5661
-
SG fan #4514 Na sikerűlt is megvenni a játékot, de még épp időben hiszen folyamatosan megy a visszaszámlálás! :) Egyébként a Killing Floor meg a kiegészítői voltak azok egy csomagban. Szóval akinek meg van a játék azzal szívesen nyomok egyet! :) Nagyon komoly amúgy a steam -75% a jáék árából bazz!!! Ez már AKCIÓ! XD -
#4513 Nos kérem, az utolsó kupafordulónak a visszajelzések alapján a következő menetrendet gondoltam ki, ha megfelel:
2010.12.30. 21:15 VAGY 2010.12.29. 19:30
Borbee vs. MerlinW (The Parish)
2010.12.30. 19:30
P3dr0 vs. Brigi (The Parish)
Mit gondoltok, illetve borbee/merlin, jó nektek a kései időpont, vagy inkább mentek egy nappal korábban? -
#4512 nm
:D -
SG fan #4511 Köszi a segítséget! Amúgy nem a l4d2 őt akarom megvenni, hiszen az már megvan. :) De sztem a napokban vagy talán már ma meg is veszem online a játékot. Tényleg köszi az infóért! :) -
#4510 Igen ez teljesen igaz. Érveltem én mellette eleget de látod... Elég kellemetlen hogy 20 évesen ilyen helyzetbe vagyok -
#4509 akkor nekem segits azzal, hogy adsz egy steam felhasznalonevet aztan felkaplak FL -re :D -
#4508 jah azért jobb ha elmegy a bankba és ott fizeti be ha majd úgy dönt, én meg ajándékba elküldöm neki a játékot.
de takaréknál max 24ora. -
#4507 mondjuk annyi, hogy lehetoleg ne utalas legyen hanem szemelyes befizetes mert utalas meg ilyen kis osszegnel is napokba tellik :D (csak jotanacs) -
#4506 jah mindenképp privátba.
nekem nemgond segítek ha kell bárkinek. -
#4505 https-eken keresztül az.
azért a bolban biztosabb. itt sincs gond, de ha te ott vagy fizikailag egy üzletben ott kevesebb gond adódhat, természetessen ilyen hibákat nem hallottam még a környezetemben, max emberi hanyagság. de HA lenne hiba, technikai akkor az inkább online. -
#4504 Huh Darksector ez nagyon nagy lelkűség tőled :) Még megnézem hogy betudok-e jutni a városba, de feltétlenül szólok neked. Ezer hála :) A részleteket meg majd megbeszéljük privátba :) -
#4503 ez is egy meddo tema mert ugy az aki totalisan nincs kepben ezzel kapcsolatban annak a budos eletben sem fogod tudni elmagyarazni, hogy ez ugyan olyan hitelesitett vasarlas (sot szerintem meg biztonsagosabb) mint amikor bemesz a boltba es bankkartyaval fizetsz. PayPal -t mar kozel 3-3,5 eve hasznalok es meg soha nem volt negativ tapasztalatom. Gyors, atlathato es egyszeru. Nincsenek felesleges keveresek az atszamolassal, nincs plussz koltseg. -
#4502 jah az lett volna faja ha dollárban tudnál vásárolni. :) -
#4501 figy ha meg tudod dumálni rokonokkal hogy utaljanak, én megveszem ajándékként ha kell ennyit tudok segiteni.
és akkor nem kell beirniuk neten az adatokat. ha így neked megfelel irj rám. -
#4500 igazabol ugy van, hogy elore be van allitva a regiomhoz tartozo fizetoeszkoz ami jelen esetben a HUF. a fizetendo osszeg EUR ezt kapasbol atszamolja kozeparfolyamon HUF -ba es vasarlaskor ez terheli a szamlamat. -
#4499 Én meg jól megszívtam, mert se tesóm se anyum nem akar belemenni ebbe a kártyás fizetésbe mert hogy nem biztonságos és több pénzt vesznek le stb. Hiába magyarázom nekik hogy több millióan vásárolnak innen :D Lehetne már kártyám de most azért nem megyek el két ünnep közt :) Szóval irigykedek rátok ti mázlisták :D -
#4498 gondolom igyis euro-ban vont le. -
#4497 spec en is tegnap vettem meg PayPal -al Steam -en keresztul. az egesz nem volt 1perc -
#4496 Én is online vettem, semmi gond nem volt, se plusz költség. -
#4495 biztonságos HTTPS-en keresztül történik a dolog, ami titkositott csatorna, csakis te magad lépj fel steam-re vagy a steam feltelepitett kliensén keresztül, ez a legjobb.
Ne pedig úgy hogy más linkelget neked oldalt hogy lépj be ezen keresztül, mert gyorsabb meg jobb. Főleg ha fizetsz ne mástól kapott linkeken keresztül.
Amúgy belépsz a felületen rányomsz a L4D 2-re.
A kép alatt kicsit jobbra lesz egy zöld csik, asszem "Hozzáadás a kosár tartalmához" vagy mi. Ezután rámész a kosár tartalmára és ha megnézted hogy mik vannak a kosárban, mert figyelmetlenségből nehogy több játékot tegyél bele. Rányomsz hogy vásárlás saját részre, a bal oldali gomb, és ezekután már csak bizalmas adatok, név-cim-kártyaszám....stb és ennyi. a végén bekerül a listádra a játék és kapsz egy kinyomtatható számlát.
ha kell több segitség szólj. -
SG fan #4494 Hello! Lenne egy kérdésem azokhoz akik Steamen vettek játékot és nem úgy mint én, hogy csak dobozos verzió vagyis boltokban. Mert most van ez a nagy leárazás szóval én is ki akarom használni de online még nem vásároltam. Hogyan működik ez? És biztonságos? Előre is köszi a választ. -
#4493 elvileg jo mindharom nap, de a tobbiekkel is egyeztetnem kell meg -
#4492 28,29,30 nekem is -
#4491 Igazándiból jó lenne, ha a CSK-k jelentkeznének, hogy nekik jó e az időpont, mert brigin kívűl még egyik sem jelentkezett :D -
#4490 feldobtalan steam -en ha nem gaz
elozo acc torolve lett igy ez a mostani tok ures
egy ket ember felvehetne ha eszebe jut :D
nick: edt.lime -
SG fan #4489 Nekem jó a 28. 29. és a 30. is. -
MrAndree #4488 És melyik csapatnak vagy tagja ha szabad kérdeznem? :) -
#4487 Holnap csak délután 4 körül leszek, de utána sztem akármelyik sete jó 30.-ig 31. már érthető okok miatt nem jó... -
#4486 Nekem oké a holnap közvetítési szempontból, bár a 30. lenne az igazán fasza, mert akkor nincs asszonyi jelenlét :D:D -
#4485 te meg
-
Neoncsoves #4484 jó de te láma vagy -
#4483 nekem jó ma meg holnap -
#4482 hát tedd másmilyenre a hátteret : D
nekem is a héten lenne jó, úgyhogy írja le mindenki mely napok jók, mivel Merlin alábbhagyott a szervezéssel, és mindenki más is..
aztán amely nap/napok mindenkinél stimmelnek, azok közül választunk -
#4481 Tetszik a havazás de alig látom xd -
MrAndree #4480 Jó lenne ha a héten lenne mert jövő héten megint nem érek rá hétköznap esténként és kicsit vicces, hogy elvileg tagja vagyok az egyik csapatnak de az összes meccset kihagyom. :) -
#4479 fixáljuk má le, mikor lesz az uccsó kör, fontos lenne.
remélem, tetszik a csillámhavazás a topicban -
#4478 Utólagosan is boldog karácsonyt a zombiirtóknak :] -
SG fan #4477 Ja és üzenem a csapatomnak, hogy ha gyakorolunk akkor most már nekem is van saját ts szobám szóval ott nyugodtan tudunk beszélni, és a minőség is jobb! -
SG fan #4476 Na közben kiderűlt, hogy az elkövetkező napokban mikor érek rá. Holnap nem érek rá, mert este fele nem leszek itthon, de a 27-30 nekem is tökéletesen megfelel! :) -