Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
"...mert lejátszottunk cirka 30-40 VSt már dead centeren..." Elismerésem. Annál inkább mondhattátok volna a két kezdõvel felálló csapatnak, hogy kezdjük újra. Nem szar ám erkölcsileg is gyõzni nem csak "fizikailag"! Egyszer próbáld ki... 😄
"De örülök, hogy te jobban tudod miért mentünk fel a tetõre..."
Én meg annak örülök, hogy 25-30 év közöttiként még mindig nem tanultál meg személyeskedés nélkül vitázni. Ne tedd, nem egy szimpatikus dolog.
"...Természetesen szívesen kezdem a játékot bármikor survként..." Ennyire tapasztalt csapatként ez egy kifejezetten nemes gesztus lenne tõletek. Látod, fog ez menni! (Ugye milyen idegesítõ a személyeskedés...) 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Why so serious?
Köszi, hogy az enyémhez hasonló stílusban válaszoltál... Hmm... "Le style, c'est l'homme."
Tényleg nem érzel abban semmi unfair -t, hogy õk nekiindultak gyanútlanul a pályának, ti meg pontosan tudtátok, hogy jönni fog a Tank?! Ti azért mentetek fel AZONNAL a tetõre mert 10000% -ig biztosak voltatok benne mi történik.
Merlinék meg nem kérhetik a restartot, illetve nem panaszkodhatnak emiatt mert az sem lenne fair veletek szemben hiszen nem ti tehettek az unfair körülményekrõl. Tök jól mondtad ÕK tisztességesen viselték a szituációt... Próbálhatsz olcsó stílusban leszólni engem szíved, joga ettõl még nem voltatok túl úriemberek (izé...) a szituációban, ennyi történt.
Brigi -nek annyiban amúgy teljesen igaza van, hogy ezen a pályán nagyon gyakori az instant Tank, de az én véleményem ettõl még az, hogy fõképp ha szegrõl-végrõl haverokkal játszunk akkor még mielõtt nekik ugrok a Tank -al szólok, hogy kezdjük újra mert NEM KIHARCOLT ELÕNYHÖZ JUTOTTUNK.
Amúgy meg mit "egyesezel" én teljesen kívülálló vagyok ezúttal. LoL. Sõt: 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Why so serious?
A driver az friss, és még az adont is feltettem hátha..
?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
dead centeren ez amúgy 70%-ban így van, az elején szokott jönni tank.
lázár: az azé van, mer elszégyellted magad, aamikor benned volt zava épp, és a Te szemszögedbül néztük a játékot : D
Kumiho #2179
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tényleg nincsenek gondok a Tank -al vs. -ben??!!
Brigi nektek meg egyrészt gratula nagyon szépen játszottatok másrészt halkan kell megjegyeznem, hogy egy ilyen "early Tank' -nál "illik" felajánlani egy restartot az ellenfélnek...
Még 1X! Meg ne sértõdjetek, szórakozzatok jól csak az a lényeg. Illetve gondolkozzatok esetleges Scavenge partikon. Abban se Tank se Witch. 😄
- túl sokat fényeztek (brigike nagyon jó a sniperrel köztudottan 😄 stb.)
- amikor belsõ nézetben volt a közvetítés, mert ilyenkor nem lehetett átlátni h mi történik a többi 7 emberrel, mondjuk aki visszanézi és arra kíváncsi h hogyan támadtak, mit kell bizonyos részeken csinálni az lemaradhat pár dologról
#acm
Kumiho #2179
[merlinw.org]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.
ezer felé rohangálok, utazgatok, szerintem karácsonykor ne legyen semmiféle játék.
és szerintem sokan így lesznek még ezzel.
Kumiho #2179
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
és szerintem izgi, ha láthatod belsõ nézetbõl is, hogy játszik a másik, jobban beleélhetõs szerintem. legjobb, ha váltogatja a nézeteket, de legyen benne több belsõ nézet, pont az ilyenek miatt:
left 4 dead 2 ESL
Kumiho #2179
Why so serious?
Ha a spec egy harmadik csapat lenne, akkor természetesen látnánk a negyedik játékost is, így sajnos nem. Olyan ez mint a 4+ fõs versusokon, ott is hiába vagytok hetvenen, csak hármat fogsz látni plusz magadat.
Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Why so serious?
Inkább Andree-t szedd rendbe, mert mindig õt kapták el. 😊
Merlinnek üzenem, hogy Brigike csapatánál zava helyett Davic-t írjon.
Elég nehéz lenne kívülrõl kommentálni, ahogy játszok 😄.
Kumiho #2179
Az idõpontokat meg majd valahogy egyeztessétek össze, addig még jön egy két változtatás a szerón remélhetõleg, mint például:
-ready system véglegesítése (csak akkor nyílik a SR, ha mindenki ready)
-a szerver max férõhelyei tízre korlátozódnak (nyolc játékos+két kommentátor), mert a lájvot iszonyatosan laggoltatja, már alapból a nyolc ember, de tegnap esetenként 16-al kellett megküzdenie zavának.
-ez inkább nekünk lesz segítség, de egy tank HUD is készül, amin keresztül láthatjuk majd a tank frusztráltságát, életerejét, illetve hogy ki irányítja.
Kb ennyi, ha valakinek van még valami ötlete/óhaja, ofkorsz, nyitottak vagyunk mindenre, ha megvalósítható!
Külön köszönet Borbee-nak a szerverért 😊
Azt viszont találjátok ki idõben, hogy 23-án csütörtökön legyen a második nap, vagy 26-án vasárnap. Én 26-ot írtam az eseményhez, mert szenteste elõtt nagy a kavar minden családban. Nekem jó mindkét idõpont, így rátok bízom. Harmadik idõpont is lehet, ha az a jobb mindenkinek.
PS: a kommentátori munka szuperjó volt, le a kalappal.
[merlinw.org]
#acm
Autogramot és interjút adok csak szóljatok! XDDDDDDDD
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Why so serious?
vesztettünk, nem voltunk összeszokott csapat, és az elején lévõ tank is érdekes volt. 😊 De a végére
sztem egész jól összeszedtük magunkat és szépítettünk. Ha nincs az elején a tank akkor még szorosabb lehetett volna a mérkõzés.
Nem baj majd a többi mérkzésen bizonyítunk! 😊 (1200 körüli pontot értünk el, a másik vesztes csapat
1300 körül, de o náluk nem volt ilyen tankos baki.) 😊
borbee vs. pedro part 1
borbee vs. pedro part 2
brigi vs. merlin
[merlinw.org]
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Aki nézni szeretné: Livestream
Várható kezdés: 19:30
Meccs: Borbeee angyalai vs P3dro és a csokigyár
Úgy nézzétek hogy teszt adás, van e egyáltalán létjogosultsága.
Ha nem megy addig valamit adunk 😄.
[merlinw.org]
[merlinw.org]