5661
  • deko
    Sziasztok, talán 2 éve jártam utoljára az sg fórumon, és láss csodát emlékeztem a jelszavamra is:) Most a left miatt néztem ide, mert hallottam van ilyen is:)
    Akkor első körben Boldog Karácsonyt:)
  • blackparty
    Értem, köszi szépen :)
  • MrAndree
    Vannak szerverek, de lehet localban is futtatni. Utóbbinál nyilván fontos, előbbinél tökmindegy.
  • Neoncsoves
  • blackparty
    Sziasztok! Boldog karácsonyt nektek!:) Lenne egy kérdésem. Ha valaki eredetivel, steamen keresztül csinál egy szervert akkor az az illetőnél fut vagy a steamnek vannak külön erre szerverei amin keresztül fut. Szóval azt akarom kihozni ebből az egészből hogy fontos e hogy a Hostnak mennyi a feltöltése. Remélem érthetően fogalmaztam :) Ha válaszoltok előre is köszönöm :)
  • Viktor99
  • lolSL
    FUUUUUU

I Hate Mountains - Christmas trailer
  • lolSL
  • böröczk
    osztom az alábbi két dátumot
  • MrAndree
    27-30 nekem is tökéletes bármelyik nap (este), bár úgy nézem a csapatunk nélkülem is elég jól teljesített. :D
  • Doom 4
    Én úgy tudom, a Praish lesz, azaz kezdhetünk arra is gyakorolni!
    Ja én most szólok, hogy nekem 27.-30.-ig jó. Előtte minden nap van valami, utána meg szilveszter+másnaposság.
    Ja és persze Boldog karácsonyt!
  • Borbeee
    Szintén!
  • DAFFANGER
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • böröczk
    Szerintem nem, de lentebb már írtuk az indoklást..
  • Fabio Capello
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

A tegnapi felvételek:

Dark Carnival - pályabejáró

Pedro vs. MerlinW - Dark Carnival (2. nap)

Brigi vs. Borbee - Dark Carnival (2. nap)

Letölthető verzió is jön majd a két ünnep között, illetve várom a csapatvezetőket egy kis nyilvános faggatásra :)
  • SG fan
    Ööö... igen még fenn vagyok! :)
    Előszőr is Boldog Karácsonyt minden olvasónak, SG.hu tagnak és L4D2 játékosnak. Másodszor pedig nagyon jó volt a mai ó vagyis már tegnapi meccs. Igaz nehezen indúlt de megérte várni. :) Szerintem jól teljesítettünk, főleg az előző menethez képest! Az ellenfél is nagyon jó volt, gratulálok a csapatnak! A kommentátoroknak pedig köszönöm a kitartó munkájukat hiszen azért egy huzamban kb 4 órán keresztűl csinálni nem lehet könnyű! Na egyenlőre csak ennyit akartam! Ja és akkor a No Mercy lesz a következő meccsen a pálya?
  • Fabio Capello
    LIVE ITT

A mai mérkőzéseket 19:00-tól (felvezető műsorral) a fenti linken lehet megtekinteni :)
  • SigS
    Ne tetézd, ne tetézd
  • Neoncsoves
    egyre rosszabb
  • Rage47
    kellett a BC2nek a hely
  • SG fan
    Felvettelek! :)
  • Maak
    minek törölted le egyáltalán kórókám? (azt a silvert feljebb tornázzuk még azért ugyi?)

zava, megjött a vietnámom,készülj, fél 5 körül otthon leszek, megpörkölöm a valagad
  • Neoncsoves
    nélküled veszteni fognak, de főként lázár miatt
  • Rage47
    felraktam a l4d2t
  • MrAndree
    Mivel az esti meccsünket kihagyom így itt szeretnék sok sikert kívánni a csapatomnak. Tudom, hogy nélkülem roppant nehéz dolguk lesz, de azért bízom benne hogy megoldják. :)
  • Fabio Capello
    rajtam nem fog múlni ^^ :D

Majd délután még lesz egy kis szerverbelövés meg ilyesmik, labornyuszik jelentkezését várom steamen :D Semmi komoly, csak fel kéne majd járkálni a szeróra tesztelni a dolgokat :)

fcapello néven tudtok felvenni ;)
  • SG fan
    Na ma este bajnokság, aztán időben legyetek!
  • böröczk
    én jobban szemügyre venném a neved melletti lámácskát : D

inkább legyé onlány, hogy holnap östig tudjunk eyget játszani
  • LasCar16
    mit kell itt bözsit isteníteni, nem miatta vagyunk mi jók, hanem ő mi miattunk :D ja és csak névben a csk játék közben nem :D
  • MrAndree
    Jaja, az jó név.
  • böröczk
    Csillámpónik!!!!!!!!!!!!
  • SG fan
    Nekem teljesen jó a holnapi időpont! Remélem nem jön közbe semmi!
  • Doom 4
    Ja hogy boccs.
  • buddabudda
    Mé az nem jó, hogy
    Brigike és fiai
    Merlin és tanoncai
    P3dro és a csokigyár
    Borbee és angyalai
    ? :D
    De ha adtok magatoknak nevet akkor azt fogjuk mondani.
  • böröczk
    mi nem nevezzük, mi azok vagyunk : D
  • Doom 4
    Amúgy mivel mind a négyünk nevében ott a hun (Hungarian Undead Nation Hmm???) simán nevezhetnénk magunkat hun csapatnak, Brigiék meg csillám csapatnak. ^^
  • SigS
    M csapat:
    Részemről OK!
  • Doom 4
    Na nekem időpont jó, viszont én ma telefonáltam be t-comhozés azt mondták, hogy valszeg holnap, ha nem akkor 72 órán belül jönnek ki megnézik mi a helyzet a modememmel. Tehát nagyon remélem, holnap estére már nem fog újraindulgatni a modemem.
  • buddabudda
    Megint kifulladunk a végére :D.
  • Fabio Capello
    Gyermekeim a zűrben, akkor vázolnám a holnapot:

Pedro vs. Merlinw 19:30 (Dark Carnival)

Brigi vs. Borbee 21:15 (Dark Carnival)

Remélem mindenkinek megfelel így! :)