5661
  • Optimus Prime
    Megcsinálhatnák, hogy az 1 campaignjei alatt az eredeti zene szóljon. Bár mindegy, cirka 200 óra játékonként és már 1 percet se tudnék játszani. :/
  • MerlinW
    Az régebbi:)

Ez a tegnapi:

- Mutation: Headshot!
    - Fixed a few missing or invalid entries in campaign menus.
    - Fixed a long standing bug that could cause occasional memory corruption or crashes on level transitions.
  • tutituti
    új steames update

- New Community Mutation: Confogl
    - Crash Course campaign
    - Fixed intro music not playing in some campaigns
    - Fixed some missing survivor audio
  • Hoz_Hun
    Hát...izé...egy jó nagy puskával...
  • Fabio Capello
    Akkor te hogy jössz nála számításba? :D
  • Hoz_Hun
    Hehehe, kollektív pumpálás,.. :).
    Én személy szerint szeretem magam lerendezni a kislányt. Hamar megvan, csak hátulról, és a jó nagy puskát kedveli. :)
  • Optimus Prime
    Fent van a legújabb driver a VGA-hoz. Túl új cucc, néha azok sem jók, meg a túl régiek se. :)
  • buhajla
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség a játékkal kapcsolatban mikor indítanám el nem ismeri fel a videokarit (nvidia gtx 560) pedig minden más tök simán fut, újra raktam nem segített,remélem ti tudtok segíteni, előre is thx.:)
  • SigS
    Jah, ha kispuskákkal muszáj meglőni akkor bevállalom aztán spuri
  • MerlinW
    Az esetek többségében ki lehet kerülni. Amikor nem, akkor a kollektív pumpálás, illetve a már említett molotovval való nyakon öntés sokat segít. Nyílt terepen sniper-el szintén egyszerű távolról.
  • RiCSi1234
    Megfogadom.. :) Már volt jó pár élményem a Hunterral, a Tankal, de ez a kis picsa, ez kikészít.. :D Már ha meghallom a sírását, mondom a többieknek ventrin, hogy ti mentek elől.. :D
  • MerlinW
    Ha ügyes vagy, shotgun pont az arcába. 2-3 lövés közelről:)
  • RiCSi1234
    Az lesz az, kedves kisz kiszlányka.. :D
  • wesker24
    Witchre gondolsz aha kerüld el messzire ha el kap neked annyi nem enged el ha látod dobj rá moltovot és lödd ahogy birod !
  • RiCSi1234
    Van az a kis aranyos síró leányzó.. na az ha elkap, tuti halál, van annak valami ellenszere?? :)
  • Lunki88
    Más: ha valaki szeretne versust játszani custom kampányokon akkor ebbe a groupba belépve lehetősége lesz rá. Kis létszámú, viszont annál aktívabb játékosokból áll. Tapasztalatból mondom hogy nincsenek ragequitterek, mindenki tisztességesen lejátsza a meccset, még akkor is ha alázzák őket. Habár általában kiegyenlítettek az erőviszonyok, így izgalmas meccseket tudunk játszani.

Van saját dedikált szerverük külön erre a célra. Igaz hogy magyarok nem sokan vagyunk közöttük, de jómagam elég sűrűn játszom és most próbálok még toborozni érdeklődőket. :)

Itt van azoknak a mapoknak a listája amiket játszanak. Amik lilával ki vannak emelve azokat nyomják vs-ben.

Mivel meghívásos rendszer van így rajtam, illetve a többi tagon keresztül (ha angolul írtok nekik)tudtok csatlakozni a grouphoz. Lunky néven megtaláltok a tagok között. Amikor fent vagyok rám írtok és küldök meghívót. Szeretném ha csak olyanok jönnének akik nem szoktak dühükben kilépkedni, mert az ilyenektől hamar megválnak.
  • Lunki88
    Legjobb választás volt kb. a mostani akcióban, annak aki még nem vette meg. Ha majd unjátok az alap kampányokat, akkor innen még sokat le lehet tölteni. :)
  • RiCSi1234
    El vagyok vele haverommal mint a befőtt, volt most a halloween akció, megvettem, nem bántam meg :) Csak gagyi a vid karim, és akadok itt-ott.. :)
  • Evok
    Köszi!
  • MerlinW
    Addon support már egy éve nem kell. Csak másold be a l4d2/l4d2/addons mappába, vagy egyszerűen dupla katt rá és készen is vagy.
  • Evok
    Köszönöm a választ!
  • lolSL
    steam tools menüben le kell töltened a l4d2 addon supportot
    és ide másold be a vpk-t: Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons
  • Evok
    Hello Mindenki!

Szeretnék segítséget kérni. Letöltöttem egy kampányt a Warcelona nevűt. Miután lejött, és kicsomagoltam, kaptam egy warcelona.vpk fájlt. Ezzel a továbbiakban mi a teendőm, hogy játszható legyen a kampány?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • PeeTeR
    aszittem' lesz valami jo kis meccs amit lehet kukkolni
    megse
  • MerlinW
    Bilian's music and sound modpack

Kötelező anyag:)
  • Optimus Prime
    Windows és Steam restart, verify integrity cache files funkció.
  • Essencia
    Sziasztok az lenne a problémám meg az egyik haveromnak is hogy ma nem akar elindulni a L4D2.
    Ezzel a hibakóddal: Failed to load the launcher.
    A megadott modul nem található.
    És tegnap este 10 körül még jó volt.
  • Lunki88
    Hmm, köszi utánanéztem és végülis nem nagy ördöngősség összedobni egy sound modot. Lehet tényleg jobban járok ha magamnak válogatom össze a hangokat. :)
  • MerlinW
    Van millió effekt, keresgélj.
  • Optimus Prime
    Hacsak nem találsz fan/custom pakkot erre nem sok esély van. Mert minden film és játék gyakorta ugyanazokat a hangokat használja. Pl. a BioShock 2 MP pisztolya az egyik upgrade-del olyan hangot ad, mint a Crysis Wars SCAR-ja. De pl. van egy vészriadó hang, amit én min. 3 helyen hallottam: 1, A gömb film mikor riaszt a tűz/tintahal támadás alatt 2, a PC Probe HW monitor szoftver vészjelzője 3, a FEAR 2 powered armor mikor túlhevül. Csak hogy az Avatarban hallott JP hangokat ne is említsem.
  • Lunki88
    Nem éppen, csak már ráuntam az alap hangokra és valami élethűbb hangzásút szeretnék. :)
  • Optimus Prime
    Mit akarsz? Star Wars SFX-eket? :)
  • Lunki88
    Valaki nem tud valami jó sound modot ami lecseréli az összes fegyver hangját a játékban? Kerestem l4dmapson de csak ilyen más játékokból átvett hangokat találtam, ami nem igazán illett hozzájuk.
  • pyrohun #5253
    közben megoldottam - átneveztem a vpk-t és úgy működik, fura :)
  • pyrohun #5252
    Sziasztok,

felraktam a Raymen féle mutations modot, azaz bemásoltam a VPK-t a megfelelő helyre és az extras / addons menüben is engedélyezve van, de semmi nem változik, semmilyen új menüpont / lehetőség sehol nem jelenik meg. Mit csinálok rosszul? Ugyanezt több custom mappel is megtettem már és azok simán választhatóak, de ezt a modot sehol nem tudom előhozni.
  • SigS
  • SigS
    eddig sosem talált még semmit, de szerintem ráhibázott

• SigS
    Főnök = Edző ...

Ezért ki a felelős? A Pukkancsot, Köpködőt már lassan megszokom, de ez már azért sok
  • xxxpaulxxx
    Death Troll
  • Optimus Prime
    És itt a Death Toll béta! Az egyik legjobb pálya. :)
    Igen,. nincs elég szabad helyem mindkét L4D számára, így maradt a 2.