Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Nekem OK,
Téli szabi mától indul <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

MerlinW
Ha megoldjátok, lehet😊

[merlinw.org]

MerlinW
SigS, Roland, Bandi-W/\RR³OR: szombat este 7-kor gyakorlás!

[merlinw.org]

MerlinW
Akarjátok, hogy spectatorból live streamelve legyenek a meccsek? Késik annyit, hogy ne lehessen csalni.

Amúgy mindenki mindenki ellen.

Doom 4
Szerintem is.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Mindenki mindenki ellen
MerlinW
Milyen módon csináljuk?

Brigi vs Merlin csapata
Borbee vs P3dr0 csapata

ezután gyõztes gyõztes ellen vesztes vesztes ellen, vagy mindenki mindenki ellen:

Brigi vs MerlinW csapata
P3dro vs Borbee csapata

Brigi vs Borbee csapata
Borbee vs MerlinW csapata

Brigi vs P3dro csapata
P3dro vs MerlinW csapata

és a gyõzelmeket számolunk (0,1 - kb mint a fociban)? Ez utóbbi jobb, ha nem páros a csapatok száma.

[merlinw.org]

Maak
a 4. csapat icetee.88,Xana,Notorious,P3dr0

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lolSL
Special Delivery
These Specials deliver non-stop action!

This Mutation is a variation of Hard Eight. Spawn timers have been removed and the Special spawn cap has been raised to ten. The changes sound subtle, but they really mix up the gameplay.

Bokafix2
Kérdés: játékon belül nem lehet v.hogy színezni a neveket ami a karakterek feje felett látszik? Csak kék lehet, másmilyen nem?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Dehogynem, tegnap volt fent vagy 3 percet. Én láttam. Persze mire ráírhattam volna már sehol se volt. 😊

Why so serious?

Maak
van 4. csapat, csak épp a fix tagunknak gondja van a gépével így beugrós embert kellett kerítenünk, az elsõ épp vasárnap nem ér rá, így újabbat kellett kerítenünk, szal a csapat 3 tagja fix (Xana,Icetee,P3dr0) az utolsó emberke pedig (már megvan csak a nickjét nemtom)ott lesz vasárnap a meccsen

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

darki81
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hát ha ellen kell rám álltatlában írhatok mert szívesen megyünk.
böröczk
Te majom, két éve nem vagy sztimen, egyet nem játszottunk mostanában közösen, úgyhogy halkulj 😄

Kumiho #2179

Doom 4
Csapatom, azaz Roland, MerlinW, és SigS. Holnap reggel megyek boltba, veszek mikrofont, és kéne egyet játszani, még az is lehet hogy imerõseim közül össze jön még egy csapat és akkor vs-t tudunk tolni olyanokkal akik nem rage quitelnek...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

LasCar16
eddig csak 3 csapat van a bajnokságban? srácok tessék nevezni.

#acm

SigS
Thx <#eljen>

MerlinW
Gib fest nevû mutáció. Általában hetente (péntektõl péntekig) váltakozik, l4d blog szavazatai alapján. Most éppen nem az van, egyébként a fõmenüben éred el õket a Mutation játékmód alatt.

[merlinw.org]

SigS
És az melyik/hol van amikor M60-al kell lövöldöözni? Vagy az mod?

Nem, a legszebb az amikor egyik barátod poénból szavazást indít hogy kickeljenek a másik 2 meg reflexbõl igent nyom. 😊

Why so serious?

Optimus Prime
<#nyes>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nincs is annál szebb, mint mikor localhost-t csinálsz és kickelnek 😄

darki81
ha helyi szervert csinálsz akkor vége

vérpocok
Ha steamen a lobby-ba indítok egy játékot és közbe csatlakoznak be játékosok, de én pl. kilépek, akkor a játék folytatódik vagy vége lesz? Mert cod5 zombinál pl. ha kilépett a lobby leader a játéknak is vége lett.
Csak kíváncsi vok rá.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

darki81
asszem a heves esõn

DarkSector
ezt is megnézem.

a bohócot meg a sárembert tudom konkrétan az ügynök véletlen sikerült, de a munkást láttam egy épitkezésen csak nem tudom hogy pontossan hányas fejezet és hányas rész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hard Rain-n biztosan, a DLC pályákban meg vegyesen vannak.

MerlinW
Asszem a Passing-ben.

[merlinw.org]

DarkSector
srácok az építõmunkás hol van?
melyik pályán.

TheGrinder
na végre elingult 12jára

TheGrinder
baszhatom ha nem indul 😄 mármint úgy értettem hogy Nem a játékon belül hol lehet? cfg ben átírtam 1024x768 ra de még a fõmenûig sem jön be a game csak a loading ot mutatja semmi más, na ezért megért 3.5€ -ot ! -.-''

darki81
DE!

Ma este 19h-ig, 3,5 euro, azaz 950.-forint a game steamon <#wink>

TheGrinder
a játék felbontását hol lehet kissebbre venni nem a játékon belül?

Ezek ilyen idióta moddolt szerók, van olyan is ahol sebez a smoker füstje. Az is eszméletlen nagy marhaság.

Why so serious?

MerlinW
Mindnyájan a SG csoport tagjai?

[merlinw.org]

SigS
Volt olyan hogy kiírta hogy "Press duck for free yourself" ..vagy valami hasonló.
Láttam már ilyet, sõt beadta a szerver nekem is! Nyomogattam, kiszabadultam. Értelmét nem látom <#fejvakaras>

Az is elképzelhetõ ,hogy modolt volt a szeró mert van olyan hogy kés és akkor elvágod magad így a hátõrt is letudod szedni magadról.

1. Csapat
Liiivi
Deko
Ultor
Borbeee csapatkapitány

Második csapat is összeállt egyezettetek velük és akkor beírom õket is.
há nem modolt szeró volt véletlenül? 😊

darki81
német vót<#vigyor1> 3 GER meg 1 hun volt az ellen

böröczk
még sose találkoztam ilyennel, de ha német vagy ruski vót, akkor nagy valószínûséggel : D meg amúgy is

Kumiho #2179

darki81
hát nemtom, lehet csitelt a kisgyerek, mert már odahuztam, és már simogattam is! Ezt 2x is megcsinállta, és lementem...
De sebaj, megmaradt a kampány téma, már tömm mint 90-et végigvittünk<#smile>

böröczk
sehogy
de olyan van, hogy huzod, és ellöki, de te már azt hiszed, hogy elkaptad, közben mégsem.. amikor viszonylag közelrõl kapod.. vagy húzod-húzod, és valamiben megakad a nyelv, kettészakad, vagy kettévágja láncfûrésszel, ilyesmik vannak..

Kumiho #2179

darki81
ha szmókerral elkapom a gyereket, az hogy tud kiszabadullni, kinyirni, mikor már odahuztam és szaggatom szét és nemsegit neki senki?

lolSL
featured kampányból 😊

böröczk
oké, majd megsasolom : D
de azt hiszem, láttam a kiírásod, jó ötlet

Kumiho #2179

MerlinW
Csak hogy tudd, adtam neked ott félisten jogokat - dolgozzon más is alapon😊

[merlinw.org]

böröczk
Ezeket a továbbiakban steames csoportban vitassuk meg, elvileg arra lett kitalálva ugyebár.

Kumiho #2179