5661
  • Fabio Capello
    3 euróba még senki nem halt bele.
  • 38tibi38
    És ha ugysem müködik akkor kidobtam érte pénzt?
  • SG fan
    Vagy a géped nem bírja, vagy pedig az a gondja, hogy nem eredeti. Legfeljebb vedd meg és kész.
  • 38tibi38
    Hát ez nemigaz,még msotse töltötte be iylen nincsen!!!!
  • 38tibi38
    Mindegy akkor várok hátha betölti de ha nem akkor ennyi.
  • 38tibi38
    Mindegyik driverből a legújjabb mert már cod2 nél kellett az új hang meg video kari.
  • Fabio Capello
    lol. milyen géped van?
  • 38tibi38
    Olyan,hogy mikor elinditom akkor ott van a képem négy ember,alatta a nevük.
  • 38tibi38
    Dee én nem multival tolom. Még a menüig se jutottam.
  • Fabio Capello
    mert mindenkinek megvárja amíg betölt. Hiába tölt be neked előbb, meg kell várni, amíg a többi embernek is betölti, csak akkor fog elindulni a játék.
  • 38tibi38
    Csak azt mondjátok meg miért van az,hogy mikor betölti az elején a game-et akkor még mindig tölti de már végig ment a csík de az a 4 es forog vagy mit csinál?
  • wantonly
    Nincs sajnos, úgyhogy még nem tudom, hogy oldom meg a kipróbálást. De lehet inkább a Modern Warfare-t veszem meg, mert azon is gondolkodtam, az legalább tuti jól megy.
  • Synchronous
    Mostanában olyasmit tapasztaltam, mintha helyenként felgyorsulna a játék. Ez miért lehet? Mint mikor 2x-es sebességen pörgetem a filmet. A steam miatt van, vagy mi lehet az oka... mondjuk más steam-es játéknál nem tapasztaltam ilyet.
  • Narxis
    Nincs olyan haverod aki kölcsönadhatja az accát? Régen így csórtak accokat, szal valaki olyan aki megbízik benned vagy személyesen ismer. :D

De jobb ötletem nincs sajnos.
  • wantonly
    Az első rész single részét anno kipróbáltam, az nagyon szépen ment, de multiban a sok játékos, meg a zombihad, azt már lehet nem bírja a proci. Mással nincs gond. A643000+, HD4650, 2GB RAM. Warezolni nem nagyon akarok, nehogy véletlen letiltsák a steam accountom. Kár, hogy nincs demo. :S
  • Rage47
    ha nincs meg a minimum, akkor nem sok reményt fűznék hozzá
    demo amúgy nincs ha jól tudom
    próbáld ki a warezt esetleg
  • wantonly
    Én meg szeretném venni, de nem találok demo verziót a játékból. :S Régen volt, azt olvastam, de most miért nincs? Ki kellene próbálnom, hogy bírja-e a gépem, mivel procinál nincs meg a minimum.
  • 38tibi38
    Ha nem vetted meg, nézz be az OFF topikba! Csakhogy oda jmár senki sem jár...
  • MerlinW

Látod mi van szép nagy betűkkel írva a fejlécbe?
  • MrAndree
    Nem indulna, a Valve direkt ilyenre csinálta. Egyikünknek se indul, csak unalmunkban írogatunk a topikjába.
  • Gubberx
  • Narxis
    lol
  • 38tibi38
    Már azonis gondolkodtam,hogy megveszem de hát akkorse indulna,vagy mégis?
  • Narxis
    Mert peches vagy.
  • SG fan
    Miért a sima pláza cicák nem elég félelmetesek!? XDDDDD
  • Optimus Prime
    És mutáns pláza cicák támadnak ránk? :)
  • MerlinW
    A közepétől szuperjó plázában játszódik:)
  • Doom 4
    Én is megnéztem de csak az első pálya feléig... Amúgy nekem az első pályákat összehasonlítva az I Hate Mountains jobban bejött :P
  • SG fan
    Na megnéztem. Igaz még csak az első két pályát csináltam meg a hadjáratból de eddig nem rossz.
  • SG fan
    Ez jó! :)
  • Neoncsoves
    szürke zombis hétköznapjaink feldobásáért
  • 38tibi38
    Hali. Mikor elinditanám a game-et akkor mindig kidob azzal a hibával,hogy l4d 2 müködése leállt... Gondolom megint a win7 a gond mint mindig....
  • SG fan
    Majd később ránézek. :)
  • Panzeradler #4735
    Haverommal kijátszottuk és nagyon élvezetes volt, én is csak ajánlani tudom:)
  • MerlinW
    Ez baromi jó lett, töltsétek töltsétek:)
  • Maak
    szerintem o is ugy ertette, hogy a 3 egyes kampanyt dolgozzak at a kettesre
  • SigS
    Valóban, a hír igaz, a Left 4 Dead stábja hivatalosan is bejelentette saját blogjukon a második részhez érkező új hivatalos DLC terveit. Mindenki örülhet, talán kivételt képeznek azok, akik csak az első részt birtokolják, hiszen ezen DLC kiadásával a Valve emberei a szó szoros értelmében meggyilkolják az első rész közösségét és játékosait. Hogy pontosan mire is gondolunk? És mit is fog tartalmazni a DLC? A továbbiakban kiderül.

2-es jön héló
  • lolSL
    mi?
  • SigS
    2-es nem lesz??
  • buddabudda
    Jön az új DLC.
    - 3 L4D1-s kampány - gondolom a Death Toll, Dead Air, Blood Harvest lesz
    - Cold Stream - a 2 Evil Eyes community kampány alkotójától

Egyelőre nincs megjelenési dátum, de biztos hogy a Portal 2 megjelenése előtt nem fog jönni.