5661
-
SG fan #4688 Na fasza! Beújítottam egy jobb netet! Igaz csak 8 megás de az előző 1 megáshoz képest maga az álom! :) -
#4687 Nem fizették be a domain éves díját. -
#4686 Hát Sztem lejárt az előfizetés. -
SG fan #4685 Miért zárt be?
badgirl: Te szedted le? Általában azt a steam megcsinálja maga. Eredeti a játékod? -
#4684 Na most ide lógtam, viszont sajnálattal láttam hogy bezárt az l4dmods.com... Nem tudtok véletlenül egy valamilyen reality sound packot, (bár ez nem annyira fontos), vagy egy jól működő Zoey modot? Ami ugye kicseréli nálam Rochellt Zoey-ra :D -
badgirl21 #4683 Csak a szükséges frissítéseket szedtem le...de lehet vele együtt jöhettek olyan fájlok nem tudom....csak fogalmam sincs mit töröljek.....pedig most közbe valahova felengedett...de hogy a többinél mi a bibi..hát komolyan mondom nem tudom..:) -
#4682 Please remove plug-ins
Biztos letöltöttél vmi szart ami nem tetszik neki. Map? -
badgirl21 #4681 Sziasztok!
Szerver csatlakozás közben ezt kapom : Connetion Blocking :Please remove plug-ins before attempting to connect to a VAC secured server" Mi lehet a baj?:/ -
Borbeee #4680 :D Jaja -
#4679 Az angyalok visszatérnek? :D -
#4678 Na hát úgy néz ki, hogy apa komolyan gondolta, szal akkor nem gépezhetek, amikor tesóm otthon van szal csak este amikor már lefeküdt, akkor is max 10-ig. remélem azért lassan meggodnolja magát...
Most inforól írok mielöt valaki megkérdezi... -
Borbeee #4677 Hali. Minket felírhatsz minket.Livi,Deko,Xana és jó magam :) -
#4676 -
#4675 bazegbazeg...
4.-nek jelentkezek! -
#4674 nem is veled lennék -
#4673 te nem kellesz, ha verseny van akkor én benne vagyok -
#4672 mondjuk ugy hogy tegnap amikor az uzenetet irta Januar 30. -a volt
- miert fontos ez? -
se nekem se a tesómnak nem lehet gépzeni holnaptól (jan. 31.)
-
SG fan #4671 Azt a rohadt!
De egyébként ezt az üzenetet akkor hogyan írtad? :) -
#4670 én csak akkor tudnék, ha február 19-e előtt lenne, de ez úgysem valósul meg, úgyhogy részemről akkor sztornó, utána elutazom fél évre -
#4669 "nem volt hajlandó elmenni wc-re így bep*sált"
:DDD áááá tiszta southpark - make love not warcraft :D -
MrAndree #4668 Csak itt, csak most, csak erős idegzetűeknek. -
#4667 úristen milyen történetek zajlanak itt :DDD -
#4666 Kicsit sok az info -
MrAndree #4665 Nincs akkora szerencsénk. :D -
buddabudda #4664 Az nem baj ha 2-3 naponta vannak, csak akkor legyenek mikor meccs van :D. -
#4663 Hát új fejlemények... Apám kitalálta, hogy se nekem se a tesómnak nem lehet gépzeni holnaptól (jan. 31.) mert a harmadik tesónk most ott ült a gépénél és nem volt hajlandó elmenni wc-re így bep*sált... Erre kitalálta fater, hogy nem gépezhetünk mert ezt látja tőlünk a kicsi is... Remélem csak futó gondolat volt a részéről és holnapra elfelejti, vagy max 1-2 hétig fog tartani és a versenyre már itt tudok lenni... Hát amint tudok biztosat tájékoztatlak.
Ha egy darabig nem lennék akkor most elköszönök.
Viszlát! -
SG fan #4662 Ok, akkor ha benne vagytok (úgy tűnik) akkor mehet! :) -
MrAndree #4661 Kétlem, hogy mi indulunk, legalábbis a legutóbbi elosztásban, mivel Lázár meg Davic kb. 3 naponta online fél órát, Briginek meg egyéb dolgai lesznek. -
#4660 Mivel többek között én szervezem, nekünk nincs határidő:) A lényeg, hogy a csapatsorsolásig döntsük el, ami még messzebb van (1-2 hét).
Egyébként eddig 2-3 csapat jelentkezett összesen. P3dro, Borbee, Brigi még nem adta le a jelentkezését "hivatalosan". -
#4659 Én benne lennék hogy ugyan úgy legyünk, mint múltkor, persze ha nem gond hogy megint nem nyerünk... xD -
SG fan #4658 Hú elég régen írtam ide! Basszus holnapig lehet jelentkezni? Merlin ha neked megfelel és benne vagy akkor a régi csapat ismét összejöhetne meg néhány tartalék? De csak ha van kedved? Na mit szólsz? -
#4657 Left 4 Dead 3D
-macséta
-bézbol ütő
-molotov
a negyedik még joinol -
#4656 I Hate Mountains elkészült -
#4655 Íííírtam privátoooooot! -
#4654 XD -
#4653 ROFL -
#4652 Szóval mikor játszunk? Egy jót? -
#4651 pedig lassan mindenki agyhalott lesz ettől a játéktól..:D -
#4650 az ilyen szánalmas, és óvodás kommentektől kíméljétek már a fórumot (illetve itt most konkrétan egy emberről lenne szó), tudom, hogy sg, de azért egy bizonyos szint alá ne menjen még így se. legalább ez a topic : D
-
#4649 Nem akarok beleszólni, de nem ártana törölni ezt a kommentet vagy egy kicsit átszerkeszteni szerintem.