5661
  • MerlinW
    Ismét élő közvetítés most!
  • Fabio Capello
    Minnyá az lesz ;) :D
  • PeeTeR
    inkabb Dead Island :DDD
  • Optimus Prime
    Nem tudja valaki van rá mód, hogy a VS-t egyedül, csak botokkal játszam? A Dead Air achievemene véget?
  • Fabio Capello
    Magyar Left 4 Dead 2 kupa, második forduló közvetítés ma, 18:45-től, gyertek nézni :)

Itt nézhető! :)

[Merlin főszereplésével! :D]
  • Fabio Capello
    A tegnapi bemutatómérkőzés archívja:

Felvezető műsor

Bemutató mérkőzés

Aki nem tudná, melyik kupáról van szó, itt nézelődjön.

Jó szórakozást, és aki nézett, jöjjön legközelebb is! :)

[és persze még mindig lehet quadcore procira adakozni XD - aki volt tegnap, tudja miről van szó :D]
  • blackparty
    Javított link :) LIVE
  • MerlinW
    L4D2 bajnokság élő közvetítés
  • Narxis
    Úgy könnyű volt... :P
  • Jaka923
    Ez teljesen igaz, csakhogy Merlin gyakorlatilag egyszerre szerezte meg mindkét részt, így nyilván inkább az utóbbi részre cuppan rá, mert az a nagyobb divat. A Valve legnagyobb hibájának tartom azt, hogy az első részre rá 1 évvel kiadták a másodikat, pedig bőven volt még potenciál abban a játékban, ha támogatták volna javításokkal, DLC-kkel, ha nem, mivel gyakorlatilag ez volt az első olyan játék, amely feldolgozta a régi horrorfilmek túlélősdi mozzanatait kooperatívban, és ennek fejében a játékosok száma sem csappant meg volna idővel sem, hála a friss, eddig nem látott játékélménynek. Így viszont lesüllyedtek az Activision-féle pénzlehúzáshoz, ami a Valve-ra kicsit sem volt jellemző, főleg úgy, hogy 2 rész elkészítése között évek szoktak eltelni náluk. De a Portal 2-vel jóvátették a hibájukat, mert az aztán korrekt második rész lett a javából.
  • MerlinW
    Nem mondtam, hogy rossz játék, viszont nagyon kevesen játszanak vele. Per pillanat is csupán 1300-an, pedig interkontinentális csúcsidő van:)
  • Lunki88
    Azért még mindig van hangulata az első résznek is. Legalább ott van lábuk a karaktereknek, meg úgy vettem észre a fegyver mozgása is életszerűbb futás közben. A 2-ben olyan mintha egy sínen menne a karakter.
  • MerlinW
    Azzal már nem nagyon játszom... eddig sem nagyon játszottam vele:)
    Főleg most, hogy átkerülnek a L4D1-es pályák, még kevésbé érdekel:)
  • Jaka923
    A L4D 1-ben viszont van még mit elérned.
  • MerlinW
    Sosem játszom publikon, csak ismerősökkel.
  • Optimus Prime
    Az achik is le vannak fordítva? :) Ez nehéz, mert... szóval ha nem barátokkal jászok általában 3 percen beül bannelnek egy VS meccsről. :(
  • MerlinW
    Na, ezt is kipipáltam:)

• MerlinW
    3 acsi kivételével mind megvan már:)
  • Optimus Prime
    Én a Sob Story-t csináltam botokkal, mert a hülye játékosok mindig felbosszantanak egy Witchet. A Real Deal is majdnem összejött, egyszer a No Mercy-nél mentem két vagy három játékossal, majd ugye 6x után feladták és leléptek. Botokkal majdnem sikerült is 3x, de belépett pár játékos....
  • MrAndree
    Ja lehet. :) Arra az acsira voltak jók amikor az a feladat, hogy ne legyen friendly fire a körben.
  • MerlinW
    Ha nem hagyod, hogy lemaradjanak, akkor nincs gond:) A swamp, rain, parish pályákat 2-3. próbálkozásra megcsináltam velük, center és carnival-al szenvedtem meg. főleg előbbinél a benzines kanna gyűjtögetés miatt:)
  • MrAndree
    Ja meg lelkesen nézik ahogy a smoker épp megfojt 1 méterrel mögöttük mert ők épp egy zombival vannak elfoglalva. :)
  • MerlinW
    Én egyedül csináltam meg anno, botokkal. Kevesebbet tévednek és mind téged védenek:)
  • darki81
    de amúgy sem lehetetlen
  • darki81
    amikor az m60 lesz a mutációban, akkor könnyebb! De sem lehetetlen, csak jó csapat kell és ts3 :)
  • Verseghy
    Zsír, majd a realism expertet is ki akarjuk próbálni, de mindent a maga idejében!:)
  • Optimus Prime
    Az már megvan, úgyhogy abba jó vagyok.
  • Verseghy
    Csak expert. Egyenlőre...:)
  • Optimus Prime
    Csak expert, vagy realism expert?
  • Verseghy
    Üdv,
    Keresünk tapasztalt játékost negyedik személynek az expert achi kivégzéséhez. Lehet jelentkezni privátban!:D Igazából a jó hangulat is garantált.:)
  • ratgab
    Ezt én értem és tudom is, csak 600-900 Ft-ért megkímélhetnék magukat a szívástól és tudnának normálisan játszani (900 Ft-ból még a boltban se sok mindent veszel, szal tényleg nem nagy összeg... főleg mikor 1 gombóc fagyi is már 100 Ft felett van), és nem utolsó sorban még becsületesnek is nevezhetnék magukat... Na mindegy! Tudom , hogy nem én fogom megváltoztatni ezt a mentalitást, csak kibukott belőlem!
  • PeeTeR
    hol ebben az ujdonsag?
  • Jaka923
    Tudod, nem kevesen vannak olyanok (főleg Magyarországon), akik még 200 Ft-ot sem hajlandóak kifizetni egy játékért, mert hát az is pénz, és minek adjanak ki pénzt egy olyan dologra, amelyet ingyen le tudnak tölteni. Inkább orrvérzésig próbálják a kalóz verziót mindenféle programmal, meg bütykölgetéssel működésre bírni. Ez a nagy és szánalmas helyzet.
  • Neoncsoves
    az túl egyszerű lenne
  • ratgab
    Sosem értem, hogy mikor 2,5- 3,5 eurókért szokták akciózni a játékot, akkor miért nem lehet megvenni? Rögtön nem kéne itt tunngle-ökel szórakozniuk!
  • MerlinW
    Sicc az off topikba. Köszönjük.
  • wantonly
    Az ok, de már rengeteg tankot megöltem, de ennek nem volt elég semmi, és ez mellé még rángatózott is, amit nem értettem. Na mindegy, ez a tank biztos spenótot evett. :P
  • SigS
    5000 HP
  • wantonly
    Olyat tapasztalt már valaki versusban, hogy a tank furán rángatózik, mintha akadna, mindeni lőtte míg csak én maradtam talpon, pár tárat eleresztettem, amikor elfogyott a töltény pár pisztollyal lőttem, de az istennek se akart megdögleni. Mi ez, csít? :)
  • Optimus Prime
    A korábbi mapes patchek nagyobbak voltak, vagy azokat jobban vártam és ezért töltötte sokáig - meg az átlag 100 kb/s rate miatt. XD
    Egyébként ezen nem sokat változtattak, pár dolog, ami feltűnt. Viszont kicsit nehezebb. Persze nem annyira, mint a Dead Air.