5661
-
MrAndree #5165 Milyen 3. rész? Be sincs jelentve. A valve amúgy se ad ki 3. részeket... -
#5164 Túlbonyolítás = a játék halála -
#5163 Na várjatok csak, a pletykák szerint a 3-dik rész special zombijai úgy hugyozzák ki majd ezeket a mostaniakat, mint Béla bácsi a fél órája megivott langyos söröcskét.
Beszélnek olyanról külföldi fórumokon, hogy lesz a spitter-nek valami tovább mutálódott változata, ami hogyha leköp te is zombivá válsz, ergo irányíthatatlanná válik a karaktered és a társaidnak kell majd kinyírniuk.
Bár biztos lesz ellenszer, amit magánál hordhat majd a játékos, de ugye ez is helyet foglal el az igen csak szűkös inventory-ban, és persze csak kevés idő van a beadására. És valószínűleg ebben az esetben csak a kövi pálya elején éled újra a játékos.
Meg beszélnek láthatatlan és teleportáló zombiról is. Mondjuk ez már kicsit Singularity-s beütésű, de majd kiderül hogy válnak be.
Mindenesetre tököm sem akar belefutni egy láthatatlan Wiccs-be...
-
rolimaster14 #5162 jo a game föleg a shotgun
-
#5161 Hamár szóba jött a Bi... Witch. Lady Gaga skin. Ki olyan bátor, hogy kipróbálja? -
#5160 A Rinya Boszit a Nikotin Szmoki futtatta anno, némi aprópénzért és drogokért, miután a kiscsaj elmenekült lakókocsiparkban élő szüleitől, a Búmer házaspártól.
Ennek oka, hogy a közutálatnak örvendő Vesebajos Szpitter megfenyegette őket (családi veszekedések, indokolatlanul összehányt park, a hisztirohamában szélkakasra tekeredett Boszi) és rájuk küldte verőemberét Gyúrós Csárdzsert. Boszi ekkor felkereste Cingár Hántert és megkérte őt, hozza össze a leghosszabb nyelvű, legbüdösebb szájú, görnyedt utcagyerekkel, mert hogy nyomósabb indokra volt szüksége a zokogáshoz, mint hogy elvesztette dagadt, ragyás szüleit. Megkapta, azóta is itatja az egereket. Akkor még nem tudta, hogy milyen vizuális és verbális borzalmak várnak rá Rosel személyében... Szomorú történet... -
Prof William #5159 Már életében is egy rohad bagós volt aki lökdöste kisebbeket meg nőket molesztált a sikátorban. Ezenfelül közterületen szemetelt és többrendbeli rendbontást követett el éjszaka a kórház parkolójában. Szóval nem csoda hogy zombiként hatványozottan lett tetű.
A Wichről meg már nem is szólva aki egy hisztis ribanc volt már életében is. :) -
#5158 Smoker. No firewall can stop him. -
MrAndree #5157 Fire Hack-je van. Átlát a tűzön. -
#5156 Még te sem versus-oztál... -
#5155 -
#5154 Mert a smoker egy aljas lény. -
hiper KOCKA #5153 Az amúgy hogy van hogy a smoker a tűzön keresztül lát engem és el tud kapni a nyelvével? Én nem látom, ő sem láthatna. Ezenkívül mindig akkor ugrik be elém, mikor csak 5-6 töltény van a fegyveremben és azzal nem lehet kicsinálni, fegyver újratöltés közben meg elkap.
Azt ő nem tudhatja hogy nekem mennyi töltényem van, akkor miért ilyenkor jelenik meg állandóan?
Máskor meg a vonatban kapott el úgy, hogy ő a tetején állt én meg alatta... hogy mehet át a nyelve a szilárd vonattetőn?
A special zombik közül ez a kis monszta csal a legtöbbet.
-
#5152 Easy-n én is többször halok, mint Advanced-en vagy Expert-en és még ciki is. -
skynny #5151 Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlok egy augusztusban induló Magyar bajnokságot,további info itt:http://steamcommunity.com/groups/Ml4d2k -
#5150 Könnyű?? Az előbb nyírt ki egy tank easy-n. Igaz hogy másfél óra alatt 2 kávészünet beiktatásával, de akkor is! -
#5149 Sose játszok easy-n, az túl könnyű. -
xxxpaulxxx #5148 Reklám féleség:) -
SG fan #5147 Ja bocs ezt benéztem! FAIL! -
SG fan #5146 Te jó ég itt meg mi van? Csak egy kicsit hagyom itt a fórumot és erre kihal? XD -
#5145 Lehet hogy hibás... -
#5144 Hello
Letöltöttem egy pályát a játékhoz.Az add -on képernyőn látom,hogy felismeri a játék,de a single playernél a campaing menüben már nem ismeri fel és nem is tudom elindítani.Hogy lehet ezt megcsinálni? -
#5143 Easy-n mindig a falat célozza be -
#5142 Én is meglepődtem mikor játékolni akartam, hogy vajon mi a fenét tölt ilyen sokáig, erre szépen át van importálva az 1. rész harmadik kampánya is.
Egyből ki is próbáltam, egész korrekt, csak a 2. részből átimportált special zombik nem nagyon ismerik még ki magukat az új pályán (a charger többször is elvétette a survivor-t, mindig a falnak ütközött) de majd megszokják.
-
#5141 -
Árnyvadász #5140 Magyar nevek egész jók. De a Dead Air már közel se. Kedvenc pályám volt, de az új szörnyek és fegyverek, teljesen szétcseszik. Az első két pályán meg rögtön tank? Na mindegy. A No Mercy viszont jó. Bár lehet az egész csak azért tűnik gagyinak, mert béta és basztak a kedves fejlesztők foglalkozni vele, majd megint mi ingyen. -
#5139 Mekkora már, hogy a szörnyek nevét is lefordították magyarra. Pukkancs, Rohanó, Köpködő, Zsoké(wtf :D) -
#5138 Itt a Dead Air! Itt a Dead Air! :D -
xxxpaulxxx #5137 Ezaz egy újabb 1 gigás frissítés... adjuk ki szépen az egész L4D 1et a 2höz:DD -
#5136 Üdv. újak -
Renátó1985 #5135 tévedtem bocsi megvagy -
Renátó1985 #5134 ez a steam neved? nekem így senkit nem talál -
#5133 (HU)szucs+
-
Renátó1985 #5132 nevedet nem tudjuk -
#5131 Én is most vettem meg az akció alatt. Engem felvehetsz. -
Prof William #5130 Mármint a left4dead 2-et Ez lemaradt. Bocs. -
Prof William #5129 Tagnap vettem meg left4deadot akciósan. Ha valaki még nem unta meg azzal szívesen felveszem a kapcsolatot némi kötetlen játékra. -
#5128 gregtom6
ma 19:19 | privát | galéria | válasz erre | #22043
Üdv. Pár személyeskedőre a Left 4 Dead 2 topikban el kellene egy kis figyelmeztetés.
Köszöntem.
-
#5127 Megkérnék mindenkit, hogy kultúrált hangnemben, a személyeskedést mellőzve fórumozzon tovább.
Gregtorn6 te pedig légyszíves hagyd abba a trollkodást, vagy elkezdek elakadásjelzőket tűzdelni a neved mellé. Látod, hogy mi volt a többiek gondja veled, feleslegesen nem kell a hangulatkeltés.
Köszönöm, és további jó fórumozást! -