5661
-
Semmit, ekkora a pálya. L4DMaps-on is ekkora volt eddig is. -
Lehet a Boomer nem, de a Doom 3-ban van egy kövérkés zombi... Na, a készítők elárulták egy interjúban, még mikor kijött a játék, hogy az a figura Gabe Newell-ről lett mintázva. -
Nem sok, mit hagytak ki belőle? xD -
Múlt héten. ~120MB volt. -
-
Mikor jött ki? Nem vettem észre a több száz MB-os update-et? -
Prof William #5199 Mellesleg NAGYON remélem hogy a Boomer az Gabe-ből mutálódott. Eléggé feltűnőek a testi jegyek hasonlatosságok. -
Mostmár a Véres aratás is elérhető. Király. Tök jó hangulatú az a kampány. -
na akkor az orra tekeredjen a nyakára :D -
Prof William #5196 Gabe Newell olyanokat is mondott régebben hogy "A HL2: EP3 alig 6 hónappal fogja követni az EP2-t " meg hogy "Nem okoznak csalódást az EP3-at váróknak." -
azt hiszem megvan, kiből lenne egyből charger egy IRL fertőzés esetén...
-
De jó lenne menni, de hát egész nyáron nem voltam itthon, nem hogy játszak is... Most is megyek el 10 napra... -
Miért bénáznál? Shotgunnal öld a zombikat, ha az egyik csapattagra rámászik valami... levered, medkittel/pillszel okosan bánsz. Ha nem vagy troll, nem lehet baj.
#5187: ez ismert jelenség. Egyetlen tanács, hogy legyen más valaki a leader. Mert pl. localban szörnyű ping tud kijönni. -
Neoncsoves #5192 hát oldjátok meg :) :DDD erre nem tudok mit mondani :) -
De ide csapattal érdemes, nem? Mert azok ismerik egymást, ismerik a taktikot, szavak nélkül is tudják mit kell tenni. Engem bedobnak egy csapathoz csak hogy meglegyen a 4 fő akkor lehet bénázok vagy nem? :p -
MrAndree #5190 Bármi is volt, én is kérek. -
Neoncsoves #5189 mit ittál?:d -
én is mennék kupázni, csak drága kollegáim közül csak a KÓÓÓDMW2 és Real Madrid :S -
Nem tudja valaki hogy mi a megoldás arra hogy a lobby-leaderként nem tudok szervert indítani? -
Neoncsoves #5186 na látod meg van oldva minden... :DD -
MrAndree #5185 Persze beküldöm Wh-t meg X22-t meg mindent ami van és egy headshottal négyesével írtom a tankokat. Sima ügy. -
Neoncsoves #5184 de csak a botok miatt
-
Neoncsoves #5183 menj 1v4ben játszani, úgyis nyersz:D -
MrAndree #5182 Túl sok a szabály és amúgy sincs csapatom. :) -
Neoncsoves #5181 van szervezés alatt magyar kupa, csak jelentkezni kéne rá.
klikk -
Játszunk, hogy játszhassunk. Csak ne csináljon belőle sportot a Valve. Majd ad valami lehetetlen achit, ha az megcsinálják 100000-en, akkor megkapjuk a HL3-at. -
Kéne kupát szervezni, nem? -
A Cold Stream? -
Csak, ha ez összejön, akkor már jövő héten megkapjuk. -
Mindenképp megkapjuk, ezt már hónapokkal ezelőtt megmondták:) -
Kijött egy új achievement a játékhoz, amelyet ha legalább 60 ezren teljesítenek, megkapjuk a Blood Harvest kampányt. -
Mert hogy én tavaly április 1-én bedőltem a Halo film előzetesnek...
Aztán olyat néztem...! XD -
Gabe Newell valami olyat írt a twitteren hogy elkezdtek dolgozni a 3-dik részen. Kamuzott akkor?
Mondjuk engem totál nem érdekel az egész l4d, inkább half life ep3 kellene. -
MrAndree #5172 Engem is szerintem. Azért túlélem valahogy. -
Neoncsoves #5171 :DDDDDD
inaktivitás miatt kibaszcsiztak :( -
MrAndree #5170 Persze hogy nem vagy, ha ilyeneket hazudozol a népnek mint ebben a hírben... -
Neoncsoves #5169 lol, ezt még én írtam ki, azóta nem is vagyok már szerkesztő :'D -
Augusztusban is kevés ember dőlt be egy áprilisi tréfának:)
Új L4D még annyira sincs tervben, mint HL. Valve a második rész után nyilatkozta is - amin persze változtathat egyszer - hogy a L4D2-vel kimerítették a témát. -
Ez egy április elsejei tréfa volt :) nézd csak a dátumot meg a commenteket :) -
hiper KOCKA #5166 biztos?