5661
  • böröczk
    Akkor egy kérdés, szerinted szabálytalan volt a játék?
    Mert szerintem semmi szabálytalanság nem volt benne, korrekt volt, amennyire lehetett így elsőre.
    ja, és nem hiba , hogy davic fagyását valaki nem vette észre, nem is szabálytalanság. ahogy az sem, hogy visszafutott André felsegíteni a részeg Tepsit, mert, ha pause után megvárjuk davic betöltését (amikor a pause előtt, és davic fagyása alatt megindult a tank, és már OTT VOLT), akkor garantáltan kifinganak legalább ketten.
    Úgyhogy szerintem már nincs mit parázni azon a részen, cska tegnap volt kicsit kellemetlen..
  • böröczk
    nem vertem és nem is verem én a nyálam se semmi mást semmire, oké? : D
    én eddig sem vitáztam, szerintem pont annyi érthetetlenség volt a mi oldalunkon, mint a Tiéden, de javíts ki, ha szerinted nem így van.
  • Maak
    Az én lelkemnek semmi baja, te verted a nyálad a meccs alatt is meg itt a fórumon is, hogy nem álltunk meg, mellesleg ez a rész pontosan látszik a visszajátszáson is, de részemről a téma lezárva nem fogok olyan emberrel vitázni aki képtelen belátni, hogy tévedett.
  • böröczk
    BÚJJÉK amúgy, havazás marad : D
  • böröczk
    de akkor már játszani fogsz, nem dumálni, don úgyis ledumál mindenkit : D
  • böröczk
    de ha az megnyugtatja a lelked, tepsi részegségét, és minden egyéb malőrt leszámítva, akkor sem változik nagyon a végeredmény, ha davic meg tepsi ott döglik meg az unpause előtt-után.
    nem nézem vissza, mert hosszú, de amúgy azt a részt specielt pont visszanéztem, és a szpektátorok "szeme" annál a résznél tök másfele is kószált, de akkor megint elismételném:
    "és ezek PILLANATOK, mert viszonylag pörgős játék a leffóded, pillanatok, pláne, ha azt vesszük, hogy egy mapon 10 perc alatt végig lehet rohanni, hídon meg 5 perc alatt végig lehet érni. Még jó, hogy a szpektátoroknank nem tűnik fel egy ilyen "apróság", de annál súlyosabb dolog"
    kár ezen már agonizálni, felőlem amúgy újrajátszhatjuk az egészet, sőt, játszhatunk még, vagy akármi, vérszem nélkül.
  • MrAndree
    10edszerre unalmas lenne már...
  • lolSL
    defrag
  • MrAndree
    Ha benne lesz a szabálykönyvben hogy "Andree gépe maximum fél percig tölthet" akkor nem indulok a következő versenyen. :)
  • buddabudda
    Ez a bajnokság arra jó volt hogy tanuljunk belőle.
    A kövi bajnokságra írunk egy 30 oldalas szabálykönyvet. :)
    Keresünk jó kis plugineket, mert pl ez a pause igy elég használhatatlan, hogy nem lehet közben joinolni.
    Reméljük addigra a procaster is hatalmasat fejlődik, pl beállítható delay.
  • MrAndree
    Szar helyen fagyott ki Davic és kicsit megtörte a játékot a kb. 5-6 perces pause. Főleg, hogy már jött a tank is.
  • Doom 4
    Most nem fogom megnézni a videót, de amúgy min is volt a feszültség a meccs végén?
  • Maak
    "de nekem, amikor lemarad, és nem szol semmit, áll egy helyben"

1:01:50-nél ha visszanézed a meccset te is láthatod, hogy NEM volt kifagyva SEM lemaradva, mikor a dzsokival ráugrottam még javában rohant előre, úgyhogy mielőtt mindenkit lebaszol legalább vedd a fáradtságot (ha már meccs közben nem vágtad, hogy mi is történt)és nézd vissza a meccset.

amugy buek mindenkibe
  • MrAndree
    Tepsi elég sok mindent csinált teljesen önkéntesen. Az ellenfél csapattagjainak igen nagy örömére. :D
  • böröczk
    nem vesznek el a pontok. csak az adott pálya indul újra.. pláne, ha midnen pálya után feljegyzik a szpektátorok a pontokat, így akkor is lehet restartolni egy mapot, ha már az egyik csapat lefutotta...
  • böröczk
    inkább nem kellene, hogy ilyesmire sor kerüljön, mindenki akkor mondja fixre az időpontot, ha valóban jó neki. Hozzám vendíg jött, be kellett engednem például, nem főztem semmiféle teát, csak egy kapucsinot játék előtt : D
    és nem feltétlenül kell két meccset egy napra tenni..

más, ahogy André is írta, nyilván nem tűnik fel a szpektátoroknak (ahogy más sem, ami nekünk igen), ha kifagy davic, de nekem, amikor lemarad, és nem szol semmit, áll egy helyben, majd elkapja a dzsoki, én meg csak véletlenül veszem észre, az egyből feltűnik, és ezek PILLANATOK, mert viszonylag pörgős játék a leffóded, pillanatok, pláne, ha azt vesszük, hogy egy mapon 10 perc alatt végig lehet rohanni, hídon meg 5 perc alatt végig lehet érni. Még jó, hogy a szpektátoroknank nem tűnik fel egy ilyen "apróság", de annál súlyosabb dolog.
    Ha megvárjuk, hogy davic betöltsön, a részeg Tepsi már 6x meghalt volna, leesett volna, ja és hozzáteszem, semmiféle dzsoki vagy társ nem volt a dologban, Tepsi teljesen önkényesen UGROTT KI a platform szélére : DDD
  • MerlinW
    A kommentátorok bent lesznek a mumble szobákban (ami a kötelező kommunikációs csatorna lesz a továbbiakban), hallani és mondani fognak mindent, ami szükséges.

Csak pályát sajnos nem lehet újraindítani a pontok elvesztése nélkül. A fociban sem kezdik újra a félidőt, csak mert valakinek eltört a lába:) Ott is technikai szünet, tartalék játékos indul, megy minden tovább.
  • Fabio Capello
    Replayek:

P3dr0 vs. Brigi 1. rész (The Parish)

P3dr0 vs. Brigi 2. rész (The Parish)
  • MrAndree
    Ja csak mondjuk a híd közepén beírjuk, hogy időt kérünk, mire az valakinek feltűnik (gondolom ezer zombi között vagy támadásra készülve mindenki a chatet figyeli meredten) addigra valaki már down, vagy szar helyen állva instant halott. Na persze a pause is szar volt tegnap, igazából nem tudom ilyen szituban mit lehetne, eleve nálunk valaki down is volt és kicsit meghalt volna ha kivárjuk mire a pause után még mindenki readyzik is. Szóval ilyen helyzetre ki kéne valamit találni. Esetleg restartolni a pályát, akkor az előző pontok nem vesznek el.
  • MerlinW
    A medkit megvonás egy szigorú büntetés. Jobb mint az azonnali kizárás, nem? Logikusan csak erősen indokolt esetben érvényes. A 2 perc betöltés után pedig bőven elég. A következő kupa komolyabb lesz, mindenki a meccs előtt kakipisi, nem főzögetünk teát meg kakaót két pálya között:) Úgy gondolom egy-másfél órát mindenki kibír a gép előtt ülve.

Komolyabb technikai problémák esetén persze el lehet nézni 1-2 plusz percet, de rendszert logikusan nem csinálunk belőle.

Valamint lesz egy komolyabb pause szabály is. A szünetet csak akkor lehet használni, ha a túlélők zárt/biztos helyen vannak. Nincs pause pl a híd közepén, mint tegnap. Ha gáz van szólunk hogy időt kérünk és megvárjuk míg a túlélők biztos helyre mennek, akár ők, akár az ellenfél van emberhátrányban.

Logikusan a legközelebbi biztonságos helyről (zárt tér, védett sarok, stb. tehát védhető a hordák ellen) van szó, tehát ha az mögöttük van, akkor visszamennek oda. Addig a fertőzöttek nem támadhatnak. Ha nincs biztonságos környezet (lásd pl. finálék), akkor nincs pause. Amennyiben a fertőzöttek vannak emberhátrányban, úgy játszanak. Amennyiben pedig a túlélők, nem mozoghatnak előre amíg bot van a csapatban.

• böröczk
    tegnapi játék fent van vlahol, vissza lehet nézni?
    a 2 perc kevés, maximum 5 perc, mindenki betöltése után, a medkit szintén baromság, valami mást kéne kitalálni..
  • SigS
  • Doom 4
    Előbb harmadikán érjünk be harmadiknak!
  • SG fan
    Szóval lesz második is? Arra is kéne menni! :D
  • Doom 4
    Igen ez a betöltési idő szerintem se jó 5let, mert rám is kell várni.
  • MrAndree
    Jó lenne. :D Nyilván a betöltési idő ne számítson bele mert akkor engem midnen pálya elején kizárnának a versenyből...
  • buddabudda
    Pl te elég lassan töltöttél be :D. De majd a nyereményből vehetsz egy új gépet :D
  • MrAndree
    Ez a maximum 2 perc várakozás jó, mivel a mai meccsen is kb. minden pálya elején kellett várni 10 percet valakire. :)
  • MerlinW
    El lehet kezdeni jelentkezni a 2011 februárjában induló második L4D2 SG bajnokságra!

Feltételek:
    - sg.hu fórumtagság
    - sg.hu Steam csoport tagság
    - 4 fős csapat (+ 1-2 tartalék) (egyenként ne jelentkezzetek)

- Játékmód: Realism Versus
    - Időszabályok: 3x90mp szünetkérés, és maximum 2 perc várakozás pályabetöltések után. Ezt túllépve a tartalékos játékosok még beléphetnek (+3 perc), ellenkező esetben az ellenfél csapata nyeri a mérkőzést. Tehát maximum 5 percig állhat a játék.
    - Büntetés: Amennyiben a játékvezetők (jelen esetben kommentátorok) szabálytalanságot vélnek felfedezni, megvonhatják az adott játékos, vagy akár az egész csapattól a gyógycsmag használatát az adott pályán.

A szabályok megszegése azonnali kizárást von maga után.

A versenyek időpontjai ugyanígy le lesznek fixálva, de közös döntés alapján módosíthatók.

Jelentkezni lehet: "MerlinW", "Don, the Red Nose Reindeer" és "Zava" csoportfőnököknél.
  • darki81
    zsíír
  • Fabio Capello
    Nos, a lájvot megint lehet nézni itt
  • LasCar16
    nekem nem jó az időpont úgyhogy tepsi mehet helyettem
  • Fabio Capello
    Végleges időpontok

2010.12.30. 19:30 (döntő)
    P3dr0 vs. Brigi (The Parish)

2011.01.03. 19:30 (harmadik helyért)
    Borbee vs. MerlinW (The Parish)
  • SG fan
  • Tiensin
    Szóltál anyu???
  • deko
    Jelezném, nekem a 30.-a nem jó.
  • SigS
    Áruló
  • böröczk
    nekem is

max egyedül lázárnak lehet vele problémája, de akkor majd jön helyette tepsi
  • MrAndree
    Nekem jó lenne ez az időpont.
  • Doom 4
    Ja én is nézegettem, nagyon jó ajánlatok de sajnos nem lehet, kordában kell tartani magam, gépfejlesztés ideje végett!:S

Na és most meg is néztem, Doom complete pack 8,74€