Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj elnézést a noobságomért! XD

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"

Maak
jah, akkor sry

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MerlinW
30-an vagyunk már így val'szeg meglesz a 4 csapat. A "bajnokságban" csak csoporttagok játszhatnak, tehát elsõsorban SG bajnokságról van itt szó, nem külsõs összeszokott csapatokról. Ez amolyan SG-s csapatépítõ bajnokság lesz😊

[merlinw.org]

Maak
ugy tunik, hogy reszunkrol 1 csapat tuti, a 2. meg kerdeses, hogy osszeall-e

plusz meg van ket csapat akik anno jatszottak illetve az egyik azt hiszem aktiv most is, veluk is beszelek majd, hogy ki tudnak-e allitani 4-4 fot

szerintem lassan itt is elkezdhetnenek osszeallni a csapatok, hogy lassuk hany fot erdekel a dolog illetve hany csapat jonne ossze a groupbol aztan johet a mehet 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

No, leégessük magunkat lázár? 😄

Why so serious?

MerlinW
Csatlakozz a lent linkelt közösséghez és megtalálunk. Ott lesz kihirdetve, amint összeáll a dolog.

[merlinw.org]

LasCar16
én is benne lennék a dologban: ID alant olvasható, nickneveim: lázár,lascar,LAS,csillámlázár 😄

#acm

MerlinW
A globális voice chat-et meg lehet szavaztatni a szavazás menübõl, de sok értelme nincs. Lobby-ban lehet beszélgetni mindenkivel.

[merlinw.org]

Doom 4
Asszem úgy volt amikor még törtel toltuk, hogy volt egy kod amit ha bekapcsoltunk akkor midneki hallor mindkit

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

MerlinW
Játék közben természetesen csak a saját csapatod hallja amit mondasz.

[merlinw.org]

Úgy tudom, hogy ingame csak a saját csapatod hall voice chaten😊

Ez igaz. Csak azért mondtam, a team Speaket mert ha esetleg csak a saját csapatodnak akarsz mondnai valamit, hogy a másik csapat ne hallja, hát akkor a team speak a jobb. Asszem. 😊

MerlinW
TS sem kell. Szervezéshez ott a Steam csoport chat, beszélgetni pedig lehet játékon belül is.

[merlinw.org]

Jaj félreírtam nem steam hanem team speak, hiszen az steam az már eleve adott, ha meg van a játék XD

jaja csak kéne valaki aki megszervezi. Meg kéne egy steam vagy valami hasonló, hogy lehessen egymással beszélni. XD

Aztán csinálni egy szobát beállítani, hogy csak haverok jöhessenek és kész! XD

Doom 4
Ha lesz ilyen akkor én is feltolom meg lehet osztálytársam is megveszi és akkor még + 2 ember.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Maak
ha esetleg lesz ebbol a bajnoksagbol valami, akkor en egy csapattal beneveznek (talan ketto is kijonne), persze meg a tobbiekkel egyeztetnem kell.

ha osszejonne akar 4*4 ember, mar el is indulhatna a dolog szvsz

A többiek sokszor várnak arra hogy én menjek elõre,általában a hátam védik,vagy átkutatják a terepet,mit nem szedtem fel!<#rinya>
Optimus Prime
Igaz nem olyan lineáris, mint az 1 pályái, de eltévedni azért nehéz. 😄 Ha nem botokkal játszol akkor meg csak követted a többieket.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Köszönöm szépen!Õ az "utcák"<#worship>
Gurren
Hát nem tudom nekem egyértelmû volt, hogy merre kell menni. Amúgy a második a kólás rész? az nagyon komoly! XD

Jó lenne valamikor ha bajnokságot nem is de legalább egy versusra elegendõ magyart összeszedni. Király lenne!

Egyszemélyes Hadjárat-Halott központ 1.pálya a "Hotel" azt megcsináltam 2. az "utcák" hogyan jutok el a 3. hoz a "pláza"-ba?<#wilting>
Köszi a válaszokat, lejött a friss update és már mûködik tudok szobát nyitni és indítani szóval fasza. Ja és beléptem az sg.hu steam groupba. 😊

DAFFANGER
Pontosan melyik pálya?Most nem vágom a nevét írd le ugy talán tudok segíteni.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Sziasztok!Single-player-t szoktam játszani,marhajó a játék az "utcák" résznél hová kell eljutni?Köszi a segítséget! <#taps>
MerlinW
Nem vesztettél semmit. Fáradt csapattársak, idióta pub töltelék és szerverproblémák jellemezték a mai játékot😊

[merlinw.org]

SigS
Bocs Merlin játszottam, tele volt saját host <#violent>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Jah akkor vettem meg...megérte <#zavart1>

MerlinW
Jah, állnak a valve szerverek. Majd megoldják, elõfordul.

[merlinw.org]

jah látom közben már vége az akciónak. valami 3.5euróba került egy-két nappal ezelõtt. 75%-os kedvezmény volt rá.

MerlinW
Mit értesz az alatt, hogy nem akar játékot indítani?

[merlinw.org]

MerlinW
Az az egyes nem hivatalos szerverek baromsága. Vissza a szobába majd start megint. Ha nem keres másik szervert akkor állítsd hivatalosan kijelöltre.

[merlinw.org]

DAFFANGER
Nemtom mivan meg mit töltött le megint de nekem például nagyon magasakat ugrik az ember😄

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Mi a fene van a left 4 dead 2 vel? Nem akar játékot indítani? Utána néztem ma volt update és a steam valami hl2 rõl írt, hogy azok akik így telepítették nem indíthatnak szervert. Mi az most már az sem elég ha megveszem a játékot bazzz. Vagy mi a gond?!!!! Mert ma töltöttem le egy bõvítményt azzal is gond volt de azt le is töröltem. Nálatok mi a helyzet?

lolSL
14 EUR = 3,880 HUF

Viszont most a steam-en kb 900Ft-ba kerül az L4D2!! Add el az accodat egy ezressel többért, és vegyél magadnak egy l4d2-t belõle 😄

Renjike
:/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Rage47
nincs rá lehetõség
Renjike
Sziasztok Bocsánat hogy ide írok. de van rá esély hogy leszedjem a Steam Accomról a Left 4 Dead 2 -t hogy más accba beirhassam a CD kulcsot? mert el szeretném adni az Accountomat és a left 4 dead 2 még kéne. :S

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DAFFANGER
Egy embert tudtam csak felvenni de mindegy beléptem én is az SG-steam csoportba ott megtaláltok szoktam L4D2-ni-üdv

SG.hu Steam csoport

MerlinW
Persze, azért van😊
Ha csatlakozik még pár ember, csinálhatunk bajnokságokat. 2x8-as játék, majd gyõztes csapat gyõztes ellen, vesztes vesztes ellen, azaz 4 helyezettel.

[merlinw.org]

Maak
tegnap beléptem én is, majd felveszlek benneteket friendsbe is ha nem gond, általában minden este toljuk haverokkal a versus-t de van amikor nem jon ossze 8 ember ugyhogy jo ha van honnan hivni valakit 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MerlinW
tulajdonságok, inditási opciók: -window

[merlinw.org]

Hello
Átállítottam a képernyõ beállításokat, de kiderült utólag hogy nem támogatja a monitorom azt, emiatt ha megnyitom csak sötétséget látok. Hol lehet manuálisan átállítani a képernyõ beállítást, anélkül hogy elindítanánk a játékot?
MerlinW
SG.hu Steam csoport

Szerintem így a legegyszerûbb összekotorni egymást.

[merlinw.org]

SigS
Sig

Optimus Prime
Optimus2007

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
steam: MerlinW |HUN|

[merlinw.org]