5661
-
Neoncsoves #4935 -
#4934 Szerintem inkább vegyél fel msnre és ott megbeszéljük ne spameljük tele a fórumot :) címem: [email protected] -
#4933 gyakorlatilag minden esszeru megoldast kiprobaltam. parancsnak meg azokat adtam meg amiket Te is irtal de olvastam valami hogy az utolso DLC update ota valamit trukkozni kell. csak nem talaltam semmi ertelmes segitseget, hogy mit es hogyan. mert ettol fuggetlenul jatekban igy is toljak az emberek a dumat/zenet folyamatosan szoval mukodik :D -
#4932 na ezt akartam en is ami Te :D
de hiaba bindelem a szoveget be nem csinal semmit...
pedig itt aztan le van irva szinte minden: tacticalgamer -
#4931 Konzolban lehet bindelni a hangfájlokat. A hogyant guglizd ki, nem tudom fejből. -
#4930 Én miért érzem úgy néha, hogy más játékosok több taunttal rendelkeznek? Úgy értem én hiába keresem azokat a beszólásokat, amiket hallok (és véle mi lehet) nem találom. Pl. néha az egyik egyfolytában azt kiabálja hogy "tank!" vagy "hunter!" pedig egy árva zombi sincs é hasonlók. -
#4929 Ott is mennie kell gondolom ha multiba is megy. Melyik gombra akarod állítani a lejátszást? mert lehet hogy nem jól írtad bele. -
#4928 single -be is mennie kell? csak mert ott tesztelgettem. de semmi...
leszedtem, beallitottam a video alapjan, deeee nem hajlando lejatszani semmit mindegy melyik billentyure van allitva. -
#4927 Szerintem tudom mire gondolsz.
http://www.hldj.org/downloads.html - innen lekapod a l4d2 dlc workaround zippet.
Aztán a videó szerint belövöd.
Ezután Left 4 dead 2/cfg/config fájlba beleírod a következőt:
bind "ide írod a lejátszási gomb nevét pl: KP_PGDN" "hldjn; hs; playaudio_off; playaudio_on"
Ha esetleg hang részleteket akarsz kivágni pl filmből, zenéből akkor ajánlom a GoldWave nevű progit.
Ha van valami kérdésed írj nyugodtan.
-
#4926 de maaarmint nem az alap radial menure gondolok hanem a modositottra.
mert leszedtem egyet (steamforum) de ezt hiaba latja illetve van benne a jatekban engedelyezett scriptkent akkor sem hajlando mukodini. -
csoli31 #4925 A "Z" vagy "X" billentyű nyomva tart, és az egeret ráviszed a kiválasztott szövegre, majd elengeded a billentyűzetet ("Z"-"X") . -
#4924 hm ez most lehet hogy meglehetosen hulye kerdes lesz azok szamara akik jobban kepben vannak, de hogy tudok illetve mivel tudok hang effekteket lejatszani jatek kozben? gondolok olyanra mint a "voice commands" csak ilyen poenos beszolasok illetve zenereszlet :)
keresgeltem de azaz igazsag hogy nem sok sikerrel. igy egy kis segitseget kernek ez ugyben :) -
#4923 nagggggyon tuti -
SG fan #4922 Egész jók! Az első tényleg inkább egy tipikus amatőr munka. Nem túl bonyolult történet, megy négy ember azt zombikat gyaknak. A második viszont már tényleg egy profi munka, saját történet még több zombi, és a zene is fasza. Ráadásul nagyon tetszett ahogyan megoldották a vér effektet. Na szóval grat nekik! -
iOlcsy #4921 NFS most wanted..legjobb :D -
#4920 Első részt láttam még tavaly, jópofa volt, de a második... valami iszonyat profi lett:) -
#4919 L4D Fan Movie-k! FULL HD -
#4918 pfff de regen hallottam mar aztaqrva -
#4917 XD ez jó, de nem hiszem, hogy magyar Left 4 Dead 2 játékos valamelyik is XD -
#4916 -
#4915 Ti tudtok valamit egy "skynny" nevű játékosról? -
#4914 Pajtásokkal játszottam így nem volt. Csatlakozz Steam csoportokhoz és akkor lesz a főmenüben egy külön steamgroup szerverlista, sok 100 szerverrel.
Magyar játszópajtásokat pedig kereshetsz a L4D hungary vagy SG.hu (supergamez) steam csoportban. -
Bepantheras #4913 Sziasztok!
Másnak nincs gondja a játékkal ma este? Akartam online játékot és nem talál egy játékot v. játékszobát sem. -
Essencia #4912 Értem, köszi szépen! -
#4911 Jelen pillanat 10,190 en. Itt meg tudod nézni. -
Essencia #4910 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy L4D2-t PC-n sokan játszák?
Amilyen gameplay-eket láttam szinte csak Xbox-os volt. -
#4909 Ez az a tipikus eset, hogy nincs netkapcsolat. Ez eddig oké, mert offline játékokkal tudsz játszani - stats és achik nélkül. De a Settings-ben van egy beállítás, hogy ne mentese a felhasználói adatokat ezen a gépen. Ha ezt bejelölted nincs esélyed belépni, amíg nincs neten.
Settings -> account fül ez sose jelöld be! -
ez meg mi a frász, jó ideje nem enged bejelentkezni, eddig legalább feljött az az ablak, hogy nincs netkapcsolat, pedig vót, és próbáljam újra.. -
#4907 Zombie Walk Budapest - Első Magyar Zombie Walk felvonulás
http://bacs-kiskun.partynews.hu/hirek/zombie-walk-budapest.html
Mi ott leszünk!
Ja, a video üt! -
#4906 -
#4905 wtf?? -
SG fan #4904 És attól, hogy ugyan azt a képet rakod ki mint Böröczk, még nem leszel menőbb!!! -
#4903 Ilyenkor igazán átsuhanhatna valami az agyadban. Pl egy kamion -_- -
SG fan #4902 -
#4900 Inkább hanyagolhatnád az ilyen kommenteket. Ez egyáltalán nem vicces és nem vagyunk kiváncsiak a te idióta, degenerált, vulgáris hozzászólásaidra. -
Neoncsoves #4897 kickban htx -
#4895 Mi lesz Don adásaival? Én is szóltam az ismerőseimnek, hogy lesz kupa, emiatt nem kell aggódni. Már tűkön ülünk. Kimentem a temetőbe és elmondtam a barátaim sírjánál...hogy ne csak ott feküdjenek, hanem haladjanak...így soha nem lesz game! (én vagyok az, akinek a barátai meghaltak egy autóbalesteben a kupa előtt és nem tudtam veletek játszani). Azóta próbálom összerakni a csapatot, de nehéz kiásni őket! Nem segítene valaki? Éjjeli munka lenne...de utána mehetne a kupa!!! Mert így tényleg nem lesz semmi! -
#4894 Okés átadom :D -
#4893 Akkor legyenek szívesek a kupa 2 bejegyzéséhez hozzászólni és beírni a tagok neveit és csapat nevét. Ha néma csendben várja mindenki a csodát, sosem lesz belőle semmi. -
#4892 Én akikkel játszok, szoltam már hogy lesz kupa, már van akinek megvan a csapata is és belépett az sg-s gorupba...