5661
  • TheGrinder
    Engem lehet érdekelne, majd felveszlek és megbeszéljük, csak most még nem vagyok otthon.
  • killerkocka
    Helló all! Játékosokat keresnék multyra, mert kissé unalmas a randomozás néha. Hátha lehetne csinálni esetleg egy összeszokott bandát, vagy valami. De bármi érdekel. Mikrofon előny, korom am 25 és viszonylag új játékos vagyok, szóval nem egy vérpró, de nem is béna. Akit érdekel, killerkocka85 steamaccon elér.
  • buddabudda
    Jan 31-ig jelezze aki szeretne indulni 2. l4d2 kupán. Ha még nem biztos, nincs meg a csapat stb, akkor is szóljatok.
    Majd február 6-ig kell véglegesíteni a dolgokat.

Úgy döntöttünk hogy az induló csapatok szavazhatnak arról, hogy sima vagy realism vs legyen a játékmód.
    Február 6ig valami csapatnevet is ki kell találni.

SG Group - lépjetek be. A group adminoknál lehet jelentkezni.
  • MrAndree
    Jézusom. :D
  • Rage47
    Nem ezen fórum tagjaival játszottunk :D
    hardwiredesek szervezték
  • Zeller01
    Csak amíg bennem van a hangulat:
    Most játszottam először csapatban Magyarokkal és még mindig be vagyok sz@rva annyira hihetetlenül paráztam!! :D
    Csak annyit, hogy köszönöm a játékot és ha beférek még egyszer-egyszer akkor szívesen jövök!

ZellerHUN
  • SigS
    Nálunk tegnap olyan volt, hogy experten játszottunk, Hard Rain, és kezdéskor nem töltött be fegyvereket, se lőszert. Csak az alap egy db. pisztollyal nyomultunk. Ellenfélnek fel sem tűnt :)

Másik: ua. a pálya, végén beadja a tankot, tetőről elüt engem, beesek a vízbe ahol a csónak jön, erre visszateleportál a tetőre. Előtte én ue.-t megcsináltam, de akkor instakillt adott...

Bugvadászat
  • MerlinW
    Mod-olt szerver. Előfordul ha nem offical-on játsztol.
  • Fabio Capello
    vszeg valami moddolt szerón voltál :)
  • Bokafix2
    Érdekes, de volt egy olyan poén ma a játékban hogy leköpött egy spitter és mivel experten jáccottunk pillanatok alatt padlóra küldött a sav... elugrani sem lehetett, mert beakadtam az asztalokba. De a földön még pisztollyal le tudtam lőni a k*rvát.
    Ekkor érdekes módon majdnem duplájára emelkedett a HP-m. Nem 100 volt hanem 170 valamennyi. Ez bug???
    Vagy ilyen hogy lehet? Már ha 100-ra vinné vissza is meglepő lenne, de 170-re emelte.
    De ez csak akkor fordul elő ha a savban fekve pisztollyal lövöm le a spittert. Visszaállítja aHP-m és a földről is magamtól fel tudok állni. Ez lol. :D
  • zsozso29
    Köszi :D :P
  • SigS

voltmár?
  • lolSL
    addons
  • zsozso29
    Ha letöltesz új pályát az hova kell bemásolni?
  • Nohab
    Ettől függetlenül Brigi reagálását már várom.
  • MerlinW
    Valóban gyorsabb, mint kellene, ettől függetlenül teljesen igaza van:)
  • SigS
    Lassulj már srác, ez nem Forma1.
  • darki81
    XD
  • DarkmenKING
    "Hát te se vagy valami szimpatikus gyerek :D"

Válaszom:

Ivánkovics Milán, téged senki nem kérdezett, ha jól tudom. Én itt segítséget kértem és nem személyeskedést. Megkaptam, MerlinW nagyon segítőkész, igazán jó azt tudni, hogy ilyen Gamerek is vannak.

Bár a fogalmazásodból ítélve neked, sok "nem szipmi" gyerek van a steam-on és a világon. Általában a csúnya és/vagy ostoba emberek gondolnak ilyet, persze ezt nem rád értem, magadra ne vedd! Remélem veled is találkozom a játékban és játszunk egy jót! Mert ez a lényeg és nem egymás fikázása egy fórumon.

• MerlinW
    Steam SG csoportjában (supergamez) mindenről tájékoztattam/tájékoztatok mindenkit. Lépj be, olvasd el és jelentkezz nálam 4-5 névvel (logikusan az aktuális steam név kell). Majd miután látod kiírva a csapatodat a 2. kupa bejelentés rovatában, mint csapatkapitány, vegyél fel engem ismerősnek.

SG Steam csoport

- Brigikém, pakold már ki a linket a fejlécbe:) -
  • blackparty
    Hát te se vagy valami szimpatikus gyerek :D
  • DarkmenKING
    Bár tudom, hogy meg kell keresni a videokártya árát...valahogy...csak ne kupa közben. A többire meg elég a 3x 1,5 perc pause....
  • DarkmenKING
    Persze, lehet bármi, ezért is emeltem ki a kuncsaftok fogadásának elhalasztásának szükségességét. A kuncsaftokat nevezhetjük inputnak? XD

• buddabudda
    Nyilván mindenki próbálja úgy megszervezni, hogy ne jöjjön közbe semmi. De mivel mindenki otthonról, koliból, albérletből játszik, így az ilyenek, hogy jön valaki, segíteni kell stb, elkerülhetetlenek.
    De pont erre van a 3 db min 1,5 perces !pause.
    Az input és output igényeket meg kéretik előtte elintézni.
  • DarkmenKING
    Ok, akkor jelentkezem ott is hamarosan! Persze ha elszáll a net az ok, bár ha "vedégeket" kell beengedni (akik lehet, hogy kuncsaftok.. XD), vagy várjunk míg lecsorog a kávé stb szóval az milyen már. No ezt csak azért írtam, mert van sok ilyen tapasztalatom, hogy várni kellet....de persze majd itt a kupában jó lesz. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen kuncsaftokat fogadókat majd büntetik.... és akkor MI igazi GÉMEREK majd jót jáccunk! Ha beindul a rosta...
  • Fabio Capello
    Igen, mivel ez a legegyszerűbb módja, hogy értesüljetek az időpontokról, változásokról.

Attól függetlenül, hogy kemények vagytok és nyomjátok, bármi megtörténhet, elszáll a net vagy valami, ilyenkor pedig nem várhatunk órákat arra, hogy befusson az emberetek.

Mivel ez volt az első kupa, volt pár buktató, ezért kellett sokszor várakozni például, de ennek elkerülésére új szabályokat hoztunk, így nem lesz több várakozás remélhetőleg.
  • DarkmenKING
    Hmmm ez szükséges? Úgy értem, belépni az SG groupba vagy mibe. Enélkül nem lehet játszani kupásat?

Ötödik emberünk nincs, mert mi nem megyünk el teázgatni órákra...meg ilyenek, szóval ha kell akkor nyomjuk! Most megnéztem a kupát (brigi meg perdos video linken) és látomm, hogy voltak jó nagy üres járások. Mondjuk ez nem értem?? Szóval akkor mi értelme kupázni ah várakozásba fullad???

De ha nagyon kell, akkor szerzünk 5. embert is! pba...
  • Fabio Capello
    Lépj be a Steamen lévő SG-s groupba, illetve a csapattagok nevét és steamprofilját is add meg légyszives, a tiéddel együtt. Ezen felül, kellene még egy beugrós ember is, aki gond esetén helyettesít.
  • DarkmenKING
    Sziasztok!

Nekünk van egy kis csapatunk, 4 en vagyunk és szeretnénk megmérettetni a tudásunk? No most hogy lehetne ezt kivitelezni? Nagyon tetszik, hogy így kupákat rendeztek így a magyarok jót tudnak játszani. Bár elég fiatalok vagyunk, de sokat fejlődtünk. Szeretnék beszállni mi is! Mint a nevem is mutatja, én vagyok nálunk a kapitány, velem kell egyeztetni kupa ügyben.
  • bertino
    jajj ez nagyon metal.

• REPS0L
    áááá kösziii :)
  • Rage47
    ez?
  • Neoncsoves
    igazából nem sok különbség van, csak annyi hogy többet kell a mikrofont használni. meg persze nem szabad elfutni a többiektől 1 másodpercre sem
  • buddabudda
    Lehet elrettentette őket a realism vs. Ha többen jelentkeznének sima vs-re, akkor inkább legyen az.
  • REPS0L
    hali!
    régebben láttam egy magyar videót (l4d, nem tudom 1 vagy 2) ami úgy kezdődik hogy felélesztik a witchet, mellette meg magyarul magyaráznak valamit, ja és azt hiszem 720p-s youtubeon, nem tudja valaki melyikre gondolok? köszi előre is! :)
  • Dreaam
    Hát mi újfent jelentkezünk, remélhetőleg most még időben, hogy játszhassunk is. :) Majd Tiensin megkeres a napokban.. :)
  • SigS
    Ki kellene írni ide topikba
  • MerlinW
    Mondjuk az előző bajnokság csapatain kívül még senki sem jelentkezett nálam... Akkor fog kezdődni szerintem, ha legalább 8 csapat összejön.
  • SigS
  • Fabio Capello
    február környékére, a szabályok/szervezés már folyamatban van :)