Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelmetekbe ajánlok egy augusztusban induló Magyar bajnokságot,további info itt:http://steamcommunity.com/groups/Ml4d2k
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Letöltöttem egy pályát a játékhoz.Az add -on képernyõn látom,hogy felismeri a játék,de a single playernél a campaing menüben már nem ismeri fel és nem is tudom elindítani.Hogy lehet ezt megcsinálni?
Egybõl ki is próbáltam, egész korrekt, csak a 2. részbõl átimportált special zombik nem nagyon ismerik még ki magukat az új pályán (a charger többször is elvétette a survivor-t, mindig a falnak ütközött) de majd megszokják. <#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
ma 19:19 | privát | galéria | válasz erre | #22043
Üdv. Pár személyeskedõre a Left 4 Dead 2 topikban el kellene egy kis figyelmeztetés.
Köszöntem.
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Gregtorn6 te pedig légyszíves hagyd abba a trollkodást, vagy elkezdek elakadásjelzõket tûzdelni a neved mellé. Látod, hogy mi volt a többiek gondja veled, feleslegesen nem kell a hangulatkeltés.
Köszönöm, és további jó fórumozást!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gyakorlatilag ingyen kapsz két AAA kategóriás, 6+ játékmóddal, 8 kampánnyal/~30 pályával, custom hadjáratot/pályákat (rengeteg minõségi darab van) támogató milliós játékostáborral rendelkezõ játékot. Ezekhez hetente kapsz újabb és újabb játékmódokat (mutations), ingyenes DLC-ket, , folyamatos frissítéseket, stb.
Ha ez neked nem ér meg 1300Ft-ot, akkor lásd az elõzõ hsz-em utolsó pontját. Téma lezárva.
[merlinw.org]
Reagálva a pontjaidra:
1. Azért mondjuk, mert lassan 5 éve van a top 10 legtöbb játékossal rendelkezõ FPS-ei között. Szarral pedig nem játszunk.
2. Mit érdekel az téged? Arról nem is beszélve, hogy sok átfedés van a Valve csapatai között. A fél CS csapat dolgozott a Portal 2-õn, ahogyan a L4D-en is egy rakás HL-es, CS-s és Portalos. Valve nem EA. De mégegyszer: ki a francot érdekel, hova megy a pénz?
3. Semmivel. Játssz a warezzal, senkit sem érdekel... vegyél két doboz cigit a két játék helyet.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy a 2. rész fejlettebb, mint az elsõ rész, ezért mondják itt a többiek, hogy jobban megéri a 2. részt megvenni (azért vedd meg, mert egyrészrõl 3 euró nem pénz, másrészt tudsz normálisan, legálisan, steamen keresztül bárkivel akár coopban is játszani).
Ez az "elsõ részt 0 day vevõket szopatják" hozzáállás meg olyan, mikor valaki megvesz egy mai játékot, amihez késõbb kijön még 5-6 DLC, amit külön kell megvennie, majd miután nem készítenek hozzá több DLC-t kiadják a Goty kiadást, amiben az alapjáték és az összes DLC benne van, mindez egy alapjáték 0 day áráért!
Ez már csak olyan dolog kinek mi éri meg: Ha megveszi alapot mondván, hogy õt nem érdeklik a DLC-k akkor jól járt, ha megveszi a Goty-t, hogy õ nem akar kimaradni semmibõl, akkor is jól járt!
Egyébként meg ezt a játékvásárlásdit úgy kell nézni, mint a mozit: Ha Kiadnál 5-10-20-30 órányi moziért 10000 Ft-ot az megérné-e neked! Ha meg már egy 10000 Ft-os játékkal elszórakozol minimum 50 órát( csak oszd el az óránként 200 Ft-odba került, vagyis sokkal olcsóbb, mintha elmentél volna mozizni), akkor az már az én olvasatomban a bõven megérte kategória. Namármost a Left4Dead 2 igazán Coopban fénylik.... ott meg bõven bele lehet tenni nemcsak 50 órát, hanem akár 4x, 5x annyit is!
Ha ezeket a dolgokat végiggondolod rájössz, hogy ha elég idõt teszel bele egy játékba (nem kell ezt egyhuzamban elképzelni... lehet akár 50 óra egy év alatt is, az már tökmindegy, szóval ez már nem csak a kockák sportja), akkor bizony az megéri, mégha a 2. részben gyakorlatilag ugyanazt a játékod kapod is vissza, mert megérte... Kevés pénzért jól szórakoztál, legálisan, támogatva a szórakozásod tárgyának készítõit (mert sokszor bizony megérdemlik!!!), élvezve a teljes supportjukat és más játékosok szimpátiáját, hogy osztozol (pénzzel is) a játék iránti rajongásukban!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
1. az elsõ rész achijai is benne lesznek a 2-ben?
2. az elsõ rész DLC-jei is benne lesznek a 2-ben?
Teljes mértékben benne lesz akkor az elsõ rész a 2-ben?
Why so serious?
arról meg had ne nyilatkozzak hogy inkább játszol egy warezos verzióval mikor szarért húgyért megvehetnéd az eredetit :D
Why so serious?
a CSS-en a hidden path emberei dolgoznak (defense grid fejlesztõi)
És hogy, a 2-ben menübõl kiválasztod a L4D 1-et, v mi?
a 2 szereplõi hogy kerülnek az elsõ rész pályáira?
Why so serious?
Why so serious?
3. Na bumm...
Why so serious?
2. És akkor mi van?
3. Például nem lopott.
Why so serious?
Achik miatt a Super Meat Boy érné meg a legjobban, de ott meg szerintem a végéig se jutnék el, mert felhúzna idegileg. És teljesíthetetlen achik vannak.
Az achiknak is akkor lenne értelme, ha fel tudnék velük vágni, h na, nekem ez az achi is megvan, hú de király vagy, látjátok? xD
Az már más kérdés, h nekem még problémás is megvenni, mert eddig online semmit nem vettem, tehát nincs külön bankszámlám ilyen célra, ismerõsön keresztül tudom csak megvenni, és átrakatni az accomra.