5661
-
#4434 Rohadtak a fenét. :D Még most is tudom úgy darálni a "népet", mint régen.
By: Huba bácsi -
SG fan #4433 Nekem bármelyik időpont jó elvileg!
Sigs: Jaja jó lenne ma is egy olyan party! :) -
MrAndree #4432 Rekord rövid meccsek lennének azok... -
#4431 Elvben nekünk ma és holnap fél8-8 körüli kezdéssel jó lehet a meccs, egyébként nem mi lettünk mínuszban, hanem az ellen :D -
#4430 André, azt majd Realism VS-en.. -
#4429 APOKALIPSZIS!!!
De ha már, akkor Parishon is hányszor van, hogy leugrás előtt/után jön a tank -.-" Sose lehet tökéletes. : D De oké, legyen a Parish inkább, azon talán mindenki többet is játszott. Vagy Hard Rain.. -
MrAndree #4428 Érdekes, hogy a hard raint senki nem javasolja, pedig ott lehet durva meccseket vívni. :D -
buddabudda #4427 Swampnál gyakori a fináléban, hogy az ajtó előbb nyílik ki, mint ahogy kéne. Éljenek a bugok :D.
Mi lenne itt abból, hogy az egyik csapatnál bugosan kinyílik, ha egy ilyen early tankból ekkora szövegelés lett :D. -
#4426 No mercyt nem a left2-re találták ki, rengeteg szivatós hely van benne, pláne a csárdzser szpitter kombónak, és lazán megeshet, hogy széfház után elhalálozik valamelyik csapat a sok szűk folyosó, belső tér miatt.
Én is Parisht támogatom, vagy Swamp.. -
buddabudda #4425 Az van kiírva 3. körre, hogy No Mercy legyen a map, de szerintem jobb lenne a Parish, már csak azért is, mert annak van a legjobb fináléja.
Pedro: hát igen, sajnos lemaradtam az elejéről, de nagyon szép volt deko repülése. Borbeee azt mondta, hogy pont akkor szólt, hogy menjenek onnan mielőtt még az történik :D -
#4424 Na akkor sztimen gyűlni kéne, legalább nyolcan a 4 csapatból, fennállna az esély, hogy mindenki idegen játékossal kerüljön egybe, vicces is lenne, és nem lenne az, hogy elhúz az egyik csapat nagyon : D
Vegyetek fel minket barátlistára, úgy könnyebb tárgyalni, és délutántól leszek -
MrAndree #4423 Nem rossz ötlet. :) -
#4422 Na igen :D Én le is maradtam róla, zava szólt utólag, hogy mínusz egyben vagytok :D
Akkor, ha minden igaz:
Holnap (12.23) 21:15 - Brigi vs. Borbee (Dark Carnival)
Merlin vs. pedro - nektek van valami időpontotok? Fasza lenne ha nektek is jó lenne a holnap, mondjuk hét-félnyolctól...
Holnap nekem van egy kis dolgom a városban, de elvileg este már leszek, addig is ma megpróbálom belőni a szerveren a maradékot amit még be akartunk.
Apropó - valakinek van óhaj-sóhaj szeróügyben? -
#4421 Nem törlöm most még egyiket se, látszik, hogy lerohadtak az ujjai a gépelésben, de mostmár kuccsoljatok, mert a következő postvitás hozzászólások törölve lesznek. -
#4420 Ha gondoljátok, játszhatnánk mixed magyar vs-t, legalábbis a mix Merlin ötlete volt, jó dolognak tartom, hogy mégse a két egymással majd játszó csapat vsezzen gyakorlásképp egymással, hanem annak tagjai keverten, mindenki random karaktert választva. : ) -
#4419 és amiről már senki sem beszél, pedig mennyire szééép jelenet volt, az első pályán deko likvidálása (Borbeee helyett) -
#4418 Ohhh... Ezt nem tudtam akkor bocsi. -
buddabudda #4417 Náluk is állt a meccs 5-10 percig, mert Livii-nek el kellett mennie. Sőt még akadós is lett és meg is szakadt az adás. -
#4416 :D -
#4415 Mondjuk az vicces volt hogy nyomtam a PAUSE-t, utána kifloodoltam magam és nem hagyta beírni a feloldást
-
#4414 Hát igen, tegnap este büszke voltam magunkra
Ma este is próbálkozhatnánk egy ilyennel. Hm? -
#4413 Örülj neki, hogy ti nem lettetek botrány hősök (pl. nem állt 10 percet a meccs miattam, és nem volt ekkora különbség a két csapat között) -
#4412 hát, én meg azt nem értem, hogy a mi meccsünk ennyire semmitmondó volt, hogy egy szó sem esik róla? csak a helyi celeb csapatéról megy az szájkarate -
#4411 Bocs, hogy már megint itt. De ezt most megint miért kellett? Tényleg nem elég itt háromszor (vagy hányszor) bocsánatot kérni valamiért? És a hozzászólásod szellemében: Neked mi közöd az egészhez?! Fogadtál rám?!
És Brigi ha következetes akarsz lenni akkor most Nohab -ot és engem is BAN pls... -
SG fan #4410 Jaja tényleg jó volt az a kis party! :)
MerlinW büszke lettél volna ránk! XD
Remélem ma is lesz! -
#4409 -
#4408 Sajna ma férfias kötelességemet kellett teljesítenem, így egy fél órás vásárlást kellett intéznem hölgy társáságában, ami szokás szerint egész napos programmá kerekedett. Nincs fárasztóbb program a világon számunkra:) -
#4407 Félreértés ne essék, nem konkrétan személyednek szólt a kommentem, hanem általánosságban. Értékelem, hogy kiálltál értünk, nemes gesztus. Ettől függetlenül, mint az látszott is nem éreztük igazságtalanságnak, a csapat egyik tagjának sem jutott még csak eszébe sem a restart, vagy bármi. Még egy heves szó sem hangzott el belső csatornán sem. -
#4406 Két csapat rendben lejátszotta közös mérkőzését. Senki nem morog, teljes egyetértés. Van itt feszültség? Nincs. Erre jön egy néző is elkezdi mondani a magáét, hogy ez nem fair. Fogadtál rájuk vagy mi? Miért fáj, hogy ők elégedettek? A "??!!" és az ironikus írásaid után még pislogsz, hogy rád támadnak? Elég lekezelő összhangot adnak vissza a hozzászólásaid. Minek ütöd bele az orrodat? Ha majd a te csapatod fog játszani (ha benne vagy egyáltalán valamelyikbe), akkor majd kérjél újraindítást. Nagy eséllyel belefognak menni.
Azt meg eleve nem értem, hogy miért undorodsz a korai tankoktól.
Egyszer nem fordult elő waron, hogy emiatt újrakezdjük a pályát. Pedig akkor még nem is egy helyre rakta be a tankot és a boszit, és nem változott a csapatsorrend. Az első csapatnak rugalmasnak kell lennie, hogy venni tudja az akadályokat. Nem hiába rakja az erősebb csapatot előre a játék. A második kezdésnél meg céltudatosan választják ki, hogy milyen zombival legyenek.
"Tényleg nincsenek gondok a Tank -al vs. -ben??!!"
Csak hogy kérdéssel válaszoljak: látsz itt egyetlen egy méltatlankodót magadon kívül?
A szánalmas és átlátszó "önkritikád" meg inkább hagyd meg magadnak.
Ha valakit lecseszel mert leírta a véleményét, akkor te se lepődj meg ha más is lecsesz. Gondolok itt a 4352 4361 4362 4375-ös hozzászólók szerepére. -
#4405 Na innentől pont, és mostantól csak az elkövetkező meccsekről eshet szó, vagy jön a bannhammmeeeer Don módra tőlem : D -
aboriginal74 #4404 A lényeg amit MerlinW leírt :
"A mi csapatunkban senki sem ismer különösebben senkit, életünkben másodszor játszottunk együtt, ezzel mi tisztában voltunk, ennyi." -
#4403 Meriln kár hogy ma nem voltál, a csapattal olyan jót kannáztunk, egy másfél két órát biztos. Ügyesek voltunk. -
#4402 Elkerülni nem kell, bár te (szerencsére) semmi nem vagy ilyen témában, ahhoz képes amit és akikkel lefolytattunk ME3 topikban a magyarítás körül... -
#4401 Kelti a fene. A feszültség maradjon csak az elektromos hálózatban. Azt meg, hogy miért hiszi mindenki, hogy titeket akartalak "megvédeni" még külön nem értem. Egyikőtöket sem ismerem, sem bántani sem védeni nem akarok én senkit. Ott a 4341 -es hozzászólásom. Eddig a pillanatig nem értem mi a baj vele. Aztán erre nem olyan hangnemben kaptam a választ amit méltónak gondoltam és innentől elég szerencsétlen útra mentek az események.
Komolyan, hogy bírta bárki felkapni a vizet egy olyan hozzászóláson amibe 2X írtam bele, hogy félre ne értse senki és meg ne bántódjon??!!
Őszintén nem értem, hogy egy ártatlan hozzászólás után miért kellett ezt az egészet. Ellenben én elég sokszor önkritikát gyakoroltam később, de úgy látom ez sem érdekel senkit.
Nem vagyok troll vagy efféle, őszintén sajnálom azt ami történt ígérem, hogy kerülöm ezentúl a fórumot felfogtam, hogy hülye voltam. -
#4400 Tök nyugis meccsek voltak, nem értem min kell itt civakodni napokon át. Lementek a meccsek, történt ami történt, semmi gond nem volt. Elszabtuk a tankos részeket, kommunikációval technikailag semmi probléma nem volt, emberileg még gyúrni kell rá, de ez van, ennyi az idő.
Sem nekünk, sem Brigiéknek nem volt egy rossz szavunk a másikra, Nagylaci ne keltse a feszültséget, nem kell védeni minket, de köszönjük. Emellett nincs igaza, nem volt ok a restart-ra.
A mi csapatunkban senki sem ismer különösebben senkit, életünkben másodszor játszottunk együtt, ezzel mi tisztában voltunk, ennyi.
Én is pusztán "ha már megszerveztem" címen neveztem be. Nincs semmi baj, mint írtam volt élveztem, és a csapattársaim férfiasan viselték az egyértelmű erőviszonyokat.
Tehát senkinek semmi oka a vitára vagy igénye védelemre. -
#4399 Mást hirtelen nem tudtam rá kitalálni xD -
#4398 működési elv : D
én csak konstatáltam, hogy miért is inkább lökje, mint tunkolja fél centiről : ) -
#4397 Azt írtam asszem, "hunternél értelem szerűen lelököd". Ezt azért írtam, mert látszott, hogy nem tudta h. lelökheti az infeket. És magát a működési elvét próbáltam elmagyarázni. -
Neoncsoves #4396 pffff -