Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott vigyorgok Francissel :D

darki81
azért beindult a buli a végére <#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

SigS
kicsit késõbb leszek én is, <#whatever>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

darki81
Szoktatok leszedni kampányokat, és azokat végigvinni ismerõsökkel?
Mert ma megcsinálunk egyet, aki szeretne jönni az szóljon, van 2 hely!<#alien>

Hát lehet mégsem jó a hét! Na mindegy ha fenn vagyok nyomhatjuk ha nem akkor nem! XD Logikus! :)

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"

Doom 4
Héttõl valszeg nekem is jó!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Nekem 7-tõl tökéletes! :)

lolSL
kifogás

Doom 4
Hát nekem 6 vagy fél 7 tõl kb 8 ig nem tudok játszani csak hangok nélkül mert a netes rádión pont akkor vna a müsor amit szoktam hallgatni de attol szerintem játszani tudok majd... csak a kommunikácio cska irásos lesz...

Csapatomnak: Ma vagy valamikor ráértek? Jó lenne egyet közösen játszani! :)

Szerintem felesleges, mert nekem is rengeteg ismerõsöm van, de azért ezt a három embert csak meg tudom jegyezni. XD
Játékon belül meg tök felesleges remélem ezt nem kell magyaráznom! XD

Maak
megvagyunk már 4-en, csak még a 4. tag nem lépett be a steames fórumba, azért nem adtuk le még a jelentkezést

sry laci

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Doom 4
Amúgy szerintem akik egy csapatba vannak ki kéne találni csapatneveket, és azt a saját nevük elé beríni egy []-e. Mind a bajnokságra jó lenne, meg most elõtte is gyakorlásnak is hogy megtaláûljuk egymást, mert nekem van vagy 30-40 ismerõsöm azt állandóan keresgetni kivel vagyok...

MerlinW
Akkor írhatok egy Borbee, Pedro, Nagylacit harmadik csapatnak? A negyedik tagot pedig összekotorjátok addig:)

[merlinw.org]

Nagylaci
Én mennék.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Maak
szedd össze a 4. emberünket elõbb :D

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hellosztok érdeklõdnék ,hogy meddig lehet a jelentkezést leadni ?
SigS
Végülis mehetek. Majd addigra átnézem a szabályokat <#vigyor5>

Doom 4
Úgy értem hogy nem volt felrakva a gépen, és ugye nem dobozos hanem steames verzióm van.

bertino
akkor torlod, amikor akarod.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezt nem értem, úgy tudtam nem lehet játékot a steamrõl törölni, vagy igen? Csak mert mondtad, hogy régebben meg volt de most újra le kellett töltened.

Merlinw: Oké! :)

MerlinW
Dead Center-en fogunk játszani, abban van minden. Szûk, tág területek, sötét, világos és gyûjtögetés a végén.

A csapatomnak üzenem, hogy kerítsetek egy mikrofont addig, ha még nincs:)

[merlinw.org]

Doom 4
De hát még anno az egyel nagyon sokat, aztán volt kis szünet aztán jött egy oszt. társam is ez még törtön volt akkor is marha soakt de oylan szinten hogy nyár volt, és kb reggel 9 kor kelés és olyan éjel 2-3 ig toltuk kb. 3 szünettel. Azzal a csapattal szinte verhetetlenek voltunk. Aztán játszottam marha sokat L4D2 vel is törtön, aztán megvettem mind2-t.
Steamon az elsõ résszel 65 órát a másodikkal csak 14 órát toltam. Bár formába kéne jönnöm, mert jó 3-4 hónapja nem játszottam.

bertino
oke Lala.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akkor ez azt jelenti, hogy még nem is játszottál a l4d2-vel? Nem azért, hogy gond lenne csak kérdem.

Fasza! XD

Doom 4
A kavarodás elkerülése végett jelzem, hogy én vagyok Bandi-W/\RRÍOR
Na már lassan letöltõdik a játék (mert nem volt felrakva) úgy hogy már ma elkezdek gyakorolni. Ma kb. 18 órától tudok majd játszani, vagy kicsit késõbb, de 21-22 óráig rádiót hallgatok, szóval akkor nem fog menni.

Ja igen a bajnoksággal kapcsolatban, az hogy melyik pályán fogunk játszani illetve a csapatok össze állítása, sorsolásos lesz vagy valaki össze párosítja a csapatokat?

MerlinW
Fejlécbe kitennéd ezt valami jól látható helyre kérlek?

[merlinw.org]

MerlinW
Gyere te is, oszt leszünk mi is hárman.

Így akkor két csapat össze is állt:

1. csapat
Brigi (csapatkapitány)
André
Lázár
buddabudda

2. csapat
MerlinW (csapatkapitány)
SigS
Roland
Bandi-W/\RR³OR

Nem kell megijedni, a csapatkapitányság kimerül annyiban, hogy számon tartja az eredményeket és közli velem. Az hogy csapaton belül ki hozza a döntéseket az rátok van bízva:)

[merlinw.org]

Jaja az komoly volt! XD

Te is indulsz bajnokságon?

<#nemtudom>

böröczk
<#lama>

Kumiho #2179

én azért nem megyek mert utálok nyerni!

Hajaj, hármunkat terlegetni azért még Briginek is sok lesz. :D

Why so serious?

Lunki88
Én is nevezni fogok, szerencsére a csapatkapitány nem én leszek. <#nyes> Elég low vagyok vs-ben de talán a többiek kompenzálják majd. :)
MerlinW
Vasárnap 17 órát írtam ugyan, de a lényeg, hogy nap végéig megkapjam az összecsapások eredményeit. Persze mindenek elõtt a csapat összeállításokra lenne szükségem, legalábbis a játékosok neveire, hogy össze tudjuk hozni õket. Ahogy látom az elsõ csapat már meg is van, még ha nem is a legszerencsésebb felállásban:)

[merlinw.org]

Én még beszállok mellétek és akkor lesz egy atom núb csapat.

MerlinW
Ki van tûzve a csoportban.

[merlinw.org]

böröczk
Én Lázárral és Andréval leszek innen, mer nubok, és istápolnia kell valakinek õket. Apropó, mikor lesz má konkrét idõpont kitûzve?

Kumiho #2179

Prince23
Na ne már, téged is elkapott a csillámpóni effektus? :D

SigS
Jól toltuk este, kicsit zúzott a magyar válogatott <#nyes>

Az sg steam groupba már kiírtam de azért itt is jelzem! :)

aki jelentkezik a l4d2 bajnokságra és csapattársat keres maga mellé akkor vegyen fel és írjon! Az sg groupban RolandHUN néven megtaláltok! (ez nem a steam azonosítóm!) szóval keresõben nem adja ki! Thx!

MerlinW
Jaja ismerem, néha használom én is.

[merlinw.org]

darki81
Oké vágom, és nem rossz az 5let<#wink>
De amugy az xfire az egy nagyon jó program, itt megtudod osztani másokkal a videokat-fotókat stb.

MerlinW
Én nem csináltam L4D groupot.. én SG csoportot csináltam. Játéktól teljesen független. Nem játék miatt lett létrehozva hanem, hogy megtaláljuk egymást Steam-en, miután sokan írkálták, hogy nem találnak magyar játékosokat. Másrészt és az Xfire-t hurrogtam le, miután Steam mellett baromi felesleges az X.

Tervben van SG-s TF2, L4D1 és HL2 DM bajnokság is, amennyiben vevõk rá az emberek. A legjobb az egészben, hogy nincs is rám szükség. Kirakom a hírt, a többit elintézitek. Ezt a L4D2-es bulit levezénylem, a többit meg majd rátok bízom jól:)

Ha nem tudtok csoportokba rendezõdni, akkor csak jelezze nekem mindenki aki részt szeretne venni a dologban és én összesorsollak titeket:)

[merlinw.org]

OK!!! :)

darki81
Nem azért írom ezt hogy kötözködjek, de emlékszem hogy régen vitáztunk egyet, mert csinálltam egy xfire csoportot, Left 4 Dead 2 Hu néven, ugyan ebbõl a célból, hogy 4vs4-et lehessen játszani, te meg belinkelted a magyar l4d2-es groupot, hogy ott van ez, minek kéne amit te csinálltál. (mármint én)
Most meg létrehoztál egy ugyan ilyet, csak steamosban<#smile>
De én nem mondok semmit erre, lehet hogy még majd csatlakozom is a csoportba, csak gondoltam leírom.
Nem haragszom, meg semmi rossz indulat nincs bennem, csak lekellett írjam<#smile>
Meg azt is írtad, hogy mi sosem leszünk barátok, (mert vitáztunk)<#vigyor1><#vigyor1>

Tudom rég volt, csak gondoltam megosztom a néppel<#vigyor1>, és remélem nem bántottalak meg!<#wink>

MerlinW
Van csoport chat, illetve fel kell venni egymást logikusan:) A csapatokat sorsolhatjuk is, de ki is választhatjátok magatok. Gondolom a verseny elõtt játszotok pár meccset, mert idegen csapattársakkal nem mûködik a VS. Össze kell szokni.

[merlinw.org]

És ha ebbõl lesz valami akkor majd, hogyan lesznek elosztva a csapatok? Csak mert pl. én speciel egyedül vagyok tehát nincs ismerõsöm a groupba, de attól még indulnék a bajnokságon! :)

darki81
Attólmég nembiztos hogy noobvagy hogy ez kimaradt az életedbõl<#vigyor1>