61
  • richi105
    #61
    Vorpal most nem azért a Linux nem egy vallás te félre értettél valamit és a Linux nem a hadsereg hívására vár. Ha neked a Windows kell legyél vele boldog én is használom a lényeg itt a lehetőségbe van és aki nem ismeri fel az együgyű és kész. Pár évvel ezelőtt én is azt gondoltam Linux minek csak a baj van vele nem is ismerem pont. De aki nem veszi a fáradságot arra, hogy megismerje az olyan dologról marad le ami a számítástechnikába meghatározó. Ha te Windows -on dolgoztál eddig és nem akarsz más programokat kipróbálni és legfeljebb nem tetszik amit látsz akkor ne próbáld ki. A Linux nem hittérítés, de aki kipróbálja nagy százalékkal marad is pont a szellemisége miatt ami szerintem a lényeg az egészbe. A Linux nem egy tökéletes rendszer sőt ilyen nem is létezik de a nagy előnye ha ismered és barátkozol vele akkor alakíthatod szád íze szerint és nem kell várni amíg valaki kitalál valamit persze ez nem könnyű de a lehetőség adott és ez a lényeg.
    Nem hiszem hogy a Linux -nak és a közösségének szégyellni kellene magát amiért valaki meghozott egy döntést ő mást választott és kész. De azért ne higgye senki, hogy a pénz és lóbízás ebbe az esetbe nem számít és azon se lennék meglepve ha hír csak kacsa lenne.
    Tegyünk már valamit tisztába a Linux -nak nincs szüksége a Windows felhasználókra neki csak felhasználókra van szüksége. Régebben én is azt gondoltam, hogy a Windows elég és minden fehér és fekete elven működik most már tudom ez nagy ostobaság volt a Linux -nak vannak olyan erényei és képességei amit senki nem vehet el tőle. Aki komolyan foglakozik a számítástechnikával és nem használja ki ezt a lehetőséget bocsásson meg de bolond csak azért mert előítéletei vannak nem gyerekes ez kicsit?
  • Vorpal
    #60
    Szégyellheti a pofáját a Linux közösség, hogy még a Vista csuszása idején sem volt képes összetákolni egy elfogadható hullámot önmagából.

    Most majd jön szépen a Win7 és esélye nem lesz többet - temethetik az egészet.

    Se egy megegyezés az Adobeval - se egyéb nagyobb gyártókkal, hogy legalább azt el lehessen mondani, hogy ok ha játszani akarsz win ha dolgozni Linux.

    Ma nincs semmi amit akarhatnék, hogy váltsak Linuxra . PONT. Mindent megad a Win és többet is.

    Lehet hogy a Linux az urbánus lázadó védjegye - de a kreatív és konstruktív szakembereké nem - mert alkotni nem tudok vele - így az intelligencia sem áll a pártján. Vesztes pozíció.
  • Vorpal
    #59
    Abban az esetben, amikor a gépet nem kell másra használni mint a mindennapi irodai munkára - a Linux verhetetlen konstrukció.

    Minden más esetbe sajnos kénytelenek vagyunk Win ezni Mac ezni - jó, vagy nem jó, ez van.
  • zidder
    #58
    De stabil gépen... szar gépen minden szarul fut.
  • Cat 02 #57
    Aki stabilitást akar az használjon Debiant ;)
  • mousee
    #56
    http://www.sg.hu/cikkek/50247/20_000_suse_linuxot_vett_a_psa_peugeot_citroen
    http://www.sg.hu/cikkek/34094/franciaorszag_kinanak_es_afrikanak_is_linuxot_ajanl
    http://www.sg.hu/cikkek/48787/linuxra_valt_a_francia_nemzetgyules

    Csak egy kis ész, és egy cseppet kevesebb korruptság kérdése az egész.
  • Romel
    #55
    "3. Ha linux olyan hihetetlenül űber király, akkor miért nincs mainstream minden irodában és kormányhivatalban meg otthonokban ? "

    Látom te is a microsoft valagába furkáló kis féreg vagy és a linuxról fogalmad sincs. :)
    Kérdésedre a válasz egyszerű: sokan (többek között te is) lusták kipróbálni ÉS használni egy másik OS-t. Kényelmesebb megvenni az n-ik licenszt ugyan abból az OS valamely variánsából.
  • A1274815
    #54
    Úgy látszik ez valami nép betegség. Múltkór volt egy ilyen élményem egy ismerősöm Macjével is.

    Amúgy ilyenkor meg ér egy próbát a taskkill /IM [folyamat neve] /f utasítás.
  • mousee
    #53
    Ez a bezárhatatlan folyamat hiba a 64 bites Win7 RC-n is jelen van. Feladatkezelőben nyomkodom hogy folyamat befejezése, folyamatstruktúra leállítása, de egyszerűen mintha észre se venné. De minden bizonnyal ezt is javítják majd.

    #47
    Erre jók az LTS verziók. Ha van egy jól belőtt rendszered, felesleges váltani. Mi a francnak, ha jól működik, és még van rá support is? Amúgy meg szerintem a 9.04 jobb lett a többinél (én 8.04-ről váltottam), a 64 bites rendszer itt pihizik (most win7 gyötrés van), és szerintem teljesen jó. Gyorsabb, és stabilabb.
  • bobsys
    #52
    "Lehet azért döntöttek így, mert a Win7 körül kurva nagy a hype -> sok user fog rá váltani -> a férgek/vírusok többsége a Win7-et fogja célba venni "

    azert dontottek igy mert meg meg sem jelent a Windows 7
  • bvalek2
    #51
    Gratulálok a felismeréshez, erről szól a disztribúcióválasztás. Mielőtt az ember OS-t rak a gépére, hoz egy döntést. Muszáj, mivel mindet más céllal hozták létre.

    Elvileg egy boltban sem gondolkodás nélkül pakolunk a kosarunkba. Csak mert fura ízű lekvárt választottál, ez nem jelenti azt, hogy minden lekvár rossz. Sőt, még azt sem jelenti, hogy az a lekvár rossz, lehet hogy csak diabetikus, szóval nem neked találták ki. Ugyanígy a Linux disztribúciók is mind más céllal, másoknak jöttek létre.

    Ehhez képest az MS-egyenuborkát mindenki engedelmesen leveszi a zöldségespultról, aztán otthon zokszó nélkül feldugja magának...
  • TiMoN
    #50
    Lehet ,hogy úgy kellene csinálnom,hogy csak a Long Term Supportos Ubuntukat teszem fel 2 évente és akkor stabilabb rendszerem lesz.
  • TiMoN
    #49
    Nekem nem csak a fagyás és a kékhalál a zavaró,de mivel sokaknál még ez is előfordul ezeket hoztam fel.

    "2 hete sikerült egy virtualbox folyamattal(amiben lefagyott egy win98) elérnem vistán is, azt amit régen gyakran sikerült (akaratlanul) xp-n: bezárhatatlan folyamat. Igen, kattingathatsz a bezárásra, vagy a feladatkezelőben a folyamat leállítására, nem fogja bezárni(és még a hw virtualizáció is ki volt kapcsolva, szóval nem is nagyon disznolkodhat a virtuális gép összevissza). "
    Ezt nekem is sikerült elérnem Ubuntu 9.04 alatt,VirtualBox + rajta XP SP3 futott és amikor leállítottam az XP-t valahogy behalt a VBox és erőltetett kilépéssel sem volt hajlandó eltűnni,ez úgy látszik akkor egy VirtualBox hiba.
  • Sanyix
    #48
    Ja hát te is olyan vagy, hogy nálad csak a fagyás, kékhalál a zavaró. Szóval az igénytelen kategória.
    Énis elsírom magam, amikor látom hogy egy os (win) belassul mert sokat telepítenek rá, de az okát írtam, mivel alapjaiban fos, ki kéne dobni az egészet és újrakezdeni teljesen újat, mert ha jól lenne megírva telepítéstől nem tudna belassulni...
    Én nem rég láttam egyébként kékhalált is vistán. Az egyiket a 9.2-es catalyst okozta extended desktopos videozásnál néha, a másikat pedig egy bios bug. Utóbbinál érdekesség, hogy a kedves vista úgy kékhalálozott már bootnál, hogy az üzenetből nem lehetett megtudni azt sem, hogy hol keresgélje az ember a hibát. Furcsa módon xp és ubuntu is elindult, és a logjaikban írták hogy hiba van(de ettől még futottak), úgy hogy már lehetett tudni hogy hol kell keresgélni, és meg is lett, tehát még visszafejlődés is megfigyelhető.

    Sok alkalmazáshibának látszó hiba is visszavezethető az os-hez...
    2 hete sikerült egy virtualbox folyamattal(amiben lefagyott egy win98) elérnem vistán is, azt amit régen gyakran sikerült (akaratlanul) xp-n: bezárhatatlan folyamat. Igen, kattingathatsz a bezárásra, vagy a feladatkezelőben a folyamat leállítására, nem fogja bezárni(és még a hw virtualizáció is ki volt kapcsolva, szóval nem is nagyon disznolkodhat a virtuális gép összevissza). Sőt ha sokszor próbálkozol a feladatkezelő se fog megnyilni, semmire. Bár ezen világosan látszik, hogy ez csak egy alkalmazáshiba, megspékelve os hibával.
    Egyszer már gondoltam rá, hogy a szerinte nincs hálózat, de mégis van hibától kezdve a fent írtig, mindent le fogok írni. Lenne már pártíz oldal hiba, de sajnos mindig lusta vagyok leírni.
  • Mardel
    #47
    Sok olyan linuxost hallottam már, aki azért váltott másik disztróra Ubiról, mert mire stabil lett a rendszer addigra jött a következő kiadás újabb bugokkal.
    Igazából ez nem is nagyon lesz másképp, mert Ubuntu 6 havonta ad ki új verziót ha kész, ha nem. Fenn áll annak a kockázata, hogy oylan programok is belekerülnek a stabil ágba, amik nem lettek nagyon tesztelve és bugosak.
    Egyébként én azért nem használok linuxot, mert nincs egy egységes rendszer mögötte. Van a linux kernel, amit Linus Torvalds fejleszt és vannak a GNU programok, amik elérhetőek linuxra, Solarisra, BSD-re, stb. A disztrók meg adnak alá egy csomagkezelőt, és beleraknak néhány programot a GNUból amit forrásból fordítottak stb., aztán, hogy ezek hogy működnek együtt az függ a GNU programok fejlesztőítől (hogy mennyire bugos lett a program), magától a kerneltől is és a disztrib fejlesztők patcheitől.
    Tehát nincs egy összefoglaló valami, hanem az van, hogy a bal kéz nem tudja mit csinál a jobb. Pl van egy bug KDE-nél Ubuntuban, Debianban, de Gentooban, Slackwareban nincs. Vagy linuxon valami működik a GNU progik közül, de Opensolarison, vagy BSD-ken bugos. Ezt még megfejelik a függőségekkel, hogy miért implementáljuk őket a programba, miért nem jó darabokban? Tehát egy programhoz lehet hogy kell még 20 másik, hogy működjön. Plusz ha valamiből frisset szeretnél, akkor fordítgathatsz, de ha forrásnak frissebb gcc-kell akkor szívsz mert nem sikerül a fordítás. Egyik Debian alapú oprendszernél meg azt olvastam, hogy forrásból Debian alapúakra soha ne telepítsünk mert tönkre vágja a rendszert, mert az aptnak ígyis sok programot kell karban tatania és stb, stb.
  • TiMoN
    #46
    Mi folyik itt? Mindig valaki elkezdi a "szar az összes Microsoft oprendszer" vitatémát ami természetesen nem igaz. Én használok Windowst és Ubuntut is és mindkettő jó oprendszer,viszont a Canonical az Ubuntu 9.04-gyel egy eléggé rossz irányba ment el,hiszen az előző verziók stabilabbak voltak...
  • TiMoN
    #45
    javítás: 5 év ,nem 6
  • TiMoN
    #44
    20%-ot onnan veszem,hogy az Ubuntuforums-ra mennyien irták a fagyást + Launchpadon mennyi ember írja le a gondját a bug oldalán. Találkoztam buggal ,de az nem az oprendszer hibája:pl. Windows 7-en a 9.4-es Catalyst Control Center nem indult el , a mostani 9.5-ös driverrel viszont megy rendesen. Ezen kivül nem találkoztam hibával,biztos van benne pár bug,de az nem annyira szignifikáns ,mint amikkel Ubuntu alatt találkoztam.

    "Mellesleg az os arra való, hogy minden "szart" telepítsenek rá. "
    Ezzel nem értek egyet,leülök egy gép elé a Debreceni egyetemen és elsírom magam a lassúsága miatt.Én már 6 éve nem láttam kékhalált, fagyást vagy komolyabb gondot olyan gépeken amit én csináltam meg.
  • NintendoGC
    #43
    Még, még! Nem röhögtem még szarrá az agyamat... de közel állok hozzá!

    Éljen az SG.HU!!!! Áh emberek ez überelhetetlen, ami itt szüntelenül folyik!
  • Sanyix
    #42
    Nem érdekes, tudom hogy vannak olyanok akik hazudnak, akár maguknak is, és vannak akik csak igénytelenek, és sok hiba nemérdekli őket.
    Nemtudom te melyik vagy, de az fix hogy találkoztál jópár buggal, sőt naponta találkozol, mert hibátlan rendszer nincs, és mert a win alapjaiban fos, így ott nagyon gyakoriak is a hibák. A 20%-ot honnan veszed? Kb annyi igazságtartalma lehet, mint hogy te nem találkozál buggal, és hogy én meg a pápa vagyok. Nem kell sok szart telepíteni hogy előjöjjenek, mert magában a rendszerben vannak. Mellesleg az os arra való, hogy minden "szart" telepítsenek rá.
  • TiMoN
    #41
    Láttál már engem beírni Vistás vagy 7 fórumra? Érdekes én 3 éve egy buggal sem találkoztam Vista és most a 7 alatt se. Ubuntun viszont 1 hónap alatt vagy 10-zel és 4 fajta gépen. Ugyanezen a 4 gépen hibátlan a Vista és a 7. Ettől még lehet,hogy a te gépeden tökéletesen megy,de a Windows még mindig több gépen fut hibamentesen és nem fagy szét ,mint az Ubuntu a gépek 20%-án.

    Egyébként elég csak benéznem a Hogy néz ki az asztalod? topicba ,mert amennyi szarság fent van egyesek gépein én nem csodálkozok ,hogy mindenkinek problémája van.
  • Sanyix
    #40
    mellesleg a vistával vigyázni kell, mert könnyen terroristák kezére kerülhet, aminek beláthatatlan következményei lehetnek :D
  • Sanyix
    #39
    haha nézzél szét egy vistás vagy 7-es fórumon... random ritkán fagy, viszont tele van random hibákkal.
    Mostanában azzal viccelődik a vista, hogy bekapcsolom a gépet, és szerinte a hálókártyába nincs bedugva a kábel... eközben felcsatlakozik msn-re. Mást még nem lehet indítani ilyenkor, mert amíg nem jelenik meg hogy még is csak be van dugva, addig a parancsikonokra nem reagál, a start menű meg meg van fagyva.

    És sok év vindózolás után ezernyi hasonló bugos szarsággal találkoztam már, és érdekes hogy ubuntun egységnyi idő alatt jóval kevesebbel (0 közelében).
  • TiMoN
    #38
    Miért nem Linux? Hát csak azért ,mert a Vista vagy egy 7 sokkal stabilabb.Menj fel az Ubuntuforums.com-ra és nézd a topicokat ahol írják ,hogy random fagy a a 9.04 és a Canonical szarik rájuk(mellesleg nekem is fagyott a laptopomon).Nemrég pedig olyan hihetetlenül jó update jött a 9.04-hez,hogy az asztali gépemen eltűnt a hálókártya és semmit nem lehet neki csinálni,mert még a kábelre sem reagál(leszedtem az egész network csomagot configfájlostul és újratettem ,de semmi,ha visszateszem update nélkül a 9.04-et akkor meg megy a hálókari).Linuxok minősége mostanában egyre csak romlik , csinálják itt a Cloud Computingot meg minden szart új feature-t,de előbb egy normális rendszert kéne...
  • ParadoxH
    #37
    De megkönnyítjük a kínaiak dolgát :P
  • mousee
    #36
    Az egy dolog, hogy ők az Aeroval villogtak régen, de ez nem azt jelenti, hogy neked is le kell süllyedned erre a szintre. Kb óvoda. Ő ütött előbb!!! NEm, ő volt!!

    Én sem vagyok MS bérenc, sőt, igazából utálom is, de vannak haverjaim, barátaim, akiknek egész jó gépe van, viszont nem nagyon értenek hozzá, és az XP-t már váltani kéne nekik, mert nem igazán tudja meghajtani a gépüket úgy, ahogy az megérdemelné. Nagy gémerekről beszélek. Nekik nem jó a linux, úgyhogy tesztelem nekik a win7-et, mint ahogy anno teszteltem a vistát is. És ebben igazad van, a Vista tényleg egy trágya, de a win7 igenis jó rendszer lett. Igaz én is első install után töröltem rögtön (másfél, sőt majdnem 2 év ubuntu után azért erős volt), de most újra rászántam magam, és nem rossz. Persze ettől függetlenül én nem fogom használni, mert nekem kényelmetlen, nem áll kézre, stb, de ettől függetlenül egy jó rendszer. És tesztelés nélkül fikázni... hát az gáz.
  • Miss Popolina
    #35
    "Leégeted az egész opensource közösséget."

    Az opensource közösség pedig vastagon szarik , a Windows-os hírekre, topikokra stb... és jóval nagyobb ívben szarik rá , mint amekkora ívben a Mikrofost és fizetett hűbéresei a Linuxra és az opensource közösségre... most is te küzdessz tűzzel-vassal a Linux ellen, csakhogy megvédd a Microsoftodat egy óriási , elkerülhetetlen bukástól. Mi nem bukunk el egy kanyi tiplákot se , ellentétben a Microsofttal ha kevesebb fogy a termékből.
  • Miss Popolina
    #34
    Eszemben sincs téríteni, mondtam és vastagon leszarom ki mit használ, engem csak idegesít hogy , amíg a Windows Aerojával lehet villogni és tulajdonképpen más fícsörít nem is ismerem, addig a Linuxoknak ezzel fícsörével már leoltanak, leoltassz. Csak az volt az össz mondanivalóm ezzel, hogy Linuxon is ugyanúgy meg lehet csinálni mindent vagy bármit, csak éppen ingyen és nem kell fizetned érte a telibevert Mifrofostnak egy büdös buznyákot sem. Ennyi. Ezzel a témát lezártnak tartom. Amugy pedig ez az első regisztrációm. És én nem vagyok a Mikrofost fizetett hűbér-rabszolgája aki itt a fórumon oltogatja az embereket.
  • Mardel
    #33
    Compiz fusion ezért eye candy. Én felraktam egyszer aztán le is szedtem mert tök unalmas, és az ablakkezelő behalt tőle (xfwm) rövid idő alatt (Debianon, nem Ubuntun).
  • cateran
    #32
    Hehe.bocsi,de ebből a videoból látni kellene,miért jobb a linux a windowsnál? Mert nekem csak annyi jött le,hogy te hülyébb vagy mint én....
    Btw,nem vagyok linux ellenes vagy windows fan,de ilyen dolgokkal villogni... (ki a tököm akar több filmet nézni egyszerre,pl...de még ha akar is,windows alatt sem lehetetlen éppen)Semmi olyat nem láttam,amit ne tudnék win alatt megtenni...igaz,nem alap..gondolom rengeteg ember sirja vizesre éjjelente a párnáját,hogy nincs ilyesmi alapból a winekben...(van 1000 más haszontalan dolog..:D)
  • mousee
    #31
    Figy, ha téríteni akarsz, akkor hajrá, de akkor nem a compizzal kéne keménykedni. Én is linuxpárti vagyok, szerintem ez kiderült az eddigi kommentjeim alapján, de amit te művelsz, az kritikán aluli. Ahogy mondtam már nem egyszer, de leírom megint mert nem esik le soha:

    Leégeted az egész opensource közösséget. Egy kb 12 éves gyerek agyi színvonalán vannak a kommenjeid, arról az idiótaságodról meg nem is beszélve, hogy váltogatod a nickjeidet. És a legszörnyűbb az egészben csak az, hogy akinek lenne kedve kipróbálni a linuxot desktopon, még annak is elveszed a kedvét az idióta hittérítő stílusoddal, és az alaptalan fikázásoddal.

    Barom.
  • Miss Popolina
    #30
    A videó önmagáért beszél, ezek nemcsak külcsínyek és nemcsak egyszerűen effektek, de a mindennapokban a munkában is igen hasznosak, túl azon, hogy akkorát odab@sznak a Windows szaros Aero felületének mint ide Lacháza... a felhasználóbarátság pl. a nyelvi supportok... az hogy Ubuntuban már pl. a parancsokon kívül minden le van fordítva magyarra (is) és a felhasználó popsiját is kinyalja a Synaptics csomagkezelő.. gyakorlatilag nemhogy orrhosszal, de 2x, 3x jobb és kényelmesebb támogatás van hozzá, mint amilyen eddig bármilyen Winfosra is volt, a felhasználói interakció gyakorlatilag kimerül a Next>Next>Finish (illetve a Tovább>Tovább>Befejezés) -ben.

    A Linuxnak soha nem lesz 20% a részesedése (legalábbis remélem, hogy nem lesz) és soha nem lesz rá egy darab vírus sem, mint ahogy idáig sem volt soha rá egy darab sem.

    Biztonságról pedig ne nagyon beszéljünk , Winfosoknál , mert annak megint csak lesz a vége.
  • Cat 02 #29
    A különbség annyi lesz h a Linuxot 99 % h gyakrabban fogják frissíteni...
  • codylcran
    #28
    Végignéztem a videót. Ugyan ott tartok, mint minden linuxos vizsgálódásom után. Compiz és effektparádé. Ennyi. Mégis ebben mi volt a hihetetlenül felhasználóbarát ? Mert szerintem rohadtul semmi. Miért van az, hogy amikor a linuxról van szó, akkor rögtön mindenki ezzel a kinézettel jön meg a biztonsággal. A linux distribek alapja is ugyan olyan elavult technológia, mint a windowsé. A biztonságról meg csak annyit, ha majd a linuxnak is lesz legalább 20 % piaci részesedése és nem csak server alatt fognak menni főként, akkor azokon is lesz vírus, ugyanúgy, ahogy maceken is beindultak mostmár a botnetek, csak ott az agymosottak száma is magas.

    Megjegyzem, hogy a minden évben megrendezett hackerversenyen is a Vista volt a legbiztonságosabb most is.

    Ja és nem a rendszerben van a hiba, hanem a userben 99% -ban.
  • Cat 02 #27
    Ezt tudtuk eddig is, de katonaságnak nem ez kell...

    Ám azért nincs mindenhol mert tényleg hülyék hozzá az emberek, rendesen megtanulni nem egyszerű, hálózatot kiépíteni, illetve ha egész életében windows-a volt, nem fog Linuxot se feltenni és meggyőzi a vezetőket h winfos jobb. + ugye pl info érettségihez is elég bőven win xp/office ismerete. (bár tananyagba van linux is ha jól tudom)
  • mousee
    #25
    Már megint a compizzal jössz.
    Amúgy meg most nálam tesztelés miatt 64 bites win7 van (RC), és idáig egész jól működik. Igaz sokszor idegbajt kapok tőle, de olyan dolgok miatt, amik már az XP-ben is benne voltak (pl ha sok fájlt másolok valahova, akkor irdatlanul be tud lassulni a rendszer, meg ugye a vírus/spyware meg egyéb eltávolítók frissítgetése).

    Amúgy aki az XP-t szerette, és a vistától pedig rosszul volt, annak teljesen jó választás a win7. Én valószínüleg használom amíg le nem jár, utána pedig irány vissza ubuntuzni. Kinek mi.

    UI: Hülye vagy.
  • Miss Popolina
    #24
    Azért nem használnak Linuxot, mert mindig a hülyéből van a legtöbb, és az okosból van mindig a legkevesebb. Senki más nem fog -rajtuk kívül- rosszabbul járni, ha nem használnak Linuxot, vagy ha nem Linuxot használnak. Tkp. én vastagon leszarom, h mit használnak én pl. elvagyok a Linuxszal is, meg az XP-vel is, de egy valami dühít, mégpedig az emberi hülyeség, és a Viszta/Win7 párosításnál nagyobb emberi hülyeséget (vagy szándékos hülyítést) az életben ritkán találni.



    Halvány lila gőzöm sincs, hogy hogyan lehet egy napon említeni ezt a szar Viszta/Win7-et egy BÁRMILYEN tíz évnél fiatalabb Linux disztribúcióval, de különösen egy újabb populárisabb Linuxxal, mint pl. az Ubuntu, vagy SuSE. Fényévekkel (!) lekörözik ezt a két fost még a felhasználóbarátságban is.
  • mousee
    #23
    "A frissítésekben minden hálózat (SIPR, NIPRNET) részt vesz majd, kivéve az úgynevezett standalone megoldásokat, amelyek az atomfegyveren indítási állomásain látnak el feladatokat."

    Kivéve. Szövegértelmezésből idáig karó. Amúgy meg gratula hozzá. Amerika. Hát igen. No comment.
  • codylcran
    #22
    A szája látom sok embernek jár, de a témához köze sincs.

    1. Az amerikai kormány illetve hadsereg, mindig egy már idősebb rendszert választ, amire átáll. Oka : természetesen bugfixek

    2. A múltkor pont volt egy hír erről, persze nem az sg-n, hogy az amerikai kormány nem azt a windowst kapja, amit mi és nekik nem kell napokat, néha heteket várni egy updatere. Nekik az Ms még aznap adja a fixeket.

    3. Ha linux olyan hihetetlenül űber király, akkor miért nincs mainstream minden irodában és kormányhivatalban meg otthonokban ?
  • blessyou
    #21
    én office 2007-et használok. először fura volt, de hamar megszokható, onnantól meg szerintem jobb, mint a korábbi Microsoft Office verziók. Nekem legalábbis bejött.