5661
  • Dreaam
    Pontosan mikorra tervezitek az új kupát? :)
    Azt hallottam, hogy most Realsm lesz, remek ötlet! :)
  • LasCar16
    várunk Februárban a következőn :)
  • SigS
  • ratgab
    Véletlenül rákattintottam a verseny meccseinek videójára és azt kell, hogy mondjam le a kalappal mind résztvevők, mind a szervezők előtt, mert fantasztikus szórakoztató kis videók születtek! (Én mint kezdő L4D2-es külön is köszönöm, mert nagyon hasznos kis dolgokat lehet ellesni ezekből).

Külön szeretném kiemelni a kommentátorokat, mert profi sporteseményhez mérten közvetítették a meccseket!

Ismételten nagyon szépen Köszönöm!
    Gratulálok mindenkinek!
  • Dreaam
    haloo :)
  • böröczk
    szánalmas kockák
  • Narxis
    LOL :D
  • PeeTeR
    talalkoztam mar vele en is :DD
  • lolSL
    nope
  • darki81
    ez a Zoey
  • buddabudda
    Már nem kell.
  • darki81
    a legutobbi frissitések után, még kell az addon support a custom mapokhoz? vagy bennevanmár a frissitésbe ami kell ?
  • SigS
  • MerlinW
    A bronz meccs és a többi felvétele.
  • MerlinW
    Ide gyere
  • blackparty
    Sziasztok! :) Sikerült beszereznem a játékot hála DarkSector-nak :)
    A kérdésem az lenne hogy merre szoktatok játszani? hogy egy szerveren szoktatok összegyűlni vagy random csapattal szoktatok játszani?
  • Neoncsoves
  • LasCar16
    na király hogy fenn van a meccs, mert így estére végre eljutottam arra a pontra h ne hányjam össze magam a fejfájástól
  • Neoncsoves
    nem volt az 30 üveg csak 14:)
  • Neoncsoves
    na azért codban sem olyan vidám ám 3 emberrel 4 ellen... sokszor sorsdöntő lehet az a + vagy - 1 ember :)
  • natalyel
    Rage, Sigs, köszi az infókat :)
  • darki81
    átöltöztem:D
  • SG fan
    Remek-remek de az én kérdésemre még mindig nem válaszolt senki.
  • Tiensin
    Hja amugy pont a sok pause meg varas miatt rugtam be ennyire...szoval en aterzem a problemat xd
  • böröczk
    hozsámozsá, ne kössé bele mindenbe rédzs, idegesítő vagy az idióta sg-s mentalitással, nem illik hozzád : D

"ami a kifagyásokat illeti, hát sajnos Brigi azt kell mondjam, megesik. anno amikor codoztunk, volt hogy kifagyott a társunk 4v4-ben és ugyanúgy nyomtuk 3v4ben amíg nem jött vissza... ez ilyen."
  • SigS
    -Kampányban nincs mentés
    -Off/online, ha online akkor rá tudnak kapcsolódni mások
    -Te is tudsz szobát csinálni
    -Vannak mindig online szobák, rengetek beállítási lehetőséggel
    -Vannak minden pályán zombi-spawn pontok ahol automatikusan jön a horda
    -Körbe tudod járni a pályákat...csak vigyél magaddal valakit...könnyű módban :D
    SG kupa

• Rage47
    Single Playert felejtsd el, max. a pálya megismeréséhez jó legelőször. Ugyanaz a multi és a single/kampány, csak singleben botokkal mész.
    Online mindig emberek a társaid, kivéve, ha kilépnek, mert akkor botok helyettesítik őket.
    A zombik bizonyos helyeken addig jönnek, amíg nem kapcsol ki/be egy dolgot, de egyébként elfogynak.
    Egyes pályák útvonala random változik.
  • natalyel
    Most lehet hogy égők lesznek a kérdéseim...
    MA kezdtem ismerkedni a játékkal, és ahogy látom, faék egyszerű a lényege, abban viszont remekel :). Viszont a kérdésem, hogy a campaign mód az most hogy van? Vagy offline botokkal, vagy online? Ha online kezdek neki, biztos, hogy mind a három társam játékos lesz? Mert nekem nem úgy tűnik...
    Aztán van-e valamiféle mentés kampány módban? Ha online akarom végigvinni, akkor hogy döntöm el, hogy melyikbe lépek be?
    Egyáltalán a nagy zombie-hentelés közepette kicsit kaotikusnak tűnik maga a menü is...
    Egyáltalán hogy kezdjek neki, ha először a kampányt akarom végigvinni? A zombik scriptelve spawn-olódnak? Van olyan, hogy egy adott helyen elfogynak, vagy végeláthatatlanul jönnek? Azaz fel tudok-e deríteni egy-egy adott pályát normálisan? Mert eddig csak a többiek után mentem, fogalmam sincs hova, aztán egyszer csak bekerültünk a safe room-ba és pálya vége.

És mi ez a verseny, amit csináltok? Erről lehet valahol bővebben olvasni?
    Előre is bocs a láma kérdésekért...
  • Rage47
    Nem hasonlította a codhoz...
  • böröczk
    ne hasonlítsuk ezt azért a codhoz, ott egyedül is elrambózgatsz : D itt azért elég esélytelen... illetve ruski szkript on..
  • SG fan
    Happy New Year all! XD

Egyébként ki nyert? Csak mert most nincs kedvem vissza nézni az egész meccset, majd máskor.
  • MrAndree
    Felébresztett a 30 üveg bor? :D

Azért ez mégiscsak egy verseny volt, nyilván ha valaki kifagy akkor megvárjuk amíg vissza tud jönni, de ez mondjuk nem is volt kérdéses egyik oldalról se szerintem. Merlinék elleni meccsünkön is eltűnt a játékból egyikük kb. 5-10 percre, ott is egyértelmű volt, hogy megvárjuk amíg visszatér.
  • SigS
    Buékreggelt
  • SigS
    Én 3 Euro-ért vettem, az jó ár?
  • Neoncsoves
    hogy mindig csak a vita van-.-

mindenki üljön le a seggére ha meccs van, nem kell rohangálni. 2 pálya közt én is lemehetnék (ha játszanék a kupában :D) a kocsmába 1 korsó sörre de lehet mégse tenném. persze ha vendég jön az más, mégis be kell engedni. de nem árt, ha egyéb gondosabb- kevésbé gondosabb dolgainkat még meccs előtt megtennétek.

Töltési idő meg mindenkinél más, szerintem nem fáj senkinek 2 percet várni egy pálya elején, legalább van idő még tenni-venni, persze úgy hogy ne 5-10 perc legyen a 2 percből :)

ami a kifagyásokat illeti, hát sajnos Brigi azt kell mondjam, megesik. anno amikor codoztunk, volt hogy kifagyott a társunk 4v4-ben és ugyanúgy nyomtuk 3v4ben amíg nem jött vissza... ez ilyen.

egyébként BUÉK mindenkinek én meg nem tudok aludni :DDD
  • natalyel
    Ja, és annak, aki kérdezte az online vásárlást: Paypal, 1 perc, semmi gond, virtuális online számláról. Előtte neten átutalok annyit, amennyi kell a virtuális számlára, majd rá 20 másodperc múlva kattintok a Paypal-on, és elment.
  • natalyel
    Na, tegnap, azaz az év utolsó napján 4,49€-ért megvettem steam-en. Az jó ár? :)

Amúgy BUÉK zombiirtók. :)
  • wesker24
    BUÉK !
  • DAFFANGER
    Boldog Új Évet Kívánok Left4Dead Fanok!
  • Doom 4
    BUÉK!