy a pénzemért legyen benne felirat, mert úgy tudom van, de ha senkinél nincs, akkor off...