Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sem nekünk, sem Brigiéknek nem volt egy rossz szavunk a másikra, Nagylaci ne keltse a feszültséget, nem kell védeni minket, de köszönjük. Emellett nincs igaza, nem volt ok a restart-ra.
A mi csapatunkban senki sem ismer különösebben senkit, életünkben másodszor játszottunk együtt, ezzel mi tisztában voltunk, ennyi.
Én is pusztán "ha már megszerveztem" címen neveztem be. Nincs semmi baj, mint írtam volt élveztem, és a csapattársaim férfiasan viselték az egyértelmû erõviszonyokat.
Tehát senkinek semmi oka a vitára vagy igénye védelemre.
[merlinw.org]
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
én csak konstatáltam, hogy miért is inkább lökje, mint tunkolja fél centirõl : )
Kumiho #2179
Kumiho #2179
de te még seggnyalással se érnél el semmit nõnél. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ON
Kumiho #2179
-Köszönjük a védelmet, végül is az a Tank az elsõ percben rendesen demoralizálta a csapatot tény, de ha jól emlékszem annyira támadott az ellen hogy vissza se tudtunk menekülni SF-hoz. Majd legközelebb figyelünk 😞
Végülis a végére egész jól belejöttünk, én úgy éreztem.
-Köszi a kommentátoroknak, részemrõl semmi sértõ nem volt, tény hogy eléggé szétszórt volt a csapatunk, ezt lehetett is látni.
(MerlinW csapat)
Üdv. Sig
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Akkor viszont úgy néz ki hogy Brigi vs. Borbee csütörtökön 21:15 környékén?
Másik csapatnak van már valami körülbelüli idõpontja amikor mehetne a mókázás?
Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.
Mindenesetre, ha valaki a szívére vette, akkor elnézést, nekünk is ez volt az elsõ alkalom hogy egy komolyabb eseményt kellett vagy négy órában lekommentálni, én a végén már azt se nagyon tudtam mit beszélek 😄
Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.
Why so serious?
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
jó, de azóta a padawanok túlnõtték a mestert.. te már kóró vagy rédzs : D
pláne leftben <#hehe>#hehe>
Kumiho #2179
Amúgy meg a másik, hogy Brigiék nagyon rendesek voltak. Mert a végén amikor nem is tom kb. 10 percet állt miattam a játék, azt is kivárták. Úgy hogy még egyszer köszönöm a megértést.
Más téma: Hogy tudok custom mapokat berakni? A vpk fájlt hova kell raknom?
Mondjuk akkor úgy, hogy csak szólni akartam tapasztalatlanabb játékosok inkább kérjék meg az ellenfelet, hogy induljon újra a játék. Szerintem én is kértem volna. Gyûlölöm ezt a kapásból Tank az a arcodba jelenséget. Nekem legalábbis kell egy kis idõ amíg felveszem a játék ritmusát úgyhogy az elején még ügyetlenebb vagyok egy ennyire szoros szituációban.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Ami miatt picit felhúztam magam az, hogy még most visszaolvasva sem találom, hogy miért kellett ilyen kategorikusan szembehelyezkedni az álláspontommal. Melyik hozzászólásomban írtam égbekiáltó hülyeséget, vagy voltam sértõ?! Mert ha ilyen hibákat nem követtem le, és szerintem nem, akkor azt hiszem elvárhatom az arroganciától és személyeskedéstõl mentes vita esélyét. Én belátom lehet, hogy nektek van igazatok, de nem szeretem még egy internetes fórumban sem ha lekezelnek... Úgyhogy részemrõl:
1.TAPASZTALATAIM alapján kompetitív meccseken sokszor nem játsszák le a meccset a korai Tank esetén mert a nagy többség utálja ezt a jelenséget és villámgyorsan lehet ekkor még restartolni.
2.Én meg mivel érdekes volt a meccsetek és volt véleményem róla (!) gondoltam megjegyzem, hogy esetleg élni lehetett volna ezzel a lehetõséggel.
Úgy érzem ezzel a véleménnyel nem mondok butaságot és nem sértek meg senkit. Éppen, hogy tetszett a meccs és el akartam mondani a véleményemet róla. Egy fórum nem errõl szól?!
Kumiho #2179
Figyelj már , nem veszed észre, hogy minden hozzászólásod ugynaarról szól? Fölösleges, mi csak próbáltuk megértetni veled, amit írtunk, de úgy látom, 20 hozzászólás után sem sikerült, nem baj, vita egy szál se.
HA kérték volna TERMÉSZETESEN újrakezdjük, mert nekünk sem a szívünk csücske a pálya eleji tank, ahogy az elsõ részben sem volt.
De mivel nem kérték, és a tank a játék része, mégha az széfház elõtt is jön, ezért folytattuk a játékot, és teljesen igazságos volt az, a többi már csak a csapat összeszokottságán, tapasztalatán, taktikáján, reflexén múlott.
Ennyi, és ezen szerintem nincs mit túlcifrázni.
Kumiho #2179
De am csak itt a fórumon vagyok új, warezt anno ezzel is meg az elsõ résszel (elsõvel még többet) toltam, volt egy nyár hogy az elsõt haverokkal úgy toltuk (sokszor vs-t), hogy reggel 9 tõl 3-4 óra játék aztán 1-2 óra szünet, utána megint játék megint szünet, és úgy éjfél-hajnali kettõ között hagytuk abba. És mehetett az egész elölrõl. Hmmm... de jó is volt.<#mf1>#mf1>
A csapattal meg tényleg a sokszor emlegetett, össze szokatlanság, azért látszott, hogy a végére már kezdtük érezni egymást, a másik meg, hogy egy fél éve nem játszottam, amikor felugrott a bajnokság 5let akkor raktam fel újra...
Ja és jó, hogy csak a külsõsök vitatkoznak rólunk. De jókat nevetek.<#banplz>#banplz>
Szóval lássuk akkor. EGYÉRTELMÛEN nincs igazam abban, hogy esetleg újra kellett volna kezdeni a játékot, pedig kompetitív meccseken ezt már csak azért is meg szokták tenni mert mindenki utálja a korai tankot...
Aztán még én vagyok a köcsög mert nem tetszik, hogy te KINYILATKOZTATSZ egy másik játékmóddal kapcsolatban amit amúgy rengetegen szeretnek és játszanak.
Harmadszor miután én csak és kizárólag kulturáltan elmondtam a véleményemet ennek ellenére olyanokat kapok, (ha burkoltan is) hogy nem vagyok normális.
Nekem is nehéz felfogni, hogy valaki lassan 30 évesként ne tudjon arrogancia nélkül olyan módon fogalmazni, hogy érezni lehessen csak a saját szubjektív véleményét mondja. Tudod ha úgy fogalmazol ne csodálkozz ha így fogom gondolni.
Sokadszorra az is nagyon szimpi, 😊 hogy most már hárman estek nekem és jókat nevetgéltek, hogy milyen jól megmondjátok nekem a magamét.
Rettentõ érettek és hihetetlen nyitottak vagytok a sajátotokétól eltérõ vélemények irányában.
Dead Centeren meg különösen gyakori,de ezt már leírtam.
És gondolod, ha mi kezdünk survként, kimegyünk a folyósóra, teszünk két lépést, meghalljuk a tankot, akkor nem fordulunk ugyanúgy rögtön vissza?
Ez nem kiszámíthatóság kérdése, ha már végigmentünk a fél pályán (lifthez vezetõ út feléig), és jön a tank, akkor is visszafutunk, mert csak a széfházban van esély a tankot legyõzni, ennyi. Ez bárki ellen, bármilyen meccsen érvényes.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
De a kedvedért: SZERINTEM a scavenge egy unalmas és szar játékmód az infeknek zéró taktikázási lehetõséggel. Ha óhajtasz még vitatkozni akkor nem sértõdni kéne a semmin.
Why so serious?
Felfogtam. Ami neked (nektek)nem tetszik az hülyeség és szar. Valójában infeknek talán még több taktikázási lehetõsége is van mint vs. ben!
Tudom hogy a túlélõk hova fognak menni mert látom a fixre "telepített" kannákat. Tudom, hogy idõrõl-idõre vissza fognak menni a generátorhoz. Lehet figyelni, hogy ki szalad kannával mert az sebezhetõ. Splitter felgyújtja az eldobott kannákat amivel betegre lehet szívatni a túlélõket. Hunterrel ráugorhatok az eldobott kannákra amit a túlélõk velem együtt kapásból szét is lõnek, ha ügyes vagyok. És még sorolhatnám.
De megkíméllek a válaszadástól. Már most bocsánatot kérek, hogy más az álláspontom mint neked. Nyilvánvalóan amennyiben Te úgy gondolod a Scavenge egy unalmas szar és csak béna köcsögök játsszák mint én. Tudnám mi a tökömnek szólók hozzá bármilyen fórumban bármihez egyáltalán?!
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Why so serious?
Why so serious?
#acm
Why so serious?
"Csak hát ott a videó és remekül látszik, hogy eszetekben sincs bemenni a folyosóra."
Persze hogy eszünkben sincs, nem mondtam hogy be akartunk. Azt próbálom elmagyarázni, hogy akkor se lett volna ha mi kezdünk és rohanunk le a lépcsõn és megszólal a tankzene. Fordultunk volna vissza rögtön. Szóval semmi elõnyünk nem volt abból, hogy tudtuk mivel ugyanezt tettük volna ha nem tudjuk.
Az a helyzet, hogy milliószor fordul elõ instant tank, nekem se szokták akkor felajánlani a restartot (el se fogadnám), mivel ez is része a játéknak. Szopás de ez van. Scavengeben valóban nincs ilyen, csak a scavenge egy rohadt uncsi játékmód, infeknek kb. zéró taktikázási lehetõséggel.
Why so serious?
Csak õk nem számítottak a Tank -ra, amúgy nem is rohantak nagyon elõre, csak elkaptátok valamelyikõjüket Smoker -el talán nem emlékszem pontosan. Ekkor esetleg mert megpróbáltak együtt maradni tényleg elkúrták, de addigra õk már szorult helyzetben voltak. Nézd csak vissza a videót.
Ha tudják, hogy jön a Tank szerinted befutottak volna a folyosóra? Ugyehogyuge...
Amúgy meg még egyszer: Ti 30-40 VS -t játszott csapat vagytok ezen a pályán ott meg két kezdõ. Nem vérre megy ez a bajnokság ha jól gondolom. Egy kis nagylelkûséggel is Ti nyertetek volna szerintem.