ArmA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ide tolom elég fura hogy a 3-ban nem lehet használni tankot az első kampányban de később se csak a vége felé meg csomó jármű csak fake dísz.
Azért így is rambó üzemmód a legjobb fun pl: üzemanyag szállító kocsis missziónál kilőttem amit tudtam és útban volt xD
meg az utánna lévő silent misszióban is is nem lapultam hanem ami útban volt kiszedtem AT-t mindig vinni kell mert jól jön.

Érdeklődnék, hogy van e kedve valakinek az arma 2 island life mod-ban játszani. Arma2 és operation arrowhead kiegészítő kell hozzá a többi résza ingyen leszedhető, segítünk benne. Ez egy RP mode rendőrök és bűnözők játszák egymás ellen szigorú és jól kitalált szabályok szerint folyamatos admin elennőrzés melett. Esténként 50-70 ember van a szerveren egy kb 5km/5km kis pályán. Akit érdekel írjon ide és segítünk.
itt egy link is a szerver honlapjájhoz:http://www.islandlifegaming.com/home
Én is segítséget szeretnék kérni. Problémám az lenne, hogy némelyik addon nem mûködik rendesen a játékba beillesztve. Vagyis pl. az mbg@ vagy 1944 modoknál beadva a kért térképet nem az adott jármû jelenik meg, hanem pölö egy fotoriporter karaktere. A modokat nem mixeltem, mindig a javasolt (cba, stb.) kiegészítõkkel próbálom használni. Azt furcsállom, hogy nem mindegyik moddal mûveli ezt. A játékom ArmA2 CO eredeti bolti.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Ez csak valami hiba folytán keletkezett és nem nézik sokan.
Amit pedig kérdezel az az Arma: Operation Arrowhead játék Private Military Company DLC-nek egy küldetése a kampány közepe-vége felé.
A segítségeteket kérem mert megõrülök!
Rémlik nagyon régrõl, hogy játszottam egyik (arma, ofp) játékkal, amiben volt egy olyan küldetés, hogy rombolópuskával kellett páncélozott jármûveket semlegesíteni. Valahogy úgy zajlott, hogy mentünk egy civil terepjáróval és egyszer csak utunkat állta (talán egy) brdm? és akkor a csapatvezetõ azt mondta, hogy kapjam elõ a (farnc sem tudja milyen típusú) 50-es távcsöves (valami frappáns kifejezést is használt rá, talán nagyágyút) és kezdjem el leszedegetni a harckocsikat. Mégpedig úgy, hogy keressem meg a forró pontokat (ahol a motorjuk melegíti a páncélt) és néhány lövéssel robbantsam fel õket. Ez öt-hat páncélozott jármûvet jelentett vegyesen. t72, bmp is volt köztük. Nagyon jókat kommandóztam patak mederben, meg a bokrok takarásában.
A kérdés az, hogy melyik játék, melyik küldetése volt ez? Órák óta túrom a drótot, hogy kiderüljön. Már az ideg szétvág!
Elõre is köszönöm!
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Hihetetlen sikeres a Day-Z mod Steamen az eladási listák élére ugrott az ARMA II
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|
Feltelepítettem gyári Arma kettõmet, majd felpeccseltem az 1.00 to 1.09-es pecssel, de nem tudok multiba játszani.
Egyszerûen ledobnak a töltés után a szerverekrõl, néha írja, hogy BattleEye initialization failed.
Mi lehet a probléma?
Az ACE 2- õt hogy tudom manuálisan feltenni?
Gondolom az kevés ha a pbo.file-okat bemásolom az addons ba
Ha lehet ezt a six updatert hagyjuk ki a képbõl,kicsit frusztrál😞
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Mentem lerohantam egy terrorista bázist,fél csapattal,a másik buggy megfeneklett utközben😊 egész idõ alatt a csira gránátos nem lõtt egyet se(jó ,tulzok,de nem vitte tulzásba),jó,hát ezért John a keresztnevem😊,visszatérek a repülõteremre.ott állt egy árva pilota,a miénk,Tihamér meglátta a kakasülön,rikkantott és elkezdte lõni.Mérgemben kiszálltam és egy tárat belelõttem az 50 es puskával a bucijába,meg se rezzent.😊)Azóta a hatása alatt vagyok
Különben a SWAT ezzel a küldetésszerkesztõvel(cuccok,helyszinek) esetleg tágabb térrel....sose jönnék le róla.
Másik,viszont kis fejlesztéssel hangulatos helikopter szimot lehetne csinálni
jó,nem olyan komolyat mint a BS viszont élõ harcmezõvel
De cimzett nélkül nehéz megtudni kinek irod.......
Ez az az alapeset,mikor a kocsmában ellõssz egy laza vanyátokat😊,hát biztos a siker😊)
egyébként nem neked, mert neked igazad van. ettõl még szeretem az arma sorozatot. (a SWAT4-et meg imádom.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez most kinek szólt papa?
1.Nekem
2.Mindenkinek
3.Mindenkinek aki csunya foltocskát talál a szent teheneden?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Öszintén szólva,azérta kritikus hangoknak sok dologban igazuk van.
Én speciel,a küldetésszerkesztõt használva,nem igazán veszek észre bazi nagy különbséget,egy két grafikai dolgon kivül,amit én leejtenék magasról,ha a fontosabb dolgok javitva lennének,a OF hoz képest.Sõt mintha ott kezelhetõbb lett volna a saját erõ.
Alkalmazottak ugyanolyan hülyék,be van épitve a flashpoint ota,ez a kószálás ide -oda,ezt melyik katonai szakértõ tanitotta Csehországban?Fõleg akkor jó,mikor tûz alatt vagyunk.De nekik nem gáz,szikla mögött fekszem,a bamba jószágok mellettem térdelnek(csináld amit én parancs😊275 méterrõl az arab g..i engem lõ,de amugy sikerrel.Tehát ezzel a gondom, ugy tették életszerûvé,hogy mindenki 10 perc késéssel reagál,meg bóklászik mint a bagzó kecske?
Inkább csinálták volna meg ugy,mint a régi,elsõ Rainbow 6 ben,nekem nagyobb játékélmény lenne.Az igaz,én nem ütközeteket szimulálok(?)
Emlékeim szerint a Dragon Risingban is okosabbak voltak a komák.
Az irányitás szvsz ugyanolyan tré,nem tudok rájönni hogy ugassam a szanitécnek hogy kezeld már azt a nyomit....illetve tudom hogy kell,de miért kell mondani,annak a csirának?
Két különbözõ játék,de a SWAT4 tökéletes és egyszerû irányitásával szemben ami itt van.....
Na,tud keritést ugrani😊ez a feature akkor használható igazán,ha Afganisztán a helyszin😊)
Ha nem gond,valaki irja már le,vagy egy listát linkeljen legyen szives,mik a fõ fejlesztések játékmenetben,hátha én is ugy észreveszem.
Komolyan,itt nem tudom,mert nincs fennt,de az ARMA ban az ACE mod többet tett a játékhoz nekem,mint a fejlesztõk x kiadás alatt😞(
Esetleg DirctX újratelepítés.
Fent lévõ video codekek is okozhatnak még meglepetést.
Videokártya drivert cseréld, látatlanban valszeg az lehet a gond...
<#taps>#taps>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

a readme fájlba azt írták hogy valami megfelelõ driver frisités kell amit "elvileg" megcsináltunk de nem tom mongyátok mit tegyek? kérlek segitsetek imádom ezt a játékot.
Valaki eltudná küldeni az arma 2 magyarításának a linkjét?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gondoltam kipróbálom a játékot.Tetszik csak az a bajom,hogy lehetetlen helyzetekbõl szúrnak ki.Lopakodom és a bokrok közül több száz méterrõl.Aztán az ellennek nincs is éjjellátója és észrevesz.Pedig terveztem,hogy megveszem de így...
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
valaki tudna segiteni joy beállitásban???????
nagyon kérlek titeket!!!!ugy szeretnek repülni egy jot vele probakepp
Bad serial number given in setup
A játék alapból telepítve volt