Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Majd délután még lesz egy kis szerverbelövés meg ilyesmik, labornyuszik jelentkezését várom steamen 😄 Semmi komoly, csak fel kéne majd járkálni a szeróra tesztelni a dolgokat 😊
fcapello néven tudtok felvenni 😉
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
inkább legyé onlány, hogy holnap östig tudjunk eyget játszani
Kumiho #2179
#acm
Why so serious?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Brigike és fiai
Merlin és tanoncai
P3dro és a csokigyár
Borbee és angyalai
? 😄
De ha adtok magatoknak nevet akkor azt fogjuk mondani.
Pedro vs. Merlinw 19:30 (Dark Carnival)
Brigi vs. Borbee 21:15 (Dark Carnival)
Remélem mindenkinek megfelel így! 😊
Sigs: Jaja jó lenne ma is egy olyan party! 😊
Why so serious?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De ha már, akkor Parishon is hányszor van, hogy leugrás elõtt/után jön a tank -.-" Sose lehet tökéletes. : D De oké, legyen a Parish inkább, azon talán mindenki többet is játszott. Vagy Hard Rain..
Kumiho #2179
Why so serious?
Mi lenne itt abból, hogy az egyik csapatnál bugosan kinyílik, ha egy ilyen early tankból ekkora szövegelés lett 😄.
Én is Parisht támogatom, vagy Swamp..
Kumiho #2179
Pedro: hát igen, sajnos lemaradtam az elejérõl, de nagyon szép volt deko repülése. Borbeee azt mondta, hogy pont akkor szólt, hogy menjenek onnan mielõtt még az történik 😄
Vegyetek fel minket barátlistára, úgy könnyebb tárgyalni, és délutántól leszek
Kumiho #2179
Why so serious?
Akkor, ha minden igaz:
Holnap (12.23) 21:15 - Brigi vs. Borbee (Dark Carnival)
Merlin vs. pedro - nektek van valami idõpontotok? Fasza lenne ha nektek is jó lenne a holnap, mondjuk hét-félnyolctól...
Holnap nekem van egy kis dolgom a városban, de elvileg este már leszek, addig is ma megpróbálom belõni a szerveren a maradékot amit még be akartunk.
Apropó - valakinek van óhaj-sóhaj szeróügyben?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ma este is próbálkozhatnánk egy ilyennel. Hm? <#miaz>#miaz>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
És Brigi ha következetes akarsz lenni akkor most Nohab -ot és engem is BAN pls...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
MerlinW büszke lettél volna ránk! XD
Remélem ma is lesz!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Azt meg eleve nem értem, hogy miért undorodsz a korai tankoktól.
Egyszer nem fordult elõ waron, hogy emiatt újrakezdjük a pályát. Pedig akkor még nem is egy helyre rakta be a tankot és a boszit, és nem változott a csapatsorrend. Az elsõ csapatnak rugalmasnak kell lennie, hogy venni tudja az akadályokat. Nem hiába rakja az erõsebb csapatot elõre a játék. A második kezdésnél meg céltudatosan választják ki, hogy milyen zombival legyenek.
"Tényleg nincsenek gondok a Tank -al vs. -ben??!!"
Csak hogy kérdéssel válaszoljak: látsz itt egyetlen egy méltatlankodót magadon kívül?
A szánalmas és átlátszó "önkritikád" meg inkább hagyd meg magadnak.
Ha valakit lecseszel mert leírta a véleményét, akkor te se lepõdj meg ha más is lecsesz. Gondolok itt a 4352 4361 4362 4375-ös hozzászólók szerepére.
Kumiho #2179
"A mi csapatunkban senki sem ismer különösebben senkit, életünkben másodszor játszottunk együtt, ezzel mi tisztában voltunk, ennyi."
mini Chernobyl...
Komolyan, hogy bírta bárki felkapni a vizet egy olyan hozzászóláson amibe 2X írtam bele, hogy félre ne értse senki és meg ne bántódjon??!!
Õszintén nem értem, hogy egy ártatlan hozzászólás után miért kellett ezt az egészet. Ellenben én elég sokszor önkritikát gyakoroltam késõbb, de úgy látom ez sem érdekel senkit.
Nem vagyok troll vagy efféle, õszintén sajnálom azt ami történt ígérem, hogy kerülöm ezentúl a fórumot felfogtam, hogy hülye voltam.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|